© rawpixel.com / Freepik

In dit jaar, dat al zoveel mysteries heeft opgeleverd, wil ik nog een heel vreemd mysterie met u delen. Overal in Amerika zijn de eerste hulp kamers overvol, en niemand kan verklaren waarom. Op dit moment is het aantal nieuwe COVID-gevallen per dag in de Verenigde Staten minder dan de helft van wat het een paar maanden geleden nog was, schrijft Michael Snyder.

Dit is echt goed nieuws, en velen geloven dat dit een teken is dat de pandemie aan het afnemen is. Laten we hopen dat dit het geval is. Als minder mensen het virus oplopen, zou je denken dat de eerstehulpafdelingen leeg zouden moeten lopen, maar het tegendeel is waar. In het hele land zijn de spoedeisende hulpafdelingen volledig overvol en in veel gevallen zien we dat ernstig zieke patiënten in de gangen worden verpleegd omdat alle spoedeisende hulpafdelingen al vol zijn.

Laat me je een voorbeeld geven van waar ik het over heb. Het volgende komt uit een artikel met de titel “ERs Are Swamped With Seriously Ill Patients, Although Many Don’t Have Covid” (Eerstehulpdiensten diensten worden overspoeld met ernstig zieke patiënten, hoewel velen geen Covid hebben).

Op de spoedeisende hulp van het Sparrow-ziekenhuis in Lansing, Michigan, worstelt het personeel met de verzorging van patiënten die veel zieker zijn dan ze ooit ze ooit hebben gezien.

Tiffani Dusang, de spoedeisende hulp manager, trilt letterlijk van opgekropte bezorgdheid als ze naar de patiënten kijkt die op een lange rij brancards liggen, tegen de beige muren van de ziekenhuisgangen gedrukt. “Het is moeilijk om naar te kijken,” zegt ze op een warme Texaanse toon.

Maar er is niets wat ze kan doen. De 72 kamers in de spoedeisende hulp zijn al overvol.

Kan iemand uitleggen waarom dit is?

  Professor Bhakdi corrigeert zichzelf: COVID-19 vaccins veel erger dan gedacht

Als het aantal COVID-gevallen weer de pan uit zou rijzen, zou het logisch zijn dat de spoeddiensten overvol zouden zijn.

Maar in dit specifieke ziekenhuis in Michigan zegt men ons dat vooral “buikpijn”, “ademhalingsproblemen”, “bloedklonters” en “hartproblemen” worden behandeld.

Maandenlange vertragingen in de behandeling hebben chronische aandoeningen verergerd en de symptomen verergerd. Artsen en verpleegkundigen zeggen dat de ernst van de ziekte sterk uiteenloopt en onder andere buikpijn, ademhalingsproblemen, bloedstolsels, hartaandoeningen en zelfmoordpogingen omvat.

Die vermelding van “hartaandoeningen” trok meteen mijn aandacht, omdat ik dit de laatste tijd zo vaak in het nieuws zie.

Bijvoorbeeld, een middelbare school senior in Pennsylvania is zojuist dood neergevallen door een “plotseling hartincident”.

De voetbalmanager van de middelbare school ‘genoot enorm’ van de kampioenschapsoverwinning van zijn team zaterdag. Later die avond was hij dood.

Nu rouwt de middelbare school van de overleden senior Blake Barklage om zijn vroegtijdige dood. Zoals 6ABC in Philadelphia meldt, vond de tragedie plaats op La Salle College High School in Montgomery County, Pa.

In een brief aan de ouders zei de school dat de senior zaterdagavond aan een “plotseling hartfalen” was overleden.

Elders in dezelfde staat overleed een gezonde 12-jarige jongen plotseling aan een probleem met zijn kransslagader.

Terwijl familie en vrienden rouwen, is de doodsoorzaak bekend van een 12-jarige die veel te vroeg overleed tijdens de warming-up voor de basketbaltraining op school.

Zoals TribLive in Pittsburgh meldt, stierf Jayson Kidd, 12, uit Bridgeville, Pa. aan een natuurlijke dood door een probleem met zijn kransslagader, volgens de Allegheny County Medical Examiner’s Office.

Hartproblemen doden altijd oudere mensen, maar het is vreemd dat zoveel gezonde jonge mensen ze hebben.

  Amerikaanse gezondheidsinspecteurs documenteren afgrijselijke omstandigheden in J&J COVID-19 vaccinfabriek

In het weekend zakte Barcelona-spits Sergio Aguero tijdens een wedstrijd plotseling op het veld in elkaar.

Hij werd later gediagnosticeerd met “een hartritmestoornis”.

FC Barcelona aanvaller Sergio “Kun” Aguero is gediagnosticeerd met een hartritmestoornis nadat hij in elkaar zakte tijdens de wedstrijd van zaterdag tegen Alaves.

De 33-jarige Argentijn werd in het stadion door medisch personeel onderzocht en vervolgens naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht waar hij nog verdere tests moet ondergaan.

Twee dagen later werd een wedstrijd in Noorwegen gestaakt nadat een speler midden in de wedstrijd een “hartstilstand” had gekregen.

Een voetbalwedstrijd in de tweede divisie van Noorwegen is maandag gestaakt nadat de IJslandse middenvelder Emil Pálsson tijdens het spelen een hartstilstand kreeg.

De 28-jarige speler van Sogndal kreeg de aanval in de 12e minuut van de wedstrijd tegen Stjordals-Blink, zo liet zijn club in een verklaring weten.

Ik heb zoveel van dit soort verhalen gezien.

Dus waarom hebben zoveel jonge mensen plotseling zulke ernstige problemen met hun hart?

Kan iemand mij dit uitleggen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

FDA keurt moorddadige vaccin op kinderen goed terwijl eerstehulpposten in Amerika vol zitten met na-vaccin patiënten die ernstig ziek zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDochter van Hollywood acteurs onthult haar gezondheidsproblemen veroorzaakt door COVID-19 vaccin: “Ik werd gevraagd mijn verhaal niet te vertellen”
Volgend artikelJoodse rechtbank: Het is absoluut verboden de COVID-injecties toe te dienen aan kinderen, jonge mannen en vrouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Wij denken nog steeds dat het bijwerkingen kunnen zijn! Maar zou het misschien dé werking kunnen zijn van deze “experimentele” vloeistof ?

 2. Dan moet je iets weten van de nieuwste verbrandingsmotoren en de naverbranding van uitlaatgassen op 400 graden, en daar weet ik zelf ook te weinig van. Maar dan kan een grote oorzaak liggen. Het kan ook in de richting van draadworm en andere wormen worden gezocht. Ivermectine werkt, dus een of andere worm of parasiet doet vervelend. Het kan uit de oceaan zijn gekomen met tsunamis, schimmels vooral. Er zijn zoveel velden nog niet onderzocht. Ga er maar aan staan

 3. Voorspelt in okt 2018 (voor 2019) door Jan van der Heide

  Niet een atoombom roeit de mensheid uit, maar de bacterie. Als we het over de toekomst hebben, moeten we niet zo zeer bang zijn voor de legers van andere landen. Maar erg bang zijn voor de tot de tanden bewapende bacteriën en virussen die de mensheid massaal gaan bedreigen. Nieuwe mutaties van de oude pest staan in de startblokken. Als ze toeslaan is het aantal slachtoffers niet meer te tellen. Het begint onschuldig…, een beetje moe, een beetje hoesten, een beetje aan de darmen…

  En ja hoor, in dec 2019 – hoppa daar was het virus –

  • Het virus heb ik overigens nooit ervaren… mensen waren ziek zwak misselijk van de stress ja dat wel..maar een virus wat uit China is over komen waaien en alle Chinese restaurants van slag maakte of allerlei onverwachte China Town doden liet vallen of hele ziekenhuizen (dé kwetsbare mensen locaties) deed omver waaien met doden op ziekenbedden.. nee…. maar wel de injectie problemen… volop ambulances hoor je voorbij komen en ook mensen dicht om mij heen allerlei orgaan falen en infecties…. nu zag ik vandaag deze video; hélemaal doeltreffend kort en duidelijk uitgelegd wát er nu allemaal gebeurd met de geïnjecteerde mensen;

   https://rumble.com/vo8nkb-doctor-explains-the-covid-19-vaccine-ingredients-and-side-effects.html

  • Slap ge-OH. We hebben miljarden bacteriën, virussen en ander spul op onze huid, slijmvliezen en in ons lichaam, wel flink meer dan een kilogram. En die vriendjes hebben we hard nodig om te kunnen overleven. Infectie is NIET het probleem, maar exfectie is.
   Het is de overmaat aan gifstoffen in het interstitium dat voor problemen zorgt. Wat we nodig hebben is schoon water, verse lucht zonder gif door industrie en geo-engineering, en goede voeding, maar daar schort het juist aan.

   De gifstoffen in Hugo’s dansspuiten vergiftigen de vaak willige slachtoffers genoeg om ziek te worden, van onmiddelijk tot later, afhankelijk van hun gezondheidstoestand (vergiftigingsniveau).

   Dat heeft allemaal niets met virussen of bacteriën van doen. Wel kunnen bacteriën opportunistisch toeslaan als de boel ernstig in onbalans is en dan bv de al beschadigde longen een longontsteking geven die best dodelijk kan aflopen. Het ziekenhuis verklaard dan vanzelfsprekend “dood door covid”. En dat komt Hugo dan weer goed uit.

  • Bacteriën zijn echt wel iets heel anders dan virussen, haal ze alsjeblieft niet door elkaar… dat doen te veel mensen al.
   Ze waren bang voor bacteriën omdat ze sinds…. de jaren 80 (denk ik? Misschien iets eerder) ineens antibiotica in de dierenindustrie mochten gaan gebruiken voor van alles en nog wat, waardoor binnen de kortste keren volledig resistente bacteriën werden gekweekt. De politiek werd door de hele industrie gewaarschuwd voor de gevaren, maar ja, geld hè?
   Het is dus een kwestie van tijd voordat er een slechte bacterie is waartegen niets gedaan kan worden. Dit verhaal staat geheel op zichzelf en heeft niets met het huidige narratief van doen.

  • Mooi hoor.
   Ja, dit nummer is wel speciaal voor nu geschreven (door Eric Clapton met maar liefst een netto waarde van € 450 miljoen) die man draait al 60 jaar mee in de muziek business en de beelden spreken boekdelen..zo mooi!

   Genoeg is genoeg (dit moet stoppen):
   Video spreekt boekdelen: https://www.youtube.com/watch?v=dNt4NIQ7FTA
   Nog een prachtige video met sprekende beelden: https://www.youtube.com/watch?v=VrlPQIdA2js

   Tekst:
   Dit moet stoppen
   Genoeg is genoeg
   Ik kan deze BS niet langer aan

   Het is ver genoeg gegaan
   Als je mijn ziel wilt opeisen
   Je zult moeten komen en deze deur openbreken

   Ik wist dat er iets mis ging
   Toen je begon de wet op te leggen

   Ik kan mijn handen niet bewegen
   Ik barst in het zweet uit
   Ik wil huilen
   Kan het niet meer aan

   Dit moet stoppen
   Genoeg is genoeg
   Ik kan deze BS niet langer aan

   Het is ver genoeg gegaan
   Als je mijn ziel wil beweren
   Je moet komen en breken deze deur

   Ik heb er al
   lange, lange tijd
   gezien het allemaal
   En ik ben gewend om vrij

   Ik weet wie ik ben
   Ik probeer om te doen wat juist is
   Dus sluit me op en gooi de sleutel weg

   Dit moet stoppen
   Genoeg is genoeg
   Ik kan deze BS niet langer aan

   Het is ver genoeg gegaan
   Als je mijn ziel wilt opeisen
   Je zult moeten komen en de deur moeten doorbreken om bij mij te komen.

  • Oh.. en laten we vooral Iron Maiden niet vergeten!
   Met hun nieuwe video clip en nummer: The Writing On The Wall.
   Wat ook weer boekdelen spreekt is de video… zorgwekkend overeenkomend. Moest ém twee keer kijken voor ik het beter snapte.. maar het is erg triest.. precies waar we nu in verkeren!

   https://www.youtube.com/watch?v=FhBnW7bZHEE

   Tekst:
   Over een geschilderde woestijn ligt een trein van zwervers.
   Alles wat er over is van wat we waren, is wat we zijn geworden
   Eens ons rijk glorieus, maar nu is het rijk verdwenen
   De doden gaven ons de tijd om te leven en nu is onze tijd voorbij

   Nu zijn we zegevierend, we zijn onze slaven geworden
   Een land van hoop en glorie die begraafplaatsen bouwt voor de dapperen

   Heb je het schrift op de muur gezien?
   Heb je dat schrijven gezien?
   Zie je de renners op de storm?
   Zie je ze rijden?
   Zie je ze rijden?

   Vasthouden aan woede is dat alles wat we ooit weten
   Onwetendheid onze rechter en jury, alles wat we moeten laten zien
   Van Hollywood tot Babylon, heilige oorlog tot koninkrijk komt
   Op een spoor van stof en as wanneer de brandende hemel klaar is.

   Er komt een vloedgolf van verandering en dat is waar je bang voor bent
   De aardbeving komt eraan, maar je wilt het niet horen
   Je bent gewoon te blind om te zien

   Heb je het schrift op de muur gezien?
   Heb je dat schrijven gezien?
   Zie je de renners op de storm?
   Zie je ze rijden?
   Zie je ze rijden?
   Naast je rijden.

   Heb je het schrift op de muur gezien?
   Heb je dat schrijven gezien?
   Zie je de renners op de storm?
   Zie je ze rijden?
   Heb je het schrift op de muur gezien?
   Heb je dat schrijven gezien?
   Zie je de renners op de storm?
   Zie je ze rijden?
   Zie je ze rijden?
   Naast je rijden.

   Zo krachtig. De video is ongelooflijk sterk (vind ik)
   En dit (Pearl jam, Iron Maiden, Eric Clapton) zijn toch wel sinds 1963 (Eric Clapton), 1975 (Iron Maiden) en 1990 (Pearl Jam) actief. Zij zijn de kenners onder de artiesten in de branche en hebben heel wat gezien in deze wereld. Zij brengen best belangrijke boodschappen over. Geweldig!!

 4. De gemene deler van al die gevallen is het experimentele genetische injecties. Zo moeilijk is dat niet te consenteren voor een leek, laat staan voor een expert. Het is bekent dat het spike eiwit onze wanden van onze bloedbanen aantast waardoor ze poreus kunnen worden en dan krijg je lekken en bloedstolsels in je bloedbanen. Als deze bloedklonters/stolsels de haarvaatjes gaan dichtslippen, noemen we dit het ontstaan van kanker en als dit het zelfde gebeurt in onze hersenen noemen we het trombose. Maar dit fenomeen komt dan ook in het hart voor. Met resultaat het hart onvoldoende zuurstofrijk bloed naar de spieren kan pompen of erger dat het hart zijn pomp vermogen verliest door aantasting van de wanden door het spike eiwit. Als dat gebeurt dan gaan onze T-cellen van ons immuunsysteem al de beschadigde cellen vernietigen en opruimen, maar omdat deze uitbraak in onze bloedbanen extreem is, gaat je eigen immuunsysteem je eigen cellen massaal aanvallen. Dat noemen we auto immuunsysteem ziekte.

  En dan wil de regering en de media ons doen geloven dat het vaccin bescherming biedt. Het is maar enkel van welke kant je het bekijkt. Want vanuit de bevolking worden wij met dit vaccin afgemaakt, maar de aanstichters de Davos club van Schwab is elke dode een pluspunt voor hen. Want zij willen de mensheid reduceren tot ongeveer 800 miljoen. Waar er nu ruim 7 miljard van rondlopen. Net zo met het mondkapje, het is slecht voor onze gezondheid, maar gezien vanuit de Davos club van Schwab is dat iedere drager gehoorzaam is aan hun door zijn slavenmasker te dragen.

   • Op de korte termijn shredding van spike ijwitten snap ik dat. Maar dan alleen in huid op huid transmissie. Ga ajb niet mee in de verdeel en heers. Net weer gezelig gegeten met een geinjecteerd iemend en die gaf uit zichzelf aan, ik ga echt niet mee in deze demoniserin en doe mee doen met het protesteren tegen deze maatregelen want neem de booster niet.

    Als je denkt dat een muilkorf, ahem, mondmasker je beschermd moet je je echt inlezen want dat doen ze niet. Nul,. noppes, nada. Hier een samenvatting van de grootste studie ever naar die dingen https://www.zerohedge.com/geopolitical/danish-study-suggests-masks-do-little-stop-covid-iowa-gov-insists-there-evidence-both.

    De geinjecteerden hebben een min om dit alles te overleven. Doe niet net zo gek als de geinjecteerden. Schiet je niets mee op. Vroeger of later ga je t krijgen. Deal with it. Die injectie gaat je waarschijnlijk negatief helpen. Thats all.

    Mijden van geinjecteerden etc gaat je uiteindelijk niet helpen. Als je dat doet help je alleen maar de verdeel en heers agenda.

    Groeten,
    Hugo

    • Ik denk dat ik “het” al gehad heb. 3 – 4 maanden geleden ziek geweest en tot 2 weken ervoor alleen mijn zoon gezien en lichamelijk contact mee gehad. Daarna kreeg ik keelpijn, hoesten (erger dan normaal, want ik heb COPD) en daarna veel en erg lange tijd snotteren. Heb toen ik beter was zo’n thuistest gedaan, maar was negatief. Geen idee wat het nu geweest is.

 5. >>> Het virus heb ik overigens nooit ervaren <<<

  Dat kan ook niet want het bestaat niet! Het werkelijke bio-wapen IS de 'prik'.

  Bekijk het materiaal van dokter Amandha Vollmer uit Canada.

  bitchutedotcom/channel/doctor_yummy/

 6. Er zullen heel, heel veel mensen verrekken.

  Conform de wetten van de natuur: terecht. Wat te stom is om te leven….zolang het linksen zijn heb ik weinig moeite ermee.

  • Ja maar daar ben ik al maanden uit aan het leggen dat wij vermoord worden door een bio wapen en geen atoombom ik begrijp ook wel dat de mensen mij een zwart kijker noemde maar dat is het probleem van alle eeuwen en wij hebben vaak gezien dat dit klopte maar uit angst voor de waarheid sluiten veel mensen hun ogen, ook bij mij in de familie zie ik dat hun antwoord is dat zien we morgen dan wel maar komt dan nog een morgen voor vele mensen die een test spuit in hun lijf hebben laten blazen, de proef konijnen stierven binnen 6 dagen werd stop gezet en zij zijn verder gegaan op de mensen.

 7. Steengoed artikel.
  Heel goed dat de schrijver van dit artikel bewust ’the most obvious’ als een Olifant in de Kamer niet benoemt, maar tijdens het lezen vh artikel voelt iedereen inmiddels wel ‘aan z’n water’, dat het onbeschrijfelijk leed grotendeels [ direct of indirect ] veroorzaakt wordt door de injecties. De Grote Veroorzaker die in deze context absoluut niet benoemd mag worden. Het zou immers om ‘bescherming en preventie’ gaan.
  Maar omdat we de komende tijd alleen maar meer gevallen van dood en zware invaliditeit als gevolg vd injecties zullen mogen waarnemen zal het ’tapijt waar men het liefst alle zgn. ‘ongewilde’ gevolgen vd jabs onder wil vegen’ het plafònd aanraken. Alle pogingen om ze weg te moffelen zullen onomstotelijk zichtbaar zijn. De onweerlegbare conclusie zal zijn dat het inderdaad om een systematische mondiale ontvolking gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in