Het doel van de staatsgreep was en is om economieën te vernietigen, de inflatie op te drijven, de rente te verhogen, huiseigenaren failliet te laten gaan, kleine bedrijven kapot te maken en plattelandsbewoners te dwingen in zielloze flatgebouwen te gaan wonen. Totdat u dit begrijpt, begrijpt u niets. De stijgingen van de rente, de inflatie en de olieprijzen waren het gemakkelijkst te voorspellen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Vreemd genoeg verdween de traditionele griep volledig, maar de sterfgevallen door covid waren bijna precies gelijk aan de sterfgevallen door de verdwenen griep. (In feite toonden de cijfers later aan dat covid-19 een vrij milde griep was.) De autoriteiten overdreven de langetermijneffecten van de nieuwe griep – hun zogenaamde long covid – en verwierpen en onderdrukten de dodelijke effecten van de meest winstgevende, ondoeltreffende en gevaarlijke behandeling in de geschiedenis – en promootten die met schaamteloze leugens.

De autoriteiten manipuleerden het sterftecijfer van covid door elk sterfgeval te tellen als een covid-dood, zelfs als het individu werd aangereden door een bus of neergeschoten door een politieagent. Slachtoffers van kanker en hartziekten werden als covid-sterfgevallen vermeld. Overheden gebruikten een gevaarlijke en nutteloze test – de PCR-test – om het officiële aantal covid-gevallen te verhogen.

Gedurende 2020 en 2021 bleven de sterfgevallen als gevolg van de lockdowns stijgen. De wachtlijsten voor onderzoek en behandeling groeiden tot het punt waarop patiënten gedoemd waren te sterven voordat ze een kans hadden om gezien te worden.

In het Verenigd Koninkrijk stopten veel huisartsen met het persoonlijk bezoeken van patiënten, ook al bleek dat dit leidde tot steeds meer fouten en gemiste diagnoses. Zonder huisartsendienst hadden spoedafdelingen in het Verenigd Koninkrijk wachtlijsten van 12 uur en zaten duizenden patiënten vast op trolleys in gangen of stierven in ambulances. Tegen het einde van de zomer van 2021 doodde de Britse gezondheidszorg meer mensen dan ze redde, omdat artsen zich bijna uitsluitend toelegden op het injecteren van patiënten met een ongetest, onveilig, ondoeltreffend en experimenteel serum. En het was ook zeer winstgevend – artsen werden een klein fortuin betaald om hun eer en integriteit te verkopen. Veel artsen verdienden naar schatting een bonus van £50.000 tot £100.000 per jaar door alleen maar injecties te geven – of verpleegkundigen te vertellen dat ze de injecties voor hen moesten geven.

Weinig artsen lijken er iets om te geven dat er geen geïnformeerde toestemming was – zoals de wet voorschrijft. Slechts weinigen maakten zich druk om het feit dat, omdat aspireren niet was toegestaan, het gevaar bestond dat ze het spul rechtstreeks in een bloedvat zouden spuiten. Weinig mensen gaven er om dat de mensen met een vaccin geen bloed konden geven zonder de voorraden te besmetten. En weinigen gaven er iets om toen de 15 minuten wachttijd na het prikken in het Verenigd Koninkrijk werd afgeschaft, zodat patiënten op weg naar huis hun anafylactische shockreacties kregen.

  Op de staatstelevisie van Qatar: WK-verslaggever wankelt en stort in elkaar

Weinig mensen gaven er iets om dat de gevaccineerde mensen meer kans hadden om infecties te verspreiden en nieuwe varianten te creëren – een gevaar voor henzelf en anderen.

Weinig mensen gaven erom dat de prikken duizenden doden en gewonden veroorzaakten en dat er bewezen verbanden waren tussen de prikken en hartschade, bloedstolsels en hersenletsels. Ik heb de ernstige bijwerkingen van deze prikken voor het eerst vermeld in december 2020. Toen noemde ik voor het eerst myocarditis en vele andere problemen. Dit bewijs – gebaseerd op informatie van de Amerikaanse regering – werd afgewezen. De problemen werden ontkend of in de doofpot gestopt. Nogmaals, al het bewijs was gedocumenteerd op een reeks video’s gedurende 2020, dus artsen, journalisten en politici die deze problemen ontkenden waren ofwel jammerlijk onwetend of logen.

In februari 2021 waarschuwde ik dat artsen en verpleegkundigen die het covid-19 vaccin toedienden, zouden worden berecht als oorlogsmisdadigers.

Maar, zoals altijd, reageerde het establishment door de feiten te negeren en mij – en iedereen die zich erover uitsprak – simpelweg te intimideren en te demoniseren. Het doel was altijd om iedereen die de waarheid durfde te vertellen in diskrediet te brengen en te ruïneren.

Telkens wanneer een nieuwe variant werd ontdekt, gebruikten de autoriteiten de ontdekking als een excuus om de prikken steeds verder door te drijven. Er was nooit enig bewijs geweest dat de prikken deden wat men dacht dat ze deden, maar het bewijs dat de vaccins doden en verwonden groeide met de dag.

De kwaadaardige, krankzinnige mensen achter deze overname van de wereld en ons leven gingen door omdat ze het zich niet konden permitteren te stoppen. Hun ongeremde oneerlijkheid dwong hen steeds verder te gaan. Ze introduceerden meer lockdowns, meer regels en meer voorschriften en dreigden de wijzen die de prikken weigerden op te sluiten – of ze uit de samenleving te dwingen, op te sluiten in gevangenissen of concentratiekampen. In werkelijkheid verminderden de afsluitingen de ontwikkeling van de natuurlijke immuniteit en schaadden ze de lichamelijke en geestelijke gezondheid van degenen die zich eraan hielden.

Het werd duidelijk dat degenen die gevaccineerd waren, infecties konden verspreiden naar de gezonde mensen – asymptomatische verspreiding werd een realiteit dankzij de giftige spuiten. En degenen die zich hadden laten prikken? Wel, het bewijs toonde aan dat zij meestal gedoemd waren tot een vroege dood. Er is solide bewijs dat de prikken hun hersenen kunnen aantasten.

Ondanks het bewijsmateriaal werden beroemdheden over de hele wereld plotseling deskundigen op het gebied van gezondheidszorg – ze raadden de prikken aan iedereen aan en bekritiseerden en beledigden degenen die zich er niet aan hielden. Mijn advies was eenvoudig: neem nooit gezondheidsadvies aan van iemand die u niet zou vertrouwen om uw blindedarm te verwijderen.

Burgers over de hele wereld werd verteld dat hun gezondheidszorg in een crisis verkeerde, overspoeld door covide patiënten. Dat waren allemaal leugens. Ziekenhuizen en artsen hadden het minder druk dan normaal en het personeel was aan het repeteren en dansvideo’s aan het maken. Er waren opzettelijk gecreëerde vertragingen in ziekenhuizen door overheidsbeleid zoals lockdowns en sociale distantiëring.

  "Als een brandwondenslachtoffer": Huidziekten na vaccinatie zijn een marteling voor de getroffenen

De volgzame mensen geloofden dat het dragen van maskers en het nemen van eindeloze prikken de zaken zouden veranderen.

Maar dit was natuurlijk nooit het plan.

De regeringen beweerden dat de beperkingen die aan de samenleving werden opgelegd de schuld waren van degenen die weigerden zich te laten prikken.

In werkelijkheid was het natuurlijk andersom. De volgzamen waren verantwoordelijk voor de beperkingen. Het waren de volgzamen die egoïstisch waren – in de hoop dat hun pas afgegeven vaccinatiepaspoorten hen in staat zouden stellen een “normaal” leven te leiden.

De mensen die in de rij stonden voor dodelijke en nutteloze boosterprikken waren egoïstisch omdat hun domheid ertoe zal leiden dat ontelbare patiënten met kanker jaren zullen moeten wachten op behandeling terwijl artsen hun tijd besteden aan het verdienen van enorme honoraria door het geven van covid-prikken en vervolgens de patiënten behandelen met vaccinatieletsels.

Vandaag de dag sterven veel patiënten voordat ze gediagnosticeerd, laat staan behandeld zijn. Dit is allemaal opzettelijk en het is genocide.

Door de booster-prikken te pushen verhogen de boosdoeners opzettelijk het aantal dat wat zij covid noemen en waarvan ik heb bewezen dat het de omgedoopte griep is. De onwetenden en hebzuchtigen prikken de onwetenden en angstigen omdat hun loyaliteit is gekocht door een stel psychopaten.

Er zijn suggesties gedaan dat onze relatie met onze regeringen en de collaborateurs vergelijkbaar is met de relatie van een slachtoffer met een mishandelaar in een menselijke relatie. Maar ik vrees dat dat niet zo is. Onze relatie met onze regering lijkt meer op de relatie van een slachtoffer met een koelbloedige moordzuchtige psychopaat. We hebben niet te maken met gewone mishandelaars die hun houding kunnen veranderen. We hebben te maken met mensen die kwaadaardiger zijn dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen en met miljoenen collaborateurs die niet de hersenen of de moed hebben om te zien wat er gebeurt.

Maak een lijst van de meest kwaadaardige en wreedste dictators uit de geschiedenis en zet Ivan de Verschrikkelijke, Attila de Hun en Ghengis Khan op de lijst. Vandaag denk ik dat we Tony Blair, Bill Gates, zijn koninklijke hypocriet Charles, Klaus Schwab, de Rothschilds, Fauci, Whitty en vele anderen kunnen toevoegen, die volgens mij uiteindelijk allemaal in het pantheon van de meest kwaadaardige mensen uit de geschiedenis zullen worden geplaatst.

Als Fauci, Whitty, Ferguson en de rest de afgelopen jaren de waarheid hebben verteld, dan ben ik bang dat ik die gemist heb.

Vroeg in de geschiedenis van deze fraude daagde ik regeringsadviseurs uit voor een live tv-debat. Niemand wilde dat omdat ze wisten dat ze zouden verliezen. Deze ongekozen adviseurs behoren tot de gevaarlijkste personen ter wereld – ze liegen en bedriegen en willen onze vrijheid en menselijkheid afnemen.

  Ze beloofden "veilig en effectief"; we kregen "plotseling en onverwacht"

We kunnen niet verwachten dat onze vijanden ooit zullen veranderen of het licht zullen zien. En we kunnen niet wachten tot degenen die met hen collaboreren het licht zien. Elke dag die voorbijgaat wordt onze situatie enger. De maskerdragers – die lijden aan hun bekrompen toewijding aan hersenloze autoriteit en het maskerbevestigingssyndroom – worden banger en volgzamer naarmate de leugens voortduren. De tijd dringt. We moeten heel snel handelen om deze oorlog te winnen.

Onze vijanden willen religie vernietigen, samen met kleine bedrijven, huiseigenaren, spaarders, ondernemers en zelfstandigen. Je moet wel blind zijn om niet te zien hoe de zaken zich ontwikkelen. Nooit eerder in de geschiedenis is de mensheid zo in gevaar geweest. Er zullen nog veel meer slechte dingen gebeuren. Niets gebeurt toevallig. Er zijn geen toevalligheden. De vaccinatiepaspoorten zullen digitale paspoorten worden. We worden slaven van het systeem en de toekomst nadert zeer snel. De energie- en voedselprijzen zullen de pan uit rijzen. Er zullen stroomonderbrekingen zijn. Huizenbezit zal veel duurder worden en huurkosten – wanneer er huurwoningen beschikbaar zijn – zullen ook veel hoger worden. Bankkantoren zullen blijven sluiten en contant geld zal worden gedemoniseerd. De inflatie zal nog hoger oplopen, er zullen veel faillissementen zijn en miljoenen zullen hun huis of bedrijf verliezen. Het doel is controle. De door sociale kredieten gecontroleerde levensstijl en de digitale valuta van de centrale bank zijn de toekomst die zij voor ons gepland hebben.

Ze willen ons verdelen – vrouwen tegen mannen en omgekeerd – zwart tegen blank, jong en oud, anti en pro klimaatverandering.

In landen over de hele wereld worden sociale kredietregelingen ingevoerd.

Het aantal sterfgevallen zal toenemen, niet vanwege covid, dat ooit slechts een nieuwe griep was, maar omdat patiënten met kanker, hartziekten, diabetes enz. gezondheidszorg is ontzegd en omdat de covid-prik het meest dodelijke farmaceutische product is dat ooit is bedacht.

In Afrika zullen honderden miljoenen mensen sterven van de honger en niemand buiten Afrika zal het merken.

Er zal sprake zijn van een nieuwe eenheidsregering die velen – die hun eigen regeringen zat zijn – zullen verwelkomen. Over de hele wereld willen ze dat we onze regeringen haten – en dat werkt goed – zodat we met plezier de Eén Wereldregering accepteren die ze al tientallen jaren plannen.

We staan aan de rand van de afgrond en de tijd dringt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden (Deel I)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelONTVOLKING: Wereldwijd meer dan 2 miljoen oversterftegevallen sinds de invoering van de covid-19 injecties
Volgend artikel“Iedereen op aarde zal sterven”, waarschuwt top AI-onderzoeker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. enkel alleen daarom moet Rusland haast maken en de elite pakken of wij moeten zelf eens wat doen geweren genoeg in de Oekraïne kan kunnen we ook meehelpen de regeringen te pakken en veroordelen

 2. Er was begin 2020 slechts een reguliere seizoensgriep, net als elk ander jaar, maar die hebben ze SARS-CoV2 genoemd en daarna is er een enorme angst campagne gecreëerd om de gif injecties uit te kunnen rollen. Er is nooit zoiets als een Covid “virus” geweest! Het is allemaal één grote LEUGEN van de massamoordenaars die de mensheid willen uitroeien met hun gevaarlijke “medicijnen”. Dat is het plan altijd geweest, al vanaf het begin.

  Eén van de ergste “experts” die in de VS de FEAR PORN plannen hebben aangejaagd was mvr. Deborah Birx, de overheidsadviseur die de medische instanties heeft voorgelogen en van foute info heeft voorzien:
  https://www.zerohedge.com/political/deborah-birxs-guide-destroying-country-within

  Zij zal ook ooit op de guillotine of brandstapel eindigen, hoop ik.

  • Gerard,

   Wat kan er in bv: Frankrijk nog veranderen in het ziekenhuis systeem nu ongevaccineerden artsen en verpleegkundigen nog steeds geweigerd worden om te werken/ niet hun vak mogen uitoefenen van de Staat?

   Ongevaccineerde artsen en verpleegkundigen zitten nog steeds (onbetaald) geschorst thuis. (Als ze hun huis niet hebben moeten verkopen).

   De artsen / verpleegkundigen die netjes de protocollen hebben gevolgd, hebben het nu voor het zeggen en zullen gewoon meegaan als toekomstige protocollen worden voorgeschreven / uitgerold worden.

   Ook al zouden er een paar kopstukken geslachtofferd worden door ‘foute’ informatie dan verandert er nog niks.

   Het hele Franse zorgsysteem systeem is in mijn ogen onherstelbaar verwoest.

 3. Vermoedelijk waren de dictators uit het verleden bewuster dat ze slecht dan wel hard waren. Plato zei in een vraag wat slechter is, een bewuste misdaad of een onbewuste. Antwoord: een onbewuste misdaad is erger, want dan zijn er twee dingen op te lossen, de misdaad en het onbewuste.

  • En gezien de verbeten rotkop van de laatst aangenomen vechtjas met te veel strepen op zijn uniform, heeft de hoerenkast een straatvechtertje aangenomen van het niveau giftige bijter aan de ketting.

   Niet te vertrouwen dus.

   Vertrouw maar op jezelf.

 4. Er zijn twee soorten onwetende mensen: sommige zijn onwetend vanwege hun gebrek aan kennis en andere juist vanwege hun kennis. De laatste zijn des te gevaarlijker omdat ze geen tegenspraak toelaten.

 5. Deze perversiteit die er nu is was er ook in de tijd toen Atilla De Hun nog leefde. Daarom heeft ie ze allemaal afgeslacht, want het was niet normaal hoe men met de bevolking omging. Er mag weer zo iemand terugkomen tegen die angelsaksen.

  • Ik waarschuw al jaren dat de politici het grootste kankergezwel in onze maatschappij is. Maar wij doen niets. We moeten ons ontdoen van dit criminele geteisem.

   • deden we hier maar eens iets aan dan konden we gewoon verder gaan met het leven die wij gewend waren maar met een paar personen doe je er niets aan de ge prikten kun je al niet meer serieus noemen .die weten al een tijdje niet of ze nu van voor of van achter lopen dus je moet al in het geweer komen om dat soort wat onze ondergang wil koud stellen zo dat zij niet eer onheil stichten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in