Dokter Shelley Cole, een gecertificeerd verloskundige-gynaecologe, heeft haar bezorgdheid geuit over de potentiële bedreigingen die de Covid-19 vaccins voor zwangere vrouwen vormen, schrijft Dailyexpose.co.uk.

“De bezorgdheid begon toen we zagen dat vrouwen die niet gevaccineerd waren, die in de buurt van gevaccineerde personen waren geweest, abnormale bloedingen begonnen te krijgen. Hun menstruatie werd verstoord, of ze hadden een verloop van grote stolsels of zware bloedingen of vroeggeboortes, miskramen zelfs.” zegt Dr. Cole.

Deze bijwerkingen werden ook gemeld door honderden gevaccineerde vrouwen, die te maken kregen met verstoorde menstruatiecycli, bloedingen, miskramen en doodgeboorten.

“Shedding” en zelfverspreidende ‘vaccins’

Het mechanisme achter de abnormale reacties is, zoals de arts zegt, is dat het vaccin een soort spike-eiwit bevat dat het “syncytio-eiwit” wordt genoemd en dat niet zoveel verschilt van de syncytiotrophoblastische cellen in de placenta.

Dr. Cole, die zich de laatste twintig jaar heeft gespecialiseerd in het vrouwelijke voortplantingskanaal, zwangerschap en bevalling, veronderstelt dat ongevaccineerde mensen toch kunnen worden getroffen als zij in nauw contact staan met gevaccineerden, waarbij zij herinnert aan een van haar patiënten die na 25 jaar menopauze ongesteldheid werd en begon te bloeden, kort nadat zij een gevaccineerde persoon had aangeraakt.

“Natuurlijk weten we niet 100 procent zeker of zij de spike-eiwitten van deze persoon heeft gekregen,” voegt zij eraan toe.

De technologie achter de mRNA shots baart Dr. Cole ook zorgen. Zij legt uit dat de “80 miljard spike-eiwitten” in de vaccins weliswaar antigenen in het lichaam zouden produceren, maar dat er geen garantie is dat het menselijk lichaam onderscheid kan maken tussen het zelf- en het niet-zelf-antilichaam.

  Miskramen schieten in zes weken met 366% omhoog als gevolg van COVID vaccins

“Als we antilichamen beginnen te maken tegen dit spike-eiwit, zouden we de synyctio-eiwitten kunnen bestrijden die ons lichaam van nature voor de placenta’s maakt,” zegt Dr. Cole, die eraan toevoegt dat, aangezien de experimentele vaccins de dierproeven hebben overgeslagen, de ontvangers toestaan dat er op hen wordt geëxperimenteerd.

Vaccinatie is niet de enige mogelijke behandeling van de vermeende Covid-19 ziekte, volgens vele medische artsen die het afgelopen jaar zijn gecensureerd.

Het verhaal dat hydroxychloroquine zou kunnen helpen om de vermeende ziekte aan te pakken. In plaats van een eerlijke studie uit te voeren, werden echter extreem hoge en potentieel dodelijke doses hydroxychloroquine toegediend om ervoor te zorgen dat de studie zou mislukken.

Dokter Cole steunde ook de therapieën en zegt dat de vaccins weliswaar geen effect garanderen bij het stoppen van de overdracht van het coronavirus, maar dat ze wel hetzelfde baat hebben als de geneesmiddelen.

“Het vaccin is nooit geëvalueerd om de overdracht van het virus te voorkomen,” zegt ze.

“Het is geen vaccin. Het is ontworpen om de symptomen te minimaliseren. En dus, als je de symptomen minimaliseert dan moet je het vergelijken met andere medicijnen die de symptomen minimaliseren, zoals Tylenol, zoals Advil, zoals hydroxychloroquine, zoals ivermectine.”

Wat betreft de lastercampagne tegen de alternatieve medicijnen door de mainstream media, merkt dokter Cole op dat dit te wijten is aan de invloed van de overheid.

“Je moet begrijpen dat ziekenhuizen en universiteiten worden gefinancierd door het National Institute of Health. Deze entiteiten, regelgevende agentschappen – de CDC en de FDA, worden door de overheid gefinancierd. Dit komt allemaal van de overheid. Ze krijgen te horen dat de CDC-richtlijnen zeggen dat ‘het vaccin veilig is voor zwangere vrouwen…denken wij,'” legt ze uit.

  Sterftecijfer in Schotland tot 30 procent hoger dan vorig jaar

Hoewel er gevaren kleven aan de vaccins, waaronder de ongewenste bijwerkingen zoals bloedstolsels, hartontstekingen en zelfs sterfgevallen, is men er door de krachtige controle op de informatie in geslaagd meer mensen over te halen zich te laten vaccineren.

Het aantal meldingen van kwetsuren en sterfgevallen als gevolg van de Covid-19 vaccins op het Britse MHRA Yellow Card-systeem overtreft het aantal meldingen van alle andere vaccins samen in de afgelopen 11 jaar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraël wordt het eerste land ter wereld dat de 3e COVID-19 injectie eist voor reeds gevaccineerden
Volgend artikelDe weg naar totalitarisme – “Waarom we ze niet langer vertrouwen, en waarom we ze beschouwen als lafaards en collaborateurs, of erger”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Het geeft precies aan wat degenen die “gekozen” met de mensen voor hebben.
  Uit puur winstbejag en een fascistisch/communistisch gedachtegoed worden velen de vernieling in geholpen. Dit op een uiterst geraffineerde manier.

  • Op zich is de hele strategie – inderdaad – best knap in elkaar gezet.
   Tell A Vision.
   Decennia / Millennia.
   Ik duik maar weer even in het Woord van God.
   Prettige avond allen.

 2. Het is allemaal vreemd, maar het aantal verhalen in deze sfeer dat opduikt is zo groot dat we dit beter serieus kunnen nemen.

  Voorzichtigheid is dus geboden voor zij die kwetsbaar zijn voor deze situatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in