Pixabay

Vandaag zult u leren dat systemische medische corruptie – veroorzaakt door verkeerd afgestemde prikkels – zeker afschuwelijk is, maar het is niet nieuw, noch buitengewoon. De geschiedenis laat ons zien dat de overtuiging “dit kan onmogelijk gebeuren” gevaarlijk verkeerd is, schrijft Rudd-o.com.

Uit een boek genaamd Kronieken van Genève, geschreven door François Bonivard:

“Toen de pest Genève trof in 1530, was alles gereed. Er werd zelfs een compleet ziekenhuis geopend voor pestlijders. Met dokters, paramedici en verpleegsters. Kooplieden droegen bij, en de magistraat gaf elke maand toelagen. Patiënten gaven altijd geld, en als een van hen alleen stierf, ging al het bezit naar het ziekenhuis.

Maar toen overkwam het ziekenhuis een catastrofe: de pest stierf uit, en de subsidies hingen af van het aantal patiënten.

Voor het personeel van het hospitaal in Genève in 1530 was er geen sprake van goed en fout. Als de pest geld opbrengt, dan is de pest goed. En toen gingen de artsen zich organiseren. Aanvankelijk vergiftigden zij alleen patiënten om de sterftestatistieken op te krikken, maar al snel realiseerden zij zich dat statistieken niet alleen over sterfte moeten gaan, maar ook over peststerfte.

Dus begonnen ze de blaaszweren van de lichamen van de doden af te snijden, droogden ze, vermaalden ze in een vijzel en gaven ze aan andere patiënten als medicijn. Daarna begonnen ze het stof van hun kleren, zakdoeken en kousenbanden te vegen. Maar de pest bleef op de een of andere manier voortwoekeren. Blijkbaar werkten de gedroogde blazen niet goed.

Dokters gingen naar de stad en strooiden ’s nachts blaaspoeder op deurklinken, waarbij ze die huizen uitkozen waar ze de meest profijt van konden hebben. Zoals een ooggetuige over deze gebeurtenissen schreef: “Dit is een tijdlang verborgen gebleven, maar de duivel is meer bezig met het vermeerderen van het aantal zonden dan met het verbergen ervan.”

  Arnold Schwarzenegger, die de ongevaccineerden 'Schmucks' noemde, heeft pacemaker gekregen na 3 openhartoperaties

Kortom, een van de dokters werd zo brutaal, onvoorzichtig en lui dat hij besloot ’s nachts niet door de stad te zwerven, maar overdag gewoon een bundel blaasstof in de menigte te werpen. De stank steeg tot in de hemel en een van de meisjes, die gelukkig kort daarvoor uit dat ziekenhuis was ontslagen, ontdekte wat voor stank het was.

De dokter werd vastgebonden en in de goede handen gelegd van bekwame “vaklui”. Zij probeerden zoveel mogelijk informatie uit hem te krijgen.

De executie duurde enkele dagen. De “slimme” artsen werden aan palen op wagens gebonden en door de stad gedragen. Op elk kruispunt scheurden de beulen met hete tangen stukken vlees af. Daarna werden ze naar een openbaar plein gebracht, onthoofd en in stukken gehakt, en de stukken werden naar alle wijken van Genève gebracht. De enige uitzondering was de zoon van de directeur van het ziekenhuis, die niet aan het proces deelnam, maar mompelde dat hij wist hoe hij drankjes moest maken en poeder moest bereiden zonder bang te hoeven zijn voor infectie. Zijn hoofd werd eenvoudigweg afgehakt ‘om de verspreiding van het kwaad te voorkomen’.”

Ahem, klinkt dit verhaal niet een beetje als “gestorven met COVID in plaats van aan COVID” of “ziekenhuizen krijgen bonusbetalingen voor het behandelen van COVID-patiënten”, of “elke regering heeft een geheim contract om miljoenen en miljoenen injecties te betalen”? Ja, verdomme ja, dat is zo.

Men kan zich alleen maar afvragen of de huidige oplichters uiteindelijk ook op een soortgelijke manier zullen worden aangepakt. Ze zouden op zijn minst bang moeten zijn voor die mogelijkheid, al was het maar om hun boosaardigheid en minachting voor jou te temperen.

  "Het kaartenhuis stort in, ze hebben gefaald!"

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We zullen niet vergeten. We zullen niet vergeven. Er zal een afrekening zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWetenschappers blijven vreemde objecten ontdekken in COVID-19 vaccins
Volgend artikelOostenrijk toont zijn ware nazi-kleuren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Zo heel luguber hoeft het niet, maar een hanging of onthoofding… Moet kunnen anno 2022 hoor 🙂 Datum en plaats? Kan een mooi volksfeest worden. Springkussens, kermis, muziek en in het midden een plein met een paar galgen en guillotines. Prachtig 🙂 Gezien het aantal psychopaten dat geruimd moet worden zal een een gezellig meerdaags festijn moeten worden met kampeermogelijkheid, een soort festival? The Great Awakening Festival?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in