Pixabay

John Kaminski legt uit waarom vrijwel alle westerse leiders betrokken zijn bij de met voorbedachten rade massamoord op een aanzienlijk deel van de wereldbevolking.

Trump, Bill Gates en Anthony Fauci komen allemaal in aanmerking voor de doodstraf als medeplichtigen aan de voorbedachte massamoord op een substantieel deel van de wereldbevolking omdat noodtoestemmingen voor vaccins alleen legaal zijn als er geen andere beschikbare geneeswijzen voor de ziekte in kwestie bestaan die dergelijke noodtoestemmingen in de eerste plaats noodzakelijk maken.

Nu is het nieuws naar buiten gekomen dat het geneesmiddel Ivermectine, uitgevonden door twee Nobelprijswinnaars in 1980, altijd beschikbaar is geweest en bewezen heeft deze mysterieuze COVID-ziekte te genezen, waardoor degenen die het gebruik ervan hebben verhinderd en de distributie ervan hebben onderdrukt, schuldig zijn aan wat waarschijnlijk de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid is, niet alleen de nodeloze moord op miljoenen door het gebruik van onnodige en giftige experimentele stoffen, maar ook de totale ontwrichting van de wereldmaatschappij voor andere doeleinden dan de bestrijding van een verdachte ziekte.

De onthulling dat het veelgebruikte geneesmiddel Ivermectine niet alleen op grote schaal beschikbaar is, maar ook bewezen heeft deze verdachte kwaal te genezen, die kennelijk is uitgevonden in een Chinees laboratorium dat met Amerikaans geld is gefinancierd, heeft plotseling en onherroepelijk onthuld dat de door de regering en de mainstream media aanbevolen consensusbehandeling nu niet alleen meer dan een miljoen mensen heeft gedood, maar ook de wereldmaatschappij totaal heeft ontwricht door draconische regeringsreacties waarvan nu is bewezen dat zij totaal onnodig zijn.

  Er komt iets kwaadaardigs deze kant op (en met iets bedoel ik mRNA ontregeling van het immuunsysteem)

Gedurende deze vermeende pandemie WISTEN alle vier de hierboven genoemde hypocrieten, evenals topambtenaren in regering, media en academische wereld, dat dit vrij verkrijgbare wondermiddel zowel beschikbaar als effectief was voor de genezing van deze ziekte. Er kan geen twijfel meer bestaan over hun krankzinnige moorddadige bedoelingen om de wereldbevolking te verminderen door deze vooropgezette duivelse strategie.

De regeringen van de wereld hebben zich tot het uiterste ingespannen om deze bewezen en goedkope remedie tegen de zogenaamde COVID-bedreiging te onderdrukken. Intelligente mensen hebben altijd beseft dat deze tactiek een doorzichtige list was om legitimiteit te verlenen aan de dure en ineffectieve hersenspinsels van Big Pharma, die miljarden winst hebben geoogst door deze sinistere samenzweringscomplotten.

Deze verwrongen leiders en miljoenen anderszins schijnbaar respectabele artsen, politici en regeringsfunctionarissen werkten aan het in diskrediet brengen en tegenhouden van deze eenvoudige en overal verkrijgbare remedie voor deze ziekte van Fauci en zijn grimmige groep regeringsgekken, en maakten door het criminaliseren van de distributie en het gebruik ervan de nachtmerrieachtige praktijk van mRNA-injecties mogelijk die miljoenen nietsvermoedende ontvangers van hun leven hebben beroofd en ons hebben achtergelaten met de bittere belofte dat nog eens miljoenen mensen zullen sterven aan dit duivelse bedrog.

Bovendien kregen artsen en ziekenhuizen overal aanzienlijke bonussen voor het maximaliseren van COVID diagnoses en het profiteren van COVID sterfgevallen bij mensen met andere medische problemen, evenals het vermoorden van mensen die medicijnen kregen die ademhalingsproblemen veroorzaakten, gevolgd door behandeling aan beademingsapparatuur die hen in korte tijd deed stikken. De in ongenade gevallen gouverneur Cuomo van New York, die moest aftreden wegens moreel wangedrag, heeft met name die doodsformule mogelijk gemaakt, die medische instellingen gretig hebben toegepast vanwege de aanzienlijke overheidspremies die ze daarvoor ontvingen.

  Goh, wat zou het kunnen zijn? Britse krant rapporteert, "mysterieuze stijging van hartaanvallen door verstopte slagaders"

Hoe verwrongen de beschaving is geworden blijkt duidelijk uit het gestoorde gedrag van de Australische autoriteiten, die hun eigen burgers gewelddadig toetakelen, die alleen maar uit hun huizen willen komen en frisse lucht willen inademen, maar in plaats daarvan door de politie worden neergeknuppeld en vergast wegens overtreding van regeringsmandaten die noch door wetenschappelijke feiten, noch door verstandig regeringsgedrag worden gesteund.

Het hele lelijke verhaal wordt duidelijk onthuld in dit verhaal over een regering die waanzinnig is geworden en artsen die deelnemen aan een opzettelijke zwendel om hun eigen patiënten te doden.

Het Ivermectine Verhaal

Hier op Brandnewtube.com

Bekijk het tenminste één keer zorgvuldig. Onthoud de verontrustende inhoud.

Vooral deze twee items.

Gilead Sciences was de uitvinder van Remdesivir, het geneesmiddel dat door Fauci werd bepleit sinds het begin van de pandemie. Gilled werd vroeger voorgezeten door Donald Rumsfeld, die later Minister van Defensie werd en nauw betrokken was bij de gebeurtenissen van 9/11 en de oorlog in Irak. Zeven van de twaalf leden van het COVID 19-behandelingspanel van de regering ontvingen financiering van Gilead. Ook voormalig president George W. Bush is bij dit complot betrokken, aangezien de directeuren van Gilead deel uitmaakten van de staf van Bush tijdens zijn verblijf in het Witte Huis.

Maar het meest veelzeggende bewijs is de statistische vergelijking van COVID-doden in de VS, waar Ivermectine grotendeels verboden was, en de Indiase deelstaat Uttar Pradesh, waar Ivermectine op grote schaal werd gebruikt. Uttar Pradesh’s bevolking van 231 miljoen is 70 procent van het totaal van de VS, 328 miljoen

  Justin Bieber annuleert hele wereldtournee voor 2023 wegens gezichtsverlamming na "vaccin"

In augustus 2020 gaf Utter Pradesh toestemming voor het gebruik van Ivermectine als behandeling tegen COVID-19 bij mensen die positief getest waren en bij gezondheidswerkers. Tegen januari 2021 waren er gemiddeld minder dan 10 sterfgevallen per dag.

Wie zijn de slachtoffers van de COVID 19-pandemie? Niet alleen de mensen die zijn overleden, maar ook hun familieleden, de mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt, ouderen die door lockdowns bij hun kinderen zijn weggehouden, en al diegenen die hebben geleden onder een regering die krankzinnig is geworden op basis van leugens verteld door degenen met de macht om iedereen te beïnvloeden.

Big teach en de mainstream media hadden de pandemie afgelopen zomer kunnen beëindigen, maar dat was niet hun plan.

Nu is het tijd voor een verontwaardigd publiek om te beslissen wat ons plan voor hen is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Fuellmich legt uit: Hoe de globalisten de Coronapandemie 10 jaar lang plandenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIk zegevierde over de Covid en de Covidisten … en herwon mijn waardigheid!
Volgend artikelCNN: Doe GEEN “eigen onderzoek” naar COVID-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Haha, trump zit ook gewoon met alle regeringsleiders om dezelfde tafel. Hij hoort er gewoon bij.

   Hier, hij doet mee met de clique. Wat je ook verder van het verhaal vindt, je kunt prima zien dat hij gewoon mee doet:
   https://youtu.be/_gexLXWCWHY?t=424

   Geen enkele regeringsleider gaat je hieruit redden. Tijd om je niet te laten verdelen.

  • Trump heeft nog tijdens zijn regering openlijk voor Hydroxychloroquine gepleit, in een persconferentie waar Fauci bijstond.
   Trump heeft later erkent dat Fauci corrupt was en ontslagen moest worden maar dat hij dat niet kon of wilde doen vanwege de publieke opini.
   Fauci schijnt daar in Amerika een halve god te zijn.
   In de verhoren door de senaat is BEWEZEN dat hij Fauci schuldig is aan samenwerking en financiering van het lab in Wuhan en dat op zijn voorstel de functies van virussen meer ziekmakend werden gemaakt. En toch kan niemand hem afzetten of in de gevangenis doen komen.
   WAT IS ER TOCH AAN DE HAND❓

   • Wat er aan de hand is, is dat het ene grote corrupte zooi is. Wanneer Trump had aangetoond dat Fauci schuldig is aan corruptie had dit voor de corrupte rechters moeten komen. Cirkel is rond. Daarbij opereert zo’n beetje alles wat aan de macht is onder de scepter van Rothschild’s Vrijmetselarij. Linksom of rechtsom. Binnen de Vrijmetselarij zijn twee groepen Ur-Loges: de democratische progressieve groep en de anti-democratische conservatieve groep (Oligarchisch, Neo-aristocratisch en waar bijvoorbeeld Mark Rutte lid van is).

 1. Ben het er ook niet mee eens dat Trump genoemd wordt!
  Hij was diegene die zag wat er ging gebeuren wat betreft dat hele WEF verhaal.
  Daarom moest hij weg.
  Ook Putin willen ze het liefst weg hebben zoadat er één van de WEF aan het roer komt te staan

 2. Trump was ook degene die de who niet meer betaalde en daarop nam Bill Gates het over en betaalde ik dacht zo’n 350 miljoen aan de who?
  Dat hij aanschuift aan die tafels wil nog niet zeggen dat hij meedeed.

 3. Het massamoord complot, alle schuldige en medeplichtige zouden voor een tribunaal moeten verschijnen en veroordeeld moten worden tot de doodstraf !

 4. Alles is nog verre van opgelost. Mijn les die ik nu al kan aanbevelen is om steeds een kritische houding aan te nemen tegen watdanook uw/mijn/onze leiders voorstellen. Ik heb 27 jaar bij 2 partijen ( 12 en 15 ) in het bestuur gezeten en het was niet fraai, blij dat ik daar ben uitgestapt. Ik ben getuige geweest hoe zelfs op het laagste politieke niveau de messen constant geslepen werden. Wat ik van de top weet zal ik nooit zeggen..er zouden véél huishoudens uiteen van vallen! Voor mij = politiek= eigenbelang= weinig respect!

 5. Ik ben “ een andere Anna “ maar Anna heeft gelijk dat Trump stopte met de WHO.
  Het is nog gekker. De WHO kunnen alleen landen lid van zijn.
  Maar Bill Gates is de grootste particulier financier en via zijn GAVI stichting in Zwitserland heeft hij nog stemrecht ook.officieel kan dat helemaal niet. Maar Bill Gates kan dus alles zelfs de wereld wijde gezondheids zorg kopen.
  Deze info komt van Reiner Fuellmich die nu een proces tegen de EMA en de EU heeft aangespannen.

 6. Omdat ieder genezend medicijn tegen covid zoals de goedkope Ivermectine en HCQ al snel wereldwijd werd verboden, wordt en werd hiermee aangetoond dat artsen covid patienten absoluut niet mogen genezen.
  Al vroeg in de ” pandemie ” werd het voor mij daardoor overduidelijk dat depopulatie het doel is van het hele covid gebeuren.
  Geen genezing maar wel de verplichte gifspuit geeft mij 100% bewijs dat de wereldbevolking moet worden uitgeroeid.
  En niemand die dit uitroeing proces juridisch kan tegen houden omdat wereldwijd OOK de rechterlijke macht in de broekzak zit van de satanische elite.
  Het depopulatie doel is dus zorgvuldig voorbereid en uiteindelijk makkelijk te verwezenlijken voor de groep satanisten.
  Geen gifspuit, dan ook geen werk of uitkering in welke vorm dan ook.
  Hiermee zet je iedere burger klem….want zonder geld kan niemand overleven.
  Uiteindelijk zal voor mij als ongevaccineerde de vraag ontstaan of ik uberhaupt wel wil leven in een wereld die grotendeels is uitgeroeid en waarin de overlevenden 24/7 onder controle staan van de satanische elite.
  Enfin, komt tijd komt raad.

  • Wat dacht je dat je net als onze grootouders een riek in de berging zet, je messen scherpt en gewoon met mij en al die andere oma.s mee vecht als de tijd daar is. Niet laf zijn en je vrouwtje staan. Doe ik ook, desnoods tot in de dood. Niemand pakt de vrijheid van mijn kindjes af. Zowel als mijn oma in de oorlog vocht voor haar kinderen en kleinkinderen die niet eens geboren waren toen. Ik ben het bloed van mijn oma en al moet ik zelf een ondergrondsverzet op richten. Ik doe mijn grootmoeder geen oneer aan. En jij…wij vrouwen moeten onze vuisten samen ballen……het stopt bij ons voor eens en voor altijd…

 7. Fleur komt tijd komt raad.is waar. Helaas voor velen te laat. Niet alleen die het niet meer meemaken, maar ook voor die die voor het leven beschadigd zijn, zowel lichamelijk als psychisch.

 8. Je kan ivermectin gewoon op aliexpres bestellen hoor heb net een hele zooi binnen gekregen vandaag….voor het zekere…kan mijn hele familie jaren voorzien.

  • Allicine geneest vrijwel alle infecties en uitfecties buitengewoon effectief. Allimax en Allicin-Max zijn twee merknamen van goede producten met gestabiliseerde allicine. Ik gebruik het al jaren met goed resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in