Dat is het ! Ik heb eindelijk aan mijzelf en aan hen die nog toegankelijk zijn voor de begrippen waarheid, waardigheid, standvastigheid en onafhankelijkheid van geest, bewezen dat ik niet tevergeefs heb gesproken, dat ik, toen de werkelijkheid mij inhaalde, niet ben bezweken voor paniek en hysterie, dat ik mijn jas niet heb omgedraaid. Ik kan in alle bescheidenheid zeggen dat ik de toets der werkelijkheid moedig en vastberaden heb doorstaan. Ik heb niet toegegeven aan angst, intimidatie of propaganda. Ik ben trots op mezelf en voel me weer een volwaardig mens. Ik kan met opgeheven hoofd en mijn ziel in vrede lopen, schrijft mevrouw Dominique Muselet.

De woede die ik sinds het begin van de Corona-folterij koesterde tegen de misdadigers die ons namens de multinationals regeren is er nog steeds, maar de gevoelens van vernedering en machteloosheid, die mij ondermijnden, hebben mij verlaten. Ik voel me weer vrij, innerlijk vrij, want ik heb de vuurproef doorstaan en ik weet nu dat :

1. Ik had gelijk: ondanks mijn 77 jaar heb ik het Pfizer “vaccin” niet nodig omdat ik gezond ben en geen co-morbiditeiten heb (als deze injectie van enig nut is voor wie dan ook behalve Big Pharma en al de mensen die ze bemiddelen).

2. Ondanks de onmogelijkheid om remedies te verkrijgen, zoals Ivermectine of Hydroxychloroquine, die hun waarde bewezen hebben, ondanks het ongenoegen van onze “wetenschappers” die verkocht zijn aan Big Pharma, kan Covid op mijn leeftijd genezen worden door zichzelf te behandelen, op voorwaarde dat men zijn immuunsysteem versterkt heeft, zoals ik het laatste jaar gedaan heb met zink, vitamine D, essentiële oliën, en al het andere dat aanbevolen wordt door de dokters die nog geloven in geneeskunde. Deze regering van gewelddadige en cynische manipulatieve leugenaars kan mij, met al haar macht, niet tot in het oneindige dwingen te doen wat ik niet wil doen. Ik voel een vastberadenheid in me die zelfs mij verbaast.

3. Deze regering van gewelddadige, cynische, manipulatieve leugenaars kan mij, met al haar macht, niet tot in het oneindige dwingen te doen wat ik niet wil. Ik voelde een vastberadenheid in me die me verraste. En ik realiseerde me, opgelucht (want men kan nooit van tevoren weten hoe men zal reageren in het aangezicht van gevaar), dat ik liever (met mate) mijn leven riskeer dan niet trouw te zijn aan mezelf. Ik voel me nu waardig tegenover de verpleegkundigen, brandweermannen en andere dappere mensen die liever hun baan verliezen dan hun overtuiging opgeven. Ik heb de eer en de waardigheid teruggewonnen die Macron en zijn sponsors mij hadden ontnomen door van mij een paria te maken.

De Covid zoals ik die kreeg

Ik ving de Covid op 21 augustus in de metro, terwijl ik op weg was naar de demonstratie tegen de zogenaamde gezondheidspas. Ik herinner me perfect dat ik zonder na te denken mijn wijsvinger bij mijn linkeroog legde en tegen mezelf zei: “Deze keer doe je het niet goed, meid!” Dit is niet de eerste keer dat mij dit is overkomen, ik heb al veel van dit soort virussen opgelopen. Ik zeg vaak tegen mijn kleinzoons dat het enige goede dat covid voor hen gedaan heeft, is dat ze eraan gewend zijn hun handen te wassen. Maar in de metro kan ik mijn handen niet de hele tijd in hydro-alcoholische gel houden en, helaas, ik heb niet al mijn reflexen onder controle.

De maandag daarop begon ik de symptomen te ontwikkelen van wat ik in andere tijden (toen de tv ons niet ’s morgens, ’s middags en ’s avonds met Covid voedde) een goede bronchitis zou hebben genoemd. Ik krijg ze van tijd tot tijd en ik behandel mezelf zoals mijn moeder me vroeger behandelde, behalve de mosterd sinapismen die ik niet weet te maken. Telkens als ik bronchitis krijg, herinner ik me dat mijn moeder voorzichtig een warme handdoek gevuld met mosterd uit de keuken bracht en die voorzichtig op de magere borst legde van het kleine meisje dat ik was. Het is een goede herinnering omdat mijn moeder, gewoonlijk koud en onverschillig, veranderde in een moederkloek als we ziek waren, vaak allemaal tegelijk.

Kortom, ik begon aan de routine: zetpillen, inhalaties, siroop, druppels, en deze keer, zoals ik hierboven al zei, moest ik ook iets nemen om mijn immuunsysteem te stimuleren, bij Covid een must. Op dinsdag voelde ik me erg onwel en ik belde een vriendin die me vertelde dat ze diezelfde dag een afspraak had bij haar huisarts.

Ik vroeg haar of ze me Ivermectine of hydroxychloroquine zou willen laten voorschrijven als ze bij haar langs zou gaan en vertellen dat ik Covid had.

’s Avonds belde ze me terug:

  Dr. Mike Yeadon: "De COVID-19 vaccin spike-eiwitten beschadigen placenta-eiwitten in gevaccineerde vrouwen"

Ik vroeg het haar en ze zei: “Nee, en niemand zal het je voorschrijven!”

Dus kon ik alleen op mezelf vertrouwen en op de grootmoederlijke middeltjes die ik gewoonlijk gebruikte.

De lakmoesproef was begonnen.

Op woensdag voelde ik me echt slecht. Mijn temperatuur was gestegen tot 39 graden, ik had geen smaak of reuk meer (men zegt dat dit een van de kenmerken van Covid is) en ik viel bijna flauw op de keukenvloer. Ik werd bang omdat ik alleen woon en geen supermens ben, en ik begon te twijfelen. Wat als ik het mis had? Wat als de Covid echt zo gevaarlijk is als ze zeggen? Moet ik toch niet de dokter bellen? Ja, maar als ik hem bel, zal hij me vragen of ik ingeënt ben, en als ik hem zeg dat ik dat niet ben, kan hij me het ziekenhuis in dwingen, waar ik aan de beademing kan worden gelegd (en mijn stembanden vernietigen, zoals gebeurd is met mijn zus die sindsdien niet meer kan praten), en waarom zou hij niet Rivotril in mijn systeem forceren en me doden?

Zoals u aan mijn paranoïde koorts kunt zien, heb ik geen absoluut vertrouwen in de hedendaagse geneeskunde. Wat mij betreft behandelen artsen die onder de medische raad vallen op steeds zeldzamere uitzonderingen na geen patiënten meer. Ze behandelen hun patiënten als vee: antibiotica, injecties en protocollen. Voor elke diagnose, vastgesteld door machines en analyses, is er een chemisch behandelingsprotocol. De arts past deze protocollen toe, die uiteraard lucratief zijn voor de farmaceutische laboratoria, die hij tevreden moet stellen als hij wil dat zij hun weldaden over hem uitstorten, als almachtige goden, in de vorm van een deel van de enorme winsten die worden gemaakt door de bevolking ziek en afhankelijk te maken van de chemie, met de zegen van de Conseil de l’ordre, de administratie, de regering en de zogenaamde controle-instanties. Ik zeg je, je zult binnenkort met een advocaat naar je dokter moeten gaan als je behandeld wilt worden!

In ieder geval, toen zei ik tegen mezelf: “Wel, je verzet je tot je 40° koorts hebt. Dan bel je de dokter”. Dit besluit gaf me rust. De dagen gingen voorbij, de koorts daalde eindelijk, maar de vooruitgang was traag, de strijd was hard en ik twijfelde verschillende keren. Het kostte me een goede drie weken om te herstellen. En ik heb nog steeds niet al mijn kracht terug.

Maar wat een vreugde om, helemaal alleen, met mijn armpjes, de Covid, Macron, Big Pharma, de Conseil de l’ordre, de media, de Conseil d’Etat, de Conseil constitutionnel, een groot deel van de rechterlijke macht, kortom al deze maffia te hebben verslagen die gebruik maken van een epidemie die perfect beheersbaar is met een correct gezondheidssysteem, om een schrikbewind in te stellen dat geen ander doel heeft dan de bevolking te controleren en de macht van de financiële wereld op de planeet te consolideren, door middel van een vorm van robotisering van de mens en de samenleving ten dienste van miljardairs en hun stichtingen die alles op aarde bezitten, en ons daarmee, zoals zeer goed wordt uitgelegd in deze video: Un aperçu du Great Reset.

Ze verbergen het niet langer meer, waarschijnlijk omdat het praktisch al is gedaan. Onroerend goed is voor de meerderheid van de bevolking onbetaalbaar geworden en de Covid-maatregelen hebben duizenden kleine winkels, bars en restaurants de nek omgedraaid die tegen lage prijzen door ketens worden opgekocht en de armsten nog armer hebben gemaakt. Er is op de site van het World Economic Forum, dat miljardairs en hun politieke marionetten samenbrengt, een video die de mooie toekomst beschrijft die ons te wachten staat. Het begint met: “IN 2030 HEBT U NIETS MAAR U ZULT GELUKKIG ZIJN”. We zullen alles moeten huren van miljardairs, onder de dreiging van klimaatverandering, die ook grotendeels gefabriceerd is, en het zal totaal geluk zijn…

Waarom moeten miljardairs om gelukkig te zijn alles bezitten en moeten wij, om gelukkig te zijn, niets hebben? De video legt het niet uit, maar Macron vertelde ons: ze zijn niet van dezelfde soort als wij. Zij zijn goden en wij zijn niets!

Het leven is alles, de dood is niets

Wanneer je ziek bent, wanneer je vecht voor je gezondheid, voor je leven, verdwijnen alle gebruikelijke kleine zorgen en bekommernissen. Er ontstaat een soort eenheid in ons omdat al onze energie gericht is op één doel, onze gezondheid terugwinnen. Dankzij de remedies en de koorts, slaap je als een baby. Geen nachtelijke angsten meer, niet meer wakker worden met een schok, geen angst voor de toekomst. Je leeft van dag tot dag, hangend in je zintuigen. Voor één keer ben je één met je lichaam, je ziel, je leven. Als je ziek bent, weet je waarom je bestaat, net als wanneer je zwanger bent. Genezing wordt, net als de geboorte van een baby, onze enige horizon. We staan oog in oog met de dood en zijn er tegelijkertijd van gescheiden

  Bijwerking "Spinning Death"? Paniek voor het onzichtbare voordat mensen onder stuiptrekkingen sterven

Omdat ik niet eens kon lezen, keek ik tussen twee koortsachtige dutjes door naar een paar Koreaanse en Mexicaanse series en de grote Nigeriaanse serie King of boys, de terugkeer van de King. Hun intriges onthullen de werking van corruptie, belangenconflicten, hiërarchische druk, de samenspanning van machten, chantage, shenanigans en machtsstrijd die vaker tot misdaad leiden dan je denkt en die kapitalistische samenlevingen op alle niveaus en in alle sectoren teisteren. Deze series zijn niet bang om de verdorvenheid en schurkenstaten van hun eigen samenleving aan te vallen, soms met humor, soms met fatalisme, in tegenstelling tot de westerse series die over het algemeen deugdzame westerlingen laat zien die loyaal en moedig strijden tegen interne of externe duivelse vijanden, terwijl we heel goed weten dat corruptie en compromissen heersen in het Westen en elders. Om nog maar te zwijgen van de sprookjes die we op tv te horen krijgen over miljardairs, die een virtuele wereld schilderen die ver verwijderd is van de meedogenloze realiteit waarin mensen dagelijks worstelen.

In deze series is de dood alomtegenwoordig, terwijl het in de officiële westerse wereld wordt ontkend. Misschien omdat de machtigen geloven dat ze het kunnen beheersen door zelf te beslissen wie (wij) zal sterven en hoe (Covid, gebrek aan zorg, vervuiling, euthanasie …) en wie voor altijd zal leven (zij natuurlijk: verschillende miljardairs uit Silicon Valley financieren een nieuwe start-up om de formule voor onsterfelijkheid te vinden). Geld en macht maken mensen gek!

Maar zonder de dood heeft het leven geen zin. Ons hele leven draait om de enige zekerheid die we hebben: we gaan dood. De dood lijkt op de ontknoping van een detectiveserie. De hele plot is opgebouwd rond het einde. We wachten er de hele tijd op. We stellen ons allerlei scenario’s voor. We zitten aan het scherm gekluisterd. Maar zodra we de sleutel tot het raadsel hebben, verliezen we onze belangstelling en vergeten we het heel snel. Zo is het ook met de dood, het is op zichzelf niets, het is slechts het einde van het leven, maar zonder dat heeft ons leven geen waarde. Dit is een van de vele paradoxen van het bestaan. Zonder de dood en het bescheiden risico dat ik nam door te weigeren te gehoorzamen aan de tirannie, zou ik niet in staat zijn geweest mijn waardigheid en innerlijke vrijheid te hervinden. Zonder dood (fysiek of sociaal), zouden er geen helden zijn.

En nu?

Ik ga naar mijn huisarts voor een verklaring van herstel die me zes maanden respijt zal geven, hoewel ik niet denk dat Macron zijn pas van schaamte zal durven te verlengen tot na 15 november. Hij vertoont reeds tekenen van aarzeling, ook al willen de lakei-artsen, de ergste karikaturen van slinkse, opdringerige en cynische artsen die men zich kan voorstellen, deze verlengen om hun macht over de staat en de bevolking te behouden. Zonder de tragische klucht van Covid, zouden ze niets zijn.

Het lijkt erop dat 67% van de Fransen voorstander is van de pas. Aangezien zij zich hebben onderworpen, kunnen ze degenen die zich verzetten blijkbaar niet uitstaan. Brassens had ons gewaarschuwd: “Nee, goede mensen houden er niet van dat wij een ander pad volgen dan zij”. Maar Macron aarzelt. De presidentsverkiezingen komen eraan, zijn populariteit daalt en op de tv-toestellen van de regering beginnen we mensen als Karim Zeribi horen uitleggen, zonder dat de artsen op de sets hem volledig durven tegen te spreken, dat het volslagen idioot, onrechtvaardig en contraproductief is om gezondheidswerkers die regelmatig worden getest en dus niet geïnfecteerd zijn, zonder loon te schorsen en gevaccineerden die wel besmet kunnen zijn, zonder tests te laten werken.

Ja, in tegenstelling tot wat de kaste die los staat van de werkelijkheid zich ongetwijfeld had voorgesteld, bestaat er verzet tegen vrijheidsberovende en discriminerende maatregelen. Actief verzet (demonstraties, stakingen, ontslagnemingen, enz.) en passief verzet. En passief verzet is misschien wel belangrijker en gênanter voor de tirannen aan de macht dan de demonstraties en andere protesten waartegen zij eenvoudigweg de politie kunnen sturen.

In dit opzicht kan ik het genoegen niet weerstaan ​​u twee uitwisselingen te vertellen die ik had met de gendarmes die toezicht hielden op de demonstraties tegen de pas. Terwijl ik liep, kwam ik een gendarme tegen die er aanspreekbaar uitzag. Zijn chef riep hem onmiddellijk, ongetwijfeld uit vrees dat de kleine (1,50 m) oude (77 jaar) ik een wapen in haar tas verborg.

  Medische moord: Ziekenhuizen vermoorden gezondheidsvrijheid voorstanders door hen levensreddende behandelingen te ontzeggen

“Wees niet bang”, stelde ik hem gerust, “ik zal de gendarme geen pijn doen!”

“Ik ben niet bang,” antwoordde hij, een beetje beschaamd.

Nadat hij zich tot mij had gericht, vroeg ik de gendarme:

“Kom je bij elke demonstratie uit de grond?” Hij keek me vragend aan, dus legde ik het uit:

“Wel kijk, elke zaterdag zijn er honderden, misschien wel duizenden van jullie bij de demonstraties, maar de rest van de tijd zien we jullie nauwelijks. In Montreuil, in het Parc des Guilands, is er een drugsdealer die iedereen ziet, maar die de politie niet opmerkt; toen er verschillende keren werd ingebroken in het huis van mijn moeder in de Lot, kreeg ik van de politie te horen: ‘Het spijt ons, we kunnen niets anders doen dan een verzekeringsrapport opmaken, we hebben de mankracht niet!'”

“Wij zijn het niet die onze opdrachten kiezen,” antwoordde de gendarme beleefd, “En het is waar dat wij soms zelf de verdeling van de manschappen niet begrijpen.” Oh, wat worden deze dingen mooi gezegd!

Aangemoedigd door mijn succes liep ik naar een andere gendarme toe en, nog steeds lopend, vroeg ik hem:

‘Waarom is de politie vrijgesteld van de pas?”

“Dat vragen wij ons ook af,” antwoordde hij met een grijns.

Ik denk dat alle betogers, en vooral de vrouwen en de ouderen die minder wantrouwig staan tegenover de politie, de betogingen moeten aangrijpen om de gendarmes te “heropvoeden”, met kleine vragen of beleefde opmerkingen die het onrecht, de tegenstrijdigheden en de inconsistenties van de beslissingen van Macron en zijn kliek onderstrepen. De gendarmes komen vaak uit de provincies en zijn minder agressief en opener dan de CRS, nou ja, in mijn ervaring.

Terugkomend op passief verzet, de auteur van dit artikel: “Overtredingen in overvloed bij de verplichte vaccinatie van zorgverleners”, legt uit dat het voor zorgverleners heel gemakkelijk is om het verplichte vaccinatiesysteem te omzeilen, aangezien “zij het zelf zijn die het uitvoeren”, en daarom “wie kan niet geloven dat er geen achterdeur is, de dosis van het vaccin in de gootsteen gegoten in plaats van in de onderarm van de verpleegkundige?” Maar, zegt hij, “de belangrijkste mazen zitten in het gemak waarmee een herstelcertificaat kan worden verkregen, of zelfs maar kan worden gedaan alsof men er een heeft, wat zeer moeilijk te controleren is”. Zo kunnen verpleegkundigen het krijgen zonder gevaccineerd te worden. Het is een smakelijke demonstratie!:

“Stel dat 2 ongevaccineerde verpleegkundigen 2 kits halen bij de apotheek en elkaar screenen.

Wonder boven wonder stellen zij vast dat zij beiden positief zijn, zij voeren het resultaat van de op de ander uitgevoerde test in SI-DEP in (met zorgvuldige inachtneming van de aanbevelingen van professor Salomon: niet aangeven dat het gaat om een “zelftest” die werd uitgevoerd, maar om een “antigene test”, aangezien zij in principe er toegang tot hebben, zal niemand het abnormaal vinden dat de twee ongevaccineerden positief testen, aangezien ons de hele tijd wordt verteld dat zij “bijna” de enigen zijn die positief zijn. Deze verpleegsters kennen elkaar waarschijnlijk, ze hebben elkaar besmet, het gebeurt vaak.

Deze twee verpleegkundigen zijn voor het systeem positief voor het coronavirus dus besmettelijk, ze gaan tien dagen met ziekteverlof, er is geen dokter nodig om een ​​ziekteverlof te ondertekenen.

Hun arbeidsovereenkomst is geschorst, zodat zij gedurende deze tijd niet onderworpen zijn aan de vaccinatieplicht.

En daarna krijgen ze bijna automatisch het herstelcertificaat, ze kunnen werken, afhankelijk van het systeem zijn ze in orde met de vaccinatieplicht. ”

En de auteur concludeert:” Maar wat een grap toch! ”

Ja, dit is allemaal een grote grap, maar een grap die veel mensen het leven of de middelen heeft gekost om van te leven, voornamelijk in westerse landen met een vergrijzende en ongezonde bevolking, waardoor het heel gemakkelijk te hanteren en te terroriseren is, door regeringen en media die wanhopig hun macht en privileges willen behouden en hun versie van de gebeurtenissen willen opleggen.

In 2009 probeerden ze hetzelfde met de H1N1-griep en ze misten het, maar deze keer hadden ze zich goed voorbereid, ondanks ontkenningen in de media van miljardairs (waarvan de symbiose zodanig is dat de reclameblokken, zoals ze zeggen, op hetzelfde moment plaatsvinden op al deze zogenaamd concurrerende zenders, om geen van hen te schaden), en slaagden ze.

Maar waarom zouden we ons zorgen maken, binnenkort, zo niet nu al, zullen we niets bezitten en gelukkig zijn!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De video van de Duitse arts was juist, NU hebben we dit uit FrankrijkVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNu ook in Zweden: Acht keer meer zieken met vaccin dan zonder
Volgend artikelOnderdrukking van Ivermectine onthult massamoord complot, megawinsten voor Big Pharma
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Jahoor, het niet bestaande virus via je vinger, op je gezicht, in je oog, en dan bronchitis en dan “covid” krijgen. Dit is het meest nutteloze stuk van het afgelopen jaar op de deze site. Sorry hoor, ik lees hier graag informatie, maar dit soort onzin hoort thuis op het dommemensenfascistbook.

    • ‘Er is nog nooit een kok gevonden die kon koken voor alle monden.’

      Ik vind het een mooi relaas van deze oude stoere en intelligente dame.

  2. Het zal echt wel waar zijn zoals ze het beschrijft en beleefd heeft..Dat ze ze de griep (want dat is de hele overigens vast wel gemanipuleerde ‘covid’ gewoon natuurlijk) kreeg van een vinger bij haar oog is natuurlijk een gotspe !! Toch dappere dame ! Alleen alle heisa in feite onnodig : 99%, dus óók heel velen met zeer matige gezondheid krijgen er geen last van..Ikzelf, 72 jaar, bewust allang écht gezonde voeding en leefstijl praktiserend–echt niet zo moeilijk–lach al meer dan 20 jaar lang schaterend met al die flutvirussen en álle mogelijke ook ernstige ‘welvaarts’- en ‘ouderdoms’kwalen..Al die tijd ook nog geen hoestje of verkoudheid meer gehad…(ja soms bij het snoeien van bepaalde heggen of zo nies en hoest ik me wel eens een middagje zowat een ongeluk, lachen we om !!) en geen pil of andere medicatie of vaccinatie of zelfs supplement meer gebruikt !! En kom echt overal, houd me nergens in, maling aan alle regels !!Trap er toch niet in mensen ! Stop acuut met je geloof in de medisch-farmaceutische kwakzalversmaffia die je in feite al vele decennia’s in de tang heeft ! Koop eens ‘Vaccin Vrij !’ van Door Frankema en als stevige toetjes ‘Dodelijke Leugens’ van C.F. van der Horst en ‘Dodelijke Medicijnen’ van Peter GØtzsche en je bent voorgoed immuun voor alle leugens ! Er is maar één werkelijk preventief werkend middel en panacee tegen zowat álle kwalen : gewoon zo eerlijk mogelijke écht gezonde voeding en leefstijl !!! Amen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in