De wereldregeringen beweren dat de ongevaccineerden verantwoordelijk zijn voor de verdere verspreiding van het coronavirus omdat zij weigeren zich te laten vaccineren, maar uit de laatste gegevens blijkt dat het tegendeel waar is, schrijft Ethan Huff.

In Ontario, Canada, althans, vullen de ziekenhuisbedden zich met mensen die de injecties hebben genomen, in de overtuiging dat zij bescherming zouden bieden tegen infectie. De realiteit is dat de injecties meer infecties verspreiden, evenals de nieuwe covid “varianten”.

Uit openbaar beschikbare gegevens van de regering van Ontario blijkt dat de overgrote meerderheid van de ziekenhuisopnames in de hele regio volledig is gevaccineerd.

“Volgens de gegevens schijnen er vanaf 7 januari 1.327 ‘Volledig gevaccineerde gevallen’ in ziekenhuizen te zijn, tegenover slechts 441 ‘Ongevaccineerde gevallen’,” meldt Great Game India. “Er waren 100 patiënten in het ziekenhuis voor ‘gedeeltelijk gevaccineerde gevallen’.”

“Er zijn 119 ‘ongevaccineerde gevallen’, 17 ‘gedeeltelijk gevaccineerde gevallen’ en 106 ‘volledig gevaccineerde gevallen’ op de Intensive Care van Ontario … Het grote deel van de patiënten die positief screenden op COVID in Ontario is afkomstig van ‘volledig gevaccineerde’ personen, volgens de gegevens.”

In de hele provincie waren er op 7 januari 9.515 gevallen van de Chinese griep onder de volledig gevaccineerden. Dit in vergelijking met slechts 1.543 gevallen onder de ongevaccineerden en 375 gevallen onder de “gedeeltelijk gevaccineerden”.

Vaccinatie zal leiden tot de “ineenstorting van ons gezondheidssysteem”, waarschuwt een deskundige

De situatie is grotendeels hetzelfde in Alberta en Quebec, waar de overgrote meerderheid van de ziekenhuisopnames zich voordoet bij de volledig gevaccineerden.

In Albert waren er 258 patiënten in het ziekenhuis voor covid ondanks een “volledige” vaccinatiestatus, samen met 19 gevallen onder degenen met een “gedeeltelijke” vaccinatiestatus.

  Boodschap voor de mensheid van Robert F. Kennedy - "We willen geen intimidatie, we willen de waarheid over het Coronavirus"

In Quebec waren er 1.948 volledig gevaccineerde patiënten in het ziekenhuis en 1.046 ziekenhuisopnames onder de ongevaccineerden.

Over het geheel genomen is het overgrote deel van de ziekte- en sterfgevallen toe te schrijven aan de volledig gevaccineerden, met zeer weinig ongevaccineerde ziekten en sterfgevallen. En om eerlijk te zijn, zelfs deze zijn waarschijnlijk een factor van “shedding” veroorzaakt door de volledig en gedeeltelijk gevaccineerden.

Ondanks dit alles is de Canadese regering geobsedeerd door de vaccins en beweert zij nog steeds dat deze een vorm van bescherming bieden. In het beste geval zouden de injecties het risico van ziekenhuisopname verminderen, zo wordt ons verteld. Maar zelfs dit is een ongefundeerde claim zonder enige wetenschappelijke onderbouwing.

Volgens Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-technologie die bij de injecties wordt gebruikt, zijn de mensen die de spuiten nemen de echte “superverspreiders”, niet de ongevaccineerden.

Dit feit weerhoudt de Canadese minister van Volksgezondheid Jean-Yves Duclos er niet van erop aan te dringen dat iedereen zich laat vaccineren, ongeacht het gevolg. Volgens hem moeten alle Canadezen worden verplicht de prikken te nemen, zelfs als velen van hen later in het ziekenhuis moeten worden opgenomen.

Duclos kondigde aan dat de Covid-19 griepprikken waarschijnlijk binnenkort in heel Canada verplicht zullen zijn, hoewel niet iedereen het daarmee eens is. Premier Jason Kenney van Alberta twitterde dat de prikken in zijn provincie op geen enkel moment verplicht zullen worden gesteld.

“Hoewel we degenen die in aanmerking komen sterk aanmoedigen om zich te laten vaccineren, is het uiteindelijk een persoonlijke keuze die individuen moeten maken.”

In India is er een vergelijkbare toename van het aantal gevallen van het Wuhan-virus overal waar de injecties op grote schaal worden toegediend. In Chandigarh, bijvoorbeeld, doet 77 procent van alle nieuwe gevallen zich voor bij de volledig gevaccineerden.

Een wereldberoemde viroloog en voormalig hoge functionaris bij de Bill & Melinda Gates Foundation heeft herhaaldelijk gewaarschuwd voor de risico’s van het krijgen van injecties. Hij zegt dat de gevaccineerden een broedplaats voor het virus worden en dat de gevolgen hiervan de “ineenstorting van ons gezondheidssysteem” zullen zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCanada gaat “gezondheidsbijdrage”-belasting heffen op ongevaccineerde inwoners
Volgend artikelNaleving is stom: 3,8 miljoen volledig gevaccineerde Oostenrijkers staan op het punt als ongevaccineerd te worden beschouwd en hun vrijheden te verliezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Straks worden de ongevaccineerden nog een soort van superras omdat we nog volledig authentiek in elkaar steken in plaats van de gemodificeerde levensvormen die meerdere prikkies gehaald hebben.

  • Nounou.
   Op 1 januari 2019 waren er 10 miljoen mensen met een door de huisarts geregistreerde chronische aandoening.
   In het hele jaar 2019 hadden 5,4 miljoen mensen minimaal eenmaal contact met de huisartsenpraktijk voor een chronische ziekte.
   In 2019 hadden 5,4 miljoen mensen twee of meer chronische aandoeningen (multimorbiditeit).
   In 2019 hadden 2,0 miljoen mensen contact met de huisartsenpraktijk voor twee of meer chronische aandoeningen (multimorbiditeit).

   • Wat heeft dat met de opmerking van Nehemia te maken. En wat heb je aan jouw cijfers zonder vergelijking met 2021…

    In 2019 werd 5 miljard keer spaghetti gegeten. Nou en? Nehemia heeft het over puur en ongemodificeerd DNA…

   • Lijkt me een schappelijke prijs. Dat bloed is binnen no-time weer aangelengd en met een ijzerpilletje in je mik ben je zo weer de oude en je bent een bitcoin rijker.

  • Nounou.enel
   Op 1 januari 2019 waren er 10 miljoen mensen met een door de huisarts geregistreerde chronische aandoening.
   In het hele jaar 2019 hadden 5,4 miljoen mensen minimaal eenmaal contact met de huisartsenpraktijk voor een chronische ziekte.
   In 2019 hadden 5,4 miljoen mensen twee of meer chronische aandoeningen (multimorbiditeit).
   In 2019 hadden 2,0 miljoen mensen contact met de huisartsenpraktijk voor twee of meer chronische aandoeningen (multimorbiditeit).

 2. Als we praten over ziekenhuis overbelasting, tel dan ook de VELE gevallen van vaccinatieschade mee, ook dat kost bakken ziekenhuiscapaciteit…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in