Afgevaardigden van de partij van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky hebben een nieuw wetsontwerp ingediend om commandanten toe te staan hun soldaten te DODEN, ten einde de massale overgave van de Oekraïense troepen en hun vlucht uit hun stellingen te stoppen, schrijft Hal Turner.

Het wetsvoorstel heeft het nummer 7351 en is gepubliceerd op de officiële website van de Verkhovna Rada, dat is de wetgevende macht van Oekraïne:

Een Oekraïne-naar-Engels vertaling, online gedaan, laat de details zien:

Klik voor groot.

Dus terwijl het ene deel van het wetsontwerp spreekt over “geen kwaad doen” zegt het volgende deel van het wetsontwerp dat een commandant een ondergeschikte het bevel kan geven om WAPENS TE GEBRUIKEN om de troepen tegen te houden. d.w.z. te vermoorden. Zij VERWIJDERDEN het gedeelte dat voorheen luidde “indien niet de dood veroorzakend!!!”

Dit is het niveau van fanatisme in de regering van Oekraïne. Eenvoudig gezegd, zij verliezen de oorlog, zij WETEN dat zij aan het verliezen zijn, en zij schijnen er krankzinnig van te worden.

Een nieuwe wet aannemen om hun eigen troepen te VERMOORDEN???

Is – dit – de steun van de Amerikaanse belastingbetaler waard? Is – dit – de steun van de van de NAVO waard?

Neen.

Het is tijd om Oekraïne te vertellen dat deze situatie te ver is gegaan, en dat ze vrede moeten sluiten met Rusland. Iets anders doen, zou ons in het Westen net zo krankzinnig maken zoals het in Oekraïne schijnt te vergaan.

ERGER…

De commandant van de 36e mariniersbrigade meldt persoonlijk dat hij meer dan 50 dode soldaten had, terwijl het opperbevel ze opschreef als “deserteurs” en “vermisten in actie.”

  Het lot van de Oekraïense militanten die zich in Azovstal overgaven

De gevangengenomen commandant van de mariniers vertelt van een mislukte poging tot een tegenaanval door de AFU, die resulteerde in de volledige vernietiging van konvooien met militair materieel en de eliminatie van het grootste deel van het personeel. Nadat hij zich in burgerkleding had omgekleed, probeerde hij de stad in te gaan en zich tussen de burgers te verbergen, maar hij werd door de commandant van Donetsk betrapt en gevangengenomen.

Hij zegt dat hij het bevel had gekregen om de gedode ondergeschikten direct bij zijn stellingen te begraven. Later vernam hij dat zij in de officiële lijsten als deserteurs en vermisten waren opgenomen, zodat Oekraïne de familie geen overlijdensuitkering of pensioen hoeft te betalen.

DIT is wat het westen in feite steunt wanneer het Oekraïne steunt. Dit is waanzin en daar moet een eind aan komen.

Oekraïense legerleiding verbergt echte verliezen – Oekraïense POW (prisoner of war)

Een hoge luitenant van de 36e mariniersbrigade van de Strijdkrachten van Oekraïne beschrijft een mislukte poging van de Oekraïense strijdkrachten om vanuit de Azovmash-fabriek door de Russische verdediging in de stad Mariupol heen te breken. De AFU kwam in twee colonnes naar buiten, de eerste werd volledig vernietigd, de tweede leed aanzienlijke verliezen, schrijft Southfront.org.

Hij zegt ook dat hij van de commandant van de mariniers van de 36e brigade Baranyuk de opdracht had gekregen om massagraven te graven om hun kameraden te begraven. Nadat de doden begraven waren, werd echter officieel beweerd dat zij gedeserteerd of vermist waren. De Oekraïense luitenant bevestigt dat het AFU-bevel liegt en de werkelijke verliezen verbergt die aan de frontlinies geleden zijn. De commandant Baraniuk is nu ook in gevangenschap in de DPR.

  Dood door duizend sneden: Waar blijft de strategie van het Westen voor Oekraïne?

“Ik, Lazarenko Nikita Sergejevitsj, geboren op 2 juni 1992, senior luitenant van de 36e aparte Brigade van het Korps Mariniers van Oekraïne.

Op 8 april besloot het commando tot een doorbraak naar het door Oekraïne beheerste grondgebied. Er werden verschillende colonnes gevormd, het was de bedoeling dat er één per dag zou vertrekken. De eerste colonne werd volledig vernietigd, slechts enkelen bleven in leven.

Mijn colonne was de tweede in de rij. De meeste uitrusting werd vernietigd, zodat velen zich in afzonderlijke groepen moesten formeren en te voet uit de omsingeling proberen te komen.

Maar ik besloot er apart op uit te trekken, dus ik kleedde me om in burgerkleding en ging de stad in en probeerde me onder de burgerbevolking te verbergen. Maar daarbij merkten vertegenwoordigers van het bureau van de commandant van de DPR mij op en vroegen mij mijn papieren te laten zien, zodat ik gevangengenomen werd.

In de omgeving was de situatie voor ons moeilijk, het was niet mogelijk om de “tweehonderdste” uit te schakelen. Half maart kreeg ik een bevel van de brigadecommandant Baranyuk om een loopgraaf te graven, 2 meter breed en 50 meter lang. Die was nodig voor de teraardebestelling van ongeveer 50 van mijn collega-militairen. Onder hen waren ook mijn kennissen.

Later ontdekte ik bij toeval dat degenen met wie ik persoonlijk bevriend was in de documenten vermeld staan als deserteurs en vermisten. Het blijkt dat het opperbevel hen gewoon heeft afgeschreven en de verliezen verborgen heeft gehouden, en familieleden en verwanten liegen ze schaamteloos voor.”

  Is dit de Canadese generaal die als hooggeplaatste westerse huurling uit de Azov staalfabriek gearresteerd zou zijn?

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDavos onthult ontwikkeling voor “groen” sociaal kredietsysteem van een “individuele koolstofvoetafdruk tracker” om je consumptie te traceren
Volgend artikelModerna CEO over COVID-19 prikken: “Niemand wil ze”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Ik verschiet ervan dat meneeer de clown nog leeft. Zoals men altijd over putin liegt dat die zijn tegenstanders vergiftigd….dan loopt hij er eentje achter.

  • Beste Pierre,

   Idd waanzin.
   Net als jouw onzin over dat Rusland/Putin onze redding zal zijn (niet negatief bedoelt).

   Is u bekend met UR-loges?
   Deze bestaan uit 2 stromingen, welke uiteindelijk hetzekfde doel hebben?

   • Niet Putin, maar Rusland moet weer macht opbouwen om een relevante tegenhanger te zijn van de oorlogzoekende Nato, welke een uitvoerende macht van USA is.
    De koude oorlog heeft lang geduurd en oorlog voorkomen.

    Hun laatste stunt: nog steeds gaande: Oekraine. Voorlaatste: Afghanistan
    Weet je nog die bom bij vliegveld? max 35 dood door die bom; rest machinegunned.
    De vraag: door wie? Amerikanen? Taliban?

    Waarom een leger zo zwaar bewapenen, dat het nr4 is op de wereld? Tegen wie moest de Taliban oorlogje beginnen?

   • @Ikbuignooit, ook Mark Rutte is lid van een UR-loge. De naam van zijn loge heb ik niet paraat. Ook mensen als Mario Draghi (momenteel premier van Italië) en gewezen minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem kennen de UR-loges van binnenuit.
    UR-loges staan boven de vrijmetselaars en dat zegt m.i. alles.

    • Beste Ron,

     1 antwoord: correct!

     @ Pierre H.M. van de Kletersteeg, uiteraard… :

     U heeft kennelijk niet in de gaten dat Rusland (met de huidige president Putin en alle voorgaande leiders), gewoon haar rol speelt in de tot standkoming van de NWO.
     Tis en blijft een ‘verdeel en heers-spel’ wat er gespeeld word.

     De door hun gewenste NWO beslaat deze hele wereld.
     Geen New halve World Order.

     De mensen die echt aan de touwtjes trekken, zijn allen lid van de UR-loges.
     Deze UR-loges hebben 2 stromingen.
     Heel simpel gezegd bestaan deze uit:
     – de gematigde stroming
     – de aggresieve stroming

     Maar linksom of rechtsom: ze hebben beide hetzelfde doel….

 1. Beste mensen

  Wat een domme Oekraïnse opmerking

  Dan worden toch eerst de Officieren dood geschoten ??
  Daar zijn er niet zo veel van
  Makkelijk zat

  Vervolgens geven de militairen zich massaal over
  Alweer een probleem opgelost

  Vrede zei met de heele Wereld
  Amen

  Dank U

 2. Ach ja dit is niet vreemd.
  Het gebeurde vroeger ook. De eerste en tweede w oorlog en daarvoor.
  En het is smerig elite gedrag. Als het kanonnenvoer zich terugtrok om
  te hergroeperen, of als het te gevaarlijk was werden ze als lafaards en veraders
  deserteurs beschouwt.
  En werden ze door de officieren die zelf wel op veilige afstand bleven gewoon
  met het pistool of revolver afgeknald.
  Zonder hun bevel terugtrekken werd gezien als laf etc.
  Zo zie je maar dat die arme soldaten gewoon speel pionnen zijn en waren voor het
  elite tuig.Je leven is niks waard voor dat tuig.Je bent vervangbaar.
  Vechten voor het vaderland ja me reed, vechten voor het elite tuig
  zal je bedoelen.Je zelf geven aan hun dus zodat ze fijn hun hobby kunnen uitvoeren.
  Van je maten moet je het hebben.
  Dit is niet vechten voor het vaderland maar smeerlapperij.
  Vechten voor het vaderland etc stel ik me toch wel iets anders bij voor.

 3. “… om officieren in staat te stellen overgevende Oekraïense legertroepen te doden”

  Bizar !
  Ik bedoel, wie kotst er nou eens niet één of twee keer per jaar de boel onder, toch ?
  ( al was het maar vanwege het zien van een foto van “Teflon Mark” (Rutte) !

  Nee, ik vind het totààl misplaatst om zieke mensen die overgeven terplekke te executeren, ècht !

  Of bedoelde de schrijver wellicht “ZICH overgevende Oekraiense troepen enz” ?

  Da’s heel wat anders !

  Al is dat wat mij betreft nèt zo ziek…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in