Moderna CEO Stéphane Bancel heeft gereageerd op eisen van EU-gezondheidsfunctionarissen dat contracten voor COVID-19 prikken worden gewijzigd als gevolg van ongebruikte voorraden. Bancel klaagt dat zijn bedrijf 30 miljoen doses van de Covid-19 injecties heeft moeten “weggooien” omdat “niemand ze wil hebben”, schrijft Freewestmedia.com.

“Het is triest om te zeggen, dat ik bezig ben 30 miljoen doses in de vuilnisbak te gooien, omdat niemand ze wil hebben. We hebben een groot vraagprobleem,” zei Bancel op een bijeenkomst van het Economisch Wereldforum in Davos. Pogingen om regeringen onder druk te zetten zijn blijkbaar mislukt.

“We hebben op dit moment regeringen – we hebben geprobeerd contact op te nemen … via de ambassades in Washington. Elk land, en niemand wil ze aannemen. Het probleem in veel landen is dat de mensen geen vaccins willen.”

Onderzoeker Steve Quayle had er eerder op gewezen dat de zeer specifieke MSH3 gensequentie in de Moderna injectie gepatenteerd was op 4 februari 2016 en goedgekeurd op 7 maart 2017. Frontiers in Virology publiceerde de bevestiging van de aanwezigheid van de MSH3-gensequentie in de furinesplitsingsplaats van SARS-CoV-2. De aanwezigheid van het MSH3-gen – die een kans van één op drie biljoen heeft om in de natuur voor te komen – is “hoogst ongebruikelijk en vereist verder onderzoek”.

De regeringen hebben intussen een gezamenlijke brief over deze kwestie aan de EU-Commissie gezonden: “Wij hopen dat de discussie met de commissie en tussen de lidstaten flexibiliteit in de vaccinatieovereenkomsten mogelijk zal maken.” Volgens de Poolse regering is de oorlog in Oekraïne de schuldige: “Wij rekenen er ook op dat de vaccinproducenten begrip tonen voor de uitzonderlijke uitdagingen waarvoor Polen zich geplaatst ziet door Oekraïne te steunen en onderdak te bieden aan miljoenen Oekraïense burgers die de oorlog ontvluchten.”

  De gevaccineerden vallen als vliegen

Het argument is enigszins onoprecht, want de meeste Oekraïense vluchtelingen worden niet gevaccineerd.

Vorige maand hebben de premiers van Estland, Letland en Litouwen in een gezamenlijke brief aan de voorzitter van de Commissie, Ursula Von Der Leyen, gepleit voor het recht van de lidstaten om “de leveringen van vaccins met een korte houdbaarheid te herfaseren, op te schorten of helemaal te schrappen”.

In een afzonderlijke brief eiste het ministerie van Volksgezondheid van Bulgarije een “open dialoog” met de Commissie en de farmaceutische bedrijven, om te voorkomen dat zij de lidstaten dwingen “hoeveelheden vaccins te kopen die zij niet nodig hebben”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Vaccinatiebevel” geweigerd – Acht maanden gevangenisstraf!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense regering dient wetsvoorstel in om officieren in staat te stellen zich overgevende Oekraïense legertroepen te doden
Volgend artikelFox’s nieuwspresentator vraagt of iemand anders pijn op de borst heeft na een booster, en wordt overstelpt met reacties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Dat Moderna en de andere farmacie eerst hun onderzoek naar nieuwe vaccin eerst correct uit voeren . Geen binnen wegen en schrift vervalsing in hun studies eerst maar achter wegen laten . En correct uitvoeren zoals het voor geschreven staat .

 2. Prima, gooi ze maar in de vuilnisbak.
  Daar horen ze thuis.
  Het produceren van deze uiterst nutteloze preparaten is pure verspilling van energie, tijd, geld en (dieren)levens.
  Niemand maar dan ook niemand heeft die troep nodig..

  • Nuja niemand…
   Ik ken wel een paar “mensen” die ze broodnodig kunnen gebruiken.
   Tis een klein clubje, circa 300 man en die mogen alle spuiten in deze wereld opmaken 🙂

 3. The WHO is the real deadly virus. Another man-made virus, but super deadly for the whole world. It needs to be eradicated as soon as possible.

 4. Ik heb gehoord dat Noord Korea graag vaccins wil hebben omdat ze naar verluidt “heel veel problemen met het virus hebben”

 5. Kunnen ze omlabelen als middel tegen apenpokken…. oh nee daar trapt ook niemand in. Das balen voor die gasten. Nou ja dan maar in de frisdrank van MC drek.

 6. Lachwekkend, ze zijn al betaald door de regering, dus wat zou het Moderna of de CEO wat kunnen schelen als
  ze weg gegooid moeten woorden.

  En er komen nieuwe vaccinaties aan, voor de “Apen pokken” virus, waar een training van was in 2021, in die
  training zou 3 miljard mensen er mee besmet woorden, en 270 miljoen er aan dood gaan, dus we weten wat
  we kunnen verwachten in het echt, want die miljoenen mensen die straks allemaal dood gaan, zijn de
  gevaccineerde, helemaal die ook 1 of meerdere boosters genomen hebben, en ja dat is met gemak 3 miljard
  mensen wereldwijd, en wij de ongevaccineerde zullen de schuld er voor krijgen, mark my words.

 7. Jullie Nl volk ga nou die spuit halen tegen corona dan kunnen jullie allemaal dansen met Janssen geloof Hugo en Rutte en die overige idioten de dood zal spoedig naar het dansen volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in