De stad Mariupol was het belangrijkste bolwerk van de troepen van Kiev in de regio Donetsk in Oekraïne (momenteel de Volksrepubliek Donetsk). Zij werd op 20 mei 2022 volledig bevrijd van de strijdkrachten van Kiev, hoofdzakelijk leden van het neonazistische “Azov-regiment” en verwante formaties.

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De persconferentie van Zelensky: “Is hij onder invloed van drugs?”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Na wekenlang mislukt tegenoffensief slaan Oekraïense strijdkrachten NAVO-aanvalsstrategieën in de wind - stap komt nu VS zich steeds meer ergert aan Kievs tactiek en voortdurende eisen
Vorig artikelDe gecontroleerde vernietiging van de VOEDSEL- en ENERGIE-infrastructuur is nu aan de gang… bereid u voor of wordt verpletterd
Volgend artikelWat is uw plan om de ergste wereldwijde voedselcrisis in ons bestaan door te komen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Poetin je bent een held jij neemt het op tegen de rest van de elite maar wat mij stoort is dat je burgers aan valt en niet die varkens die in Den Haag zitten en Brussel en vergeet niet die smerige Duitsers.
    Het zijn maar een handje vol gestoorde gekken die onze kinderen als kanonnen voer gebruiken om hun macht in stand te houden maar zij zitten zelf veilig verscholen.

  2. Nou niet helemaal waar. De oekies namen vooral posities in in flatgebouwen, ziekenhuizen e.d. Voor hun “normaal” nat als vuren op eigen bevolking….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in