Er komen steeds meer schokkende feiten aan het licht die het wezen van het misdadige Oekraïense regime laten zien. De hele wereld moet deze beelden zien, zodat zij beseffen dat dit geen oorlog is tussen Rusland en Oekraïne, die gesteund wordt door de NAVO-landen, maar de oorlog tussen goed en kwaad. In deze video schieten Oekraïense soldaten Russische krijgsgevangenen in hun benen en mishandelen hen daarna.

Op video’s die gisteravond laat zijn opgedoken is te zien hoe leden van het Oekraïense leger Russische krijgsgevangenen in de knieën schieten en hen zinloos slaan. Verscheidene correspondenten uit de hele wereld hebben het Internationaal Strafhof, dat Oekraïne in hun land heeft uitgenodigd, opgeroepen om deze oorlogsmisdaden te onderzoeken en te verifiëren.

Video’s waarop te zien is hoe Oekraïense soldaten Russische krijgsgevangenen in de knieën schieten, zijn op het internet terechtgekomen, samen met een reeks clips van het Oekraïense leger dat de families en geliefden van overleden Russische soldaten opbelt om de spot te drijven met hun dood.

Aan het begin van de video is te zien hoe Russische krijgsgevangenen op de grond liggen met kogelwonden in hun benen. Sommigen van hen hebben hun been gebroken. Sommigen beweren misschien dat Russische militairen al gewond gevangen genomen zijn. Dit is echter niet waar. Op het einde van de video zien we Oekraïense soldaten die alle pas aangekomen gevangenen door hun benen schieten. Velen van hen sterven recht voor de camera van de shock door de pijn.

Dit alles wordt gefilmd door Oekraïense soldaten zelf. Zij behandelen de gevangengenomen strijders van de zelfverdedigingstroepen van de Donbass al acht jaar lang op dezelfde manier.

  CIA-Chef Burns' afdaling in waanvoorstellingen

Dit is geen apart geval van oorlogsmisdaden en terroristische acties van het Oekraïense regime.

In een apart geval veroverden door Rusland geleide troepen de basis van het 8e regiment van de Speciale Operaties Strijdkrachten van Oekraïne en troffen daar een martelkamer aan. Kettingen, elektrische folterwerktuigen en de vlag van de Rechtse Sector (een bekende Oekraïense neonazistische organisatie) werden daar gevonden.

Dit is het echte gezicht van de aanhangers van het huidige Oekraïense regime. Jarenlang hebben de MSM en de propaganda van de NAVO geprobeerd de waarheid te onderdrukken. Niettemin spreken de feiten voor zich.

De Russische samenleving is woedend over het terroristische gedrag van de strijdkrachten van Kiev, maar publieke stemmen benadrukken dat de Russische kant nooit zal zwichten voor deze onmenselijke houding. De Russen zijn gekomen om een einde te maken aan het terroristische regime in Oekraïne en deze oorlogsmisdadigers voor het gerecht te brengen.

Via Southfront, Gateway Pundit.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGlobalisten publiceren tijdschema voor gezondheidstirannie
Volgend artikelAZOV nazi-commandant gevangengenomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Als Putin alle Azov lui een kogel geeft snap ik dat volkomen. Als de zogenaamde vrijwilligers worden geexecuteerd dan is dat logica. En als de vrijwilligers die alweer zijn vertrokken zijn naderhand in hun eigen land een kogel krijgen van de Russen dan is dat redelijk gerechtvaardigd.

  Dat gezegd hebbende, de Russen zullen ook het nodige afslachten en martelen doen.

  Misschein is het tijd om oorlogen uit te vechten door premiers en ministers van landen in een kooi te stoppen en de “last man/woman” standing is de winnaar. Lijkt me een hele goeie manier om van die vuile politici af te komen en oorlog in de toekomst tot een minimaal iets te maken….

  Dat alles gezegd hebbende: de oorlog die hier komen gaat zal alle menselijkheid uit ons halen omwille van het overleven. Maar hen die er genot in scheppen een weerloze ander te pijnigen zijn de sadisten die geen enkel volk wenst en nodig heeft om trots te kunnen zijn, het zijn die figuren die de rest van de eigen soort naar beneden halen tot het niveau van beesten.

  • Ik hoop dat putin deze beelden ziet. Dat is dan olie op het vuur gooien. By the way putin behandeld de gevangen goed. Martin armstrong economics liet vandaag via zijn blog weten dat ww3 nu gegarandeerd is. Begin zovast maar te emigreren naar afrika …
   Biden is geheel verantwoordelijk voor deze sores en niemand die hem een handje wil helpen naar het bejaardentehuis op de gesloten afdelen. Dus anders gezegd, amerika voert een ww3 uit over onze rug terwijl zij daar veilig zitten. Ik ma* gvd hopen dat putin en xi ping samen een grote aanval op amerika willen uitvoeren , met iran noord korea en india , pakistan….. je gunt het ze van harte.

   • Maar laat ze dan ook de ratten weghalen, en berechten. Al het gewone volk moet ontzien worden, maar wie bij de media werkt zeer zeker niet.

    • Wie bij de staatsafhankelijke media werkt zul je bedoelen toch? De onafhankelijke media waaronder Frontnieuws en diverse anderen is duidelijk een ander verhaal. Op Ongehoord Nieuws na is de tv-media in NL staatsafhankelijk en/of gekocht door de grote oligarchische organisaties waaronder het Belgische DPG. Deze afhankelijke media zijn de grootste bronnen van desinformatie maar door de massa slapende struisvogelschapen gezien als betrouwbaar. Hier zit de crux, het volk dient eerlijk geïnformeerd te worden anders verandert er niets en wordt het alleen maar erger.

   • De eerste satan2 (atoombom) valt op Amerikaans grond gebied. Daar ben ik van overtuigd. Ik hoop het niet voor de mensheid. Maar deze oorlog wordt uitgevochten op Amerikaans grond gebied. De Russen zijn al veel verder dan de yanks denken. En laten we hopen dat het achterlijke EU zijn verstand gebruikt, en niet constant achter Joe de demente aan loopt.

  • Ja het is onze oorlog en ja ons volk doet even vrolijk mee geven geld voedsel en wapens om deze moordenaars te onder steunen jullie zullen zich wel helden vinden naar het zien van deze smerige oorlog maar wacht maar jullie komen ook aan de beurt dat heeft Rutte allang geregeld hopen dat ik dan ook beelden mag zien waar de voorstanders van deze oorlog ook op de korrel worden genomen dan zingen onze volks verraders een ander deuntje ik hoor ze nu al roepen op hun moeder, wat zijn Nederlanders toch een laf zooitje, en nog een keer het is niet mijn oorlog ik ben een mens maar jij Rutte mag ik nog niet met een varken vergelijken je bent vele malen smeriger als een zwijn.

 2. Nee, hier hoor je de NOS jinek en al die andere vreselijke media niet over. Die vinden het Oekraïnse leger namelijk zoo zielig. Walgelijk.

  • Maar dat links tuig wordt van onze belasting geld aan gespoord hun afschuwelijke linkse kop te houden maar Jinek is ook geen mens maar een gewone linkse hoer die met jan en alleman het nest induik.

  • Maak een uitzondering voor Ongehoord Nieuws op tv. Ze worden onfatsoenlijk tegengewerkt door de linkse ratten van de staatsafhankelijke media. Ze houden tot nu behoorlijk stand en lid worden van deze omroep is cruciaal voor hun voortbestaan. Voor dat kleine bedrag per jaar zou ieder weldenkend mens lid moeten worden. Als ON van de buis verdwijnt is het vrije woord overleden.

 3. Ik weet niet meer wat ik van dit alles moet denken. Ze hebben allemaal een agenda. Ons allemaal afslachten. Eerst hebben ze het met vaccineren geprobeerd. Nu gaan ze het met oorlog proberen. Ja de leiders. Allemaal Pharaohs. Allemaal.

 4. Afschuwelijk, al deze compleet gebrainwashte mensen. De Duitsers zeiden vroeger “wir haben das nicht gewust”, en dat hadden ze ook niet. Ook zij waren zwaar gebrainwashed. Deze taktiek wordt bewust toegepast, zie interview met Yuri Bezmenov, wat nu wel heel duidelijk is. Al zijn woorden kloppen. Ik word steeds woester op onze politiek, vooral Rutte. Zij hebben haat gecreerd onder de bevolking en zijn daar nu nog steeds mee bezig. En dit, wat we in de Ukraine zien, is het resultaat. Rutte, waarom doe je dit? BN’ers, waarom doen jullie dit? Zijn jullie dan zo blind? Ik kan er niet tegen, tegen al deze mensenhaat en agressie. Wat een vreselijke wereld zijn ze aan het maken. Wie wil dit nou… En dat allemaal voor nog meer geld en macht voor een paar enkelingen.

  • Wie wil dit nou… En dat allemaal voor nog meer geld en macht voor een paar enkelingen.
   Wat zou je denken Spooked?
   Mamon Satanisme baal is de achtergrond van de 1 procent met gewetenloze
   cohorten als de uitvoerders tegen roem macht en centjes als
   beloning

  • twee kijven twee schuld dit zal over en weer gaat nou Nederlandse staats tv waar zijn jullie nou

   dat gaat in dit geval niet op, uitzonderingen bevestigen de regel, Rusland heeft totaal geen schuld Putin heeft decennia lang gewaarschuwd, het westen wil Rusland kapot hebben zoals het midden oosten kapot moet als je terug slaat ben je dan fout? Sommige clichés kan je beter vergeten.

 5. Dit is alleen de logische concequentie van macht bij linkse partijen in Brussel.
  Eerst haalt die gek de MH17 neer op verzoek van Rutte, die weer op verzoek van USA handelde.

  Ik hoop dat de Russen dat tuig een gruwelijke dood gunnen; met deze video’s zijn de Russen beter gemotiveerd ervoor.

  Net als in WO2: zij wisten wel raad met de SS…..

 6. En al die deugkneusidioten hier in nederland staan te zwaaien met oekrainse vlaggen en zamelen geld in voor die stinkende nazihonden.
  Hoe achterlijk ben je dan….

  • Dat is het resultaat van niet nadenkende goedgelovige staatsaanbiddende dwazen die slachtoffer zijn van massamanipulatie/indoctrinatie en mediahypnose van de liegende hypocriete door de oligarchie gekochte media. Zalig zijn de onnozelen van geest. Ik woon er naast en in mijn kennissen- en familiekring zijn er velen.

 7. Dit gebeurt dus in elke oorlog. Bij alle partijen. Altijd. Daarom moet er alles aan gedaan worden om oorlog te voorkomen. Te vreselijk. En dat deel van het leger zijn neo-nazi’s, dat weet de hele wereld. Ik kan me voorstellen dat die zo hun eigen methodes hebben. Diep droevig allemaal.

 8. Het NL volk zal wel te vrede met zich zelf zijn ze zullen er van genieten hoe ze onschuldige mensen vermoorden en dat allemaal in opdracht van de elite zij hebben onvoorwaardelijk Rutte en zijn handlangers een vrijbrief gegeven om te moorden allemaal om de grote reset uit te kunnen voeren, maar let op het is nu nog ver van je bed maar dat is jullie toekomst en dat van de kinderen die straks zo mishandeld worden en dan roepen jullie brand en moord onze huur moordenaars in de EU en Biden genieten er met volle teugen aan als ze niet zo laf waren zouden zij jullie en je kinderen zelf martelen dit is volk dat het moorden in hun bloed zitten wat een afschuwelijk volk zijn wij Nederlanders toch.

 9. update: een aantal daders van deze oorlogs misdrijven is gepakt en hun namen en fotoś zijn door de Russische regering bekend gemaakt. Ze vallen wat de Russen betreft buiten de Geneefse conventie….

 10. Inmiddels zijn die Oekrainse oorlogsmisdadigers opgepakt door een actie van een geheime speciale eenheid van het Russische leger Spetznatz. Rusland wil hen voor een militair gerechtshof slepen en bij een schuldigverklaring wellicht voor het vuurpeloton zetten. De Russische regering is bezig de doodstraf in te voeren voor zware misdrijven zoals deze. De Russen willen hen niet uitleveren aan het Internationaal Strafhof omdat ze in dit rechtsinstituut geen enkele vertrouwen hebben.

 11. fake news, russen schieten op alles in ukraine, hele huizenblokken zijn in de as gelegd, slava ukraine, wie heeft wie binnengevallen ook alweer, donbass

 12. Kijk goed en begrijp het dan ook goed de elite laten het volk van beide zijde zich onder mekaar op beestachtige manier afmaken, tijdens deze beelden zaten de wereld leiders lekker te eten en feest te vieren want dat werd door de elite de rijkste der aarde allemaal betaald, maar begrijp wij betalen aan deze moord partijen ook mee niet alleen met moorden maar ook met belasting betalen, SCHAAM JULLIE TUIG.

 13. Dit is schandalig ,mensonterend gedrag wat een leed heb zo te doen met deze jongens en hun familie .
  Las gisteren een tweet van Lillian Ploumen en die draait de boel om en hitst de boel op.
  Wat een intens gemene vrouw.

 14. Het heeft geen zin om hier je gal te spuwen wordt nog door die nazi ratten in den haag nog door crackjohn Zelensky of de Russen gelezen de NL’ers maar dan niet de boeren maar het complete volk in opstand komen maar dat gaat niet gebeuren alleen als Oranje wint, een of ander bekend figuur iets belangrijk wint daarna worden ze weer schapen gaan straks weer een apenpokken prikkie halen en weer de ogen op oneindig of als ze pech hebben sluiten🧐😜🖕💉⚰️

 15. Doen alsof je dood bent is misschien het beste wat je kunt doen als je in handen van dit soort beesten valt? Die Russische jongens hebben ook niet gekozen voor een oorlog, ze worden gedwongen, net als de Duitsers in WOII. En dan te bedenken dat die beesten ook nog hulp krijgen van het Westen?? Schandalig gewoon. Deze oorlog moet gestopt worden, dat is het enige wat gebeuren moet. En na de oorlog krijgt de verliezer altijd de schuld; let maar eens op…

  • jcoolen: Zou zich zo beleefd willen tonen om dit schorem niet te vergelijken met beesten. Alleen mensen zijn beangstigend. De mens leeft van het doden van dieren en verrijkt zich door bestelen van zijn buren. Wij zijn het ware ongedierte!.

 16. En hier in Nederland krijgt dit tuig een vorstelijke voorkeursbehandeling met gratis onderdak, eten, drinken, leefgeld tot een niveau waar Nederlandse bijstand gerechtigden jaloers op zijn.
  Draai dicht die geldkraan!
  Stop met mededogen en medeleven, laat ze allemaal werken voor hun geld.
  Geen werk? Geen geld!
  Het Russische leger doet goed werk en ruimt de rotzooi op voor ons, vergeet dat nooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in