Een Franse vrijwilliger Adrien Boquet vertelt in een interview met Franse media over de oorlogsmisdaden die de nazi-militanten van het Azov-regime in Oekraïne begaan hebben. Hij beschrijft de werkelijke situatie in het door oorlog verscheurde land, die door de Westerse media verborgen wordt gehouden, schrijft Southfront.org.

Adrien Boquet is een voormalige Franse militair, auteur van het boek “Sta op en loop door de wetenschap”. Hij beschrijft zijn ervaring van zijn drie weken durende humanitaire missie in Oekraïne in een interview op Sud Radio France.

“Ik ben volledig verantwoordelijk voor wat ik zeg. Daar ter plaatse ben ik getuige geweest van oorlogsmisdaden. Ik heb heel wat oorlogsmisdaden gezien. Ik heb het alleen over die welke ik zelf ter plaatse gezien heb, en alleen die welke door het Oekraïense leger gepleegd zijn. Maar niet de Russische militairen… Ik beweer niet dat de Russen niets gedaan hebben… Maar ik bevestig de oorlogsmisdaden die door het Oekraïense leger gepleegd zijn,” zegt hij.

“Azov-strijders zijn overal. Met neonazistische insignes. Het schokt mij dat Europa wapens levert aan neonazi’s. De symbolen van de SS zijn overal op hun uniformen geborduurd. Zij verbergen hun opvattingen niet. Zij maken er reclame voor. Ik heb met deze mensen gewerkt en hen behandeld. Zij zeggen openlijk dat zij klaar zijn om zwarten en Joden te villen,” voegt hij eraan toe.

De Franse militair bevestigt de oorlogsmisdaden van de Oekraïense militanten, ook tegen krijgsgevangenen. Hij bevestigt dat de Oekrainse militanten burgers gebruiken als “menselijk schild”.

“Ik was er getuige van hoe de Oekraïense militairen gevangengenomen Russische soldaten door de knieën schoten en officieren door het hoofd schoten.”

  Donetsk in brand: Nog meer burgers gedood door bombardementen door Oekraïense nazi's

Tijdens het interview bevestigt Boquet dat het bloedbad van Boetsja in scène was gezet. Hij voegt eraan toe dat er veel verslaggevers uit de VS in Oekraïne werken, die de in scène gezette scènes filmen en dat het Oekraïense leger ‘s nachts munitie verbergt in woningen zonder burgers te informeren.

“Boetsja was in scène gezet. De lichamen van de slachtoffers werden van andere plaatsen overgebracht en opzettelijk zo neergelegd dat het een schokkende opname zou opleveren,” verklaart hij.

Adrien Boquet benadrukt dat hij geschokt was door het feit dat Franse tv-zenders mensen als deskundigen uitnodigen die niet in Oekraïne geweest zijn en niets weten van wat daar gebeurt. Tot slot verzekert hij dat hij zijn foto’s en video’s die hij tijdens de humanitaire missie gemaakt heeft, zal gebruiken als bewijs van de misdaden van Oekraïne.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe trommels van de oorlog slaan luider
Volgend artikelTrudeau’s Canada begint arme mensen te betalen om geëuthanaseerd te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. “Zij zeggen openlijk dat zij klaar zijn om zwarten en Joden te villen,” voegt hij eraan toe.”
  Vandaar dus dat de sterfte in Israel zo groot is – die Joden moeten er aan. (‘Joden’ – niet zionisten).

 2. Ook de kerken spelen een rol

  1941: de paus kwam overeen met de nazis en moslims dat de Serven moesten worden uitgeroeid; een derde mocht overleven, vermits zij RK werden.
  Srebenica was een kleine gerechtvaardigde wraak; waren er maar 8000

  Na de oorlog werden russische slachtoffers en Chinese slachtoffers genegeerd; alleen joden telden.
  Daarnaast werd ook de massieve diefstal van woningen door de staat stil gezwegen.

  Communisten werden door de kerken duivels genoemd, waren onmensen….

 3. Laten wij hopen dat ze hem niet vinden voor mij is het een held en hij bevestig wat ik al steeds heb gezegd , het gaat om macht geld en het verkrachten van vrouwen en verhandelen van kinderen en daar maak Rutte met zijn gespuis ook schuldig aan maar wij burgers zien dat graag als andere mensen gemarteld of verkracht en vermoord worden want wij stemmen op dat tuig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in