Volgens niet geverifieerde berichten hebben neonazigroepen in Oekraïne Maxim Ryndovsky, een beroemde MMA-vechter die inwoner is van Oekraïne, gevangen genomen en op brute wijze gemarteld. Naar verluidt trainde Ryndovsky met “Akhmat”, een Tsjetsjeense club die beschuldigd wordt van het verstrekken van fondsen en militaire uitrusting aan Rusland.

Naar verluidt werd de vermeende marteling op video vastgelegd en ging zij viraal op verschillende social media platforms. Ryndovsky werd bestempeld als een verrader omdat hij de Volksrepubliek Donetsk (DNR) en de Volksrepubliek Luhansk (LNR) bezocht had terwijl hij trainde met het Tsjetsjeense MMA-team, bericht Dailyveracity.com.

Verscheidene proxy neonazistische groeperingen, zoals het Azov-bataljon, hebben Amerikaanse wapens, training en financiering gekregen, die teruggaan tot de regimewisseling van 2014. Het Azov-bataljon, evenals verscheidene andere expliciet neo-nazistische groepen, zijn door het westen gebruikt als proxy strijdkrachten tegen Rusland, nu de VS en de NAVO hun militaire macht in de hele regio willen uitbreiden.

Het Azov-bataljon, dat sinds 2014 door de VS gesteund wordt, zou ook een Russische loyalist op video gekruisigd hebben, door hem de mond te snoeren en aan een kruis te nagelen, alvorens hem in brand te steken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens “Neo-Nazi Zomerkamp” – Militaire opleiding voor jonge kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

  Er bestaat geen mogelijkheid om dom te herstellen als het gaat om Westerse waanideeën over Rusland
Vorig artikelHet volgende: Wereldwijde voedselcrisis – Zet u schrap voor rantsoenering
Volgend artikelPoetin eist volledige overgave
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. RT news ligt er ook uit, de site is sinds vandaag niet meer in nederland bereikbaar. Beetje kut dat rutte voor mij gaat bepalen via internet providers wat ik wel en niet mag zien. Misbaksel bah. Het is een vuile smiegt met die hitler klaas schwaab. En de meeste onnozele hollanders zijn niet eens wakker, volgens mij beseft 80% niet wat er aan de hand is. Maar goed een klein deel wel en meer is er niet nodig om iets te ondernemen. Ik laat mijn vrijheid niet afpakken.

  2. Alles moet kapot, daarom willen ze de boeren uit Nederland weg hebben, want ze weten wat er gaat gebeuren. En eten ze producten uit Oekraïne en Rusland op het ministerie in Den Haag. Maar ja dat kan straks niet meer.maar onze boeren zijn er nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in