© kremlin.ru

President Vladimir Poetin kondigt nu aan dat de Russische invasie in Oekraïne pas zal worden afgeblazen als Kiev de wapens heeft neergelegd en met alle Russische eisen heeft ingestemd.

Vladimir Poetin deed de mededeling tijdens een telefoongesprek met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan op zondag, meldt het Russische TASS.

Poetin zei tegen Erdogan dat de oorlog “volgens plan en volgens schema” verloopt, volgens een persbericht van het Kremlin. Naar verluidt heeft de Russische president “in detail de belangrijkste doelen uiteengezet” die tijdens het gesprek zijn gesteld.

Nazi-troepen aan Oekraïense kant gebruiken burgers als menselijke schilden, aldus Poetin.

Tijdens het gesprek heeft hij naar verluidt gezegd dat Rusland de dialoog met Oekraïne wil voortzetten om het conflict te beëindigen. Poetin beschuldigde Kiev er echter van het onderhandelingsproces te vertragen om tijd te hebben om zijn troepen te hergroeperen. Deze pogingen zijn echter vruchteloos, aldus de Russische leider.

“In dit verband werd benadrukt dat de speciale operatie alleen kan worden opgeschort als Kiev de vijandelijkheden staakt en aan de bekende eisen van Rusland voldoet,” zo staat in het transcript van het telefoongesprek tussen Poetin en Erdogan van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken te lezen.

Toen Vladimir Poetin de invasie begon, verklaarde hij dat het doel van de oorlog was Oekraïne te “denazificeren” en te “demilitariseren”.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

  Incompetente westerse naties roepen "Doomsday" represailles van Rusland op
Vorig artikelOekraïense Neo-Nazi groep martelt MMA-vechter vanwege training met Russische club
Volgend artikelGewelddadigheden als mannen uit de Derde Wereld zichzelf voor Oekraïense vrouwen en kinderen voordringen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Duitsland koopt momenteel gas, olie, steenkool, uranium-brandstof in Rusland voor dubbele prijzen danzij de boycot oorlog praatjes. Want ze kunnen niet zonder.
  Een ding is weer duidelijk; politici en de reguliere media begrijpen niets van economie en grondstoffen. Zie de dagkoersen bij de grondstoffenprijzen, Rusland heeft nog nooit zulke hoge prijzen kunnen ontvangen voor grondstoffen. Nu vraag ik mij af; wat is eigenlijk de doelstelling van de boycot? Hogere prijzen? Door middel van onrust op de wereldmarkt de geldbuidel van Rusland vullen?
  Tarwe meer dan 50% duurder, binnenkort een exodus van hongerige Afrikanen richting de eu, zet de stapelbedden maar vast klaar in nood-tenten
  De eu leiders zijn weer volkomen sukkels.

  Ik zou willen dat ik nu aandelen Gazprom kon kopen, de winst per aandeel is een veelvoud van de prijs van het aandeel.

 2. The Great Reset dendert maar door, en al die schapen zijn geld aan het doneren. Aan wat eigenlijk? Ze doen allemaal massaal mee aan hun eigen ondergang. Hoe Dom kan je zijn. Mijn grootste vraag is, waar eindigt dit doemscenario. Zoveel mensen maken zich zorgen, en laten het gebeuren. Hebben wij verloren, of zijn zij aan het winnen.

  • Jij bent niet de enige Nehemia,
   Volgens Edgar Cayce zou de hoop in de wereld uit Rusland komen waardoor de mens de ander net zo belangrijk zou vinden als zichzelf.
   Het zou echter wel de nodige tijd in beslag nemen voordat het zich zou uit kristalliseren.
   Het streven alleen al lijkt mij prachtig.

   • Helemaal mee eens.
    Maar ik vertrouw op mij zelf.

    Als je gehoord hebt van de bijbel en de geschrapte essays (book of Enoch e.g.)
    weet je dat je je hele leven bent belazerd.

    En dat word je nog steeds.
    Te beginnen onze politici,onze banken en de recht(?)staat

 3. Jaja , mooie verkoop praatjes van Poetin,hij is gewoon gebieds aggressief om meer gebied in te winnen> dat volgens hem in het recht van Rusland staat….wat een waanzinnige dictator.. met een gehaaide gladde aal mentaliteit.. eerst de wapens neer en dan stopt hij…. maar het gebied is al verovert …en de oekrainers uitmaken voor Nazies is een spiegel ,want alles in het belang van Poetin is ook Nazi-gedrag.. gewoon stoppen met die oorlog of de mensen nu links of rechts van grens wonen… ze worden aan 2 kanten gedwongen om te vaccineren??

  • Doe niet zo dom man, Poetin zegt niet zomaar “nazi’s”, alsof hij een scheldwoord gebruikt.
   Iedereen die zich een klein beetje in de geschiedenis van de Oekraïners (en de huidige situatie ter plekke) verdiept heeft, weet dat het daadwerkelijk om nazi’s gaat. Vaak compleet met hakenkruizen op hun helmen en zwaaiend met vlaggen met hakenkruizen.
   Aan jou zijn geschiedenislessen echter blijkbaar niet besteedt, dus laat ik je verder maar alleen tijdens je worsteling met je eigen gebrek aan kennis.

   • Niet op zulke hersenloze figuren reageren. Ze zijn het niet waard. Zonde van je energie. Ik lees zijn of haar reacties niet meer.

 4. Het lijkt wel , zonder te willen te generaliseren. Maar eens in de zoveel tijd staat er een man , lees ego, op om macht te willen voelen te willen hebben. Er gebeurd nimmer een oorlog gestart door een vrouw … Het gaat lijkt het wel altijd over macht .. en hoe verdrietig is het dat er zoveel mensenlevens mee gemoeid zijn . Het ontwricht alles op aarde …. in vredestijd … Het maakt mijn verdrietig en boos tegelijk …

 5. Het is logisch dat Putin aanviel.
  Ik had gedacht dat hij alleen de opstandige provincies zou bezetten, maar hij ging door.

  Als de Nato zo stom is zich er nog meer mee te bemoeien, komen ze er op korte termijn achter, dat je een beer in winterslaap niet moet porren.

  Een springlading bij Tjernobyl bij gunstig weer…..

 6. We praten telkens over Oekraïne, maar dat is helemaal geen (soeverein)land. De grenzen zijn nooit vastgelegd. Daarmee blijft het eigendom van het grondgebied van de Sovjet-Unie. Waar Rusland de opvolger van is. Dus met andere woorden het is een interne opstandige deelstaat van Rusland. Daarmee komt ook direct de vraag wat deden de EU/VS/NAVO/WEF daar dan? Zo ook de belachelijke vertoning in Nederland van giro 555, voor een deelstaat van Rusland. Waar geen enkele buitenlandse staat en/of hulpkonvooi geduld wordt door de Russen tijdens dit conflict. Het is dus weer eens de zakken van de zogenaamde hulp NGO’s te vullen door domme naïeve onwetende stommelingen met hun wel bedoelde doneerringen. Waar we in Nederland in overvloed van hebben, deze deugmensen buitelen over elkaar heen, om nog meer te deugen dan de andere als je bijvoorbeeld op de TV kijkt. Wel klagen dat de energie en onze dagelijkse boodschappen zo duur worden, maar het kleine beetje geld wat ze nog hadden om te overleven, geven ze weg aan de dik overbetaalde NGO’s die het in hun eigen pocket stoppen. Zodat ze de gevers de illusie hoog houden dat het goed terecht komt.

 7. Het zou goed zijn als Putin doorstoot en ons bevrijdt van de landverraders (vrijmetselaars) in de regering die door een buitenlandse mogendheid het WEF zijn omgekocht. Putin noemt ze bij de juiste naam: Nazis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in