© Billionaires Success (CC BY 2.0)

Bill Gates is geen dokter, hij is nergens voor gekozen, en nu weten we dat hij zijn eigen huis ook niet op orde kan houden. Kunnen we dus stoppen met te doen alsof hij het orakel is over Covid-19-vaccins of hoe we de wereld moeten besturen?

Gates en zijn vrouw Melinda, met wie hij 27 jaar getrouwd was, kondigden maandag aan dat ze gaan scheiden. Ze zullen de stichting die hun beider namen draagt blijven runnen, “maar we geloven niet langer dat we als echtpaar samen kunnen groeien in de volgende fase van ons leven”.

Het gebeurt. In 2019 waren er ongeveer 750.000 echtscheidingen in Amerika – volgens de laatste federale statistieken – en bij sommige daarvan waren machtige mensen betrokken. Amazon-oprichter Jeff Bezos, de rijkste persoon ter wereld, scheidde in 2019 van zijn vrouw en verdeelde een fortuin dat op dat moment op ongeveer 150 miljard dollar werd geschat, schrijft auteur Tony Cox op rt.com.

Gates is nog steeds een rijke softwaremagnaat die een fortuin heeft opgebouwd grotendeels door een monopolie-achtige hefboomwerking uit te oefenen om concurrenten te blokkeren, en hij verdient al het respect dat die prestatie met zich meebrengt. Maar hij is God niet. Zoals zijn aanstaande scheiding iedereen eraan herinnert, heeft hij niet overal een antwoord op.

Dat geldt vooral voor het gezondheidsbeleid en de geneeskunde. Gates, de zoon van een directeur van Planned Parenthood, is geen expert op het gebied van vaccins. Hij stopte met Harvard om Microsoft op te richten. Hij is een filantroop in de gezondheidszorg met een duidelijk standpunt.

  Muggen, vaccins en Bill Gates

Toch behandelen de mainstream media Gates niet alleen alsof hij alwetend is – over zaken variërend van klimaatverandering tot bioterrorisme – maar ook allesbeslissend. In het ene interview na het andere geeft de voorstander van bevolkingsvermindering zijn mening over de invoering van vaccins en andere volksgezondheidsstrategieën om de Covid-19 pandemie het hoofd te bieden. Het is bijna alsof hij de macht heeft om te beslissen wie leeft en wie sterft.

Maar misschien is het niet bijna. Nu het aantal sterfgevallen door Covid-19 in India de pan uit rijst en de druk toeneemt om af te zien van octrooibeperkingen die arme landen in staat zouden stellen zelf de broodnodige vaccins te produceren, heeft Gates in wezen “NEE” gezegd.

“Het ding dat dingen tegenhoudt in deze zaak is niet intellectueel eigendom”, vertelde Gates aan Sky News. “Het is niet alsof er een of andere inactieve vaccinfabriek is, met goedkeuring van de regelgevende instanties, die magisch veilige vaccins maakt. Je weet dat je deze dingen moet testen. Elk fabricageproces moet op een zeer zorgvuldige manier worden bekeken”.

De gekozen leiders van onder meer India en Zuid-Afrika zouden van mening verschillen. Voorlopig blijven ze smeken om vaccins en licentierechten. Maar maak je geen zorgen: Gates zei dat het deze keer waarschijnlijk minder dan een decennium zal duren voordat arme landen de vaccins krijgen, en hij heeft Amerikanen toestemming gegeven om te hopen dat hun leven tegen het einde van 2022 zal terugkeren naar iets dat op ‘normaal’ lijkt.

De eerbied voor Gates in kwesties als het virus of de klimaatverandering is nog flagranter in tegenstelling tot de behandeling van andere beroemdheden – zoals podcastpresentator Joe Rogan. Omdat hij durfde te zeggen dat gezonde jonge mensen geen vaccin tegen Covid-19 nodig hebben, werd hij door de media, beroemdheden – zelfs door de grote media-lieveling van de pandemie, Dr. Anthony Fauci, en het Witte Huis op de korrel genomen.

  Bill Gates wil DNA van koeien veranderen met mRNA-vaccins om klimaatverandering tegen te gaan

Een tweet in het bijzonder die de hypocrisie blootlegde, bevatte een NBC-artikel met de kop “Joe Rogan, die geen arts is, geeft vreselijk vaccinadvies”, naast een Yahoo Finance-artikel met de kop “Vijf dingen die Bill Gates wil dat je weet over Covid-19 varianten”.

“Een miljardair zijn maakt je nog geen dokter,” zoals de conservatieve commentator Candace Owens opmerkte. Noch maakt het u objectief of betrouwbaar voor het publiek om namens hen beleidsbeslissingen te nemen. In tegenstelling tot verkozen ambtenaren is Gates geen verantwoording verschuldigd aan de mensen op wie zijn manoeuvres en uitspraken betrekking hebben.

Dat was allemaal duidelijk genoeg vóór het scheidingsnieuws van vandaag, maar soms is het goed voor de wereld om eraan te worden herinnerd dat die gebrekkige mensen die veronderstellen de leiding te hebben, eigenlijk alleen een zelfvertrouwen-spel spelen. Sorry propagandisten. Zelfs voor Gates moeten de grenzen van ambt en expertise gelden.

Bill Gates – filantroop of eugeneticus?

Vorig artikelKijk: Universiteit experimenteert met lichaamsdelen van geaborteerde baby’s
Volgend artikelSteven Fishman – Wie zal de Vaccinholocaust overleven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Dit artikel is niet echt handig. Godszij dank hebben we niet nog meer vaccinatiefabrieken onder het noemer voor de gezondheid. Ophouden om vaccins te promoten.

  ondertekend een vaccinatie-schade-slachtoffer.

 2. Het artikel lijkt me geen vaccin-promotie. Kennelijk is de “scheiding” uit financiële en octrooi overwegingen in beweging gezet. Gates of Hell filantropisch instituut heeft zich nu verdeeld in twee nay-sayers die de paperassen naar elkaar kunnen toewerpen zonder wat te hoeven doen. Dat heet “passing the buck” in American. Zonder de een kan de ander niet acteren. Zo is het makkelijker om octrooien te behouden. En het vaccin heeft toch geen nut, dus wat maakt het uit voor ze; zolang zij maar het geld opstrijken voor de fel-begeerde vaccines waar nu in India om gegild wordt. De Grote Vraag is en blijft nog altijd: wat is die verdomde ziekte?? Want het IS geen griepje. Het is iets dat het zenuwstelsel lijkt aan te tasten. Kan dit veroorzaakt worden door iets dat mbv nanotechnologie en frequenties (uit bijvoorbeeld 5G) in een lab gefabriceerd was? Daar lijkt het wel veel op. Vergis je niet: alles wordt onder het Corona-hoedje gegooid; maar niemand heeft in de gaten dat de acute aanval die de longen verwoest en die mensen verwilderd en kapot achterlaat als ze het al overleven, iets heel anders is. Tuin er toch niet in…

  • Ik spraak Bill gisteren nog even maar hij verbaasd zich erover hoeveel mensen allerlei theorieën gaan zitten bedenken over zijn scheiding.
   Hij was gewoon uitgekeken op dat wijf na 28 jaar. Ze schijnt nogal bazig te zijn.
   Maar wilde dit niet dat dit in het openbaar bekend zou worden.

   • Als ik Bill was, zou ik hetzelfde doen…En zij trekt waarschijnlijk inderdaad aan alle touwtjes, en ook aan die van hem. Maar er zitten wel degelijk financiële voordelen aan de scheiding hoor. 😉

    • Ze verdomde het ook met een microsoft computer te werken en bleef apple spullen in huis halen, ondanks een apple verbod in zijn omgeving.
     Dat zat ‘m ook al jaren niet lekker.

   • Vrouwonvriendelijk. Triest. In werkelijkheid kon hij zn dick niet in zijn pants houden en had hij jarenlang een relatie met Microsoft medewerkster. Microsoft verzocht hem om die reden op te stappen. Het IBM stuursysteem jatte hij van Gary Kindall.

 3. P.s. – over nonprofits:
  Met een 501c3 not-for-profit organisatie die in DE (Delaware) is opgericht, kun je met 1 bestuurslid aan de slag. In andere staten moet je een heel paneel aan bestuursleden hebben. Stel dat die Gates of Hell foundation is opgericht in DE, dan vormen ze als gehuwd stel 1 bestuurslid. Dat betekent dat ze als stel de enige beslissingsnemer zijn. Nu kunnen ze de 501c3 verdelen volgens scheidingsvoorwaarden, en dan hebben ze nu 2 bestuursleden. De ene kan ja zeggen, en de andere nee, en dan lopen ze vast. En niemand kan ze dwingen een besluit te nemen. En zo kunnen ze technisch nee zeggen tegen voorstellen om andere partijen aan “vaccines” te laten boeren.

 4. Wellicht is het een manier om kapitaal veilig te stellen mocht de vlam in de pan slaan. Volgens CNN https://us.cnn.com/2021/05/03/opinions/bill-and-melinda-gates-divorce-filipovic/index.html moeten we ons gelukkig prijzen dat er miljardairs zijn die willen investeren in de diverse kwalen die onder de mensen zijn. Ze vergeten echter dat de oorzaak van al die kwalen, maar ook de oorzaak van de toestand van ons milieu, en het leed dat vele gezinnen en individuen en dieren is aangedaan, te wijten is aan de scrupuleuze manier waarop de miljardairs aan hun geld zijn gekomen. De miljardairs jagen niet op een konijntje nee die jagen op olifanten, tijgers en andere zeldzame dieren. Ze doen het niet met een vrouw maar met iets spannenders op een eiland ver van prangende ogen. Ze verleggen productie naar landen met weinig milieu regulering en waar het personeel zo jong is dat ze te goedkoop voor woorden zijn. Kortom, er is niks zo gevaarlijk als een miljardair die zich verveelt en genoeg geld heeft om nog meer geld te kopen. Allemaal onder de hoed van filantroop, weldoener en wereldverbeteraar. Ze moeten een maximum stellen aan het vermogen dat iemand kan hebben. Je moet nooit zoveel kunnen bezitten dat je zelfs regeringen kunt kopen. Dat Ronald Reagan indertijd als publiekslieveling is geïnstalleerd als president heeft niks te maken met zijn politieke skills. Dat heeft alles te maken met dingen gedaan krijgen bij het grote publiek onder regie van een paar miljardairs.

  • Onzin, er zijn wel meer miljonairs die ook geen rare dingen doen met hun hoeveelheid geld.
   Ik ben nog geen berichten tegen gekomen van ene Albert Heijn of ene mr. van V&D die oorlogen steunt of iets de vernieling in helpt, omdat het kan.
   Mensen zoals Gates die zijn altijd al een beetje ziek in hun kop geweest met en zucht naar een oneindige macht over alles en iedereen.
   Dat heeft niks te maken met teveel geld bezitten.

   • Nou Bert ook Ahold heeft geen schoon vest. https://aholdcruelty.com/en/ en ook https://archives.fbi.gov/archives/newyork/press-releases/2011/former-executive-of-ahold-subsidiary-sentenced-in-manhattan-federal-court-to-46-months-in-prison-for-multi-million-dollar-securities-fraud-scheme. Wel gek dat je deze aanhaalt want ook deze met o.a. BOL.COM in zijn portefeuille verdiend gigantisch aan het feit dat andere winkels niet open mogen. Hoe V&D in dit vergelijk past kan ik niet volgen. Eerstens bestaan ze niet meer en tweedens hebben ze als Vroom en Dreesman volgens mij nooit het multimiljardair predicaat behaalt. Natuurlijk generaliseer ik in deze een beetje maar hey dat is de nieuwe trend. Een handjevol corona patiënten is een pandemie, een paar corona doden is gigantische oversterfte en een paar vaccin bijwerkingen maken een dodelijke cocktail. Deze laatste vergelijkingen zijn natuurlijk allemaal niet mijn mening maar een trend in meningen van beide kampen. Mijn mening is: never touch a running system. Nuttig gezonde voeding en benut je gezonde verstand. En verder zullen natuurlijk niet alle miljardairs zich schuldig maken aan de eerder genoemde ongeregeldheden maar het gaat mar niet uit mijn hoofd wat mijn vader altijd zei: “Met eerlijk werken wordt je niet rijk”. Voor je nu weer over me heen valt. Het naar je hand zetten van de markt door gebruik te maken van door de gezamenlijke miljardairs gecreëerde mazen in de wet door politici om te kopen via het sponsoren van hun campagnes, valt voor mij niet onder de categorie eerlijkheid.

    • Dat Bol.com gigantisch verdient, daar moet je Rutte voor aan kijken.
     Ik maak mij daar ook schuldig aan, ik heb geen zin om bij de action een half uur voor de deur te wachten tot ik naar binnen mag.
     Omdat het anders te druk wordt met 5 bezoekers op 200m3
     Dus bestel ik vrij veel bij bol.com. En vaak de volgende dag gratis bezorgd.
     En Bol.com is eigenlijk een gigantische zoekmachine waar 1000den winkels en bedrijven zich hebben aangemeld om reclame te mogen maken.
     Er zijn maar zeer weinig artikelen die bol zelf levert.

  • Money talks and bullshit walks. Zo is het inderdaad. Maar wie zijn “ze” en hoe gaan “ze” paal en perk stellen aan het vermogen dat iemand heeft, en hoe gaan “ze” iemand er op wijzen hoe die met zijn geld moet omgaan? Helaas gaat dat ‘em nooit worden. En Onze Lieve Bill, ziek in de kop met een zucht naar oneindige macht, heeft zoveel poen dat hij alles kan doen waar hij zin in heeft. En zo strompelen we naar de verdoemenis, meegesleurd door dit soort zieke medemensen en de verslaving aan geld. Maar misschien is dat wel de wet van de natuur? Zeg het me.

   • Dat “dat” ‘m nooit gaat worden net als het berechtigen van diegenen die zich aan de pandehoax schuldig maken tot het terugbetalen van alles wat ze ”verdiend” hebben hiermee en het volk en mkb schadeloos stellen. Tja wie is “ze” wie kunnen we nog vertrouwen in deze zaak niemand denk ik. In ieder geval niemand met voldoende slagkracht.

    • Jou eerste reactie bestaat er voornamelijk uit dat iedereen met teveel geld, op een gegeven moment rare dingen gaat doen met zijn of haar teveel aan geld.

     In je laatste reactie zeg je dan weer dat het gaat om die zich aan de pandehoax schuldig maken tot het terugbetalen van alles wat ze ”verdiend” hebben hiermee en het volk en mkb schadeloos stellen.

 5. Ik denk niet we cynisch zijn. Maar ik vrees dat je gelijk hebt. Alleen “God kan ons redden” en we weten dat dit niet gaat gebeuren. Het ware gezicht van het roofdier is ontmaskerd en het roofdier spreekt klare taal: leugens en nog meer leugens. En de meute valt er voor. Ik vind het onbegrijpelijk dat er geen mandaat is voor het gekozen leiderschap om bescherming uit te oefenen voor diegenen die de keuze maken niet mee te willen doen met de pandemie-waanzin. Niet dat ik iemand wens ten onder te gaan aan de acute aanval van de covid – wat dit ook moge zijn, maar een griep is het absoluut niet – maar ik zou verwachten dat er harde vragen werden gesteld over wat die acute aanval in godsnaam kan zijn en waar het door veroorzaakt wordt. Maar die vragen worden door niemand gesteld, en zeker niet door de overheid. Iedereen accepteert het maar als gortepap dat de acute aanval door de “covid” wordt veroorzaakt; en dat de ene mens geinfecteerd is met een “mindere mate” van de covid, en de andere in zeer ernstige mate. Als die vraag nou eens gesteld werd, en deze vraag werd goed onderzocht, dan kunnen we ergens beginnen. Maar geen enkele overheid interesseert het een rat’s ass om zich af te vragen wat die acute aanval nou precies is, terwijl er duidelijk een groot verschil is. Zolang niemand dit onder ogen wil zien, razen Big Pharma en zijn vazallen keihard door met de Spuiten des Doods.

  Raar toch, dat de media leugens vertellen en de overheden leugens vertellen, en dat de meerderheid van het publiek de leugens ook in stand houdt! Wat of wie zit er achter? Wordt er bedreigd? Is het de angst om aan de “covid” te sterven? Dat laatste houdt in dat we weer bij de vraag komen: wat veroorzaakt de acute aanval en wat is de griep? Door deze vraag niet te beantwoorden en de acute, dodelijke aanval onder eén covid-griep hoedje te steken, krijg je kennelijk de meute mee om zich te laten injecteren met experimentele rotzooi die de epifyse aanvalt en onder meer blindheid veroorzaakt – hoe beschermt dit in godsnaam tegen de acute aanval? En de media en de overheden lachen zich rot? Of spuiten ze zich ook vol? Nog geen berichten over gelezen.

 6. Geldzucht is de oorzaak van alle kwaad. En zijn genoeg mensen die veel geld hebben en er toch goed mee kunnen omgaan. Maar het is als ::zuurdesem ! maakt heel het deeg zuur. (Bijbelse waarheid.)
  Geld onrechtmatig verkregen ,geeft een verzuchting naar nog meer geld, nog groter onrecht , en hun rijkdom groeit nog vlugger en meer.nog groter onrecht enz……. Gates is opgegroeid en opgevoed in een gezin van kindermoordenaars (directie van planned parenthood) hij ls psyhopatisch doorzuurd geworden met levens te elimineren .dus hij gaat van kwaad naar erger en geld hebben is wel nodig . Heel de wereld moet gedecimeerd worden . Ziek of bezeten ,wat zou het zijn?,het is in ieder geval niet van God ,want niemand wordt er beter van , het wordt ook geen paradijselijk oord om in te leven!

 7. oh nee de baas van microsoft die computers ontwikkeld wil de mensheid vernietigen zodat hij computers kan gaan verkopen aan aliens! neeee daar gaat mn xbox 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in