WAARSCHUWING – Het volgende artikel en de video bevatten schokkende beelden van geaborteerde baby’s – Een schokkend nieuw videoverslag onthult dat de Universiteit van Pittsburgh een belangrijk distributiepunt is voor de handel in en het experimenteren met organen en lichaamsdelen van geaborteerde baby’s. Het verslag koppelt de financiering van de onderneming van de universiteit aan een grote subsidie van de Amerikaanse Covid-19 goeroe Dr. Anthony Fauci’s NAIAD kantoor bij de National Insitutes of Health (NIH).

De 6 minuten durende video, geproduceerd door het Center for Medical Progress (CMP), werd vrijgegeven in samenhang met de getuigenis van de pro-life held en CMP oprichter David Daleiden voor het Huis van Afgevaardigden van de staat Pennsylvania, waarin door de regering gesponsorde groteske experimenten met geaborteerde baby-lichaamsdelen aan de Universiteit van Pittsburgh (U van Pitt) worden onthuld, bericht lifesitenews.com.

In december berichtte LifeSite dat de U van Pitt medisch onderzoek heeft verricht door scalpen van geaborteerde baby’s op knaagdieren te enten.

Na publicatie van een rapport in de National Catholic Register over de vele manieren waarop geaborteerde kinderen worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek aan grote universiteiten en ziekenhuizen in de Verenigde Staten, tweette auteur Stacy A. Trasancos een samenvatting van haar afschuwelijke bevindingen.

Ze legde een verband tussen het Mengeliaanse onderzoek en Fauci:

Geaborteerde baby scalpen geënt op muizen. Hun organen getransplanteerd. Menselijke muizen ontwikkeld aan de Universiteit van Pittsburgh, allemaal om het immuunsysteem te bestuderen. Gesteund door Dr. Fauci’s NIAID. Betaald door ons.

Trasancos is uitvoerend directeur van bisschop Joseph Strickland’s St. Philip Instituut voor Catechese en Evangelisatie in het bisdom van Tyler, Texas.

  "Beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen": De CEO van Twitter wordt naar de Senaat geroepen voor ondervraging

Bisschop Strickland retweette haar rapport en verklaarde:

Dit zijn misdaden tegen de menselijkheid die vervolgd moeten worden. Stilzwijgen bij deze gruweldaden draagt alleen maar bij aan het kwaad. Wordt wakker Amerika! Eis dat dit NU stopt!

Het wordt erger

Maar zoals de CMP video meldt, “Het wordt nog erger”.

“De Universiteit van Pittsburgh is een centrum voor sommige van de meest barbaarse experimenten uitgevoerd op laat geaborteerde menselijke baby’s – experimenten gefinancierd door de regering van de Verenigde Staten”, legt de verteller uit. “Tegelijkertijd sponsort de universiteit het plaatselijke abortusbedrijf Planned Parenthood in wat lijkt op een illegale quid-pro-quo voor foetale lichaamsdelen”.

De video toont een foto van een protocol ontwikkeld door een andere wetenschapper van de Universiteit van Pittsburgh “voor het oogsten van de meest verse, meest ongerepte levers van vijf maanden oude geaborteerde baby’s om grote aantallen stamcellen te isoleren voor experimentele transplantatie in volwassenen”.

“Je kunt de premature baby zien, levend geaborteerd via ‘weeëninductie'”, vervolgt de beschrijving. “Onder chirurgische doeken, met de navelstreng aan de zijkant als de baby wordt opengesneden om de lever te oogsten”.

Lever wordt geoogst van een premature baby, levend geaborteerd via ‘weeëninductie’, nog vastzittend aan zijn/haar navelstreng. (Foto: CMP screenshot)

De U van Pitt wetenschapper die dit experiment ontwikkelde ontving bijna 3 miljoen dollar van NIH.

In de video wordt ook opgemerkt dat de U van Pitt heeft geprofiteerd van een meerjarige subsidie van 1,4 miljoen dollar van het GUDMAP-project van de NIH, waardoor de universiteit een belangrijk distributiepunt is geworden voor geaborteerde foetale nieren en andere lichaamsdelen van foetussen voor door de NIH gefinancierde projecten in het hele land.

De Universiteit van Pittsburgh’s lange geschiedenis van barbaarse foetale experimenten

  Springt uit de auto en slaat een dansende 12-jarige neer

De CMP-video vertelt over de lange geschiedenis van foetale experimenten aan de Universiteit van Pittsburgh, “soms op baby’s die levend werden afgeleverd tijdens late abortussen”.

De video bevat archiefbeelden van onethische experimenten die in de jaren 1950 werden gefilmd door Dr. Davenport Hooker van de U van Pitt, die de reflexen van levend geboren baby’s testte tot ze stierven.

Levend geboren geaborteerde baby wordt geprikt en gestoken om reflexen te testen. (Foto: CMP screenshot)

“Twee jaar geleden vertelden bronnen aan CMP dat Pittsburgh een van de belangrijkste knooppunten was in het onderzoek van de FBI naar de betrokkenheid van Planned Parenthood bij de mensenhandel in geaborteerde foetussen. Dit is niet verrassend, omdat undercover-onderzoekers van CMP eerder te horen kregen van abortusartsen van Planned Parenthood Western Pennsylvania (PPWP), die werkzaam waren op Pitt, dat zij de weefselbank van de universiteit bevoorraaden”, verklaart de video.

De video gaat verder met op te merken hoeveel van de meest beruchte abortus artsen en Planned Parenthood leiders ofwel werden opgeleid aan de Universiteit van Pittsburgh of momenteel verbonden zijn aan de school.

“Het begint allemaal verdacht veel te lijken op een illegale quid-pro-quo over geaborteerde foetale organen en lichaamsdelen, allemaal gefinancierd door belastingbetalers”, merkt de video op, die eindigt met een dringend verzoek aan de kijkers om Pennsylvania State Representatives te bellen om antwoorden en verantwoording te eisen van Planned Parenthood en de Universiteit van Pittsburgh.

VS-regering betrapt op het kopen van ‘vers’ vlees van geaborteerde baby’s die hadden kunnen overleven als vroeggeborenen

Vorig artikelVS: meer dan de helft van nieuwe COVID-19 gevallen betreft gevaccineerde mensen
Volgend artikelNu Bill en Melinda Gates gaan scheiden, moeten wij ook afscheid nemen van het “Covid-19 vaccins leiderschap” van de Microsoft miljardair
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dit soort praktijken lopen al zolang daar in de VS. Sinds de oprichting van Planned Parenthood door Gates Senior als zijnde een Eugenist en technocraat. De geaborteerde babies worden zowel “levend” als dood verhandeld als geheel of per deel/orgaan van het lichaam. Camel Harris heeft daar ook als board member deel van uit gemaakt. Het was en is in hun kring een bekend gegeven dat PP een leverancier is van baby onderdelen voor experimentele toepassingen medisch dan iets anders. Het levert geld op. En de moeder/ ouders weten van niets dan dat de baby dood geboren was. “A SILENT BEARTH”!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in