Wat weet je echt over Bill Gates? Eens kijken… hij was medeoprichter van Microsoft en heeft miljarden dollars. Volgens Wikipedia is Gates “een Amerikaanse zakenmagnaat, softwareontwikkelaar, investeerder en filantroop”.

Misschien heb je gehoord dat Gates begin 2020 is teruggetreden uit de raad van bestuur van Microsoft om zich fulltime te richten op “filantropie” en ook “wereldwijde gezondheid en vaccins.” Klinkt als een geweldige vent! Maar welke kwalificaties heeft de oprichter van een biljoen dollar kostende softwaregigant precies om een leider te zijn op het gebied van “wereldwijde gezondheid en vaccins”? GEEN. Desalniettemin zijn de mainstream media “teleprompter lezers” (sorry, ik bedoelde “nieuwsankers”) altijd blij om Gates de “prime time” te geven om angst te zaaien en iedereen te vertellen hoe noodzakelijk vaccins zullen zijn als we COVID-19 gaan verslaan. Eerst was het slechts één injectie, toen waren het twee doses, en nu zegt Gates dat een derde dosis van het Coronavirus vaccin nodig kan zijn om “ernstige gevallen van nieuwe varianten van de ziekte te voorkomen”.

DE BILL & MELINDA GATES STICHTING

De BMGF is ’s werelds grootste particuliere stichting met meer dan 50 miljard dollar aan activa. Het is de op één na grootste donor aan de WHO, na de Amerikaanse regering. Maar hebt u zich ooit afgevraagd hoe en waarom de Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) is ontstaan? Wist u dat de BMGF oorspronkelijk werd opgericht om Bills verslechterde reputatie tijdens Microsofts antitrustproces eind jaren negentig te helpen “vergoelijken”? Microsoft werd er namelijk van beschuldigd een monopolie te hebben geprobeerd te creëren dat tot de ondergang van concurrent Netscape had geleid, door zijn browser-software gratis ter beschikking te stellen. Tijdens het 18 maanden durende proces dat in mei 1998 begon, legde Gates urenlang op video getuigenis af waarin hij duidelijk zichtbaar ontwijkend, pompeus en egoïstisch was. U kunt de getuigenis hier bekijken, als u het lef hebt om langere tijd naar Gates te kijken, schrijft auteur Ty Bollinger.

Tijdens de getuigenis gaf hij regelmatig vage en dubbelzinnige antwoorden en mompelde hij zo vaak “ik kan het me niet herinneren” dat zelfs de voorzittende rechter moest gniffelen. Hij maakte ook een lange lijst van beweringen die al snel in de rechtszaal direct zouden worden weerlegd door vergelijking met zijn eigen e-mails. (VERTALING: Gates loog … VEEL) Gedurende het proces kregen Gates en Microsoft een pak slaag van de public relations, dus begonnen ze met wat een “charme-offensief” werd genoemd, gericht op het verbeteren van hun imago. Het was gedurende deze tijd dat Gates de “wonderen van liefdadigheid” ontdekte. (knipoog knipoog) Onthoud … miljardair-gefinancierde “filantropie” is meestal een PR zwendel. Feit is dat Gates tussen het begin van het proces en het vonnis 20,3 miljard dollar (ja, dat is MILJARD) heeft bijgedragen aan het BMGF. Volgens Ken Auletta, schrijver van het in 2001 verschenen boek World War 3.0: Microsoft and Its Enemies, werden de bijdragen “onderdeel van Microsofts PR poging om Gates te vermenselijken”. Met andere woorden, Gates gebruikte de donaties om zijn naam als filantroop te “rebranden”, terwijl de donaties in werkelijkheid niets meer waren dan een vijgenblad om zijn reputatie van meedogenloze, roofzuchtige, neerbuigende, heersende klasse eikel weer op te bouwen. En de media hielpen maar al te graag mee om zijn reputatie als “gulle weldoener van de mensheid” in plaats van als kleinzielige, intimiderende klootzak aan te scherpen. Tussen 2002 en 2012 verkocht Gates naar schatting $22 miljard aan Microsoft aandelen, maar droeg daarvan slechts $3,7 miljard bij aan de BMGF. Dat is minder dan 20%. Laten we zeggen dat Bill zich niet al te veel zorgen maakte over “voedselgeld” of “de huur betalen” met de resterende 18,3 miljard.

GATES, GGO’s & GEOENGINEERING

In 2006 doneerde de BMGF 100 miljoen dollar en vormde een alliantie met de Rockefeller Foundation om een “groene revolutie” in Afrika op gang te helpen brengen, waarbij de nadruk lag op het aanmoedigen van het gebruik van pesticiden en “geavanceerde” (d.w.z. GMO, Genetisch gemodificeerd organisme) zaden. In 2010 kocht de BMGF 500.000 aandelen in Monsanto, ’s werelds grootste producent van GMO-voedsel en pesticiden zoals glyfosaat (Roundup), wat overduidelijk maakt dat deze zogenaamd welwillende liefdadigheidsinstelling iets anders van plan is dan het uitroeien van ziekten en het voeden van de armen in de wereld. Sinds 2015 heeft de BMGF in totaal 15 miljoen dollar gedoneerd aan twee wereldwijde campagnes die gericht zijn op het “beëindigen van de honger in de wereld” door kleine boeren over de hele wereld aan te moedigen GMO’s te gebruiken. Interessant is dat terwijl de BMGF GMO’s zwaar promoot bij boeren, het tegelijkertijd investeert in de ‘Doomsday Crop Diversity Vault,’ een zaadbank gevestigd in Noorwegen. Andere investeerders zijn de Noorse regering, de Rockefeller Foundation, en grote GMO-zaad- en landbouwchemicaliënbedrijven. Om over na te denken … Waarom zet de BMGF zich in voor GMO-zaden (die de zaadvariëteiten van de planten vernietigen) en investeert het tegelijkertijd tientallen miljoenen dollars om elke bekende zaadvariëteit te bewaren in een bomvrije doemsdagkluis nabij de afgelegen poolcirkel “zodat de gewasdiversiteit voor de toekomst bewaard kan blijven”? Denk er eens over na.

  Bill Gates' zieke geest: "We willen niet veel herstellende mensen" - de reden achter de lockdowns

Sinds 2007 financiert Gates persoonlijk en is hij nauw betrokken bij het Fund for Innovative Climate and Energy Research (FICER), dat gevestigd is aan de universiteit van Harvard en dat onderzoek doet naar de mogelijkheid om de zon te blokkeren en zo de opwarming van de aarde tegen te gaan, met behulp van chemicaliën of deeltjes van metalen zoals aluminium. In 2012 kondigde FICER aan dat het van plan was zonreflecterende sulfaatdeeltjes in de atmosfeer te sproeien om de planeet kunstmatig af te koelen, en overwoog het ook om aluminium voor hetzelfde doel te gebruiken. Dat klopt, het is niet langer een “samenzweringstheorie” mensen. Die ‘kriskras’ lijnen in de lucht zijn geen grappig gevormde wolken en het zijn geen normale uitlaatgassen van vliegtuigen. Het zijn chemische sporen (aka “chemtrails“) die opzettelijk in de atmosfeer worden gespoten. Verdorie, er zijn zelfs meerdere patenten op deze technologie.

DE ERFENIS VAN DE FAMILIE GATES

Bills vader (William H. Gates, Sr.) was een bankier en advocaat, die dezelfde “verborgen agenda” diende als zijn zoon toen hij “rassenhygiëne” bevorderde tijdens de door Rockefeller gefinancierde eugenetica-beweging van de jaren 1930 en 1940. Gates Sr. is lange tijd betrokken geweest bij de eugenetische groep Planned Parenthood, een organisatie die is voortgekomen uit de American Eugenics Society. In een interview met PBS in 2003 gaf Bill Gates toe dat zijn vader aan het hoofd stond van Planned Parenthood, dat was opgericht op basis van het concept dat de meeste mensen slechts “roekeloze fokkers” zijn en “menselijk onkruid” dat moet worden geruimd. Tijdens het interview gaf Bill Gates ook toe dat zijn familie veel te maken heeft gehad met “voortplantingsproblemen”, waarbij hij verwees naar zijn eigen vroegere overtuiging van de eugeneticus Thomas Robert Malthus, die geloofde dat de wereldbevolking onder controle moest worden gehouden door voortplantingsbeperkingen. Mary Gates, de moeder van Bill, was een prominente zakenvrouw in Seattle. Haar vader, Willard Maxwell, was vice-president van de Pacific National Bank, die later First Interstate werd. Mary hielp haar zoon Bill “aan het contract dat leidde tot een lucratieve relatie met I.B.M. voor zijn jonge Microsoft Corporation”, volgens haar overlijdensbericht in de New York Times. Het blijkt dat de familie Gates al lang probeert de systemen in de wereld te domineren en te controleren, ook op het gebied van technologie, geneeskunde en nu ook landbouw. Via de BMGF kan Bill Gates belastingen ontduiken terwijl hij de controle over de activa behoudt en die controle gebruikt om invloed uit te oefenen op het particuliere en openbare beleid inzake farmaceutica, vaccins en GMO’s. Money talks. Over vaccins gesproken…

GATES EN VACCINS

Vaccins zijn de “filantropische” onderneming waarvoor Gates en de BMGF het meest bekend zijn. De “filantroop Bill Gates” werd geboren in december 1998 – tijdens het antitrustproces tegen Microsoft – toen de BMGF een gift van $100 miljoen aankondigde om het Bill and Melinda Gates Children’s Vaccine Program op te zetten. Het jaar daarop zegde de BMGF 750 miljoen dollar toe als “startkapitaal” voor de oprichting van de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI). Tot de partners van GAVI behoren bepaalde landen, het Bill and Melinda Gates Children’s Vaccine Program, de International Federation of Pharmaceutical Manufacturers Association, de Rockefeller Foundation, het Kinderfonds van de Verenigde Naties, de WHO en de Wereldbank. De raad van bestuur van GAVI bestaat uit vertegenwoordigers van “Big Pharma”. Gates is in verband gebracht met talrijke vaccininitiatieven in derdewereldlanden die niet alleen immoreel en onethisch zijn, maar desastreuze gevolgen hebben gehad. In een rapport aan het Indiase parlement uit 2013 werd de BMGF er bijvoorbeeld van beschuldigd ongeletterde adolescenten zonder toestemming te hebben benaderd voor HPV-proeven (humaan papilloma virus) in India. Deze vermeende medische experimenten voorzagen niet in onderzoek of rapportage van bekende bijwerkingen van geneesmiddelen. Het volgende jaar, in augustus van 2014, publiceerde de Economic Times India een rapport waarin werd vermeld dat er “observationele studies” (d.w.z. vaccin-“experimenten”) waren uitgevoerd op 30.000 tribale schoolkinderen in Andhra Pradesh en Vadodara, Gujarat, India, waarbij de HPV-vaccins (Gardasil en Cervarix) werden gebruikt en binnen een maand na ontvangst van het vaccin, honderden van de kinderen ziek werden en zeven kinderen stierven. Schokkend genoeg werd in het rapport vermeld dat veel van de toestemmingsformulieren die werden gebruikt om de meisjes te vaccineren “illegaal” waren ondertekend – hetzij door de conciërges van de hostels waar veel van de meisjes verbleven, hetzij met behulp van duimafdrukken van ongeletterde ouders die niet eens konden schrijven. Onderzoeken van de Indiase regering brachten aan het licht dat door BMGF gefinancierde onderzoekers zich op grote schaal schuldig maakten aan ethische overtredingen: kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten om mee te doen aan de proef, ouders intimideren, toestemmingsformulieren vervalsen en medische zorg weigeren aan de gewonde meisjes. Nadat deze bijwerkingen bekend werden, werd echter een door de BMGF gefinancierd rapport uitgebracht waarin werd uitgelegd dat er “geen verband” was tussen de bijwerkingen en het HPV-vaccin. Kind is in orde – wordt gevaccineerd – wordt ziek – en sterft. Geen verband? Mmmm yeah…. Juist. In 2000 werd het orale poliovaccin (OPV) na vier decennia eindelijk van de Amerikaanse schema’s gehaald toen de autoriteiten eindelijk toegaven dat het vaccin meer gevallen van polio veroorzaakte dan het wilde-type virus zelf. Maar ondanks dit feit heeft de BMGF zichzelf betrokken bij een agressieve campagne om het OPV in India te promoten. Volgens een rapport van Prakash en Puliyel uit 2018 zijn er sinds het begin van de OPV-push, terwijl de “polio”-cijfers zijn gedaald, 491.000 nieuwe gevallen van NPAFP (“non-polio acute flaccid paralysis”), dat klinisch niet te onderscheiden is van polioparalyse, maar twee keer zo dodelijk is. Dus was polio uitgeroeid? Of hebben ze gewoon een “nieuwe” definitie gecreëerd en het NPAFP genoemd, dat nu 12 keer hoger is dan verwacht? Wist Gates niet dat de OPV in de VS was afgeschaft toen hij suggereerde dat hij “goede gezondheid” wilde brengen in verarmde derdewereldlanden? Heeft iemand van de BMGF zich naar India gehaast om hun poliovaccins op te schorten totdat belangrijke vragen kunnen worden beantwoord over het feit dat deze vaccins NPAFP en sterfgevallen veroorzaken? Ik durf te wedden dat je het antwoord op die 2 retorische vragen wel kunt raden. In december 2012 werden in het kleine dorpje Gouro in Tsjaad, Afrika, 500 kinderen opgesloten in hun school en bedreigd dat ze geen verder onderwijs zouden krijgen als ze niet “akkoord” gingen om gevaccineerd te worden met een niet-gelicentieerd meningitisvaccin (MenAfriVac). De “humanitaire hulpverleners” gingen over tot gedwongen vaccinatie van de kinderen zonder toestemming of medeweten van hun ouders. Binnen enkele uren begonnen meer dan 100 kinderen te lijden aan hoofdpijn, overgeven, ernstige oncontroleerbare stuiptrekkingen en verlamming. Tientallen kinderen werden overgebracht naar een ziekenhuis in Faya en later per vliegtuig overgebracht naar twee ziekenhuizen in N’Djamena, de hoofdstad van Tsjaad.

  ONGELOOFLIJK: Bill Gates steunt ANTI-SCHETENVACCIN voor koeien

Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “We zijn proefkonijnen voor medicijnfabrikanten”. Uiteindelijk werden veel van deze door vaccinatie gewonde kinderen zonder diagnose naar Gouro teruggebracht en kreeg elk gezin een bedrag van 1000 pond van de regering. Zij kregen te horen dat hun kinderen geen vaccinletsel hadden opgelopen. (Hmmmm …. als dit waar was, waarom zou de regering dan elk gezin “zwijggeld” geven)? Welke groep had de leiding over deze vaccinramp die kan worden omschreven als een “misdaad tegen de menselijkheid” in Tsjaad? (Tromgeroffel) Dat klopt! De BMGF financierde de distributie van het meningitis vaccin (MenAfriVac) in Tsjaad waar tientallen kinderen hallucinaties, stuiptrekkingen en uiteindelijk verlamming kregen. Verrassing! Ondanks het feit dat de BMGF vaccins “een van de beste kopen in de wereldgezondheid” noemt, heeft een overheidsonderzoek in Pakistan het tegenovergestelde aangetoond.

“ISLAMABAD: Uit een onderzoek van de regering is gebleken dat poliovaccins voor zuigelingen, die worden gefinancierd door de Wereldalliantie voor vaccinatie en immunisering, sterfgevallen en handicaps veroorzaken in regionale landen, waaronder Pakistan.

Deze opzienbarende onthulling maakt deel uit van een onderzoeksrapport dat is opgesteld door de inspectiecommissie van de premier (PMIC) over de werking van het uitgebreide programma voor inenting (EPI). De PMIC, onder leiding van Malik Amjad Noon, heeft premier Yousaf Raza Gilani aanbevolen de toediening van alle soorten vaccins die door de GAVI worden gefinancierd, onmiddellijk op te schorten”.

De belangrijkste vaccinaties in kwestie waren het poliovaccin en het 5-in-1 pentavalent-vaccin, die verantwoordelijk zouden zijn voor de dood en invaliditeit van een aantal kinderen in Pakistan, India, Sri Lanka, Bhutan en Japan. Oh ja, dat was ik bijna vergeten. Het BMGF financierde de distributie in Kenia van een tetanusvaccin dat humaan choriongonadotrofine (HCG) bevat, dat een vrouw onvruchtbaar maakt en een miskraam veroorzaakt. Het was de katholieke kerk die het antigeen ontdekte. Foutje? Vergeet niet, dit is dezelfde Bill Gates die zei: “De wereld heeft vandaag 6,8 miljard mensen. Dat loopt op tot ongeveer negen miljard. Als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat met misschien tien of vijftien procent verminderen”. (Zie video hieronder.)

Bill Gates’ obsessie met vaccins lijkt te worden aangewakkerd door een megalomane bereidheid om te experimenteren met het leven van “mindere mensen”.

MICROCHIPS & COVID-19

  'Ziekte X komt eraan': Bill Gates onthult mRNA-vaccin 'wafel'-technologie

Op de mHealth-top in Washington, D.C. in 2010, stelde Bill Gates een plan voor om draadloze technologie te gebruiken om elke pasgeborene op de planeet te registreren in een vaccindatabase, om ervoor te zorgen dat alle kinderen op tijd worden ingeënt. De BMGF heeft de ontwikkeling door MIT gefinancierd van een computerchip voor anticonceptie die op afstand kan worden bestuurd. De chip wordt onder de huid van een vrouw geïmplanteerd, waardoor een kleine dosis van het hormoon levonorgestrel vrijkomt. De BMGF heeft ook MIT gefinancierd voor de ontwikkeling van een microdeeltjesimplantaat dat automatisch vaccins zal toedienen bij baby’s. Nog verontrustender is het bewijs dat Bill Gates het Coronavirus-narratief actief heeft aangewakkerd door zijn invloed aan te wenden. Volgens de Washington Times “kondigde de WHO het Coronavirus pas als pandemie aan op de dag nadat Gates – die al enige tijd wenste dat de WHO het Coronavirus tot pandemie zou uitroepen – nou ja, op de dag nadat Gates een zeer grote donatie deed aan een zaak die de WHO ten goede komt”. Het is dan ook geen verrassing dat Gates actief betrokken is bij het aansturen van de “oplossing” voor deze pandemie met een consortium van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven, investeringen in vaccins en “contact-tracing” oplossingen die worden aangestuurd door de technologiesector. Gates wil echt dat iedereen een digitaal certificaat of bewijs van vaccinatie heeft – dat is het plan! Waarom zou Gates hier zo op aandringen? Hier is waarom: Microsoft en GAVI zijn van plan om het “globale vaccinatie digitale ID” -programma te controleren, aangekondigd in 2019 op de jaarlijkse ID2020 Alliance-top in New York. In de nieuwste lichting waanzin is er blijkbaar een beweging in de richting van een registratiesysteem waarbij mensen zullen worden aangeduid als “immuun” of “gevaccineerd”; en alleen met de juiste en controleerbare register-ID’s zullen burgers toestemming krijgen om deel te nemen aan de samenleving. Jaren geleden sprak hij over de noodzaak van paraatheid voor pandemieën. In november 2019 sponsorde hij een wereldwijde planningsoefening voor een pandemie in samenwerking met John Hopkins. En dan in zijn recente geschriften en financiering van technologie, zien we zijn verhaal voor een “oplossing” met behulp van digitale ID’s en microchips.

Weet u nog dat president Trump een paar jaar geleden onze goede vriend Robert F. Kennedy Jr. wilde benoemen tot hoofd van de Commissie voor Vaccinatieveiligheid en Wetenschappelijke Integriteit? Uiteindelijk zei Bobby dat de Trump-administratie nooit contact met hem heeft opgenomen na de eerste vergaderingen. We hebben ons altijd afgevraagd waarom president Trump in deze kwestie de bal blijkbaar heeft laten vallen. Hier is een van de redenen waarom. Gates zei tegen Trump: “Nee dat is een slechte zaak, doe dat niet” – onderzoek vaccins NIET!” … Want als we vaccins gaan onderzoeken, kunnen we de WAARHEID ontdekken. Als uitgesproken eugenetist en “elite” supremacist, leeft Gates om te vaccineren. Nadat hij voor het gemak uit de raad van bestuur van Microsoft stapte net toen de COVID-19 “pandemie” in volle gang begon te komen, heeft Gates niets anders gedaan dan te pleiten voor massavaccinatie en onbeperkte lock-downs totdat iedereen op de planeet is geïnjecteerd. Hoewel velen hun integriteit en ethiek in twijfel trekken, zijn Bill en Melinda Gates geen domme mensen. Zij zijn slim genoeg om te weten dat de vaccins, medicijnen en media-industrieën die zij promoten, miljarden dollars opbrengen, terwijl zij tegelijkertijd miljarden menselijke slachtoffers en tragedies veroorzaken. VRAAG: Gebaseerd op de FEITEN die in dit artikel worden gepresenteerd, is Gates het type persoon dat je zou vertrouwen om de “de facto” leider te zijn in het pushen van COVID-19 vaccins? Is hij gekwalificeerd? Heeft hij de morele integriteit? Het is moeilijk te geloven dat, ondanks het groeiende bewijs van de vele misdaden tegen de menselijkheid die zijn begaan door de BMGF en GAVI, velen Bill Gates nog steeds als een “held” zien. Echter, volgens de definitie van “held” in het Oxford woordenboek, betekent het woord held: “Een persoon, meestal een man, die wordt bewonderd of geïdealiseerd voor moed, opmerkelijke prestaties, of nobele kwaliteiten”. Ik heb Merriam-Webster en andere woordenboeken erop nageslagen, maar ik heb nooit gevonden dat “held” gedefinieerd wordt als iemand die onschuldige, kwetsbare kinderen vaccineert met ongeteste en onveilige vaccinaties, waardoor ze een kwellende, vroegtijdige dood sterven. Bekijk deze video eens, getiteld “Bill Gates – What You Were Not Told” als u, zoals Paul Harvey placht te zeggen, “de rest van het verhaal” over Bill Gates wilt leren kennen. Als u een humoristische (maar zeer accurate) voorstelling wilt zien van Gates, de BMGF, vaccins en wereldheerschappij, bekijk dan deze video van JP Sears, op 5.34.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-project

Vorig artikelDe onderschatte pandemie: van de gevaarlijke verspreiding van domheid
Volgend artikelWaar zijn onze mensenrechten gebleven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Een echte filantroop:
    Matteüs 6 1-4
    1Denkt er om: beoefent uw gerechtigheid niet voor het oog van de mensen om de aandacht te trekken; anders hebt gij geen recht op loon bij uw Vader die in de hemel is. 2Wanneer gij dus een aalmoes geeft, bazuin het dan niet voor u uit, zoals de huichelaars doen in de synagoge en op straat, opdat zij door de mensen geprezen worden. Voorwaar Ik zeg u: Zij hebben hun loon al ontvangen. 3Als gij een aalmoes geeft, laat uw linkerhand dan niet weten, wat uw rechter doet, 4opdat uw aalmoes in het verborgene blijve en uw Vader, die in het verborgene ziet, zal het u vergelden.

  2. Bill Gates is opgevoed door twee Eugenetici. Daarom wilt hij alles onder controle hebben. Hij zet het werk van zijn vader voort. Depopulatie van de wereld!

  3. Ach hij kan enkel nog dromen dat hij ooit rijk en beroemd was, want hij zit inmiddels in Guantanamo bay en al zijn bezittingen zijn in beslag genomen. Dus hij is nu niets meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in