Steven Fishman – Wie zal de Vaccinholocaust overleven?

26

Natuurlijk hoop ik dat Steven Fishman ongelijk heeft. Maar ik plaats dit omdat ik bang ben dat hij dat misschien niet is. Mijn filosofie is: hoop op het beste, bereid je voor op het ergste.

In zijn boek uit 1859, “The Origin of the Species,” stelde Charles Darwin dat alleen de sterksten zullen overleven, schrijft Steven Fishman op henrymakow.com.

Maar in tijden van onze Vaccinholocaust komt kracht voort uit het onderzoeken van de kwesties, grondig geïnformeerd worden, echte wetenschap volgen en weten hoe een aanval van demonen in de regering en in de media te overwinnen.

Politiek heeft weinig meer te maken met deze kwestie. Zowel de 45e als de 46e President zijn bezig met een wedstrijdje verpissen – kijken wie de meeste eer krijgt voor “Operatie Warp Death”. Dat helpt niet.

Zie de realiteit onder ogen: binnen 5 jaar zal 80% of meer van degenen die gevaccineerd zijn, uit vrije wil of onder dwang, in het slechtste geval dood zijn, en in het beste geval dodelijk verwond als gevolg van prionen, spike-eiwitten, boodschapper-RNA omgezet in transhumanistisch DNA; anafylactische shock, verlamming van de longen, fatale bloedstolling, en een cocktail van geaborteerd foetaal en dierlijk weefsel dat virussen bevat, waaronder AIDS. Hetzelfde verhaal, alleen meer pijn.

Maar ik heb het niet tegen de “gevaccineerden”. Zij zijn de Walking Dead. Er is geen genezing voor het “vaccin”, omdat het geen “vaccin” is, maar eerder een experimentele eugenetische ontvolkingsgentherapie door Bill Gates en Big Pharma, uitgevoerd onder het mom van een “Emergency Use Authorization”.

Het is listig ontworpen om mensen iets “aantrekkelijks” te laten willen dat hen zal doden. En het einde voor hen is zeer nabij. Levensverzekeringsmaatschappijen hebben het er al over om de gevaccineerden niet uit te betalen. Geen compensatie voor krankzinnigheid, domheid, of goedgelovigheid!

  Macron de grote vaccineerder is op weg naar een nieuwe klap in het gezicht

Het zijn wij, de ongevaccineerden die bescherming nodig hebben tegen de Walking Dead. Ik ben een oudere man die mooie vrouwen bewondert. Maar als een Victoria’s Secret model of een James Bond girl me zou vertellen dat ze “gevaccineerd” was, zou ik als de donder wegrennen!

De vervolgde “Ongevaccineerden” worden wakker. Helden en heldinnen zoals Health Ranger Mike Adams, Dr. Christiane Northrup, Dr. Carrie Madej, Dr. Simone Gold, Henry Makow en anderen zijn bakens van licht en zullen op een dag worden binnengehaald in het rijk van het “Vaccinholocaust Heiligdom” voor het redden van de levens van mensen die bereid zijn te luisteren en de echte wetenschap te volgen, niet de waanzin van Dr. Nep Fauci en zijn soort van massamoordenaars.

Waarom schrijf ik dit artikel? Omdat wij, de “Ongevaccineerden”, bescherming nodig hebben tegen “HEN”! En met “HEN” bedoel ik al diegenen die nu hun infectie met boodschapper-RNA verspreiden via een vorm van frequentie-overdraagbaarheid die “shedding” wordt genoemd. Dr. Sherri Tenpenny heeft ongelooflijk onderzoek gedaan naar deze kwestie. “Besmettelijk” is niet eens een milde omschrijving van wat het is.

Duizenden echtparen staan op het punt te scheiden vanwege dit probleem. Families vallen uit elkaar. We zijn in een burgeroorlog van de geest, die we uiteindelijk zullen winnen, omdat wij niet degenen zullen zijn die allemaal dood eindigen, omdat wij WETEN wat er om ons heen gebeurt en zij niet!

Onze samenleving zoals wij die kennen zal instorten. Ons monetaire systeem, de “Great Reset,” zoals de Globalisten het noemen, zal in volle gang zijn. Federal Reserve Notes zijn sowieso waardeloos, want het zijn schuldbewijzen, en je kunt nooit schuld met schuld terugbetalen. De waarde van onroerend goed zal instorten en in de grootste huizencrash ooit terechtkomen, omdat dode mensen hun huizen niet meer zullen verkopen en de vraag van ongevaccineerde overlevenden tot nul zal dalen!

  Goed nieuws en verontrustend nieuws van Professor Sucharit Bhakdi

Immers, zou u een Vaccine Death House kopen? Dus, wat is een goede business om in te stappen? Ik denk de begrafenisindustrie: veel vraag daar; maar zorg ervoor dat je betaald wordt in goud of zilver, zelfs niet in sh-tcoins, want het banksysteem zal instorten.

Ooit afgevraagd waarom de TV serie “The Walking Dead” is gemaakt? Creatieve geesten wilden het idee uittesten van een kaste-maatschappij waar alleen die mensen die bij hun volle verstand zijn, in staat tot onderscheidingsvermogen, studenten van de waarheid, en degenen die in staat zijn om echte gegevens te evalueren die begraven liggen in een moeras van leugens, door de regering vervalste verhalen, en drijfzand van de media, naar voren zullen komen als “Darwinistische Overlevenden”.

Dus waarom is dit “Darwinistische Natuurlijke Selectie?” Omdat niemand van ons, de “Ongevaccineerden”, ooit op een vederworp afstand van de Walking Dead en stervenden zal willen zijn.

De enige manier om “het menselijk ras te winnen” is het “vaccin” te mijden als de pest [want dat is wat het is]! Iedereen die ooit vertrouwen heeft gehad in een “vaccin” in plaats van in een hogere macht, verdient het waarschijnlijk om zijn of haar hersenen, hart en longen op te offeren aan Bill Gates in de bodemloze put van de Georgia Guidestones, die hij aanbidt, die de menselijke bevolking op 500 miljoen of minder stelt, en daarom wil hij dat de rest van de 7 miljard sterft!

Ik schrijf dit niet om u bang te maken [hoewel het ongetwijfeld een goede zaak is dat u zich bewust bent van de naderende terreur], maar om u veilig en in leven te houden! Zelfs als dat betekent dat u nooit in een vliegtuig stapt of naar een sportevenement of een winkel op zwarte vrijdag gaat, blijf uit de buurt van gevaccineerde mensen – tenzij u een helderziende bent en de verstandigen kunt onderscheiden van de ingeënte “schapen”.

  Dr. Denis Rancourt: COVID-injecties hebben wereldwijd 13 miljoen mensen gedood

Ik klink niet graag harteloos, maar laat de natuurlijke selectie zijn gang gaan en na vijf jaar van brandstapels in elk woonblok hebben wij, de verstandigen, misschien een kans om de aarde te erven.

En ik hoop dat wij, de ongevaccineerden en de “zullen-nooit-laten-vaccineren” lang genoeg bloeien en gedijen om echte gerechtigheid te zien zegevieren, waar Bill Gates en Dr. Fauci en de Globalisten bij “[mRNA]” Moderna, Pfizer, Johnson & Johnson, en Nazi-Zeneca worden berecht en veroordeeld in Neurenberg-achtige procedures, en dan langzaam worden neergelaten in een kokend vat met zwavelwaterstof ter compensatie van de dood van miljarden mensen. En dat wens ik ze van harte toe, zonder de minste woede, zeg ik met subtiel sarcasme.

Blijf veilig, gezond, en ver weg van de Walking Dead!

Frontnieuws:
Zoals altijd, neem de informatie beschreven in dit artikel en onderzoek het voor uzelf, en kom tot uw eigen conclusies. Iedereen die u vertelt wat de waarheid is, of beweert dat hij het antwoord heeft, zal u waarschijnlijk op een dwaalspoor brengen, om de een of andere reden. Blijf waakzaam.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Stop met zeggen dat je onderzoek hebt gedaan voordat je het Covid-19 vaccin nam… want JIJ bent het onderzoek

Vorig artikelNu Bill en Melinda Gates gaan scheiden, moeten wij ook afscheid nemen van het “Covid-19 vaccins leiderschap” van de Microsoft miljardair
Volgend artikelDocumentaire onthult de alarmerende waarheid – tv brengt ons in hypnotische toestand en onderdrukt kritisch denken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

 1. Het probleem is dat je nooit kan weten wie er wel of niet gevaccineerd is.
  Dat kan iedereen zijn wie je tegen komt op straat of in een winkel.
  En je compleet afzonderen is natuurlijk gekkenwerk.
  Ik woon niet geheel zelf vorzienend op een eiland.
  Contact met andere is onvermijdelijk.
  Of moeten wij nou ineens allemaal eeuwig gemaskerd door het leven. Worden we daar weer ziek van.
  Maar zomaar even een losse date kan dan zo gevaarlijk worden als in het begin toen ze met aids aankwamen.

  • Wat laat je denken dat aid niet meer gevaarlijk is. Er zijn alleen dit jaar al meer dan een half miljoen mensen gestorven aan die ziekte. Zie je daar een paspoort voor of een vaccin?

  • De AIDS… je weet dat die ook met groot succes uit een lab kwam? Na de ontwikkeling van de zgn “retrovirus” in de jaren 80 in Californie werden grote groepen homosexuele mannen aangelokt met de belofte immuun gemaakt te worden tegen de Hep C. Na de injectie moesten ze een tubetje bloed afstaan dat opgeslagen werd. Na de campagne werden heel veel mannen gruwelijk ziek. Dit ziektebeeld ging nooit meer voorbij. Ondertussen werden er allerlei oorzaken en oorsprongen voor de aids op de markt gegooid, onder meer de aap uit de oerwouden, de zeeman, en nog meer flauwekul, terwijl de pharma’s los gingen met “geneesmiddelen”. Verder werd er een gigantische industrie om de aids heen gebouwd waar op verschillende manieren nog steeds veel geld aan verdiend wordt: nonprofits, klinieken, opvangcentra, etc. De ene zijn dood, de andere zijn brood…? De aids zou ook een prima excuus voor globale onderdrukking geweest kunnen zijn, maar waarschijnlijk omdat het een ziekte is die voornamelijk aan homosexuelen gekoppeld is, had het niet zo’n grote impact. Denk ik. Covid wel. (Dr. Alan Cantwell uit San Diego heeft veel onderzoek gedaan om de aids leugens aan de kaak te stellen.) Die virus industrie bloeit al heel lang hoor, vergis je maar niet.

  • De huidige medicijn cocktails kunnen AIDS niet genezen, enkel de symptomen onderdrukken en vertragen, waardoor met HIV-besmette mensen zo lang mogelijk een ‘normaal’ seksueel leven kunnen blijven leiden.
   Hierdoor zullen ze uiteraard ook veel langer andere mensen bunnen blijven besmetten.
   Als het aantal HIV besmettingen aan hetzelfde tempo blijft toenemen, lijdt tegen 2050 (binnen 30 jaar dus) de helft van de wereldbevolking aan AIDS.
   Dat betekent dat zowat alle kinderen die daarna nog geboren worden, allemaal HIV-besmet zullen zijn.
   Een hele wereld vol AIDS…

 2. De gedachte dat er mensen om je heen zijn die loslopende tijdbommen voor de ongevaccineerde medemens zijn is best angstig. Deze mensen zijn inderdaad niet als “gevaccineerd” te herkennen. Als de rechtszaken ons goed gezint zijn, de tribunalen er komen en er een mooiere wereld tevoorschijn komt, dan wil ik graag gewoon gezellig naar verjaardagen, de kroeg in, een concertje pakken en dat soort dingen. Maar hoe ga je gevaccineerde mensen herkennen? Toch een test vooraf, maar dan niet om zogenaamd “besmettingen” te tonen, maar om de gevaccineerde mensen eruit te pikken? Als dit “shedding” waar is, dan gaan we een nóg engere tijd tegemoet als dat ik gedacht had…

  • Als men ongevaccineerden verplicht om een kenteken te dragen, zijn de gevaccineerden sowieso ook herkenbaar aan het feit dat ze dit kenteken niet dragen…

 3. Mensen laten we niet onnodig in de angst voor medmens kruipen ivm schedding of hoe ze dat ook noemen willen. We hebben NIMMER een ziekte door gewoon contact van medemens gekregen. Alle ziektens zijn het gevolg van 1 ondervoeding(scheurbuik is vit c te kort), vergiftiging (pesticides, vaccins, chemische middelen, straling), trauma (breuk)en erg klein percentage genetisch.

  We weten te weinig of de correlatie dat ongevaccineerden ziek worden van gevaccineerden of dat werkelijk causation is. De meeste die hierover berichten zijn verplegers die in de zorg werken die continue ook getest worden. Testen=vaccinatie voor diegenen die daarin verdiept hebben. En zijn dus niet de ongevaccineerden.
  Ook zijn we achter dat een deel van de mondkapjes die nanotech bevat en dus kan inademen. Dus het kan al zo zijn op het moment dat je die muilkorf gebruikt dat je daarmee gevaccineerd ben.

  Waarom ik deze mogelijkheden opnoem is dat ik in de buurt ben geweest van mensen die gevaccineerd zijn en geen verschijnselen heb. Ik heb NIMMER dus ook niet een keer voor 10 sec een muilkorf gedragen. IK heb me NIMMER laten testen. En ondanks dat ik officeel tot de risicogroepen behoor wel een oproep krijgen me NIET laten vaccineren. Ik weet dat ik bij iemand op bezoek ben geweest voor 2 uur die me liet weten al lang gevaccineerd te zijn. En ik ben daar vaker geweest. Bij de laatste keer vertelde ie dat. IK heb daar meerdre malen dus een aantal uur in dezelfde ruimte doorgebracht met een gevaccineerde.

  Ik weet niet hoeverre mijn mentale zijn ook een rol speelt. IK maak met mijn mind regelmatig aan het bewustzijn duidelijk dat dit zonder de correcte contracten dit plaats vind op aarde en dat ik niet met de fraude wenst te contracten. Dus dat ik bescherming wenst voor de correctness. Ik weet wel dat het een effect heeft en het zou ook dat kunnen zijn dat ik geen verschijnselen heb.

  En we moeten ook de mogelijkheid open houden daar ook in de alternatieve media veel mensen functioneren als controlled oposition. We zien in het beleid van de elite het verdeel en heers en ook dit verhaal kan dat verdeel en heers verder promoten en een psy-op zijn. Mike Adems is iemand die op inconcequenties is betrapt oa door aplanetruth en geen stop en correct wensde te doen. We weten van RFB dat de naam Tenpenny ook aan het huidige beleid was geconnecteerd. En van sherry kreeg RFB geen response toen hij er naar vroeg of dat diegene familie was of dat ze er iets van afwist. Wat idd wel vreemd is. En let op velen kunnen doordat ze op een bepaald punt nog steeds misleid zijn zoals de germtheorie en daardoor nog mensen misleiden. En ook voor hier geld de sars-cov2 is niet geisoleerd maw het bestaat niet. Proeven uit het verleden toonden aan dat je je medemens NIET met een virus kon besmeten. Dus het enige wat theoretisch mogelijk is is via feramonen. Maar als je kijkt hoe dat werkt dat vrouwen wel een half jaar intensief samen moeten werken wil hun cyclus gelijk gaan lopen. Aub mensen laten we heel goed het verschil maken tussen feiten correlaties maar ook goed nagaan of het werkelijk causation is en niet evt andere oorzaken.

  • Wat ik niet wil zeggen dat we niet voorzichtig moeten zijn. Maar ik (ver)trouw op de correctheid van de prime creator (God). Als we de oude geschriften moeten geloven dan zullen diegenen die nu standvastig zijn in correctheid het overwinnen. Dus we weten de uitslag van het spel die gespeeld wordt. Mensen probeer je mind te gebruiken om de wereld te manifisteren die jij wilt. En stel je daden erop af. En wees consistant. Ik vind dit eng berichtgeving want als het klopt dan hebben we eigenlijk geen kans. Andere kant we weten eigenlijk ook niet hoe de contacten waren voor de tijdsduur hoe dicht op mekaar. Want ook dat kunnen factoren zijn. Maar pas op voor angst want angst geeft stress en stress maakt ziek.

   • Ik hoop het maar. Had knuffelcontact met gevaccineerde, en voel sinds dan wel al 2 weken vreemde dingen in mijn lichaam. Hopelijk is dat simpelweg een effect van van deze info op de hoogte te zijn. Neem actiestappen die ze aanraden ter ontgifting. Ik wist het toen nog niet, anders had ik dat knuffelen wel gelaten.

    Bv. een vrouw die ik ken, haar vriend werkt als ambulancier en is gevaccineerd. Zij niet. kreeg hevige tussentijdse bloeding. Ik tracht ook mijn negatieve gedachten te observeren. Je moet het wel verwerken dat er iets kan zijn want je bent mens. Ook ik had de gedachte dat we dan geen kans maken. De angsten/zorgen observeren en vervangen door wat beters. En doorgaan met de dingen te doen die je leven geven. En actie nemen. Mannen hebben er blijkbaar minder last van dan vrouwen. Ik weet niet of jij een man bent, maar ik ben een vrouw. Ik weet dat er oplossingen moeten bestaan. ‘Alle mogelijkheden’ is 1 van de kwaliteiten van het Universum, of Verenigde Veld. Wetenschappelijk vastgesteld. Kwestie om ons hiervoor open te stellen, en goede oplossingen te vinden.

    • Dat van die hevige bloedingen is een van de symptomen van het covid..lees er maar eens over wat het kan doen aan een vrouw….als een vrouw geënt is en een andere vrouw niet en ze komen in contact kan de vrouw zonder inenting bloedingen krijgen en als ze zwanger is het kind verliezen

 4. Als ik mijn leven moet laten beheersen door angst, dan kan ik net zo goed morgen van een hoge flat afspringen.
  Dan heb ik namelijk geen leven meer.
  Dan moet ik mij nog achterlijker gaan gedragen als iedereen die nu als de doods is dat je besmet kan worden en komt te overlijden.
  Dat ze mensen tegen mekaar aan het opzetten zijn is nou wel duidelijk.
  Maar ik ben niet van plan om daar aan mee te doen.

  • Dit jaar zijn volgens de statistieken al meer dan 370000 mensen door zelfmoord om het leven gekomen. Dat is elke 30 seconden 1 slachtoffer. Je wil die statistieken toch niet aanscherpen of wel. Dan kun je beter ten onder gaan in de intellectuele strijd die we aan moeten gaan voeren.

  • Geweldige reactie van Bert, love it.
   Maar wat is er voor die psychopaten nou mooier dan mensen tegen elkaar opzetten, en op zo’n manier dat het ook de niet-gevaccineerden raakt?

   Wat me missen is een cursus ‘hoe krijg je een sterke mindset?’ zodat je alles wat gebeurt leert zien als een kans om er sterker uit te komen, en oplossingen te vinden.

   Maar als het ons van kleins wordt aangeleerd:
   -we als de massa moeten denken en we vooral niet authentiek mogen zijn -hoe langer hoe minder autonoom mogen zijn op gebied van voedsel, energie, financiële zaken e.d. -de verantwoordelijkheid over ons eigen lijf, en onze kinderen, af moeten geven aan big pharma en de corrupte politiek -om jezelf als een faler te zien bij de minste tegenslag
   -je je oma kan vermoorden door haar te knuffelen -steeds meer druk te leggen op kinderen én volwassenen -natuurlijk spelen en bewegen, nodig voor een gezond zenuwstelsel, overwegend te vervangen door screens; Iphones e.d. – immuniteitsversterking niet van tel is -fabrieks en microwaved food te nuttigen -dat straling geen kwaad doet voor onze gezondheid, gemoed, en ontwikkeling -…

   ….dan is het niet moeilijk dat al die mensen zelfmoord plegen.

   Edison deed een paar duizend pogingen voor zijn lamp eindelijk brandde. Elke zogenaamde mislukking bracht hem dichter tot zijn doel, gaf hij aan. Wat een verschil met de geestesgesteldheid van de dag van vandaag…

   Dit alles moet gebeuren, dient een hoger doel. Zodat we ons kunnen realiseren dat we rond zowat alles in onze maatschappij in de omgekeerde wereld leven, en we van kleins af aan omsingeld worden met foute concepten en slecht voorbeeldgedrag. Die al die aangeboren vreugde, het niet-oordelen, ons genie, onze fantasie, en onze leergierigheid stelselmatig doen verschrompelen….tot de overwegend stressvolle, angstige, meelopende makke schapen die onze maatschappij rijk is.

   Als we daarvoor kiezen zal deze situatie ons bewustzijn kunnen doen stijgen.

  • Zo denk ik er ook over. Geen virus, geen pandemie en dat is aangetoond. Mijn immuunsysteem werkt prima en ik heb al 2 jaar geen last van gevaccineerden, waaronder jammer genoeg mijn kinderen. Geknuffeld en gecommuniceerd dichtbij, geen gevolgen gehad. Ik ben bijna 76 en voel mij prima. Ben niet bang en ook nooit bang geweest om ooit dood te gaan. Geniet van elke dag die je nu hebt en blijf gezond!

 5. Zoek MMS op mensen Huitink.nl (laatste product blad 2) . Zoek Andreas Kalcker. op youtube op en eigen website. Goed doseringen uitzoeken en wanneer deze in te nemen. Uitgetest covid medicijn (Sodium Chloride NACL02 & HYDROCHLORIC ACID ) en . Het is een echte bacterie en virus killer. U kunt dat gewoon dagelijks toedienen.

  • Huitink.nl is te koop. Waar ging deze over en is er een vervanging?
   Over MMS vond ik dit:
   Miracle Mineral Supplement, often referred to as Miracle Mineral Solution, Master Mineral Solution, MMS or the CD protocol, is chlorine dioxide, an industrial bleach. It is made by mixing aqueous sodium chlorite with an acid. Wikipedia
   Over Kalcker vond ik dit:
   An alternative health advocate who popularized drinking bleach as a COVID-19 cure in South America is under investigation after 2 deaths
   Wat was nou precies de bedoeling van je reactie….?

 6. Het is mijnes inziens pure nonsens dat gevaccineerde de ongevaccineerden ziek kunnen maken. Bekijk de site van Martin Vrijland die hier over geschreven heeft.

 7. Toch even een kleine nuancering, die wel van groot belang is. Darwin wordt altijd verkeerd uitgelegd, hij beweerde niet dat het de slimsten of de sterkste zijn die overleven. Maar wel die zich het best aan de veranderende omstandigheden aan weten te passen. Dat sluit mijn inziens ook beter aan bij de “survivors” van The Walking Dead, aanpassen aan de omstandigheden. De bereidheid tot samenwerken maakt daar een ongekend belangrijk onderdeel van uit.
  Dat die theorie voor meerdere uitleg vatbaar is, moge blijken uit het feit dat de massa meent zich aan te moeten passen aan wat hen “van boven af” gedicteerd wordt. De bereidheid tot samenwerken zal dus in zeer hoge mate bepalend zijn of de mensheid zich blijvend kan weren tegen de “covidiots”

 8. In mijn werk ben ik gewend om naar red flags te kijken om te voorkomen dat je gehackt wordt. Sommige van de red flags zijn hier zo duidelijk. Je MOET vrijwillig dringend iets doen waarna ze iets in je systeem brengen dat geprogrammeerd is om alle firewalls te omzeilen om vervolgens iets te doen met je besturingssysteem waarvan de uitkomst niet bekend is en waarvoor niemand de verantwoording wil nemen. Dit ruikt naar een virus.

 9. Tegenwoordig zien we veel van dit soort artikelen, echter we kunnen hier niet veel mee. Gemiddeld is 80% van de EU gevaccineerd. Nu zijn ze nog redelijk stabiel, maar als de 5G verhoogt wordt dan zijn gevaccineerden mogelijk geestelijk de wegkwijt of vallen in bosjes neer. Zelfs ongevaccineerden kunnen hier aardig ziek van worden. Gevaccineerden en ongevaccineerden worden nu al in hun denken gemanipuleerd. Filmpjes van sire die ons voorbereiden op de dood etc. Overal staan camera’s, alles wordt geregisteerd wat we doen, we hebben enorm veel satelieten boven ons. Als ze op jacht gaan naar ongevaccineerden dan kunnen ze ons zeker vinden. Waar kunnen we naar toe? Ik heb in nov 2021 op afgelegen gedeeltes in spanje kampen gezien zoals de FEMA kampen eruit zien, waar ze toen nog druk mee bezig waren, nieuwe wegen etc. Waarom zijn die kampen en nieuwe wegen daar? Ik houd mijn hart vast maar ik kan je wel vertellen hoe meer tijd wij hun geven des te beter voorbereid ze zijn op hun doel. Ik zou liever een bericht horen hoe we gezamenlijk de strijd aan kunnen gaan tegen deze wezen, want mensen kan ik ze niet noemen. Een normaal gezond denkend mens zal nooit zo harteloos zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in