Steven Fishman – Wie zal de Vaccinholocaust overleven?

12
7794

Natuurlijk hoop ik dat Steven Fishman ongelijk heeft. Maar ik plaats dit omdat ik bang ben dat hij dat misschien niet is. Mijn filosofie is: hoop op het beste, bereid je voor op het ergste.

In zijn boek uit 1859, “The Origin of the Species,” stelde Charles Darwin dat alleen de sterksten zullen overleven, schrijft Steven Fishman op henrymakow.com.

Maar in tijden van onze Vaccinholocaust komt kracht voort uit het onderzoeken van de kwesties, grondig geïnformeerd worden, echte wetenschap volgen en weten hoe een aanval van demonen in de regering en in de media te overwinnen.

Politiek heeft weinig meer te maken met deze kwestie. Zowel de 45e als de 46e President zijn bezig met een wedstrijdje verpissen – kijken wie de meeste eer krijgt voor “Operatie Warp Death”. Dat helpt niet.

Zie de realiteit onder ogen: binnen 5 jaar zal 80% of meer van degenen die gevaccineerd zijn, uit vrije wil of onder dwang, in het slechtste geval dood zijn, en in het beste geval dodelijk verwond als gevolg van prionen, spike-eiwitten, boodschapper-RNA omgezet in transhumanistisch DNA; anafylactische shock, verlamming van de longen, fatale bloedstolling, en een cocktail van geaborteerd foetaal en dierlijk weefsel dat virussen bevat, waaronder AIDS. Hetzelfde verhaal, alleen meer pijn.

Maar ik heb het niet tegen de “gevaccineerden”. Zij zijn de Walking Dead. Er is geen genezing voor het “vaccin”, omdat het geen “vaccin” is, maar eerder een experimentele eugenetische ontvolkingsgentherapie door Bill Gates en Big Pharma, uitgevoerd onder het mom van een “Emergency Use Authorization”.

Het is listig ontworpen om mensen iets “aantrekkelijks” te laten willen dat hen zal doden. En het einde voor hen is zeer nabij. Levensverzekeringsmaatschappijen hebben het er al over om de gevaccineerden niet uit te betalen. Geen compensatie voor krankzinnigheid, domheid, of goedgelovigheid!

Amerikaanse deelstaten verbieden COVID-19-vaccinatievereisten

Het zijn wij, de ongevaccineerden die bescherming nodig hebben tegen de Walking Dead. Ik ben een oudere man die mooie vrouwen bewondert. Maar als een Victoria’s Secret model of een James Bond girl me zou vertellen dat ze “gevaccineerd” was, zou ik als de donder wegrennen!

De vervolgde “Ongevaccineerden” worden wakker. Helden en heldinnen zoals Health Ranger Mike Adams, Dr. Christiane Northrup, Dr. Carrie Madej, Dr. Simone Gold, Henry Makow en anderen zijn bakens van licht en zullen op een dag worden binnengehaald in het rijk van het “Vaccinholocaust Heiligdom” voor het redden van de levens van mensen die bereid zijn te luisteren en de echte wetenschap te volgen, niet de waanzin van Dr. Nep Fauci en zijn soort van massamoordenaars.

Waarom schrijf ik dit artikel? Omdat wij, de “Ongevaccineerden”, bescherming nodig hebben tegen “HEN”! En met “HEN” bedoel ik al diegenen die nu hun infectie met boodschapper-RNA verspreiden via een vorm van frequentie-overdraagbaarheid die “shedding” wordt genoemd. Dr. Sherri Tenpenny heeft ongelooflijk onderzoek gedaan naar deze kwestie. “Besmettelijk” is niet eens een milde omschrijving van wat het is.

Duizenden echtparen staan op het punt te scheiden vanwege dit probleem. Families vallen uit elkaar. We zijn in een burgeroorlog van de geest, die we uiteindelijk zullen winnen, omdat wij niet degenen zullen zijn die allemaal dood eindigen, omdat wij WETEN wat er om ons heen gebeurt en zij niet!

Onze samenleving zoals wij die kennen zal instorten. Ons monetaire systeem, de “Great Reset,” zoals de Globalisten het noemen, zal in volle gang zijn. Federal Reserve Notes zijn sowieso waardeloos, want het zijn schuldbewijzen, en je kunt nooit schuld met schuld terugbetalen. De waarde van onroerend goed zal instorten en in de grootste huizencrash ooit terechtkomen, omdat dode mensen hun huizen niet meer zullen verkopen en de vraag van ongevaccineerde overlevenden tot nul zal dalen!

Hier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 'vaccins'

Immers, zou u een Vaccine Death House kopen? Dus, wat is een goede business om in te stappen? Ik denk de begrafenisindustrie: veel vraag daar; maar zorg ervoor dat je betaald wordt in goud of zilver, zelfs niet in sh-tcoins, want het banksysteem zal instorten.

Ooit afgevraagd waarom de TV serie “The Walking Dead” is gemaakt? Creatieve geesten wilden het idee uittesten van een kaste-maatschappij waar alleen die mensen die bij hun volle verstand zijn, in staat tot onderscheidingsvermogen, studenten van de waarheid, en degenen die in staat zijn om echte gegevens te evalueren die begraven liggen in een moeras van leugens, door de regering vervalste verhalen, en drijfzand van de media, naar voren zullen komen als “Darwinistische Overlevenden”.

Dus waarom is dit “Darwinistische Natuurlijke Selectie?” Omdat niemand van ons, de “Ongevaccineerden”, ooit op een vederworp afstand van de Walking Dead en stervenden zal willen zijn.

De enige manier om “het menselijk ras te winnen” is het “vaccin” te mijden als de pest [want dat is wat het is]! Iedereen die ooit vertrouwen heeft gehad in een “vaccin” in plaats van in een hogere macht, verdient het waarschijnlijk om zijn of haar hersenen, hart en longen op te offeren aan Bill Gates in de bodemloze put van de Georgia Guidestones, die hij aanbidt, die de menselijke bevolking op 500 miljoen of minder stelt, en daarom wil hij dat de rest van de 7 miljard sterft!

Ik schrijf dit niet om u bang te maken [hoewel het ongetwijfeld een goede zaak is dat u zich bewust bent van de naderende terreur], maar om u veilig en in leven te houden! Zelfs als dat betekent dat u nooit in een vliegtuig stapt of naar een sportevenement of een winkel op zwarte vrijdag gaat, blijf uit de buurt van gevaccineerde mensen – tenzij u een helderziende bent en de verstandigen kunt onderscheiden van de ingeënte “schapen”.

Vaccinpaspoorten - laboratoriumratten loyaliteitskaarten

Ik klink niet graag harteloos, maar laat de natuurlijke selectie zijn gang gaan en na vijf jaar van brandstapels in elk woonblok hebben wij, de verstandigen, misschien een kans om de aarde te erven.

En ik hoop dat wij, de ongevaccineerden en de “zullen-nooit-laten-vaccineren” lang genoeg bloeien en gedijen om echte gerechtigheid te zien zegevieren, waar Bill Gates en Dr. Fauci en de Globalisten bij “[mRNA]” Moderna, Pfizer, Johnson & Johnson, en Nazi-Zeneca worden berecht en veroordeeld in Neurenberg-achtige procedures, en dan langzaam worden neergelaten in een kokend vat met zwavelwaterstof ter compensatie van de dood van miljarden mensen. En dat wens ik ze van harte toe, zonder de minste woede, zeg ik met subtiel sarcasme.

Blijf veilig, gezond, en ver weg van de Walking Dead!

Frontnieuws:
Zoals altijd, neem de informatie beschreven in dit artikel en onderzoek het voor uzelf, en kom tot uw eigen conclusies. Iedereen die u vertelt wat de waarheid is, of beweert dat hij het antwoord heeft, zal u waarschijnlijk op een dwaalspoor brengen, om de een of andere reden. Blijf waakzaam.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Stop met zeggen dat je onderzoek hebt gedaan voordat je het Covid-19 vaccin nam… want JIJ bent het onderzoek

12 REACTIES

 1. Het probleem is dat je nooit kan weten wie er wel of niet gevaccineerd is.
  Dat kan iedereen zijn wie je tegen komt op straat of in een winkel.
  En je compleet afzonderen is natuurlijk gekkenwerk.
  Ik woon niet geheel zelf vorzienend op een eiland.
  Contact met andere is onvermijdelijk.
  Of moeten wij nou ineens allemaal eeuwig gemaskerd door het leven. Worden we daar weer ziek van.
  Maar zomaar even een losse date kan dan zo gevaarlijk worden als in het begin toen ze met aids aankwamen.

  • Wat laat je denken dat aid niet meer gevaarlijk is. Er zijn alleen dit jaar al meer dan een half miljoen mensen gestorven aan die ziekte. Zie je daar een paspoort voor of een vaccin?

 2. De gedachte dat er mensen om je heen zijn die loslopende tijdbommen voor de ongevaccineerde medemens zijn is best angstig. Deze mensen zijn inderdaad niet als “gevaccineerd” te herkennen. Als de rechtszaken ons goed gezint zijn, de tribunalen er komen en er een mooiere wereld tevoorschijn komt, dan wil ik graag gewoon gezellig naar verjaardagen, de kroeg in, een concertje pakken en dat soort dingen. Maar hoe ga je gevaccineerde mensen herkennen? Toch een test vooraf, maar dan niet om zogenaamd “besmettingen” te tonen, maar om de gevaccineerde mensen eruit te pikken? Als dit “shedding” waar is, dan gaan we een nóg engere tijd tegemoet als dat ik gedacht had…

 3. Mensen laten we niet onnodig in de angst voor medmens kruipen ivm schedding of hoe ze dat ook noemen willen. We hebben NIMMER een ziekte door gewoon contact van medemens gekregen. Alle ziektens zijn het gevolg van 1 ondervoeding(scheurbuik is vit c te kort), vergiftiging (pesticides, vaccins, chemische middelen, straling), trauma (breuk)en erg klein percentage genetisch.

  We weten te weinig of de correlatie dat ongevaccineerden ziek worden van gevaccineerden of dat werkelijk causation is. De meeste die hierover berichten zijn verplegers die in de zorg werken die continue ook getest worden. Testen=vaccinatie voor diegenen die daarin verdiept hebben. En zijn dus niet de ongevaccineerden.
  Ook zijn we achter dat een deel van de mondkapjes die nanotech bevat en dus kan inademen. Dus het kan al zo zijn op het moment dat je die muilkorf gebruikt dat je daarmee gevaccineerd ben.

  Waarom ik deze mogelijkheden opnoem is dat ik in de buurt ben geweest van mensen die gevaccineerd zijn en geen verschijnselen heb. Ik heb NIMMER dus ook niet een keer voor 10 sec een muilkorf gedragen. IK heb me NIMMER laten testen. En ondanks dat ik officeel tot de risicogroepen behoor wel een oproep krijgen me NIET laten vaccineren. Ik weet dat ik bij iemand op bezoek ben geweest voor 2 uur die me liet weten al lang gevaccineerd te zijn. En ik ben daar vaker geweest. Bij de laatste keer vertelde ie dat. IK heb daar meerdre malen dus een aantal uur in dezelfde ruimte doorgebracht met een gevaccineerde.

  Ik weet niet hoeverre mijn mentale zijn ook een rol speelt. IK maak met mijn mind regelmatig aan het bewustzijn duidelijk dat dit zonder de correcte contracten dit plaats vind op aarde en dat ik niet met de fraude wenst te contracten. Dus dat ik bescherming wenst voor de correctness. Ik weet wel dat het een effect heeft en het zou ook dat kunnen zijn dat ik geen verschijnselen heb.

  En we moeten ook de mogelijkheid open houden daar ook in de alternatieve media veel mensen functioneren als controlled oposition. We zien in het beleid van de elite het verdeel en heers en ook dit verhaal kan dat verdeel en heers verder promoten en een psy-op zijn. Mike Adems is iemand die op inconcequenties is betrapt oa door aplanetruth en geen stop en correct wensde te doen. We weten van RFB dat de naam Tenpenny ook aan het huidige beleid was geconnecteerd. En van sherry kreeg RFB geen response toen hij er naar vroeg of dat diegene familie was of dat ze er iets van afwist. Wat idd wel vreemd is. En let op velen kunnen doordat ze op een bepaald punt nog steeds misleid zijn zoals de germtheorie en daardoor nog mensen misleiden. En ook voor hier geld de sars-cov2 is niet geisoleerd maw het bestaat niet. Proeven uit het verleden toonden aan dat je je medemens NIET met een virus kon besmeten. Dus het enige wat theoretisch mogelijk is is via feramonen. Maar als je kijkt hoe dat werkt dat vrouwen wel een half jaar intensief samen moeten werken wil hun cyclus gelijk gaan lopen. Aub mensen laten we heel goed het verschil maken tussen feiten correlaties maar ook goed nagaan of het werkelijk causation is en niet evt andere oorzaken.

  • Wat ik niet wil zeggen dat we niet voorzichtig moeten zijn. Maar ik (ver)trouw op de correctheid van de prime creator (God). Als we de oude geschriften moeten geloven dan zullen diegenen die nu standvastig zijn in correctheid het overwinnen. Dus we weten de uitslag van het spel die gespeeld wordt. Mensen probeer je mind te gebruiken om de wereld te manifisteren die jij wilt. En stel je daden erop af. En wees consistant. Ik vind dit eng berichtgeving want als het klopt dan hebben we eigenlijk geen kans. Andere kant we weten eigenlijk ook niet hoe de contacten waren voor de tijdsduur hoe dicht op mekaar. Want ook dat kunnen factoren zijn. Maar pas op voor angst want angst geeft stress en stress maakt ziek.

 4. Als ik mijn leven moet laten beheersen door angst, dan kan ik net zo goed morgen van een hoge flat afspringen.
  Dan heb ik namelijk geen leven meer.
  Dan moet ik mij nog achterlijker gaan gedragen als iedereen die nu als de doods is dat je besmet kan worden en komt te overlijden.
  Dat ze mensen tegen mekaar aan het opzetten zijn is nou wel duidelijk.
  Maar ik ben niet van plan om daar aan mee te doen.

  • Dit jaar zijn volgens de statistieken al meer dan 370000 mensen door zelfmoord om het leven gekomen. Dat is elke 30 seconden 1 slachtoffer. Je wil die statistieken toch niet aanscherpen of wel. Dan kun je beter ten onder gaan in de intellectuele strijd die we aan moeten gaan voeren.

 5. Zoek MMS op mensen Huitink.nl (laatste product blad 2) . Zoek Andreas Kalcker. op youtube op en eigen website. Goed doseringen uitzoeken en wanneer deze in te nemen. Uitgetest covid medicijn (Sodium Chloride NACL02 & HYDROCHLORIC ACID ) en . Het is een echte bacterie en virus killer. U kunt dat gewoon dagelijks toedienen.

 6. Het is mijnes inziens pure nonsens dat gevaccineerde de ongevaccineerden ziek kunnen maken. Bekijk de site van Martin Vrijland die hier over geschreven heeft.

 7. Toch even een kleine nuancering, die wel van groot belang is. Darwin wordt altijd verkeerd uitgelegd, hij beweerde niet dat het de slimsten of de sterkste zijn die overleven. Maar wel die zich het best aan de veranderende omstandigheden aan weten te passen. Dat sluit mijn inziens ook beter aan bij de “survivors” van The Walking Dead, aanpassen aan de omstandigheden. De bereidheid tot samenwerken maakt daar een ongekend belangrijk onderdeel van uit.
  Dat die theorie voor meerdere uitleg vatbaar is, moge blijken uit het feit dat de massa meent zich aan te moeten passen aan wat hen “van boven af” gedicteerd wordt. De bereidheid tot samenwerken zal dus in zeer hoge mate bepalend zijn of de mensheid zich blijvend kan weren tegen de “covidiots”

 8. In mijn werk ben ik gewend om naar red flags te kijken om te voorkomen dat je gehackt wordt. Sommige van de red flags zijn hier zo duidelijk. Je MOET vrijwillig dringend iets doen waarna ze iets in je systeem brengen dat geprogrammeerd is om alle firewalls te omzeilen om vervolgens iets te doen met je besturingssysteem waarvan de uitkomst niet bekend is en waarvoor niemand de verantwoording wil nemen. Dit ruikt naar een virus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here