Nu 55 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden

0
© NHS Employers (CC BY 2.0)

In Zweden zijn nu 55 sterfgevallen gemeld na ontvangst van het experimentele Covid-19 vaccin, volgens de laatste bijwerkingenrapporten van het Zweedse Medische Producten Agentschap.

Frontnieuws meldde verleden week maandag dat het Agentschap toen 23 meldingen van sterfgevallen in Zweden had ontvangen die vermoedelijk verband hielden met de Covid-19 vaccinatie.

Dat aantal is nu opgelopen tot 55, volgens het laatste verslag van de instantie.

Van de sterfgevallen worden er 54 in verband gebracht met het Comirnaty vaccin van Pfizer, terwijl 1 sterfgeval is gemeld na vaccinatie met het Moderna vaccin.

Voor beide vaccins zijn tot nu toe 532 meldingen over vermoedelijke bijwerkingen bij het Zweedse Medische Producten Agentschap binnengekomen, waarvan er 189 als ernstig zijn geclassificeerd.

Syrisch gezin Ahmad Suliman krijgt 132 000 euro bijstand per jaar

  Reisprivileges voor de rijken: zonder Corona mondkapje in het vliegtuig
Vorig artikelKijk hoe Bill Gates zich ongemakkelijk voelt als hij wordt ondervraagd over de bijwerkingen van het vaccin
Volgend artikelDe gefabriceerde crisis, de Great Reset en de NWO’s ‘Build Back Better’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in