D

it is echt beangstigend. Een ABC reporter vraagt Bill Gates naar de neveneffecten en veiligheidsrisico’s van zijn experimentele geneesmiddel tegen de pandemie. Als lichaamstaal toch eens juridisch aanvaardbaar bewijsmateriaal zou zijn… werd ie op staande voet geëxecuteerd.

Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebracht

  Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates' genocidale "zonnestralen verduistering"-project
Vorig artikelDenemarken beperkt bewegingsvrijheid voor vaccinweigeraars – “Eerste in de wereld!”
Volgend artikelNu 55 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De wakkere mensen in Nederland weten dit ! De NÌET WAKKERE MENSEN, zogezegd de MAKKE SCHAPEN, weten niet dat HUGO de JONGE en zijn handlangers hetzelfde willen ! Zoveel mogelijk Nederlanders VACCINEREN, …ONGEACHT DE BIJWERKINGEN EN HET AANTAL DODEN, die daaruit voortkomen !!! Een TESTMAATSCHAPPIJ OPZETTEN en het MKB DOELBEWUST …KAPOT MAKEN !!!

  2. alle wakkere mensen zouden zich moeten verenigen bij een centraal punt via Weltschertz of De Blauwe tijger of Een oorlog reeds gewonnen gecoordineerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in