Ahmad Suliman heeft in in december 2016 met zijn drie vrouwen en 16 kinderen een verblijfsvergunning ontvangen. De Migratiedienst heeft het gezin naar de rijke gemeente Nacka buiten Stockholm gestuurd, waar de appartementen erg duur zijn, en de gemeente heeft drie woningen voor hem aangekocht.

Foto: Ahmad Suliman © screenshot TT

Om Ahmad en zijn drie vrouwen van genoeg ruimte te voorzien, kocht de gemeente drie woningen op dezelfde straat. De prijs voor de belastingbetalers voor de drie woningen bedroeg 5,5, 3,3 en 5,2 miljoen kronen (totaal 1,5 miljoen euro). Ahmad Suliman is 57 jaar oud en volgens het bevolkingsregister getrouwd met drie vrouwen die respectievelijk 40, 40 en 43 jaar oud zijn, schrijft het Zweedse nieuwsblog Petterssonsblogg.

Gisteren kreeg de nieuw aangekomen Heer Suliman uit Syrië nog een cadeau van de regering. Zij dienden een voorstel in om de begroting voor kinderbijslag te verhogen met 200 kronen (22 euro) per kind, wat een 364 euro per maand of 4368 euro per jaar extra geeft om uit te geven.

En dit aan een waarschijnlijk steenrijke moslimfamilie uit Syrië. In Syrië zijn er namelijk geen sociale voorzieningen en de man bukt onder verzorgingsplicht – je hoeft geen Einstein te zijn om uit te rekenen hoeveel geld het kost om drie aanzienlijk jongere vrouwen en 16 kinderen te onderhouden. Het eventuele vermogen wat de Heer Suliman heeft verborgen, mag die houden.

Nya Tider heeft de onderstaande sociale bijdragen gepubliceerd. Laten we is een kijkje nemen, en val niet van uw stoel.

Vestigingscompensatie: Totaal 27 104 kronen (2980 euro) per maand. Alle vier de volwassenen (de echtgenoot en zijn drie vrouwen) hebben recht op een zogenaamde vestigingscompensatie, wat een belastingvrij inkomen is wat uitgekeerd wordt aan “nieuw aangekomenen”. Dit is 6 776 kronen (745 euro) per volwassene per maand en is dus in totaal 27 104 kronen (2980 euro) belastingvrij per maand.

  Het fascistische verleden van de Zweedse Sociaal Democraten partij

Vestigingstoeslag: Totaal 12 800 kronen (1408 euro) per maand. Het gezin heeft ook  recht op een vestigingstoeslag, 800 kronen (88 euro) voor elk kind onder de leeftijd van elf, en 1 500 kronen  (165 euro) voor elk ouder kind. Een aanvrager kan een vergoeding ontvangen voor maximaal drie kinderen en maximaal 4 500 kronen (495 euro) per gezin.

Aangezien polygamie geen wettelijke gezinsvertegenwoordiging is in Zweden, tellen de twee vrouwen als aparte huishoudens die recht hebben op steun.

Huishouden 1: De man met een vrouw en zeven kinderen. Geeft in totaal 4 500 kronen (495 euro) voor het huishouden.
Huishouden 2: De andere vrouw heeft recht op 4 500 kronen (495 euro) voor de drie oudste kinderen die bij haar wonen.
Huishouden 3: De derde vrouw heeft recht op 3.000 (330 euro) voor de twee kinderen ouder dan elf en 800 (88 euro) voor een van de jongeren, en krijgt in totaal 3800 (418 euro).

Huisvestingsuitkering: Totaal 13 900 kronen (1529 euro): De familie heeft ook recht op huisvestingsuitkering voor alle drie de appartementen. In een appartement woont de man met de oudste vrouw en zeven kinderen. Het appartement is 156 vierkante meter en biedt een geschatte accommodatiekosten van 7709 kronen (847 euro). De huisvestingsuitkering waar het gezin recht op heeft, is niet op bijstand gegrond, wat betekent dat het inkomen niet bij de berekening van het huishoudelijk inkomen wordt opgenomen. Zo moet de berekening gebaseerd zijn op een inkomen van slechts 13.552 kronen (1490 euro), wat de totale instellingsuitkering van het huishouden is. Als gevolg daarvan hebben ze recht op een huisvestingsuitkering van 4.500 kronen (495 euro) belastingvrij voor één appartement. Dit is berekend met behulp van de dienst “Kassakollen” op de website van het Zweedse Sociale Verzekeringsagentschap.

  Migrant hield tienermeisje als seksslavin in toilet - verkracht met een Fanta fles

In het tweede appartement woont één van de vrouwen met vijf kinderen. Het appartement is 145 vierkante meter en resulteert in een verblijfskosten van 7,165 kronen (788 euro). Aangezien het contributieve inkomen in dit geval alleen bestaat uit de instellingsuitkering, impliceert dit een huisvestingsbijdrage van 5.200 kronen (572 euro).

De derde vrouw woont met vier kinderen in een appartement van 92 vierkante meter en kost 4 546 kronen per maand (499 euro). Het geeft een huisvestingsuitkering van 4.200 kronen (462 euro) per maand.

En onder andere:

Kinderbijslag: Totaal 32 290 kronen (3 519 euro) per maand.

Ondersteuningsuitkering: 14 157 kronen (1 550 euro) per maand

Is in totaal 1,2 miljoen kronen (132 000 euro) per jaar belastingvrij: Een optelling van alle bijdragen geeft de Syrische familie het recht op 1,2 miljoen kronen per jaar, oftewel 100 251 kronen (11 000 euro) per maand!

Velen hebben erop gewezen dat Ahmad Suliman een extreem rijk persoon moet zijn omdat hij drie bijna 20 jaar jongere vrouwen en zestien kinderen in Syrië kon onderhouden en vinden het provocerend dat zo’n persoon in Zweden door de belastingbetalers wordt verzorgd.

Het feit dat Ahmad Suliman een man met een hoge levensstandaard is, is iets wat hij ook tijdens zijn korte verblijf in Zweden heeft aangetoond.

Toen hij in oktober om asiel vroeg, werd hij in het toeristisch hotel Big Moose in Åsarna geplaatst. Maar de hotelkamers en het restaurant voldeden niet aan de standaard wat Ahmad Suliman verwachtte toen hij een reis naar Europa kocht. Samen met andere asielzoekers klaagde hij op 13 oktober bij de lokale krant LT, dat de schoonmakers niet snel genoeg waren om achter hem op te ruimen.

  Migrantenbendes nemen de rol van de politie in Zweden over, zegt de Poolse regering die voor een dusdanig scenario waarschuwde

“Het is geen geschikte accommodatie voor gezinnen met kinderen”, zei Ahmad Suliman, vader van 16 kinderen, toen tegen de krant.

Lees de afscheidsbrief van Darko voor Zweden – het gezin Darko heeft genoeg van het multiculturalisme

Vorig artikel“Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”
Volgend artikelFranse politie bevolen ’terughoudendheid’ te betrachten in migrantengebieden tijdens de Ramadan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. In Zweden is ’t nóg gekker als in óns landje.
  Die Syriërs komen rechtstreeks uit hun rotswoningen in de bergen en krijgen in Zweden een luxe waarvan zij de helft niet kennen en óók niet kunnen gebruiken, dus maken ze ’t maar kapot. Onbegrijpelijk dat de échte Zweden zich nog zó rustig houden. Hoewel………er zal wel héél veel gebeuren tegen “vluchtelingen” maar, net als in NL, wordt daar geen melding van gemaakt in de pers.

  • Ik lees hier dat U nog nooit in Aleppo Syrië bent geweest, de oudste stad van de wereld.
   Prachtige paleizen en Huizen en Parken.
   De Man had daar 5 huizen en een bedrijf.!
   Heel de stad door de NAVO plat gebombardeerd, Amerikanen wilde de daar aanwezige Olie hebben.!
   Nu heeft hij recht op Humanitaire opvang.!, volgens het Internationaal recht.!
   WAAR LICHT HET PROBLEEM ?????
   Wat zijn wij gelukkig met de NAVO….!!!!!!

 2. Het ergste is nog wel dat die vent binnen de kortste keren in een Ferrari rijdt maar zijn gezin laat stikken.
  Net zoals de “heren” moslims hier doen.

 3. Eigen volk zal wel zwoegen om die kolonist facisten te onderhouden??wanneer komt er is een grote opstand tegen dit links facisme?!mijn handen jeuken al!?!

 4. Kennen ze in Zweden nog niet de aan-het-werk-schopperij zoals hier. En betaalt Stockholm de uitkering voor de gemeente Nacka? Want in rijke buurgemeenten of plattelandsgemeenten moet je in Nederland niet aankloppen voor armensteun. Ze hebben alle tijd voor je en rusten niet voor ze je, zeer terecht, aan het werk geschopt hebben.

 5. Lachen toch? Ik gun het zo’n man en al zijn vrouwen ook nog wel. Nu hij terecht is gekomen in een debiel land met zo weinig verstand. Zweden kan het zelf niet, dat land heeft zulke mensen gewoon nodig om weer normaal te worden.

 6. Wat is de relevantie om te vermelden dat het om een Moslim gaat? Was het niet voldoende om te vermelden dat het om een Syrische vluchteling gaat en daarbij de relevante persoonlijke omstandigheden te vermelden?
  Deze man is namelijk niet representatief voor de overige vluchtelingen uit Syrië en zou het land uitgezet moeten worden of flink gekort moeten worden op zijn ontvangen staatssteun. Dat is een politieke keuze geweest om dat niet te doen. Die mogen we de schuld geven van dit beleid.

 7. Wat is dat in Gods naam..? En overal..is dat echt zo moeilijk om te begrijpen..? Voor mij niet..Dat Is Plan..en deze plan is ook zo uitgevoerd..alles wat waarde vol is vernietigen ..oplossing..? Zonder genade bestrijden deze kwaad en genadeloos ook…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in