Ahmad Suliman heeft in in december 2016 met zijn drie vrouwen en 16 kinderen een verblijfsvergunning ontvangen. De Migratiedienst heeft het gezin naar de rijke gemeente Nacka buiten Stockholm gestuurd, waar de appartementen erg duur zijn, en de gemeente heeft drie woningen voor hem aangekocht.

Foto: Ahmad Suliman © screenshot TT

Om Ahmad en zijn drie vrouwen van genoeg ruimte te voorzien, kocht de gemeente drie woningen op dezelfde straat. De prijs voor de belastingbetalers voor de drie woningen bedroeg 5,5, 3,3 en 5,2 miljoen kronen (totaal 1,5 miljoen euro). Ahmad Suliman is 57 jaar oud en volgens het bevolkingsregister getrouwd met drie vrouwen die respectievelijk 40, 40 en 43 jaar oud zijn, schrijft het Zweedse nieuwsblog Petterssonsblogg.

Gisteren kreeg de nieuw aangekomen Heer Suliman uit Syrië nog een cadeau van de regering. Zij dienden een voorstel in om de begroting voor kinderbijslag te verhogen met 200 kronen (22 euro) per kind, wat een 364 euro per maand of 4368 euro per jaar extra geeft om uit te geven.

En dit aan een waarschijnlijk steenrijke moslimfamilie uit Syrië. In Syrië zijn er namelijk geen sociale voorzieningen en de man bukt onder verzorgingsplicht – je hoeft geen Einstein te zijn om uit te rekenen hoeveel geld het kost om drie aanzienlijk jongere vrouwen en 16 kinderen te onderhouden. Het eventuele vermogen wat de Heer Suliman heeft verborgen, mag die houden.

Nya Tider heeft de onderstaande sociale bijdragen gepubliceerd. Laten we is een kijkje nemen, en val niet van uw stoel.

Vestigingscompensatie: Totaal 27 104 kronen (2980 euro) per maand. Alle vier de volwassenen (de echtgenoot en zijn drie vrouwen) hebben recht op een zogenaamde vestigingscompensatie, wat een belastingvrij inkomen is wat uitgekeerd wordt aan “nieuw aangekomenen”. Dit is 6 776 kronen (745 euro) per volwassene per maand en is dus in totaal 27 104 kronen (2980 euro) belastingvrij per maand.

Bejaarden er uitgesmeten - vrijgezellen uit de derde wereld verhuizen erin

Vestigingstoeslag: Totaal 12 800 kronen (1408 euro) per maand. Het gezin heeft ook  recht op een vestigingstoeslag, 800 kronen (88 euro) voor elk kind onder de leeftijd van elf, en 1 500 kronen  (165 euro) voor elk ouder kind. Een aanvrager kan een vergoeding ontvangen voor maximaal drie kinderen en maximaal 4 500 kronen (495 euro) per gezin.

Aangezien polygamie geen wettelijke gezinsvertegenwoordiging is in Zweden, tellen de twee vrouwen als aparte huishoudens die recht hebben op steun.

Huishouden 1: De man met een vrouw en zeven kinderen. Geeft in totaal 4 500 kronen (495 euro) voor het huishouden.
Huishouden 2: De andere vrouw heeft recht op 4 500 kronen (495 euro) voor de drie oudste kinderen die bij haar wonen.
Huishouden 3: De derde vrouw heeft recht op 3.000 (330 euro) voor de twee kinderen ouder dan elf en 800 (88 euro) voor een van de jongeren, en krijgt in totaal 3800 (418 euro).

Huisvestingsuitkering: Totaal 13 900 kronen (1529 euro): De familie heeft ook recht op huisvestingsuitkering voor alle drie de appartementen. In een appartement woont de man met de oudste vrouw en zeven kinderen. Het appartement is 156 vierkante meter en biedt een geschatte accommodatiekosten van 7709 kronen (847 euro). De huisvestingsuitkering waar het gezin recht op heeft, is niet op bijstand gegrond, wat betekent dat het inkomen niet bij de berekening van het huishoudelijk inkomen wordt opgenomen. Zo moet de berekening gebaseerd zijn op een inkomen van slechts 13.552 kronen (1490 euro), wat de totale instellingsuitkering van het huishouden is. Als gevolg daarvan hebben ze recht op een huisvestingsuitkering van 4.500 kronen (495 euro) belastingvrij voor één appartement. Dit is berekend met behulp van de dienst “Kassakollen” op de website van het Zweedse Sociale Verzekeringsagentschap.

Zweedse staatsmedia: Franse leraar heeft zelf zijn onthoofding "uitgelokt"

In het tweede appartement woont één van de vrouwen met vijf kinderen. Het appartement is 145 vierkante meter en resulteert in een verblijfskosten van 7,165 kronen (788 euro). Aangezien het contributieve inkomen in dit geval alleen bestaat uit de instellingsuitkering, impliceert dit een huisvestingsbijdrage van 5.200 kronen (572 euro).

De derde vrouw woont met vier kinderen in een appartement van 92 vierkante meter en kost 4 546 kronen per maand (499 euro). Het geeft een huisvestingsuitkering van 4.200 kronen (462 euro) per maand.

En onder andere:

Kinderbijslag: Totaal 32 290 kronen (3 519 euro) per maand.

Ondersteuningsuitkering: 14 157 kronen (1 550 euro) per maand

Is in totaal 1,2 miljoen kronen (132 000 euro) per jaar belastingvrij: Een optelling van alle bijdragen geeft de Syrische familie het recht op 1,2 miljoen kronen per jaar, oftewel 100 251 kronen (11 000 euro) per maand!

Velen hebben erop gewezen dat Ahmad Suliman een extreem rijk persoon moet zijn omdat hij drie bijna 20 jaar jongere vrouwen en zestien kinderen in Syrië kon onderhouden en vinden het provocerend dat zo’n persoon in Zweden door de belastingbetalers wordt verzorgd.

Het feit dat Ahmad Suliman een man met een hoge levensstandaard is, is iets wat hij ook tijdens zijn korte verblijf in Zweden heeft aangetoond.

Toen hij in oktober om asiel vroeg, werd hij in het toeristisch hotel Big Moose in Åsarna geplaatst. Maar de hotelkamers en het restaurant voldeden niet aan de standaard wat Ahmad Suliman verwachtte toen hij een reis naar Europa kocht. Samen met andere asielzoekers klaagde hij op 13 oktober bij de lokale krant LT, dat de schoonmakers niet snel genoeg waren om achter hem op te ruimen.

Zweedse politie waarschuwt: loop niet alleen op het IJzerplein in Gotenburg

“Het is geen geschikte accommodatie voor gezinnen met kinderen”, zei Ahmad Suliman, vader van 16 kinderen, toen tegen de krant.

Lees de afscheidsbrief van Darko voor Zweden – het gezin Darko heeft genoeg van het multiculturalisme

5 REACTIES

  1. In Zweden is ’t nóg gekker als in óns landje.
    Die Syriërs komen rechtstreeks uit hun rotswoningen in de bergen en krijgen in Zweden een luxe waarvan zij de helft niet kennen en óók niet kunnen gebruiken, dus maken ze ’t maar kapot. Onbegrijpelijk dat de échte Zweden zich nog zó rustig houden. Hoewel………er zal wel héél veel gebeuren tegen “vluchtelingen” maar, net als in NL, wordt daar geen melding van gemaakt in de pers.

  2. Het ergste is nog wel dat die vent binnen de kortste keren in een Ferrari rijdt maar zijn gezin laat stikken.
    Net zoals de “heren” moslims hier doen.

  3. Eigen volk zal wel zwoegen om die kolonist facisten te onderhouden👎😡wanneer komt er is een grote opstand tegen dit links facisme?!mijn handen jeuken al!😠!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here