Ex-Sovjet zwaar gepantserd materieel wordt vandaag in Tsjechië uit de opslagplaats overgeladen op treinen, dit kan een deel zijn van het materieel dat de Tsjechische regering van Duitsland toestemming had gekregen om naar Oekraïne te sturen, met name de BMP-1's, deze T-72 MBT's worden hoogstwaarschijnlijk ook gestuurd.

De Tsjechische Republiek is begonnen met het zenden van voormalige Sovjettanks en zware pantserwagens naar Oekraïne. Waar zij zich zullen voegen bij meer zware wapens, lange-afstandsgeschut, munitie en luchtverdedigingssystemen die door Duitsland, Zweden, Denemarken en het VK zijn gestuurd.

Het Tsjechische parlementslid Ondřej Benešík kondigde aan dat Tsjechië aan Oekraïne T-72 tanks en gepantserde personeelsdragers levert. Het Ministerie van Defensie erkende de leveringen, maar zei niet wat er precies naar de republiek gestuurd werd, bericht Southfront.org.

“Er worden Tsjechische BMP’s en T-72 tanks geleverd. Minister van Defensie Jana Chernokhova verdient veel lof. Dit is iets wat voor de gevechtscapaciteit van het Oekraïense leger op dit moment heel hard nodig is. Ik geloof dat wij in staat zullen zijn deze leveringen voort te zetten,” schreef het parlementslid op Twitter.

Het VK en de bondgenoten beloofden ook meer zware wapens, lange-afstandsgeschut, munitie en luchtverdedigingssystemen te leveren. Wapens werden naar Oekraïne gezonden door Duitsland, Zweden, Denemarken en andere landen.

De VS keurden van hun kant het initiatief van de Baltische staten goed om een grote partij wapens van Amerikaanse makelij naar Oekraïne over te brengen.

Tegen deze achtergrond hebben de Europese Commissie en de Duitse leiding een uitbreiding van de anti-Russische sancties aangekondigd.

Verwacht wordt dat er sancties zullen worden opgelegd op de volgende zes gebieden.

 • Een verbod op de invoer van steenkool uit Rusland. Momenteel wordt de invoer van steenkool uit Rusland in de EU op 4 miljard euro per jaar geraamd.
 • Een verbod op de uitvoer naar Rusland ter waarde van nog eens 10 miljard euro per jaar, onder meer van halfgeleiders, computers, technologie voor LNG-gas, en andere elektrische en transportuitrusting, aldus de bron.
 • Verbod op de invoer van hout, cement, rubber en chemicaliën uit Rusland, plus hoogwaardige levensmiddelen zoals kaviaar en sterke dranken zoals wodka.
 • Russische schepen en vrachtwagens zouden de toegang tot de EU worden ontzegd, met uitzonderingen voor energieproducten, levensmiddelen en geneesmiddelen.
 • Een verbod voor Russische bedrijven om deel te nemen aan overheidsopdrachten in de lidstaten van de EU.
 • Een verbod op alle transacties met VTB en nog drie andere Russische banken die reeds van het SWIFT-berichtensysteem zijn uitgesloten.
  De voormalige Russische president klaagt over lage kwaliteit van huidige Europese leiders

Ook wordt verwacht dat nog tientallen personen, waaronder “oligarchen en politici”, aan de sanctielijst van de EU zouden worden toegevoegd.

Een verrassende lijst van sancties, als men ze zorgvuldig leest.
Formeel zijn de sancties bedoeld om de handel tussen de EU en Rusland te verminderen. De opstellers verwachten dat als gevolg daarvan de handel tussen de landen met in totaal 20 miljard dollar per jaar zal afnemen.

Uit een analyse van de inhoud van de sancties blijkt echter dat zij niet tegen Rusland gericht zijn, maar veeleer tegen de bevolking van de Europese Unie. Verwacht wordt dat een verbod op de invoer van steenkool de elektriciteitsprijzen zal doen stijgen. Dit, in combinatie met een krimpende markt voor machines, apparatuur en high-tech goederen, zal onvermijdelijk leiden tot een vermindering van de productie in de landen van de EU en, bijgevolg, tot het schrappen van banen, samen met een stijging van de inflatie.

Deze gevolgen zijn onvermijdelijk, zelfs als Rusland geen vergeldingssancties oplegt. President Poetin heeft op 5 maart echter een duidelijk signaal gegeven dat Rusland van plan is de uitvoer van levensmiddelen, meststoffen en eventueel belangrijke energiebronnen naar “onvriendelijke landen” te beperken of zelfs stop te zetten.

Als de sanctie-oorlog in dit tempo doorgaat, zal dat catastrofale gevolgen hebben voor de burgers van de EU, tot voedseltekorten aan toe. De levensstandaard en het besteedbaar inkomen in de EU zijn al aanzienlijk gedaald sinds het begin van de Coronacrisis.

Vooraanstaande regeringen van de eurozone hebben honderden miljarden dollars in de economie geïnjecteerd. Tegelijkertijd is het niveau van de productie van goederen en diensten niet symmetrisch gestegen. Er zijn gewoon geen vrije markten. Op dit ogenblik is er een ongekende inflatie en stijgen de prijzen.

  Hoe het Westen verloren ging... Kievs-regime dat Russische olie en gas hoereert, is de ultieme zwendel die de ondergang betekent voor Westerse geldschieters

Men moet ook rekening houden met de enorme druk op de sociale begrotingen van de leidende Europese landen door de grote aantallen vluchtelingen uit het Midden-Oosten, Afrika en nu ook Oekraïne.

Een vraag dringt zich op, waarom de Europese bureaucratie dan toch consequent acties blijft ondernemen die de economische en sociale situatie in de regio in de zeer nabije toekomst voorspelbaar zullen verslechteren. Men kan moeilijk aannemen dat zij geen gevolgen voorzien. Integendeel, zij zijn juist op zoek naar dergelijke gevolgen. Het lijkt erop dat men de bevolking van de EU in een wanhopige situatie wil brengen, waarin de enige uitweg een agressieve oorlog om de Russische hulpbronnen is, d.w.z. een nieuwe “Kruistocht naar het Oosten”. Hoe een grote oorlog publiekelijk gerechtvaardigd zal worden, blijkt al uit de huidige anti-Russische hysterie, die op alle mogelijke manieren aangewakkerd wordt door de Brusselse bureaucratie en de MSM.

Alle problemen van de EU zullen de schuld krijgen van die “Aziatische ondermensen” die per ongeluk zo’n rijk grondgebied hebben gekregen en de Europese liberale waarden niet delen. De V.S. en het Britse Gemenebest zullen met enthousiasme toekijken bij de grote Europese afslachting. En het is, naar alle waarschijnlijkheid, bijna onvermijdelijk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wij zijn in oorlog… en de meeste mensen hebben het nog niet in de gatenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet ware belang van de valse vlag van Boetsja: een verandering van het narratief
Volgend artikelVernederingsamusement: Hoe de burgerij te controleren door middel van afleidingen door Reality TV
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Op deze site doe ze het voorkomen alsof we volledig afhankelijk zijn van russisch voedsel. Wat een bullshit.
  De handel van 20 miljard. Dat is op europese bssis peanuts. Gas ja eventueel. Olie valt heel erg mee. De meeste olie komt uit de rest van de wereld. Gecreerde tekorten. En de bom? Als het gebeurt dan in mijn achtertuin graag. Over en uit.
  Alsof er iets te leven overblijft nadat europa plat ligt. Radioactieve vergiftiging. Of zouden ze daar ook een mnra spuitje voor hebben.

  • De Russen hebben genoeg lange afstands raketten en onderzeeers met atoomwapens om de grote steden in USA van de kaart te vegen.
   vergeet ook niet dat ze de steun hebben van de Chinezen.

   Dit is zelfmoord voor de amerikanen, alleen ze zien het niet; dom volk.

  • Ze hebben plenty satelieten en van die leuke “dolken”;; even kijken waar ze grens overkomen, en dan….boemmmm…of de spoorrails richting oekraine als doel..

 2. De Europese Commissie heeft aangekondigd dat ze voorraden aanlegt voor apparatuur en medicijnen ter voorbereiding op een chemische of nucleaire aanval.

  Vladimir Poetin zette de Russische nucleaire strijdkrachten in de eerste week van zijn invasie in Oekraïne op “hoogste paraatheid”, waardoor het spook van een nucleaire oorlog werd verhoogd tot niveaus die sinds de Koude Oorlog niet meer zijn gezien.

  Nu heeft de Europese Commissie gezegd dat ze een noodvoorraad van € 540 miljoen aan het opbouwen is van “apparatuur en medicijnen, vaccins en andere therapieën” om patiënten te behandelen die worden blootgesteld aan chemische, biologische, radiologische en nucleaire noodsituaties.
  Het fonds dekt ook deskundige responsteams die kunnen worden ingezet bij calamiteiten.

  De woordvoerder van de commissie voor crisisbeheersing, Balazs Ujvari, zei woensdag tegen verslaggevers: “Allereerst is er een strategische reddingsvoorraad van meer dan 540 miljoen euro, die zal worden ontwikkeld via het EU-mechanisme voor civiele bescherming.

  Lees verder >>> https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-european-commission-preparing-for-nuclear-attack

  • …om patient te mogen zijn moet u wel politiek corect zijn en een pasje hebben om mee te schuilen in de grote bunkers van de EU. Zonder qr code geen toegang. We zijn er.

 3. De neergang van de westerse economie was reeds aan de gang vóór het coronagebeuren.
  De Cabal heeft daar mooi gebruik van gemaakt.
  De recente oorlog wordt door diezelfde Cabal gebruikt om verdere chaos te veroorzaken.
  De westerse regeringsleiders weten heus wel wat ze met hun sancties in het Europese vlees gaan snijden. ( veel van die leiders voeren de Cabal/WEF doelstellingen goed uit)
  Alle gevolgen worden vervolgens naar Rusland verwezen.
  Een beetje vergelijkbaar met de herkomst van dat Corona ‘virus’ dat op een markt in China zou zijn ontstaan.
  Er is veel rommel in de informatievoorziening. Echter, met rationeel nadenken komt men al een heel eind met conclusies.
  Hoe de hazen precies lopen is voor de 99% slechts gissen.Dat de zaken anders zijn dan men in eerste instantie zou denken zal voor sommigen onder ons inmiddels wel duidelijk zijn.
  Weet men nog?
  Vietnam
  Korea
  Yoegoslavië
  Irak
  Libië
  Syrië

 4. Mensen denk AlstUblieft zelf Na
  Al die Atoom bommen zijn niet van Super hoogwaardige R.V.S. Staal gemaakt
  Vooral die van Amerika massa productie
  Dus uitlokken een Oorlogje
  Laten uitgroeien tot een Wereld Oorlog
  Vervolgens moeten die gedwongen over en weer worden gegooid
  Het beste is om alle Wereldse dus van Alle landen Kabinets/Parlements Leden Oppakken bijelkaar brengen en berechten
  Dan is de Oorlog meteen beëindigd
  Alle gevechtsWapens ontmantelen van de heele wereld
  Weg met Oorlog We met geweld
  Geen Mensenfokkerij op na houdende
  Anders loopt het echt verkeerd af met Moeder Aarde

  Dank U

  • Atoom bommen?

   Pure propaganda. Die dingen bestaan in werkelijkheid niet.
   Vergt wel beetje onderzoek. iets waar de meesten te lui of te dom voor zijn..

 5. Maar hoelang wil Oekraïense leger de bevolking nog als schietschijf voor de NAVO, corrupte Biden Amerika, dolgedraaide EU en die corrupte Nazi clown blijven.
  Hebben ze al in de gaten dat ze op het offerblok liggen voor het westen en niet voor hun welvaart of vrede

 6. Een stap dichterbij? Een enorme sprong bedoel je.

  het leger in oekraine heeft 800.000 man en de Russen 200.000.
  Nou krijgen de Oekrainers meer wapens, dus meer weerstand aan de Russen.

  Wat zou ik doen als ik de Russische bevelhebber zou zijn?
  Eerste plaats: alle NL en PL bezittingen in beslagnemen en die nationaliteit uitwijzen.

  Dan: ik zou nu, op het moment dat die treinen rijden een paar “dolken”lanceren; dan komen die treinen nooit aan.
  Zouden ze er toch komen; ik zou Tjernobyl opblazen, plus nog 2 centrales.
  Als het dan nog niet is afgelopen met de extra hulp naar Oekraine,: een dolk met atoomkop naar een hoofdstad van een land die dat spul stuurt.

  En voila: een WO3 is begonnen die USA of Nato niet kan winnen.
  Een dag later bestaan de grote steden in Europa niet meer

  Een goede kant eraan: Brussel en Den Haag ook verdwenen.

 7. Tja. Oekraine moet gematst worden; ze hebben per slot van rekening de MH17 neergehaald op verzoek van Rutte……..voor wat hoort wat, toch?

  De bunkers in NL zijn uitsluitend voor de politiek leiders en wat instellingen, zo heeft het KNMI een atoom bom vrije bunker, 60 meter diep…

 8. Denk dat velen ook een Pelosi (democrap) act uitvoeren, dus voordat ze een sanctie opleggen, ze weten wat dat teweeg kan brengen, bv hogere prijzen op kolen of bepaalde metalen e.d. maar ook voedsel enzo.
  Kopen ze eerst veel aandelen van alles waarvan ze weten dat die prijzen omhoog gaan knallen en woppa, weer wat miljoenen oid erbij, terwijl de burgers uit die landen waarvan de sancties uitgaan veel meer moeten betalen voor hun boodschappen en of goederen en of gas/licht woningen and so on…

  Zo smerig hoe er met burgers omgegaan wordt, de meeste willen helemaal geen oorlog, die willen gewoon vrienden blijven met Rusland, een goede buur is immers beter dan een corrupte US/NATO/UN zooi.

 9. Rusland is ver vooruit in kunstmatige intelligentie en past die ook veelvuldig toe in de Oekraïne oorlog. “The art of War” van Sun Tzu zie ik door de Russische generaals vaak toegepast worden en met veel positief resultaat.
  Het boek is 2500 jaar oud en is ver voor elke tegenwoordige mogelijke kunstmatige intelligentie. Het volwassen menselijke brein bevat meer dan 100 miljard neuronen. Er is duidelijk een verschil tussen de Russische leiding en die van het “westen”. Telkens vraag je je af hoe ontstellend dom onze regeringsleiders en de ambtenaren zijn. Zij handelen overwegend in het nadeel van het volk. Met name de verzonnen corona plandemie met de dodelijke en debiliserende injecties zijn ten nadele van de (geestelijke) volksgezondheid. Het zal wel de bedoeling zijn van het bestuur dat grotendeels wereldwijd in handen van de verboden (1735) vrijmetselarij is gevallen. Vrijmetselaars zijn niet het toppunt van intelligentie door de beperkingen waar zij mee moeten leven. Die beperkingen uiten zich in de afwezigheid van moreel besef en geweten. Vaak is dit aangeboren maar ook door seksueel misbruik of/en mishandelijng op jonge leeftijd. We leven in een maçonniek tijdperk omdat ook de koning een vrijmetselaar is die rechters, ministers en Kamerleden benoemt die grotendeels ‘broeders van de loge’ zijn. We worden dus geregeerd door misbruikte kinderen. Als Nederland uit de tegenwoordige impasse van de oorlog in Oekraïne wil komen moet het 1735 verbod op de vrijmetselarij worden gehandhaafd, waardoor normale mensen het bestuur van het land moeten innemen in plaats van de doodseed afleggende entiteit ofwel logebroeders. Hierdoor wordt het mogelijk om met Poetin tot een vergelijk te komen gebaseerd op gelijkwaardigheid.
  H. de Jonge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in