Dus, zoals door zo’n beetje iedereen voorspeld is, is de lang aangekondigde valse vlag gebeurd. Ja, ze was zeer slecht uitgevoerd, verknoeid eigenlijk, maar op een bepaalde manier maakt dit haar nog VEEL effectiever. Waarom? Het conditioneert het publiek van Zone A om kritiekloos elk sprookje te aanvaarden, hoe dom, onlogisch en anderszins ingaand tegen zowel het elementaire gezond verstand als de elementaire logica, schrijft Thesaker.is. In zekere zin is Boetsja eigenlijk MH-17 reloaded. Ja, ze lijken verschillend, maar in werkelijkheid zijn ze precies volgens hetzelfde model gebouwd. Het gaat ongeveer als volgt:

 • Rusland was/is aan de winnende hand, terwijl het kanonnenvoer van het Rijk van Haat en Leugens duidelijk verslagen werd/wordt.
 • De leiders van het Rijk van Haat en Leugen willen Rusland een even hoge prijs laten betalen voor het feit dat het de leiders van het Rijk van Haat en Leugen durfde te trotseren, en dus werd er snel een gruweldaad geregeld en urbi et orbi gepropageerd. En het werkte. Elke keer weer.
 • Om elk echt onderzoek te voorkomen, verkondigt het Rijk van Haat en Leugens ONMIDDELLIJK dat “die gemene Sneeuwnegers” het gedaan hebben, en verklaart dat dan tot “vanzelfsprekende, onbetwistbare algemene kennis”, en iedereen die vragen stelt, is dus een “Poetin-agent”. Ik denk dat de verliefdheid van het Westen op “diversiteit”, hoe obsceen grotesk ook, niet geldt voor ideeën, meningen of standpunten…

Deze eenvoudige handelingen hebben bewezen dat zij uiterst doeltreffend zijn om het grootste deel van Zone A in een Russofobe lynchmenigte te veranderen.

Kijk maar eens naar deze lijst van artikeltitels die ik net een paar minuten op RT zag: (u hoeft ze niet te lezen, ik som ze alleen maar op om “de stemming te zetten”, om het zo maar te zeggen)

Dat is nog maar de al gebruikelijke onzin, maar nu is er nog meer echt krankzinnig spul, bekijk die maar eens:

Ik zou de lijst kunnen voortzetten, maar u snapt het al, de leiders van het Rijk van Haat en Leugens hebben de “Haat en Leugens” klep helemaal opengedraaid en het lijkt erop dat ze het serieus “aan het verliezen” zijn.

Weet u nog hoe in de zaken Skripal en MH-17 de EU-landen zich uit “solidariteit” bij de sancties aansloten?

Persoonlijk zou ik dat lafheid en onderdanigheid noemen, maar “solidariteit” werkt ook. Welnu, de Eurolemmingen hebben zich in hun eigen graf gesolidariseerd en nu is er geen ongedaan maken meer van wat zij zichzelf hebben aangedaan.

Vanuit Russisch oogpunt is het nogal rechtlijnig: Rusland probeerde de EU-landen ertoe aan te zetten hun eigen oordeel te gebruiken en in hun eigen belang te handelen. Het is nu heel duidelijk dat zolang ze maar aan bruine-neus Oom Shmuel hangen, de Eurolemmingen best tevreden zijn met hun lot. Rusland moet de EU door haar “mentale toilet” spoelen en alleen zaken doen met soevereine landen die voldoende zeggenschap hebben behouden om hun eigen belangen te verdedigen. In de EU betekent dat Hongarije en, in veel mindere mate, Servië (het volk natuurlijk, niet de regering, die onderdanig blijft aan de Eurolemmings).

Het bloedbad van Boetsja zelf zal in het collectieve geheugengat van Zone A verdwijnen, dat is waar alle vorige valse vlaggen van het Rijk van Haat en Leugen zijn gebleven. Als een demoniseringsoperatie eenmaal haar nut heeft gediend, kan ze vergeten worden.

  Army War College-rapport voorspelt massale verliezen in strijd tegen Rusland - Analyse

Wat zijn dus de doeleinden van de valse vlag van Boetsja:

 • Het narratief veranderen van de (niet bestaande) Oekranazi “overwinningen” in “stop de Russische wreedheden”.
 • De OVERVLOED aan bewijzen verdoezelen (getuigen en forensisch) waaruit blijkt dat het de Oekraïners waren die in Mariupol massale wreedheden begingen. Denk eraan – Oekraïense slachtoffers zijn heilig, Russische slachtoffers zijn gewoon irrelevant. Sterker nog, een Rus KAN GEEN slachtoffer zijn, tenzij hij anti-Poetin is, dan is het goed.
 • De tv-kijkende lijfeigenen van het Rijk van Leugens en Haat conditioneren (ik bedoel dat in de psychologische zin) om alles wat Russisch is met een verschroeiende, explosieve, haat te bejegenen. Verklaren dat Poetin nu de “Nieuwe Hitler” is (hoewel Poetin al sinds 2000 zo’n beetje Hitler is, alleen is hij nu nog MEER Hitler dan voorheen) en Rusland een soort gebroken, arm, en anderszins afschuwelijke Mordor.
 • Gebruik dit voorwendsel om te proberen Rusland en de Russen uit zoveel mogelijk plaatsen en organisaties op de planeet te verdrijven. Dat betekent zeker heel Zone A, maar ook tal van plaatsen en organisaties in Zone B waar de comprador-regering de toon aangeeft en geen moer geeft om hun eigen volk en land.
 • Proberen Poetin bang te maken met hetzelfde lot als Khadaffi, Milosevic, en Hoessein, die allemaal gedemoniseerd en later vermoord werden.

Als u erover nadenkt, denk ik dat het eerlijk is om te zeggen dat dit allemaal duidelijke tekenen zijn dat het Rijk van Haat en Leugens nu de totale oorlog aan Rusland heeft verklaard, natuurlijk nog net afgezien van het openlijk daadwerkelijk aanvallen van Russische strijdkrachten of Rusland. In feite zijn Rusland en het Rijk van Haat en Leugens al minstens sinds 2013 in oorlog, en Rusland heeft veel concessies moeten doen aan het Rijk, gewoon omdat Rusland van 2013-2021 niet beschikte over:

 1. Een leger dat het tegen de NAVO kon opnemen en winnen. Dat heeft ze nu wel.
 2. Het soort geavanceerde strategische afschrikkingssystemen (nucleair en conventioneel) dat zij nu heeft.
 3. Een gestabiliseerde zuidelijke as (Midden-Oosten, Kaukasus, Centraal-Azië) van waaruit realistisch gezien geen enkele bedreiging kan komen.
 4. Een legale zaak om het besluit om openlijk in te grijpen in Oekraïne te rechtvaardigen.
 5. Een samenleving die niet zou afbrokkelen onder de enorme druk van de VS PSYOPS.
 6. Een maatschappij waarin de 5e columnisten, de 6e columnisten, en de Atlantische integristen zo’n beetje totaal in diskrediet zijn gebracht.
 7. Een economie die het soort totale economische oorlog zou kunnen overleven dat nu ontketend wordt.
 8. Een systeem van bondgenootschappen waarop Rusland zou kunnen rekenen (herinnert u zich nog de ” multipolariteit ” van Loekasjenko en Nazarbajev in het midden van de jaren ’20?).
 9. Voorraden geavanceerde wapens die groot genoeg zijn voor een lange campagne
 10. De echte en volledige steun van China.

Interessant is dat, terwijl de idioten in het Westen elk Russisch compromis en elke terugtrekking als een teken van Russische zwakte zagen (inclusief de veronderstelde weldoeners van Rusland, die zich gedroegen als typische 6e columnisten), geen van deze wannabe leunstoelstrategen de intelligentie had om te zien dat met elke concessie Rusland zwakker en zwakker leek te worden, terwijl zij IN REALITEIT sterker en sterker werd recht onder de collectieve neus van het Rijk van Haat en Leugen. Het is nu duidelijk dat dit alles verborgen blijft.

Nu wordt alles wat eerder verborgen of verkeerd begrepen is voor iedereen duidelijk, en in dit verband is Boetsja de TOTALE oorlogsverklaring van het Rijk der Leugen aan Rusland.

De leiders van het Rijk van Haat en Leugen weten hoe het echt zit, niet alleen in Mariupol of de Donbass, maar over deze hele oorlog, waarvan de omvang en het doel het Westen totaal verrast hebben (en mij ook!), en nu zijn ze aan het klauteren om een schijn van controle te behouden. En, laat me u zeggen, dat doen ze niet.

  Herverkiezing Biden hangt af van succes tegenoffensief Kiev

Het collectieve Westen heeft nu volledig een strategie overgenomen die voor het eerst door de Israëli’s is uitgevonden: als je geen echte oorlog kunt winnen, win dan een denkbeeldige oorlog. En net zoals het bombarderen van een of andere grenspost tussen Syrië en Irak door de IDF uit militair oogpunt geen enkele zin of zelfs maar enig verschil maakt, is het geweldig voor het moreel van de Israëli’s, die, net als de mensen in het Westen, een sterk gevoel van raciale superioriteit voelen over hun Arabische buren, zodat zij “overwinningen” *nodig* hebben om hun eigen ego’s op te vijzelen en het feit te verbergen dat de buren van Israël elke angst die zij in het verleden misschien hadden, verloren hebben. Wat het grootste geheim van allemaal moet blijven, is dat het in werkelijkheid Israël is dat bang is voor zijn buren (en dat zou het ook moeten zijn!). Vandaar al die Israëlische hysterie over BDS, of de term “Apartheid”, en al dat gelul over antisemitisme: ze zijn allemaal bedoeld om de waarheid te verbergen, en in de eerste plaats voor de Israëliërs zelf, die allemaal lijden aan wat Gilad Atzmon heel nauwkeurig “de pre-traumatische stress-stoornis” noemt.

Een Russische grenspost bombarderen is echter geen optie voor het Rijk van Haat en Leugens – dat zou veel te gevaarlijk zijn. In plaats daarvan boekt het Rijk dus politieke “overwinningen”, dingen als oude wapens naar Lvov sturen, dreigen Poetin voor het ICC te slepen, of geluiden laten horen over supersnelle hypersonische wapens die de VS op het punt staan te ontwikkelen en in te zetten.

Vroeg of laat zullen de misleidende en onwetende psychopaten die het Rijk van Haat en Leugen leiden, tot het besef komen dat zij, in plaats van Rusland te breken, collectieve economische, politieke, sociale, morele, geestelijke en, natuurlijk, militaire zelfmoord hebben gepleegd, en dan blijft er *niets* anders over dan een wanhopige militaire provocatie te proberen. Ik hoop dat ik het mis heb, maar ik zie niet hoe het verenigde Westen zou kunnen de-escaleren uit de hoek waarin het zichzelf geschilderd heeft.

Zowel de VS als de EU worden niet door individuen geleid, maar door een klasse (in de marxistische zin van het woord) die we conceptueel de “1%ers” kunnen noemen. Eén procent lijkt klein, maar in de VS is 1% meer dan 3 MILJOEN mensen, en in de EU is dat bijna 4,5 MILJOEN mensen. Gooi daar kolonies als Japan, Australië en Taiwan bij, en we kunnen zien dat het redelijk is om aan te nemen dat er zo’n 10.000.000 zeer rijke en zeer machtige mensen zijn die Rusland voor altijd dood en weg willen zien.

Deze mensen zullen NOOIT uit de macht weggestemd worden. O zeker, hier en daar zullen er een paar een verkiezing verliezen en dan zal er misschien een buitenstaander gekozen worden, maar daar zijn economische sancties voor: om die landen te straffen die op de “verkeerde” kandidaat stemmen (zoals men onlangs met Hongarije deed).

Bedenk dit: de leiders van het Westen hebben altijd de voorkeur gegeven aan daadwerkelijke oorlogvoering boven elk risico van sociale oorlogvoering (onmacht, protesten, rellen, tekorten, enz.). Dus het “wacht, we hebben net onze economieën kapotgeschoten, laten we nog meer wapens naar de Oekraïne sturen” is de enige soort “logica” waartoe deze lieden in staat zijn. En om er zeker van te zijn dat de tv-kijkende lijfeigenen het “juist” krijgen, zullen zij ofwel een valse vlag uithalen bij de VN (Powell), in eigen land (9/11), of daarbuiten (Srebrenica, Gouta, enz.).

Met andere woorden, het gaat allemaal volgens het draaiboek. Niet omdat dat “het plan” is, maar gewoon omdat dat is wat het Imperium van Haat en Leugens doet. Het is het ENIGE wat dat Imperium heel goed weet te doen: haten en liegen.

  "Rusland verliest de oorlog!" Echt? Is het "masterplan" van Poetin naar de knoppen, of loopt het op rolletjes voor het Kremlin?

Het is niet alleen Banderastan dat gedenazificeerd moet worden – het is het hele Imperium van Haat en Leugens. En ik heb geen flauw idee hoe we 10 MILJOEN nazi’s van onze hele planeet kunnen denazificeren zonder een grote oorlog.

De valse vlag in Boetsja is niet alleen een totale oorlogsverklaring aan Rusland, het is ook een verzamelroep voor die 10 miljoen die Zone A besturen en een groot deel van Zone B. Dat het mislukt is, maakt echt geen verschil.

En ik heb precies dat voorspeld toen ik (vele malen) schreef dat zodra het “de Oekries geven de Russen een pak slaag” narratief onhoudbaar wordt, wat het nu gedaan heeft, het veranderd zal worden in “Russische wreedheden”.

Vervolgens verwacht ik dat NAVO-wapenkonvooien gecamoufleerd zullen worden als burgerkonvooien, en wanneer de Russen die beginnen aan te vallen, zullen er nog MEER kreten over “gruweldaden” te horen zijn. Voor alle duidelijkheid, ik geloof NIET dat de NAVO wapens naar de Oekraïne stuurt om een militair verschil te maken, en ik geloof dat de NAVO-leiders dat weten.

Mijn vrees is dat de 3B+PU zullen proberen de Russen ertoe te brengen die konvooien aan te vallen: als de Russen dat niet doen, zullen de westerse leunstoelgeneraals hun kreten weer ten hemel slaken over “Rusland laat de NAVO de Oekraïners bewapenen, Poetin staat op het punt op te geven!!!”, en als Rusland die wapenkonvooien wel aanvalt, dan zullen het meteen “vluchtelingencolonnes” en “humanitaire veilige zones” worden, of wat voor onzin de Anglo PSYOPS ook maar zullen verzinnen.

Verdoemd als je het doet en verdoemd als je het niet doet. Dat klinkt misschien als een onoplosbaar dilemma, maar dat is gewoon niet waar. Als u in beide gevallen gehaat gaat worden – doe “het” dan, met alle middelen. En dat lijkt de conclusie te zijn waartoe niet alleen het Kremlin (en zijn Euraziatische Soevereinisten) zijn gekomen, maar ook het grote publiek, waarvan de waardering voor zowel Poetin als de Speciale Militaire Operatie (SMO) omhoog is gegaan. Sterker nog, er zijn tekenen dat de Russische samenleving zich schrap zet voor een “lange oorlog”, die zeker maanden zal duren, misschien zelfs tot in het volgende jaar.

Wij zijn 41 dagen ver in deze verschrikking en het einde is nog lang niet in zicht, en bedenk dat het echte doel van Rusland en China niet “alleen maar” is om het door de nazi’s bezette Oekraïne te ontwapenen en te denazificeren, maar om de Europese collectieve veiligheidsarchitectuur, die op haar beurt de hoeksteen is van het Keizerrijk der Leugens wereldwijd, volledig te veranderen. Dit zal hoogstwaarschijnlijk enkele jaren duren, tenzij de komende economische crisis nog veel erger is dan ik verwacht (in mijn totale onwetendheid over economische onderwerpen).

Conclusie:

Het Rijk der Leugens begrijpt al dat het Banderastan verloren heeft, en daarom heeft het het bloedbad van Boetsja uitgevoerd om het narratief te veranderen en een TOTALE “Cancel Rusland” oorlog te ontketenen. De nazi’s van WO II gebruikten de term “eindoplossing” en dat is wat de valse vlag van Boetsja aangeeft: het besluit van Oom Shmuel om een “eindoplossing” voor het “Russische probleem” te bereiken.

Dit is de manier van het Westen om te signaleren dat ook het nu zijn eigen 2e fase van de oorlog ingaat.

Signaal ontvangen, luid en duidelijk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStrategische misrekening? Kunnen de financiële sancties tegen Rusland het Westen “ten val brengen”?
Volgend artikelNog een stap in de richting van een Derde Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. WW II repeat. Wordt Rusland straks veroordeeld tot eeuwigdurende reparatie betalingen, net als Duitsland nu?? En de USA kan alles makkelijk betalen. Biden heeft 8 millioen van de Afghanen geconfiskeerd. Fotos in duitse concentratiekampen gemaakt waren stapels doden van Dresden bombardementen opgestapeld. Zou JSOC ook nu de lijken van Mariopol opgeslagen en vervoerd en gedumpt hebben. Onderzoek vond al veel eerder in Washington plaats dat Satellietdate geDeepfaked konden worden. Voorlopig houd ik mij aan die vid van die burgemeester met zijn big smilie over hoe zijn stad bevrijd was van de Russen. Niks niet over dode lijken die er al weken lagen en verkrachtte vrouwen. Alsof je dat niet zou weten als burgemeester. Blauwe armbanden, versus witte armbanden.. Azov supporters die het hebben over het opschonen, purging, van de stad. 1 groot theaterstuk, tot in de puntjes georkestreerd en lang geleden gepland. Een NATO wapendepot in Oost Ukraine. Waren ze van plan Rusland aan te vallen? Was Rusland, zoals die zeggen te kunnen bewijzen, hen net een paar dagen voor?

   • Idd. Een datum is makkelijk te vervalsen op en video.

    na Irak videos: de leider van het onderzoeks team in England, pleegde zelfmoord, nadat ie vermoord was; alle documenten die bewezen dat er geen massa wapens waren, weg….

    geschiedenis herhaalt zich.
    Rusland was bezetter daar; stel dat ze burgers wilden afschieten: waarom dan burgers die voorstander waren van Rusland,? Waarom ze naar de weg mracheren en daar doodschieten? waarom eerst handen binden?

    Als de russen burgers wilden afschieten, zou dat ter plekke gebeuren.

    Ik begijp niet, dat mensen die een lagere school hebben afgemaakt, somigen zelfs met goed gevolg, de Russen de schuld geven.
    Hetzelfde met de affaire met de MH17…..

    Maar allez, nu is het zooitje in Den Haag chantagable.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in