Wie voert er oorlog? Een wereldwijde, niet-gekozen elite. Zij voeren een oorlog tegen de mensheid. Met welke wapens vechten zij? De wapens van de elites zijn desinformatie, propaganda, beïnvloeding en verdeling van de massa’s door middel van gekochte media, wetenschap, politiek en rechtbanken, en door agitatie en censuur tot en met inlichtingen- of militaire “valse vlag”-acties. Hun legers bestaan uit een leger van verleidde, geïndoctrineerde militairen en politie-eenheden, gefinancierd door belastingslaven, schrijft Bernd Huber.

De wapens van het volk zijn alternatieve artsen, wetenschappers, mediamensen en politici, die alleen door hun geweten gebonden zijn. Hun legers zijn miljoenen en miljoenen ontwaakte burgers, die het eeuwenoude, altijd dezelfde spel van de angst doorzien hebben, en zich niet laten kopen door vuile mammon en oppervlakkige genoegens. Onder hen zijn vele zogenaamde “lichtwerkers”, die vóór hun geboorte bewust besloten hebben om in deze beslissende fase van de wereldgeschiedenis te incarneren. Zij fungeren als kristallisatiekernen of katalysatoren om positieve ontwikkelingen voor geestelijke ascentie op gang te brengen of te versnellen.

Wie wint de oorlog?

In de subtiele, subatomaire wereld is de uitkomst al lang beslist. Meer en meer dringt de waarheid over een wereldwijd georkestreerd bedrog door tot ons 3-D bewustzijn. Het omslagpunt is gepasseerd. Reeds enkele jaren geleden hebben de samenzweerders het plan opgevat om de wereldbevolking angst aan te jagen door middel van een vermeende pandemie, om vervolgens een dystopisch bewakingsregime in te voeren, zoals in het grote testgebied van China. Daarbij hebben zij cruciale fouten gemaakt:

Zij onderschatten de wil van de volkeren naar vrijheid. Rondom Duitsland trekken veel regeringen de maatregelen in. Duitsland is een speciaal geval in die zin dat de manier waarop meer dan vijfenzeventig jaar geleden met de nationaal-socialistische misdaden is omgegaan, het zelfvertrouwen van de Duitse na-oorlogse generaties blijvend heeft verstoord. Maar ook in dit land zal het niet mogelijk zijn de wereldwijde tendens te weerstaan, ook al is het een van de laatste naties die dat doen.

  De grote ontmaskering

De laatste nagel in de doodskist van het corona narratief is er misschien ingeramd met de onlangs gepubliceerde VAERS-gegevens uit de VS. Volgens deze gegevens zijn slechts 4-5% van de batches mRNA-vaccins verantwoordelijk voor het merendeel van de ernstigste vaccinletsels, waaronder de dood. Dienovereenkomstig zijn er batches met meer dan drieduizend maal het sterftecijfer. Enerzijds zou dit de hoge zogenaamde doorbraakpercentages van de vaccinatie verklaren (omdat talloze mensen alleen een placebo hebben gekregen), anderzijds doet het de ongelooflijke verdenking rijzen dat de fabrikanten van mRNA-vaccins opzettelijk “Mengelesse” proeven uitvoeren in een reusachtige wereldwijde “veldproef”.

Maar ook in Duitsland wordt het door de evaluatie van de officiële gegevens steeds duidelijker: sinds het begin van de inentingscampagne in het voorjaar van 21 zijn de sterftecijfers de pan uit gerezen. Het schijnt dat er veel slachtoffers zijn van deze partijen. Bij verdere verduidelijking kunnen wij dus in de nabije toekomst een gigantische golf van rechtszaken verwachten, alsmede een pijnlijke politieke en juridische herwaardering.

Het besluit van de Duitse regering om vaccinatie verplicht te stellen lijkt alleen maar op een kinderachtige daad van weerspannigheid. Het zal jammerlijk mislukken door het stugge verzet van een vastberaden kern van minstens tien procent van de bevolking. Verscheidene politici en media in Duitsland hebben de tekenen des tijds ook ingezien en kondigen een voorzichtige terugtocht aan.

Of dit gedaan wordt uit inzicht of om te ontsnappen aan de volkswoede die op een dag in de niet al te verre toekomst dreigt, valt nog te bezien.

Is dit nu een reden om feest te vieren?

Ik denk het niet! Het gevaar is veel te groot dat de tegenstander, overeenkomstig de Aziatische krijgskunst, zich eerst tactisch zal terugtrekken in het aangezicht van een moment van hopeloosheid, om zich te hergroeperen. Het kan zelfs zijn dat hij onze schijnoverwinning als zodanig gepland heeft, om ons in een vals gevoel van veiligheid te sussen.

  Het bizarre 'Titan'-verhaal is nog vreemder geworden: Amerikaanse ambtenaren schijnen ontdekking van implosie in de doofpot te hebben gestopt

Als u zich in de denkwijze van deze globalisten verplaatst, is dit volkomen logisch. Bill Gates waarschuwde een jaar geleden dat het volgende “virus” wel eens tien keer zo erg zou kunnen zijn. Nu de hele infrastructuur voor het vaccinregime is opgebouwd en ingestudeerd, zou de angstige massa dan om een nieuw vaccin schreeuwen. En weer zou het, als bij toverslag, onmiddellijk beschikbaar zijn.

En indien het ooit faalt, zijn er nog meer mogelijkheden

Deze luchthartige uitdrukking zou kunnen voorkomen als de cabal zichzelf met de rug tegen de muur ziet staan. Want één ding moet duidelijk zijn: zij zullen niet opgeven!

Het satanische monopoliespel komt steeds meer aan het licht. Ook ligt het internationale financiële systeem sinds 2008 in coma en wordt het alleen “in leven” gehouden door criminele faillissementsfilibustering met behulp van afschuwelijke belastingbiljoenen en het bedriegen van goedgelovige spaarders.

Als de onvoorstelbare fraude bij een groter aantal burgers bekend zou worden, dan zou geen middel onbeproefd blijven op de uitvoerende verdiepingen van regeringen, grote bedrijven, loges en VN-organisaties. Zij zullen dit met alle beschikbare middelen trachten af te wenden.

De Moeder van alle Oorlogen

Als door het versnelde ontwakingsproces van de massa’s zelfs een echte pandemie er niet toe leidt dat de wereldeconomie de grond in wordt geboord, dan hebben de marionettenspelers nog maar één kaart over: de Moeder van alle Oorlogen!

Dit scenario van een WO3 in het centrum van Europa, voorspeld door de Beierse helderziende Alois Irlmaier (1894-1959), is nog steeds denkbaar. In ieder geval doen de beslissende politici van de NAVO-landen er alles aan om een eventuele confrontatie met de vijand van het systeem, Rusland, altijd te laten sudderen. Of het nu het absurde getouwtrek over Nordstream II is, de gebedsmatig herhaalde nadruk op een “annexatie” van de Krim, de voortdurend geforceerde uitbreiding van de NAVO naar het oosten of de sancties, onze politiek laat niets na om de Russische beer te sarren. Telkens weer zijn onze media er snel bij om de enige schuldige aan te wijzen, het vleesgeworden kwaad “God-help-ons” Vladimir Poetin. In ieder geval valt er van onze “operettepolitici” in Berlijn niets te verwachten dat in het belang van Duitsland zou zijn.

  Groter dan de Holocaust: Brits parlementslid zegt dat 10-20 miljoen mensen werden gedood door COVID-vaccins

Wat moet er dan gedaan worden?

Wij mogen niet de illusie koesteren dat alles nu opgelost zal zijn, en evenmin mogen wij in een shocktoestand geraken. Alle mogelijkheden liggen voor ons. Het moet ons ook duidelijk zijn dat de dingen nooit meer dezelfde zullen zijn als twee jaar geleden. Ons gedrag heeft immers bijgedragen tot de malaise. Waarachtig, het was handig om om de vier jaar een kruisje te zetten en “zij daarboven” het te laten doen. Onze partijdemocratie is tot in de kern verrot. De heersende kaste heeft het contact met het volk volledig verloren. Zij heeft zich met al haar sinecures in een soort staat binnen de staat opgesteld en kan dus niet van binnenuit hervormd worden. Of wij nu wel of niet met conventionele oorlogsvoering te maken krijgen, de politiek zal in de toekomst volledig heroverwogen moeten worden. Intelligente ontwerpen liggen al vele jaren op tafel. Maar nu moeten wij hopen op het beste, maar ons voorbereiden op het ergste!

Het belangrijkste lijkt mij echter dat wij, vooral in deze tijd, geloven in de scheppende kracht van onze positieve gedachten en die gebruiken om de negatieve krachten uit te bannen. Net als een exorcist die de boze geest van een bezetene uitdrijft, met de woorden:

Ga in liefde, maar ga!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Tenpenny met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFrankrijk deactiveert 4 miljoen vaccinpassen, dwingt dubbelgeprikte burgers te kiezen tussen een booster of uit de samenleving verstoten worden 
Volgend artikelNog een pervers doel van het Wereld Economisch Forum – Mensen zijn slechts hackbare dieren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Kijk nou eens goed naar die drie foto’s zij zijn jullie aan het vermoorden en dat zijn er maar drie van het tuig plaats daar ook nog eens Rutte en Hugo met Kaag bij de handlangers van dat smerig moordenaars volk blijven jullie maar lekker je ogen sluiten de dood staat voor jullie deur en mijn waarschuwing werd afgedaan dat ik niet normaal ben want ik was immers een oude domme man hoe kan hij dat nu weten.

 1. Wat er gebeuren moet? Het allerbelangrijkste wordt WEER niet genoemd! Het monetair systeem is ten einde. De cyclus van geld is ten einde. We zullen eerst los moeten komen van de centrale banken die in handen zijn van de familie Rothschilds. Een op schuld gebaseerd geldsysteem. Als wij een eigen munt als ruilmiddel invoeren, is het helemaal afgelopen. GEEN bitcoin, want dat werkt over internet. En van wie is het internet?
  Maar daar staat niemand bij stil.

  • Fout. Geld is op zichzelf niks anders dan een ruilmiddel dat de stap van directe ruilhandel overbodig maakt zodat ik mijn boerenkool of spinazie of konijnevlees niet hoef te ruilen tegen een paar schoenen.
   De ‘cyclus van geld’ is niet ten einde. Wat nu op het punt van omvallen staat is het systeem waarmee ‘geld’ zomaar uit het niks digitaal wordt gecreeerd zonder dat er iets van waarde tegenover staat en dat wordt beheerd door een stel haakneuzen die de grote banken onder controle hebben.
   Zou men terug gaan naar ieder land met een eigen munt, die men kan devalueren indien nodig, en indien mogelijk gekoppeld aan een waardevaste standaard dan scheelt dat inderdaad al een hoop. Daarna meteen vastleggen dat banken noch bedrijven ooit weer zo groot mogen worden. De grote bedrijven zijn in veel opzichten machtiger dan de officiele regeringen van de meeste landen en vormen daardoor de-facto de werkelijke regering. Die grootschaligheid, die globalisatie, dat is wat moet worden gestopt, afgebroken en verboden.

   • Wat je schrijft is wel herkenbaar inderdaad. Die Duitse econoom Ernst Wolff zei laatst ook dat de banken als enige het recht schijnen te hebben om geld uit het niets te scheppen dat vervolgens op allerlei financiële constructies kan worden verhandeld. Het schijnt zelfs zo te zijn dat rond de 70 a 80% van al het geld met kredietverstrekking in omloop is gebracht en nooit terugbetaald zal kunnen worden. Niet dat ik het allemaal snap hoe het precies zit maar op de 5e Grand Jury zitting wordt er zeer uitgebreid op ingegaan. Interessant.. https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Tag-5-online:a

  • FF papier gaan hamsteren 😛
   Vroeger veegde je gat af met kranten papier kwam je bij de dokter of andere instantie konden ze zien dat je in armoede leefde .
   Inktvegen in je broekje .
   In dubio hoe om te gaan met het verleden hoe we als kinderen behandeld werden .

 2. Het is geen oorlog tegen bloed en vlees maar tegen de geestelijke machten van de duisternis. Zie de uitleg van de eerste helft van ‘I pet goat’ om te zien in wat voor wereld we leven. 9/11 was een belangrijke trigger – de kredietcrisis van 2008 het moment waarop grote sociale verschuivingen zijn begonnen – met als einddoel: volledig herprogrammeren van de mens, waarvan we nu de beginstadia meemaken. Het zit allemaal in dat filmpje van 7 minuten.
  https://youtu.be/1eCUOJRnfJs

 3. Dat SARS-CoV-3 eraan komt staat vast, maar niemand weet wanneer en of dat erger wordt of niet. Wat we wel weten is dat door de maatregelen ons aller immuniteit sterk afgenomen is tegen griep en verkoudheden. Het staat dus vast dat bij het eerstvolgende respiratoir infectieseizoen zonder maatregelen de seizoensgriep én de verkoudheden met secundaire infecties (bronchitis, longontsteking) er stevig zal inhakken. Dus ook als covid volledig verdwijnt krijgen we in het najaar toch weer strenge vrijheidsbeperkende maatregelen, deze keer met het griepvaccin op de QR-code. Ha, ja natuurlijk. Logisch toch in de ogen van virologen?

  • Is al veels te laat
   Super klein is die winst
   Weegt niet op tegen de verliezen
   De tijd dat de mensen wakker moesten zijn geworden
   Lagen ze nog lekker door te slapen op èèn Oor

   Nu zijn de poppetjes al aan het dansen
   Met andere woorden
   Oorlog is al begonnen en ook dieren die voldoen aan de naam mensen worden vermoord
   Uit het niets worden smoesjes verzonnen
   Redenen uit de lucht getoverd om onschuldige wezens uit te roeien

   Dank U

 4. Met welke wapens worden wij belasting betaler aan gevallen schaapjes, met de wapens die van ons belasting geld worden aan geschaft maar nog erger onze eigen kinderen richten die zelfde wapen op ons en als het moet schieten zij ze ook nog leeg op ons, en nu wat heeft het ons op geleverd een wereld die gereageerd wordt door het elite volk zij zijn de bandieten van deze tijd onze kinderen worden net als in 1940 als kanonnen voer in de frontlijn geplaats en zij vertrekken naar veilige vakantie gebieden waar ze op ons geld lekker teren en komen straks terug als helden denk maar eens aan het koningshuis die hun koffers staan al in gepakt om te vertrekken voor dat er hier een schot is gevallen en ons dom volk haalt hun straks in met vlaggetjes en harmonies of zij de wereld hebben gered hoe dom kan een volk zijn?. Maar nu staan alweer drie honderd Afghanen klaar om in hun huis te trekken hier in Nederland en nog eens vierhonderd aan de grens en komen ons leren hoe wij moeten leven en dat ook nog van ons belasting geld, verder maar klagen onze kinderen kunnen geen huis krijgen maar dat willen jullie toch Wilders heeft het steeds gezegd en als crimineel behandeld door het volk en het links kabinet. WORDT Wakker domoren.

 5. Het komt uit als de corona verdwijnt dan kom de oorlog om de rest af te maken, maar gelukkig jullie zijn gespoten met het gift van de elite hopelijk zijn jullie voor de oorlog hier uit breek al tussen de zes plankjes dan heeft de spuit toch op de een of andere manier zijn werk gedaan.

 6. En schaapjes volk kijk nou eens goed op elke zender is Poetin het beest en hoe zit het nu met de corona is die ineens verdwenen bij de NOS en uit de media komt jullie dat niet bekend voor, corona heeft nooit bestaan hun smerig spel is volledig mislukt en nu moet Poetin de man worden die in 1940 Hitler was er zullen 3 miljard van de aarde moeten verdwijnen om de elite hun bezittingen en geld te kunnen verdedigen en iedereen die corona gestoord was en nog is zullen ook weer hier mee weg lopen angst en onzekerheid en niet de waarheid onder ogen zien, er is ook goed nieuws het zal snel gaan een jaar en dan lig alles plat en de rijken en elite kunnen weer volop gaan graaien suffers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in