Elin wist uiteindelijk zelf aan de aanrander te ontsnappen door uit de bus te rennen. © Politie

Elin, 16 jaar, zat in een bus in Stockholm toen een Iraanse man naast haar ging zitten en haar intens begon te betasten. Hoewel het meisje alles deed om de aandacht van de andere passagiers te trekken, greep niemand in. – Ik schreeuwde meerdere malen zodat de mensen het zouden horen, zegt Elin

Het was op 20 juli van dit jaar om 18 uur ’s avonds dat Elin op de bus stapte naar Norsborg. Ze ging zitten en luisterde naar muziek in haar koptelefoon toen de 22-jarige man verscheen, meldt Fria Tider.

Ik zat aan de rechterkant van de bus en de man zat aan de andere kant, dus naast me maar aan de andere kant. Hij stelde zich een beetje snel voor en vroeg me om naar zijn kant te komen. Het voelde alsof hij iets wilde vragen, zegt Elin tijdens het verhoor.

De man vroeg in gebrekkig Zweeds het meisje waar ze naartoe ging. Ze vond het vreemd, maar antwoordde dat ze naar haar vriendin ging.

Hij vroeg me of ik gezelschap wilde en ik antwoordde dat het niet nodig was omdat mijn vriendin me zou ophalen. Ik verzon het ter plekke, het voelde raar.

Na een paar haltes begon de Iraniër ineens het meisje aan te randen.

Hij wilde mijn hand vasthouden, ik zei nee en toen pakte hij mijn hand en ik legde zijn hand terug. Toen begon hij weer en raakte hij mijn binnenste dij aan en toen zei ik stop. Toen deed hij het weer en zei stop nog harder zodat de mensen het zouden horen, zegt het meisje tijdens het politieverhoor.

Hij probeerde me ook een paar keer te kussen. Hij leunde voorover en ik leunde weg. Hij legde zijn rechterarm om mijn nek en leunde een beetje op me.

Toen de bus in Högdalen kwam, wist Elin uiteindelijk zelf aan de aanvaller te ontsnappen door uit de bus te rennen.

Aladdin werd vrijgelaten en verkrachtte daaropvolgend een 13-jarig Zweeds meisje op weg van school naar huis: "Hij lachte alleen maar"

Een beveiligingsmedewerker die in Högdalen was om te patrouilleren, kwam Elin tegen toen ze van het busstation kwam rennen. Hij zag dat ze erg verdrietig was en openlijk huilde. Hij en zijn collega’s namen toen contact op met het meisje en vroegen haar hoe ze zich voelde, maar kregen aanvankelijk geen antwoord. Later, nadat de beveiligers zich hadden voorgesteld, begon ze te vertellen wat er was gebeurd.

Wat ze vertelde was dat er een weerzinwekkende man in de bus was die haar op ongepaste plaatsen had betast en dat ze hier in Högdalen de bus was uitgerend om aan die man te ontsnappen, zegt de beveiliger.

Tweede slachtoffer: 12-jarig meisje

Elin is niet het enige slachtoffer van de 22-jarige. Op 13 september viel hij in Svedala een 12-jarig meisje aan dat buiten de ingang van haar woonflat stond toen de Iraniër verscheen. Hij sloeg zijn armen om de 12-jarige heen, trok haar naar hem toe en probeerde haar te kussen. De moeder van het meisje werd door een vriendin van haar dochter verteld wat er was gebeurd, waarna de politie ter plaatse werd geroepen. Het meisje kon vervolgens de dader aanwijzen, die werd gearresteerd.

Volgens de moeder was het meisje na het incident erg overstuur, hysterisch, geschokt en was haar humeur lange tijd daarna door het incident sterk beïnvloed.

De 22-jarige is nu veroordeeld tot vijf maanden gevangenisstraf voor seksuele intimidatie, ongewenste intimiteiten, diefstal, heling en twee gevallen van vandalisme.

Mag in Zweden blijven

Hij verschijnt reeds zes keer in het strafregister en werd op 27 augustus 2020 door de districtsrechtbank van Södertörn veroordeeld. Volgens de rechtbank van Stockholm is het te wijten aan de terugval van de man in een gelijkaardig misdrijf dat de straf deze keer bepaald is als een gevangenisstraf.

Moslims rolden hun bidmatjes uit op de voetgangersstraten in Malmö - om de stemming onder hun eigen volk te kalmeren

Maar ook deze keer wordt de 22-jarige, een Iraanse staatsburger, niet tot uitzetting veroordeeld.

Elin heeft eigenlijk een andere naam.

Aladdin werd vrijgelaten en verkrachtte daaropvolgend een 13-jarig Zweeds meisje op weg van school naar huis: “Hij lachte alleen maar”

5 REACTIES

 1. Dat het allemaal teveel wordt met die vreemdelingen die onze cultuur niet respecteren en onze vrouwen maar verkrachten en geen straf krijgen naar eigen land sturen ener zijn al veel problemen opgelost

 2. Hun “thuislanden”zijn veilig; dus wat er is:retour, en grenzen dicht.
  Retour is simpel.
  Uitkering stopzetten.
  Dan gaat merendeel,de rest handje helpen; NIET op vliegtuig (duur) maar de grens overzetten–letterlijk.
  WEL vooraf vingerafrdukken nemen en foto. endie in EU opeen data bank zetten

 3. Ik vraag me altijd af wat er door al die mensen heen gaat als ze thuis weer aan de warme prak zitten.

  Ik zat in de bus en was getuigen van een grove aanranding, en ik heb helemaal niks gedaan, behalve gekeken.
  Heb jij nog wat leuks mee gemaakt vandaag op je werk, schat?

 4. Westerse mannen van tegenwoordig, vooral de jeugd zijn watjes, die eigen vrouwen niet beschermen tegen dit tuig! Het land uit die criminelen in een werkkamp met zwaar regime en dan terug naar hun eigen achterlijke cultuur waar ze vandaan komen

 5. HET WORD STEEDS GEKKER , WIJ HEBBEN GEEN VERDEDIGERS MEER VAN HET CRISTELIJKKE EUROPA ,DENK AAN DE KRUISVAARDERS , ZIJ TRAPTEN DE ISLAM WEER TERUG UIT EUROPA LANG GELEDEN , HELAAS ZIJ ZIJN TERUGGEKEERT DIT KEER VERWELKOMT DOOR DE LINKSE RAT/VERRADER , EUROPA WORD OVERSPOELD DOOR DEZE ZOGENAAMDE CULTUURVERRIJKERS , DIT ONNOZEL/NAIEF CONTINENT IS NIET MEER TE REDDEN , WIJ ZIJN VERRADEN DOOR DIE LINKSE SMEERLAPPEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here