Coronapolitiek: “Uiteindelijk zullen we in een multinationaldictatuur wakker worden”

0
The Matrix, Neo awakenig © Warner Bros

Sinds 2006 vertegenwoordigt Dr. Dagmar Belakowitsch de FPÖ als afgevaardigde in het parlement. Sinds de Coronacrisis de Oostenrijkse politiek en maatschappij op zijn kop zette, werd de expertise van de deskundige arts een belangrijke factor in de brede oppositie tegen de Coronamaatregelen van de regering.

In een interview met Wochenblick beschrijft ze het falen van de overheid en de gevolgen van wat zij ziet als misplaatste Coronamaatregelen. Ze kijkt met bezorgdheid naar de toekomst.

Onmiddellijk na het begin van de lockdown werd het duidelijk dat de maatregelen niet in elkaar pasten, dat ze niet erg effectief waren, dat het uiteindelijk alleen maar gewoonweg voor de bühne was, zegt Belakowitsch.

Terwijl de kanselier en de minister van Volksgezondheid spraken over een explosie van de bedcapaciteit op de intensivecareafdelingen en waarschuwden voor 100.000 sterfgevallen, hield zij de dagelijkse AGES-cijfers (Oostenrijks Agentschap voor Gezondheid en Voedselveiligheid) in de gaten.

Deze cijfers hielden een dergelijke vrees niet voor gerechtvaardigd:

De bezettingsgraad was op dat moment altijd 10-15%. Het was al snel duidelijk dat de bondskanselier zich vooral bezighield met het inspelen op de angsten van de Oostenrijkers.

Bescherm de risicogroepen

Belakovich heeft altijd opgeroepen tot bescherming van risicogroepen met behoud van “normale normaliteit”. Maar de overheid heeft zich daar nooit aangehouden en daarom zijn het vooral de ouderen die aan Corona sterven, hekelt ze.

In plaats van eindelijk een strategie te presenteren, zou de regering proberen om “alles wat op een of andere manier leuk is” voor de Oostenrijkers te vernietigen. Het feit dat veel Oostenrijkers dit jaar niet in staat waren om hun familie met Kerstmis te bezoeken en dat ook de skivakantie grotendeels onmogelijk is gemaakt, vindt Belakowitsch “buitengewoon kwaadaardig”.

De economie tegen de muur gereden

  Hier komt dystopie: het dreigende onheil van de Great Reset samenzwering

De regering heeft een jaar van het onderwijs van de kinderen gestolen, maar de moeder van twee kinderen vindt ook het verplicht dragen van mondkapjes op scholen en het contactverbod schadelijk. En de economie van Oostenrijk? – “Die is tegen de muur gereden”.

Belakowitsch is ervan overtuigd dat de resulterende sociale ongelijkheid drastische gevolgen zal hebben:

Uiteindelijk zullen we in een multinationaldictatuur wakker worden. Dit globale virus zal de motor van de globalisering worden. En dat is waar ik deze regering de schuld van geef. En dat is waar je je moet afvragen, is dit zo gepland?

Met de Cadillac naar de Sociale Dienst: hoe buitenlanders schaamteloos de welvaartsstaat bedriegen 

Vorig artikelBill Gates maakt zich zorgen over de lage Covid-19 cijfers in Afrika
Volgend artikelNiemand in de bus greep in – ondanks het wanhopige geschreeuw van het meisje
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in