Lang heb ik geloofd in het sprookje van dat land van vrijheid en onbegrensde mogelijkheden. Het was er met de paplepel ingegoten, weliswaar niet door mijn ouders maar toch wel door school en media. De grootste dankbaarheid moet de bevrijding van de Duitsers zijn in de Tweede Wereldoorlog. Ik zie het anders nu, schrijft gastauteur Niccos.

“Op een dag zal, naar het voorbeeld van de Verenigde Staten van Amerika, er een Verenigde Staten van Europa komen.” ∼ George Washington, 1e president van de VS, 1732-1799

Nederland is niet bevrijd, het is alleen van eigenaar gewisseld. De VS hebben daarnaast ook de rol van Engeland overgenomen als mondiale groot-kolonisator. We zijn gewoon gebruikt voor de lange langetermijnplannen van lieden die smachten naar wereldheerschappij. Ik heb er lang over gedaan om dit in te kunnen/willen zien.

“Verstandelijk weet ik dat Amerika niet beter is dan ieder ander land; gevoelsmatig weet ik dat zij beter is dan ieder ander land.” ∼ Sinclair Lewis, schrijver en Nobelprijswinnaar literatuur, 1885-1951

Jaren geleden ging ik mij meer verdiepen in de wereldpolitiek en ik was verbaasd te vernemen dat zoveel landen een regelrechte hekel aan de VS hadden. Nu weet ik dat verreweg de meeste landen en dus ook mensen een rothekel hebben aan de VS. Ik ben daar één van. De VS is een verachtelijk land in zoveel opzichten.

“Ik heb niks meer met Amerika. Ik zou nog niet eens terug gaan wanneer Jezus Christus president zou zijn.” ∼ Charlie Chaplin, acteur en komiek, 1889-1977

Dan heb ik het nog niet eens over de uitroeiing van de oorspronkelijke bewoners. Nog niet eens over de extreme rassenhaat in dat land. Nog niet eens over de vulgaire vreetlust van haar burgers. Nog niet eens over de decadentie die gedachteloos over de lijken op straat stapt. Teveel om uit te kotsen.

De VS hebben in heel de wereld huisgehouden. Wie niet voor ze is, is tegen ze. Lukt het niet goedschiks, dan net zo gemakkelijk kwaadschiks. Oorlogen en kleurenrevoluties, ze kunnen het allemaal. Het maakt niet uit wie er aan de macht is, de macht die ze hebben wordt altijd maximaal gebruikt.

“De ontdekking van Amerika was de grootste uitspatting van wreedheid en roekeloze hebzucht in de gehele geschiedenis.” ∼ Joseph Conrad, schrijver, 1857-1924

De ‘gewone’ burger van de VS ten spijt, ze worden vertegenwoordigd door patsers en geregeerd door ongeziene lieden op de achtergrond. De politici hebben allemaal een grote bek, maar dansen naar de pijpen van de rijken der rijken. Alles draait om geld en macht. Geen enkele politicus uitgezonderd.

“Amerika heeft de beste politici die er te koop zijn.” ∼ Will Rogers, acteur en humorist, 1879-1935

Het is onverteerbaar dat onze zogenaamde volksvertegenwoordigers kruipen voor die gladjanussen uit de VS. Dat we worden meegezogen in misdaden tegen de mensheid. Dat onze vrijheid onder druk staat van een meedogenloos apparaat dat voor moord niet terugdeinst. Als je het eenmaal ziet, kun je er niet van wegkijken.

Inderdaad moet je dan besluiten om of mee te doen of er van weg te gaan. De meeste landen in de wereld gaan er nu van weg. Eindelijk. Maar helaas zal Nederland de laatste zijn die haar lidmaatschap van de fanclub op zal zeggen. Gadverdamme dat ik in een land woon waar politici de hoeren van de VS zijn.

  Ministers Rutte IV, Hallo Vaarwel

De gewone burgers moeten wakker worden en zien voor wat het is. Ze moeten ook kiezen, want van twee walletjes eten is niet alleen moreel verwerpelijk het schaadt ook ons aanzien in de wereld. Nederland moet stoppen met kwijlen en de rug rechten. Rot op met die Verenigde Staten van Amerika.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Hoe diep de verrotting is doorgedrongen in de kern van de regering en de instellingen van de Verenigde StatenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDalai Lama verontschuldigt zich nadat hij op video is betrapt terwijl hij jonge jongen vraagt aan zijn tong te “zuigen”
Volgend artikelRothschilds sturen Franse president Macron naar China in poging Europa te redden terwijl Amerikaans Rockefeller-imperium in paniek raakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Als je het eenmaal ziet, kun je er niet van wegkijken.
  Juist!
  Maar ik zoek naar een manier, hoe hier mee om te gaan.
  Er zijn mensen die het met mij eens zijn, maar dat is geen samenleving.
  Wij wakkeren vormen geen eenheid, maar worden vernietigd door steeds meer regels en wetten die door de criminele overheid worden bedacht.
  Ik steun hen die het volgens mij waard zijn, maar ik heb niet echt het gevoel dat het allemaal goed komt.

  • Hallo Timbre, wellicht is het helemaal niet de bedoeling dat we een eenheid vormen opdat ieder individu volledig in zijn eigen kracht komt te staan en vanuit die kracht verbinding krijgt met het geheel. ‘We’ zijn met veel meer dan we denken maar zoeken nog teveel naar 100% overeenkomst. Onthechten van ‘de buitenkant’ is nodig want daardoor kan de liefdevolle ziel naar buiten gaan schijnen. Alles komt goed, want er is geen andere weg. Groetjes, Niccos.

   • Eens.
    Veel sentimentele mensen die ik ken hebben wat weerstand tegen mijn technische uiteenzettingen omdat ze geloven in absolute eenheid, het nondualisme. Toch in die eenheid ontstaat natuurlijke verscheidenheid. Niet voor niets is onderscheid (Engels: discrimination) essentieel om eenheid te bereiken. Viveka (onderscheid) en vairagya (onthechting) zijn de eerste vereisten voor vedanta.

    Natuurlijk klinkt een technische uiteenzetting weer niet warm en soft genoeg. Maar eenheid bevat ook diversiteit. We proberen enkel van het dualisme, de emotionele geaardheid vrij te komen. Eenheid staat hoog in het vaandel van de mystiek, maar zelfs vedanta, non-dualisme kan tot eenheid van de fysieke vorm leiden. Dat is denk ik het probleem van tegenwoordig. Occultisme wordt ook wel praktische mystiek genoemd, omdat de mystiek op emotioneel vlak blijft en nooit haar idealen kon verwezenlijken.

    • WIJ zijn 8miljard ego’s die in de kern uit 1 ziel bestaan. De 8miljard ego’s zijn allemaal individueel bezig om dat te begrijpen. WIJ zijn die ene ziel (God) die zichzelf in 8miljard ego’s ervaart en uiteindelijk het ZELF realiseert. Wij ontwaken niet tot de realiteit van God, God ontwaakt tot de realiteit van zichzelf. We zijn allemaal op andere bewustZIJN niveaus onderweg naar deze realisatie. Zodra er genoeg mensen zijn die dit realiseren, wordt het ineens voor iedereen algemene kennis. Dat is de Great Awakening die aanstaande is. Zodra het individu dit realiseert, verdwijnt de hechting aan de buitenkant, omdat we realiseren dat we één zijn. WIJ zijn één leven, verdeeld in vele losse wezens. Als je dat realiseert wordt alles liefde, eenheid.

     Wauw Niccos, wat een inspiratie creëer je, dankjewel. En nogmaals bedankt aan Rommel dat dit er allemaal mag zijn hier. Essentiële inzichten die ons dichter bij ons ZELF brengen.

     • Hallo Naam:*, mooie video van Shunyamurti, dank je. Over het Ego en de Ziel ga ik een artikel schrijven. Vragen om over na te denken en op in te voelen: Is de mens de ziel van dit Universum of is de mens de zonnevlecht, of misschien het hart of het immuunsysteem? Is de mens de ‘laatste’ stap naar God of speelt de mens ‘slechts’ een rol in een veel groter geheel? Kunnen de voorzichtige inzichten uit deze mijmeringen ‘het verhaal’ aanpassen? Groetjes, Niccos.

      • @Niccos… dit filmpje van Shunyamurti vat het wel zo ongeveer allemaal samen. We zijn een ZELF die zichzelf aan het realiseren is.

       En wat John hieronder zegt… we zijn allen één (ZELF/ziel/God), maar niet eens (ego).

       Wat we nodig hebben is hetzelfde, wat we willen is voor elk ego anders. In wat we nodig hebben zijn we dus één.

    • Mooi gezegd, John. Het blijft moeilijk hè. Het is zulke abstracte abracadabra voor wie het niet begrijpt. Ik moest ook de bijbel van Jezus zo een 100 keer lezen, nondualisme zo een jaar of 15 bestuderen en laten bezinken… Maar ik leer dan ook traag. Krishnamurti was duidelijk; alles is in feite hebzucht. Overwin je dat, dan ben je al heel ver.

     • @Antisoof… Prachtig mens die Krishnamurti. Daar heb ik veel van geleerd. Wat me het meest is bijgebleven van Krishnamurti… de mensheid in zn ego is verslaafd aan childish games… en… het ego is er alleen om de bus te halen… en what will it take for mankind to grow and to really truly change? Mooi hoe hij mensen de aanwezigen vaak vroeg wat ze kwamen doen en of zijn praatjes een uurtje vermaak waren of dat ze er echt wat mee deden. Ik vind het mooi hoe hij mensen meeneemt in een manier van zijn/denken/analyseren.

      • Mooji ook Mooi 😉
       Kennen jullie Hans Laurentius een nuchtere Hollander die “leerling” was van Alexander Smit.
       Ik heb veel aan hem gehad in mijn diepste wanhoop en zelfonderzoek
       Hij geeft satsangs (you tube)
       En heeft aardig wat boeken geschreven
       zoals Rozegeur en Prikkeldraad
       Jeff Foster ook mooi…..

   • In de tijd rond of al voor het begin van de 20e eeuw ontstonden er tal van kunst stromingen, impressionisme, expressionisme enzovoort. Al die kunstenaars ‘jatten’ van elkaar, maar er ontstond daardoor juist een grote verscheidenheid aan stijlen, terwijl nu alle authenticiteit draait om plagiaat, een steeds grotere competitie en daarin juist uniformiteit. Daarom, van competitie word je niet uniek.

   • Ik heb hier alleen een boeket van uitgezochte bloemen gemaakt en heb er niets van mijzelf bijgevoegd dan het touwtje dat ze samenbindt.

    Montaigne.

   • een 1-heid willen ze koste wat kost voorkomen, daarom wordt ook iedereen die zijn/haar kop boven het maaiveld uitsteekt met een grote aanhang volgers of invloed, de kop ingedrukt.

    maar alleen per individu samenwerken kan wel, immers oncontroleerbaar zolang je van het web/digi wereld weg blijft qua zaken ondernemen tegen.

    1 persoon kan met gemak 1 ander persoon naar een andere wereld helpen, maar ga niks daarover benoemen of vertellen of verspreiden qua trots, trots doet opvallen en kan de nekslag worden van. Dus, werk alleen, werk snel en stil ala Ninja in the night, one by one getting rid from a lot of Evil is possible if you can handle that sh*t.

    peace.

 2. Dank voor de woorden die ik wel denk en alleen in kleine kring uitspreek.
  Dat wordt niet in dank afgenomen, dus de kring wordt kleiner.
  Ook dat is niet erg, men weet dat ik een dwarsligger ben.
  Amerikaanse en Engelse indoctrinatie uit “dankbaarheid” voor de “bevrijding” is er met de paplepel ingegoten. En laten wij de zogenaamde VOC mentaliteit van Balkenende maar snel ombuigen tot een echte Nederlandse cultuur zonder Oranje,

  • Ha precies ik ben nu 73 jaar ik ben er niet bang voor ik stel altijd vragen naar div personen en zien mij altijd als een dwarsligger van jongs af aan naar mijn ouders dan was ik weer te brutaal en moest zonder eten naar bed🧐🤔🖕💉😜ik ben geen🐑

 3. Helemaal eens met deze schrijver. Il verdiep mij al decennia in die vieze amerikaanse politiek. Met name de false flags zoals 9/11 maar ook groeperingen zoals Black Lives Matter (van George Soros) hebben mij aan het researchen gezet. In 9/11 heb ik indertijd zeker 100+ uren internettijd in zitten.
  Zoveel schit de cia, m16 en andere instellingen en personen hebben veroorzaakt in de wereld, dus ook buiten de Verenigde Staten is niet bij te houden. Evil Empire dat is wat de Verenigde Staten zijn.

 4. Klopt man.
  Het grote probleem in dit hoerenland is dat stuk bevolking dat zich laat besodemieteren…… een grote bek heeft over zaken waar ze geen verstand van hebben……je welkom heten als je hun achterlijke gezwam onderschrijft. …..en gaan gillen als je dat niet doet.

  Het grootste deel van mijn familie zit ook zo in elkaar……weet zich gedragen door het dorp waar ze wonen…… ontlenen daar het recht aan om een arrogante lompe knurft te zijn…….!

  Heb daar het afgelopen weekend weer een fijn voorbeeld van mogen aanschouwen.

  We hadden een sterke band ……met de nadruk op hadden.

  Gebroken illusies.
  Niets is wat het lijkt.

  Geen ideeën meer over hoe verder. Die had ik meer dan genoeg in constructieve zin.

  We zullen onszelf opnieuw moeten uitvinden……en daar past die gestoorde ego-trip van het grote gelijk niet in.

  Ga dat maar uitleggen. Best lastig.

 5. USA is voortgekomen uit leden, uit landen van west Europa. Eerste kolonialisten, bestuurders uit Europa
  mentaliteit/ lieden kan gelinkt zijn aan de “val” van het Romeinse rijk- mi reorganisatie.
  Logisch dat UK, Nederland, USA’s grootste maatjes zijn.
  1e 2e wo gepland: door EU en USA
  Meer wereld invloed, economische groei Duitsland onderuit gehaald, zoals nu weer gebeurd.

  • Mooie reactie, ik zit op dezelfde informatie te verdiepen. Mooi hoe dit steeds meer synchroom loopt. We zijn bezig om hele wezenlijke dingen te onthullen.

   • Graag sluit ik mij bij deze constructieve reacties aan. In 1999 kwam de laatste film van Stanley Kubrick (1928 – 1999) uit ‘Eyes Wide Shut’ met Tom Cruise en Nicole Kidman. Achteraf was het dus Kubricks zwanenzang. Kubrick was wat betreft de plannen voor de totstandkoming van de New World Order zonder twijfel een ingewijde. Hij was ook de regisseur van de maandlanding op 20.07.1969, die integraal is opgenomen in de woestijn van New Mexico. De ‘reis’ naar de maan is gemaakt met de Apollo 11 en 11 is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.
    Eyes Wide Shut gaat over een koppel dat aangesloten is bij een geheim genootschap en een telg van de Rothschilds heeft zijn/haar kasteel graag ter beschikking gesteld voor de filmopnames.
    In het stripverhaal ‘De sigaren van de farao’ (1934) van Hergé (pseudoniem van Georges Remi, 1907 – 1983) komt Kuifje op een gegeven moment terecht bij een bijeenkomst van een geheim genootschap, er zijn opvallende parallellen te trekken tussen de film en het stripverhaal en dan denk ik in de eerste plaats aan het gebruik van wachtwoorden. In de film ‘Eyes Wide Shut’ dragen de aanwezigen maskers en in Hergés verhaal is het een soort monnikspij. De aanwezigen bij een bijeenkomst van een geheim genootschap in de film zijn vrouwen en mannen en in het stripverhaal zijn het uitsluitend mannen.
    Het zal de lezer niet verbazen dat Nicole Kidmans vader (een rechter) is beschuldigd van kindermisbruik, maar hij is niet veroordeeld. Hoe zou dat toch komen?
    Hergé was bevriend met koning der Belgen Leopold III (1901 – 1983) en volgens mij moeten ze elkaar kennen van een vrijmetselaarsloge of een ander geheim genootschap.

 6. Wat er aan de hand is heeft ook een beetje te maken met het Watermantijdperk waar we nu aan beginnen, dat de 7e straal vertegenwoordigt. Het vorige was het Vissentijdperk dat de 6e straal vertegenwoordigde. De 6e straal werkt op het 6e gebied, dat is het astrale. Het 7e is het fysieke maar werkt ook op het 1e. Bijna alle religies zijn 6e straal. Maar de 6e straal is er nooit in geslaagd zijn idealen in de praktijk te verwezenlijken. De 6e straal trekt zich langzaam terug (uit incarnatie) en zo ook de vormen die ermee gepaard gaan. De glamour van 6 is fanatisme.

  De VS hebben een 6e straals persoonlijkheid en een 2e straals ziel. Hier ligt ook het onderscheid tussen Jezus met een 6e straals ziel en Christus ( 2e straal). De Joden die Jezus niet als de Messias erkenden hadden ergens een punt, maar het is de vraag of ze ‘de Heer’ erkennen. De wereld wacht op de uitdrukking van de 2e straals ziel van de VS. De ziel ontplooit zich altijd later in de evolutie. Uit de verdrukking van 6 is het fundamentalisme ontstaan. De VS heeft andere prioriteiten, zoals Polen. Polen heeft 6-6. Ierland heeft ook 6-6. Israel heeft 3-6. Veel moslimlanden zijn ook 6e straal. In een land als Joegoslavië zijn de stralen veranderd. Servië is nu 6-3. De zielestraal blijft net als bij mensen van leven tot leven hetzelfde.

  Kortweg.

  1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde. Alle stralen zijn substralen van de 2e, omdat ons zonnestelsel 2 is.
  Landen en mensen worden op 2 niveaus beïnvloed door de stralen, ziel en persoonlijkheid.
  De VS was een experiment van de geestelijke hiërarchie. Amerikanen, als er iets mis is, beginnen altijd over de indianen; die zijn bijna allemaal gereïncarneerd in de blanken.

 7. @Niccos… ‘want van twee walletjes eten is niet alleen moreel verwerpelijk het schaadt ook ons aanzien in de wereld. Nederland moet stoppen met kwijlen en de rug rechten.’

  Nederland was een grote speler bij het ontstaan van de USA. Nederland is bij uitstek een land van opportunisten. De VOC waren rovers die hun eigen moeders voor een bos wortelen verkochten. Nederland is een natie geregeerd door NSB’ers. Laffe verraders die met elke wind meewaaien om hun agenda voor macht uit te voeren.

  De Engelsen namen het stokje van ons over in de USA. Er kwam een burgeroorlog in de USA. De burgeroorlog werd verloren en de Engelsen werden verjaagd. Toen lieten de Engelsen de eerste echte president, Abraham Lincoln, vermoorden en installeerden hun eerste handpop, Andrew Johnson, en ze maakten van Washington DC een corporatie waarmee ze de onafhankelijke staten van de USA weer onder controle kregen.

  WO2 was het middel om in Europa exact hetzelfde te doen en de USA 2.0 te stichten. Daarnaast was het doel om Israël te stichten, om zo het midden oosten binnen te dringen.

  Nederland is vanaf het stichten van de USA en tot heden een hele grote speler in de club die de planeet wil veroveren. En sinds WO2, 18 mei 1940, bestaat Nederland helemaal niet meer. Alle kabinetten, alle premiers na WO2 zijn handpoppen van de USA/UK.

  Wij zijn sinds WO2 een corporatie van Washington DC, wat een corporatie van Londen, wat een corporatie is van het vaticaan, wat een corporatie is van Israël, wat wordt bestuurd door de zionisten.

  De zionisten zijn lang geleden geïnfiltreerd door de Khazariaanse maffia. Wij leven in de staart van een plan dat al duizenden jaren speelt. Deze Khazaren herhalen dit kunstje al duizenden jaren, tot op een punt dat ze inmiddels het gehele westen hebben geïnfiltreerd. De romeinen, de Egyptenaren, overal hebben de Khazaren zich in gemengd, dit speelt al heel heel heel lang. Ik puzzel e.e.a pas een jaar of 5 aan elkaar, masr dit is wat ik tot dusverre heb ontdekt door me simpelweg in die Khazaren te verdiepen en van NU terug te gaan naar de oorspronkelijke Khazaren.

  Als je er meer van wil weten, verdiep je dan in die Khazaren, daar is alles mee begonnen. China en Rusland weten vanuit de oudheid wie en wat de Khazaren zijn, het zijn satanisten. Het is een club rovende opportunisten zonder geweten, het zijn de psychopaten op aarde verenigd in één club, een volk van moordenaars verkrachters rovers bedriegers etc etc etc. Het is het kwaad op aarde in menselijke vorm. De Khazaren hebben de duivels bijbel geschreven. Er is de mensheid, en er zijn de Khazaren.

  Ze hebben alles geïnfiltreerd en alle clubs die wij kennen opgericht of geïnfiltreerd en overgenomen (o.a. de tempeliers, de vrijmetselaars, de jezuïetenorde, de illuminatie, de orde van Malta, de nazi’s, de Bilderberg groep, de club van Rome, de VN, de EEG, de EU, IMF, WHO, de centrale banken, alle koningshuizen, het vaticaan, alle westerse overheden, alle westerse inlichtingendiensten etc etc etc etc etc eindeloos etc). De Rothschild’s, de Rockefeller’s, Soros zijn de bekende gezichten en namen, daarachter zitten de families die nog machtiger zijn. Zij zijn het kwaad op aarde. Rusland en China weten dit, de inwoners van het westen hebben (nog) geen idee door wat voor demonen wij al duizenden jaren worden onderdrukt.

  De apocalypse die nadert gaat alles onthullen en onze westerse ego’s zullen sterven om plaats te maken voor een nieuw bewustZIJN. Wij westerlingen leven letterlijk in het duister… het duister in het westen maakte ons juist wijs dat wij het licht zijn, zodat wij het duister aan de rest van de mensheid wilde opdringen. WIJ (in het westen) leven daardoor in een omgekeerde wereld. En om die wereld obv leugens in stand te houden, is alles meer en meer op de kop gezet. Tot op het punt dat er rare spuitjes en chemtrails en 5G en maatregelen en een complete agenda van waanzin nodig is om het imperium van leugens overeind te houden. Wij leven in één gigantische leugen. En daar komen we alleen nog uit als onze ego’s eindigen en ons bewustZIJN ontwaakt. ALLES wat er momenteel gebeurt heeft als doel om ons bewustZIJN te verwoesten en onze ego’s (programmering) te vereeuwigen.

  Haha… ik schrijf weer een heel artikel naar aanleiding van jou artikel Niccos. We zitten in een oorlog om het bewustZIJN, een spirituele oorlog. De vijand heeft ons geprogrammeerd (ego), dat is de matrix. De uitweg is LIEFDE… hetgeen elk mens nodig heeft. We hebben allemaal een individuele wil, waar we ruzie en oorlog om maken, maar wat we allemaal nodig hebben is LIEFDE. Angst (ego, denken, willen, programmering) maakt ALLES heel complex en het verdeeld ons.

  LIEFDE is verenigt en verenigt zijn WIJ sterk en onverslaanbaar. Wij moeten verenigen en LIEFDE is de sleutel/de manier om dat te doen. Zodra WIJ verenigen worden we één onverslaanbare macht die het kwaad vernietigd zonder dat er geweld nodig is, omdat WIJ met miljarden zijn en ZIJ in de kern slechts met duizenden.

  • Tussen de moord op Abraham Lincoln in 1865 en John F. Kennedy (1963) zijn een aantal opvallende overeenkomsten en een daarvan is dat hun beider opvolger de naam Johnson heeft.

  • Khazaren…

   Een zeer gevaarlijke complottheorie doorspekt van jodenhaat die mede de oorzaak is van de holocaust en nog steeds wijd verspreid is in de islamitische wereld.

   Als dit het niveau is van ‘wakker’ dan is het net zo misplaatst als het links radicale ‘woke’ maar dan van het jaren 30 stempel.

   Er is iets serieus mis mee. Je kunt niet zomaar alles op een hoop gooien en het dan maar wijten aan 1 ethnische groep. Joden zijn geen lieverdjes. Maar hen uitmaken voor ‘Khazaren’ is wel heel gemakkelijk en kortzichtig.

   Kortzichtig omdat je blijkbaar niet weet wat ‘joden’ zijn. Ja, yehudim, maar dat is niet alleen één stam van Israël. Het is het overblijfsel dat terugkeerde uit Babylon. De rest heeft zich verspreid vanuit Irak naar de hele wereld. Tot in noord-Amerika toe. Vèr voor de Noormannen of Chr. Colon.

   De andere stammen van Israël waren ook al afgoden dienaars. Met name het Noorder rijk. Met name Efraïm was zeer krijgszuchtig en volgden niet de God van hun hebreeuwse voorvaders. Zij kwamen ver voorbij Perzie terecht. En degenen uit Israels Noorder rijk die dat wel deden reisden af naar Jeruzalem en gingen op in wat nu ‘joden’ worden genoemd. Dat was al in de 6e eeuw vóór Christus.

   Welk volk waar vandaan komt en met wie gerelateerd is zeer betwist aar. Zelfs de moderne genetische markers onderzoek is ook maar ‘betaald onderzoek’ en volgt een evolutionaire doctrine. De indianen komen niet uit Azië. Zo zijn er oud-hebreeuwse inscripties gevonden in Amerika. En de namen van de Maya goden vertonen opvallende namen zoals Balam Acab (hebr: balaim jacub= heren /goden van jacob). Ook kennen zij het verhaal van de uittocht uit Egypte en verwachten zij een Messias. Vanwaar Cortes zo hartelijk ontvangen werd. En Maya komt van mayim: zij die over het water getrokken zijn.

   En wat is de oorzaak van die jodenhaat? Omdat zijzelf doorvertellen dat zij het uitgekozen volk zijn van waaruit Gods Messias zal voortkomen. Dat ligt niet zo lekker bij de verzamelde afvallers (met name Ismael en Esau; arabim=aravim=vermengelden, arev=avond of vermengen).

   Nee, dat verhaal over die Khazaren is alleen maar gebaseerd op jodenhaat en het blijft maar doorverteld worden door onwetende goedgelovige onruststokers.

   • Wat klets je nou? De Khazaren misbruiken de joden als een menselijk schild. Dit hele verhaal pleit de joden JUIST vrij van schuld. De khazaren doen alsof ze joden zijn, daar kunnen de joden niks aan doen. Daar komt bij dat deze khazaren zich ook als Europeanen voordoen. Het slaat echt nergens op dat je over jodenhaat begint. Ik snap echt niet hoe je dit zo uitlegt als jodenhaat. Wat een totale onzin. De khazaren zijn geen joden, maar ze hebben de joodse top geïnfiltreerd. Net zoals ze dat in het vaticaan en in koningshuizen en in regeringen hebben gedaan. Ik begrijp echt niet hoe je dit verhaal ombuigt naar jodenhaat. Dit verhaal pleit juist de joden en alle andere volkeren vrij. Hoe jij er dit verhaal van maakt doet mijn brein echt kraken… ongelooflijk hoe je het voor elkaar krijgt. Je confabuleert een heel verhaal in elkaar.

   • Goed punt. Er zijn ashkenazi en sephardim. Ashkenazi zijn kennelijk de afstammelingen vd khazaren die zich onder de semieten gemengd hebben. Veelal ook Zionisten. En zo nog meer nuances zoals je beschrijft. Het “Oude volk” is niet noodzakelijk een gruwel zoals de zionist wel is. Maar eerder een groep mensen met grote diepgang en intelligentie die helaas niet meer van toepassing lijken te zijn in de huidige verstupificeerde wereld. Ze zijn er nog wel maar niet meer specifiek herkenbaar. Jammer.

    • @Immortal… Dankje voor de aanvulling. Volgens mij zijn de de beruchte elites allemaal Ashkenazi. Anyway… dit is gewoon allemaal op te zoeken. De Khazaren waren exact wat wij als de elites kennen… valse rovers zonder geweten. Er is zelfs duidelijk te lezen dat ze zich als joden zijn gaan uitgeven om zich achter de joden te verbergen. De joden kunnen daar niks aan doen. Disciplus Simplex reageert volgens mij gewoon op het woord Khazaren en zijn associatie dat moslims dit over joden roepen zonder dat hij echt mij reactie leest of zich verdiept. Hij reageert als op een hondenfluitje. Eerst even begrijpend lezen Simplex. Ik ben de laatste die jodenhaat of überhaupt haat wil verspreiden.

 8. Eigenlijk is de VS, praktisch gezien, een vinding van de Nederlanders, net als de Hippies die vernoemd zijn naar rijschool Hippe in Amsterdam. Een Nederlander was naar San Francisco geëmigreerd, en had zijn auto over laten komen, waar de naam van de rijschool nog opstond. Als hij langsreed, riepen ze hem na: hippee.

  • Beste koddebeier, ik heb het al eens eerder gevraagd. Weet je dat jouw plaatje van een tempelier erg ongepast is? Deze kruisridder orde knielen voor Lucifer. Zij zijn de voorlopers van de jezuïetenorde en de vrijmetselarij.

   Alles behalve vrome christenstrijders, die met een rood kruis op de borst zelfs niet knielen voor de paus. Hun religie is vermengd met die van de hashishim (assassins).

 9. Uit mijn hart gegrepen. Let echter wel dat de VS zijn samengesteld uit criminele gene pools vanuit EU. (Ik had dit al eens op een andere FN gereageerd). En nu komen je voorlopers terug om je te bijten. Ik denk dat de verrotting van de VS veroorzaakt is door de Ziomaffia parasiet die de VS steeds meer zijn gaan gebruiken als hun loopjongen en vechtershaantje – elke ‘gekozen’ president staat voor het AIPAC spandoek te poseren. Eerlijk gezegd had ik er destijds schoon genoeg van in NL met zijn verwende, hypocriete gedoe en gehuilebalk, plus de hordes aan primitievelingen die binnengeharkt waren door Joop Den Uyl waar niemand wat over mocht zeggen. In de VS moest je aanpakken en jezelf staande houden. Een leerschool waar menige NLer het niet in zou redden. Maar toch zijn mensen er daar voor elkaar, dat heb ik vaak meegemaakt. Pappa Staat USA zorgt niet voor je zoals Pappa Staat NL de Nederlander vertroetelt. Maar ik begon er op een gegeven moment ook goed van te kotsen hoe de VS maar over de hele wereld moord en doodslag aan het plegen was, en jonge mensen op doodstochten stuurden, en dat mijn mede-Amerikaan leek te denken dat elk landje een soort van disneylandje was waar ze hun knauwstemmen konden laten horen. Ook het gejubel van die hufters op het avondnieuws dat “Europe is going under!” was niet meer te pruimen. Toen maar weer eens wonen in NL… nou, eerlijk gezegd ben ik het hier ook goed zat met dit kutland dat heel diep met zijn rotte snuffert in de reet van dat geweldige land van de VS zit. En maar likken die USA ballen. En ze zijn nog steeds verwende jankers en huilebalkende regeringsaanbidders. Ze weten niet hoe goed ze het hier hebben…op het dunne laagje veneer waar ze wonen.

  Maar de VS wordt straks vast weer een prachtige wilderness waar je nog een leuk optrekje naast een mooie rivier kan bouwen van boomstammetjes en twijgen, en visjes kan vangen, en tomaatjes kan kweken, en kindjes baren zonder ruggeprik, in alle rust en vrede. Zou goed kunnen, toch, zoals het gaat? Back to the rugged individualism van weleer.

 10. Ben benieuwd hoeveel hun gouden leventje zouden willen opgeven en ook echt op straat zijn als het echt zou losbarsten, ik had eigenlijk al lang verwacht dat Nederland echt zou opstaan, maar we zijn allemaal afhankelijk geworden en niemand uitgezonderd, nou ik geef huis en haard gelijk op als dat echt moet en zal er bewapend staan. Niccos verder is het wel to the point geschreven, maar mensen willen niet want ze zijn gewoon BANG.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in