Waar is Tiffany Dover?” Dat is de vraag die talloze mensen over de hele wereld stelden nadat de jonge verpleegster uit Alabama zich voor het oog van de camera’s liet inenten tegen Covid-19, onmiddellijk daarna in elkaar zakte – en vervolgens gewoon verdween. Het zou ongetwijfeld gemakkelijk zijn geweest om de geruchtenmolen tot bedaren te brengen, want iedereen wachtte op niets anders dan een teken van leven van haar. Dat kwam niet. Nu, na twee jaar, zou Dover eindelijk naar buiten zijn getreden: NBC News publiceerde een interview met haar. Sommige critici vinden het verhaal echter ongeloofwaardig, bericht Report24.

Ter herinnering – de volgende video waarop Dover te zien is die kort na haar vaccinatie in elkaar zakt, ging destijds de wereld rond:

Wat het verhaal over Dover zo vreemd maakte, was niet zozeer deze instorting, maar het feit dat zij daarna van de aardbodem verdween. Hoewel de kliniek waar ze werkte beweerde dat ze in orde was, was er geen bevestiging van Dover zelf. Ze verscheen nooit meer ergens. Dit leek zeer alarmerend voor kritische waarnemers: wat was er gebeurd? De geruchten zouden zijn geëindigd op het moment dat de voorheen op social media actieve jonge vrouw zich zelf zou hebben uitgesproken – maar er was geen teken van leven. Voor velen bleef daardoor maar één conclusie over: er was iets ergs met haar gebeurd.

NBC News beweert nu dat het eindelijk gelukt is om haar voor de camera te krijgen. Haar belangrijkste boodschap is dat ze leeft, zegt de dame voor de camera, die ook helderblauwe ogen heeft, maar verder sterk veranderd lijkt. Veel gebruikers op de sociale netwerken zijn opgelucht dat het goed gaat met de verpleegster, maar anderen blijven sceptisch.

Er is nog een video van haar waarin ze een podcast promoot:

Volgens haar verklaringen in het NBC-interview verbood de kliniek waar ze destijds werkte (het CHI Memorial Hospital Chattanooga) haar een levensteken te sturen, hoewel ze dat vanaf het begin had willen doen. De kliniek ontkent dit tot op de dag van vandaag. Dover werkt er al een jaar niet meer, maar heeft er blijkbaar nog een jaar voor nodig gehad om de geruchten over haar dood te ontkrachten. Zelf is ze zich ervan bewust dat het deze stilte was die de geruchten aanwakkerde (“de stilte is wat dit aanwakkerde”). Toch nam ze geen tegenmaatregelen – de mensen zouden opgelucht zijn geweest te weten dat ze leefde en gezond was.

  Tech- en mediamagnaten komen in privévliegtuigen naar Sun Valley voor een exclusief "miljardairs zomerkamp" met onder meer Bill Gates en Jeff Bezos

Haar verhaal is ook op andere plaatsen merkwaardig – samenzweringstheoretici zouden haar leven hebben verwoest, haar familie hebben lastiggevallen en haar zelfs doodsbedreigingen hebben gestuurd. Dus de mensen die wilden weten of ze nog in leven was, zouden haar met de dood hebben bedreigd?

Het lijkt maar al te duidelijk dat de bedoeling van NBC in dit korte interview niet was om het blijde nieuws te brengen dat een dood gewaande vrouw in leven is – in plaats daarvan lijken ze degenen die kritiek hadden op de Covid vaccinatiecampagne (en die daar voldoende argumenten voor hadden, volledig onafhankelijk van de zaak Dover) af te willen schilderen als moordlustige psychopaten. Dit werkt nu nog slechter dan twee jaar geleden, omdat de critici inmiddels in de meerderheid zijn. Of Dover daadwerkelijk schade heeft ondervonden van de vaccinatie of niet is in deze context niet relevant, want de schadelijke effecten van vaccinatie zijn wetenschappelijk bewezen en kunnen niet worden ontkend.

Voor veel gebruikers in de sociale netwerken slaat het verhaal van Dover kortom nergens op. Of de ware toedracht ooit aan het licht zal komen, is echter de vraag.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Flauwgevallen na inenting: grote ongerustheid over de Amerikaanse verpleegster – Waar is Tiffany?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRothschilds sturen Franse president Macron naar China in poging Europa te redden terwijl Amerikaans Rockefeller-imperium in paniek raakt
Volgend artikelCrisis in Amerika: Rottende mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Laat haar en haar familie DNA vergelijken in Rusland. Rusland want in de USA spelen te veel belangen. En stuur meteen de DNA van Alex even mee!

 2. Alles wat NBC beweert moet je niet serieus nemen. Ze hebben bewezen nu niet bepaald objectief te zijn, zeker niet met de hele Covid hoax.

 3. Ach gut, wat een leuk toneelstukje van nbc. Ze denken werkelijk dat we ALLEMAAL achterlijk zijn. Mooie deepfake foto’s en opnames m.b.v. AI. De doorsnee D’666 boomers trappen er weer massaal in en kunnen weer losgaan op de wappies. Mission completed.

 4. Ze lijkt er niet eens op. Haar haarlijn is anders. Verder zou het geloofwaardiger zijn als ze met familieleden op de foto gaat, want ze was getrouwd en had kinderen (ja, heb het destijds een beetje gevolgd). Ik heb ook een overlijdensadvertentie van haar gezien destijds, die in de VS per stad ingezien kan worden. De directe familieleden stonden er ook bij beschreven, dus daar heb je houvast aan. Dit bericht is dus inderdaad een rookgordijn. Niet eens zo heel knap inelkaar gezet, eigenlijk heel doorzichtig, maar het gros zal er vast wel intrappen.

 5. Ik heb een kritische vlogger gezien gisteren en die beschreef haar collega in het ziekenhuis die erg op haar lijkt en zijn onderzoekje had getoont dat haar collega voor de foto haar plaats had ingenomen. Haar collega is ietsje breder in de schouders en het mondkapje diende als camouflage. Erg doorzichtig allemaal. Een marketing team was daarvoor ingeschakeld. Een foto in half schemer donker. Vooral niet opvallen.

  Een van de artsen gaf al aan dat deze 2 collega’s voor de grap met elkaars naam werden aangesproken “omdat ze zo op mekaar lijken”.

  Later(?) werden foto’s van haar ski vakantie gepost waarvan men zich afvraagt of dit oude of recente foto’s zijn. Een opmerking van de vlogger was dat de foto’s zeer slecht waren en helemaal niet zo van “kijk mij hier joh!” Instagram kwaliteit…..

  Het ziekenhuis had haar verboden op social media actief te zijn want het was niet goed voor het ziekenhuis. En officiële aanvragen bij het ziekenhuis over haar toestand werden genegeerd.

  Al met al zeer onwaarschijnlijk dat deze juffrouw nog in goede gezondheid leeft.

 6. 1. Ze lijkt er niet eens op : veel breder gezicht.

  2. Opeens, na ! 3 ! jaar, opduiken, en hele verhalen ophangen.

  Daar trapt niemand in.

  • Het lijkt wel een bizar “spel”,

   om uit te proberen, hoe ver ze kunnen gaan met absurd liegen,
   om dan te zien of de mensen er dan nog intrappen ……………….

 7. Dit zijn toch 2 compleet verschillende mensen. Ze lijken totaal niet op elkaar. Hoe kun je daar nu met droge ogen aandacht aan geven.

 8. Een van de tantes van Tiffany klapte al snel uit de school; Tiffany was overleden, en een deel van de familie heeft een dikke zak zwijggeld gekregen.

 9. Het is haar duidelijk niet.
  In haar donkere haar zit , langs de haargrens, wat wij noemen, een dwarrel. ..Haar wat tegen de stroom ingaat. Dat is natuurlijk en gaat nooit meer weg. Bovendien heeft ze nu een platte middenscheiding.
  ALs jij je haar jaren en jaren..misschien wel je hele leven…naar 1 kant draagt, lukt het nooit meer om je haar later met een middenscheiding zo plat beide kanten op te krijgen.
  Elke vrouw met lang haar zal dit beamen.
  Dus 2 zeer duidelijke redenen dat het niet om dezelfde vrouw gaat!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in