De Dalai Lama heeft zijn verontschuldigingen aangeboden nadat op sociale media een video was verschenen waarop hij een jongetje op de lippen kust en hem vraagt aan zijn tong te “zuigen”, bericht Slaynews.

De Tibetaanse boeddhistische leider verontschuldigde zich maandag nadat de video waarop hij een jongen in het noorden van India ongepast kust en aanraakt, viraal was gegaan.

Het incident werd gefilmd op 28 februari, maar dook op paaszondag op in de sociale media. vraagt aan zijn tong te “zuigen”.

De video werd opgenomen tijdens een evenement in de stad Dharamshala waar de 14e Dalai Lama, Tenzin Gyatso, in ballingschap verblijft.

Op de verontrustende beelden is te zien hoe Gyatso het jongetje op de lippen kust en hem vervolgens vraagt aan zijn tong te “zuigen”.

De jongen, die niet is geïdentificeerd, had de 87-jarige Nobelprijswinnaar gevraagd of hij hem mocht omhelzen.
Gyatso antwoordde door te zeggen: “Oké – kom,” en nodigde het kind uit op het podium.

Gyatso gaf aan dat hij eerst een kus op de wang wilde voordat ze konden omhelzen. vraagt aan zijn tong te “zuigen”.

Nadat het kind voldeed, wees Gyatso naar zijn lippen en zei: “Dan denk ik uiteindelijk ook hier.”

Vervolgens pakte hij de kin van de jongen vast, trok deze naar zich toe en kuste het kind op de lippen.
Gyatso was blijkbaar nog niet tevreden.

Na een beladen pauze zei hij: “En zuig op mijn tong.”

De jongen leek zich terug te trekken, maar Gyatso eiste nog een laatste omhelzing.

Niemand in het publiek kwam tussenbeide of protesteerde.

Weken na het incident gaf Gyatso’s kantoor een verklaring uit waarin stond dat de Dalai Lama “vaak mensen plaagt”.

  Liberale euthanasiewetten maken Canada wereldleider in organen geoogst van slachtoffers van hulp bij zelfdoding

“Er circuleert een videoclip van een recente bijeenkomst waarop een jongetje Zijne Heiligheid de Dalai Lama vroeg of hij hem een knuffel mocht geven”, aldus de verklaring.

“Zijne Heiligheid wil zijn excuses aanbieden aan de jongen en zijn familie, evenals aan zijn vele vrienden over de hele wereld, voor de pijn die zijn woorden mogelijk hebben veroorzaakt.”

“Zijne Heiligheid plaagt vaak mensen die hij ontmoet op een onschuldige en speelse manier, zelfs in het openbaar en voor camera’s,” voegde de verklaring eraan toe.

“Hij betreurt het incident.”

De New York Post meldde dat sommige Indiërs het incident als “griezelig” en “walgelijk” bestempelden. Andere trouwe aanhangers van de 87-jarige boeddhistische leider suggereerden dat hij gewoon een grapje maakte.

“Mensen plagen of gewoon onsmakelijk?” twitterde journalist Griha Atul in reactie op Gyatso’s verontschuldiging.

“Dit incident kan hem brandmerken als pedofiel. Punt!”

Een prominente kinderrechtengroep uit Delhi, Haq, benadrukte in een verklaring aan CNN dat dit geen cultureel te verantwoorden of specifieke uitnodiging was.

“Sommige berichten verwijzen naar de Tibetaanse cultuur over het tonen van tong, maar deze video gaat zeker niet over een culturele uiting, en zelfs als het dat wel is, zijn dergelijke culturele uitingen niet aanvaardbaar”, aldus de rechtengroep.

China, dat antipathiek staat tegenover Tibetanen die streven naar onafhankelijkheid, staat al lange tijd kritisch tegenover de Dalai Lama en censureert zijn inhoud online.

Beijing zal deze episode waarschijnlijk uitbuiten in toekomstige propaganda tegen Tibetaanse onafhankelijkheidsstrijders.

Gyatso kwam eerder in het nieuws omdat hij suggereerde dat president Donald Trump “morele principes ontbeert”.

  Grote Reset zal de Grote Afwijzing zijn

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het geheime leven van de Dalai LamaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen oorlog op twee fronten
Volgend artikelNiccos: Verenigde Staten van Amerika. Rot op!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Voordat ik een conclusie trek: de Dalai lama is een van de personen die moet verdwijnen uit de WEF publieke opinie dus alles wat kan om hem om zwart te maken…

  Beeldmateriaal: wat zien we, wat horen we? en wat gebeurde ervoor….? werd er een grapje gemaakt doord e jongen waar een antwoord op kwam…hoe smaakt een God bijvoorbeeld/ wat eet u zoals? ….ik heb vooral de laatste jaren geleerd dat ik niks meer kan geloven uit de MSM dus ook hier…..ik heb geen mogelijkheid tot controle…..ik moet blind geloven dat de MSM hier een waar veerhaal publiceert. De MSM heeft bewezen niet be3trouwbaar te zijn….

  En bovenal: wat is dit in mijn leven en toekomst, afleiding van andere zaken? Over de aanval op de moskee in Israël niks, niks over de vrede tussen Jemen en Saoedi Arabië. niks….

  We worden weer bezig gehouden, ondertussen loopt een dictator rond in Den Haag en knuffelt zijn collega Dictator in Den Haag…ondertussen word de BBB vrouw in fases belachelijk gemaakt en waarom heeft een vetprop als Frans Timmermans een gesprek met deze vrouw, hij is een vies ambtenaartje uit Brussel, onverkozen druil.

  kortom, het circus is weer in het dorp.

  • Kartellientje wil stikstof via Europa gaan regelen. Kartellientje moet die leugen helemaal van tafel vegen ipv alles richting de EU lullen.

   En vwb de Dalai Lama. De msm negeren het. De Dalai Lama is geen frisse gozer. Hij werkt met WEF en VN samen en hij wordt mbt Tibet gelinkt aan de CIA. Het lijkt een wolf in schaapskleren.

   Het WEF wil het bewustZIJN vernietigen. Via de Dalai Lama geven ze nu alle spiritualiteit een slechte/twijfelachtige naam. De Dalai Lama is een shill. Iedereen moet aan het roer van zijn eigen onwikkeling gaan staan. Je kan van iedereen leren. IEDEREEN is constant leerling en leraar tegelijk. Centraal staat dat de sociaal emotionele ontwikkeling van de mensheid (vooral in het westen) volledig wordt overgeslagen. In het westen worden geen mensen gemaakt, maar egoïsten. Het bewustZIJN in het westen is heel laag doordat sociaal emotionele onwikkeling wordt tegengehouden en geen plek heeft in ons onderwijs en in de opVOEDING ook niet meer plaatsvindt. Door de Dalai Lama te laten zien voor wat hij is, wil het WEF de wakkere groep breken/demoraliseren. Terwijl de wakkere groep eigenlijk al bijna of helemaal beseft dat iedereen zn eigen guru is. Wakkeren zijn al veel zelf bezig met inner engineering, sociaal emotionele ontwikkeling (echt volwassen worden/rijpen) en bewust wording/bewustZIJN. Het WEF wil ons demoraliseren en tegelijk de massa in de waan laten dat de Dalai Lama oké is, dat is een voedingbodem voor tegenstrijdigheid en conflicten. Fuck de Dalai Lama. Wees kapitein op je eigen schip! Volg niemand, leer van iedereen en ontwikkel geen angst (ego), maar kweek en groei je LIEFDE en leef vanuit je eigen ziel.

  • Er zijn een paar Fransen komen demonstreren tegen Macron. Helemaal uit Frankrijk naar hier gekomen om Macron de waarheid te zeggen. De grootste smeerlap van de EU Frans Timmermans was ook in den Haag vandaag en geen enkele Nederlander nam zich de moeite om te demonstreren tegen Timmermans zijn waanideeën. Jammer gemiste kans.

   • Nederland is in hele diepe hersenspoeling jan2. Nederland is één van de duisterste landen op aarde vwb bewustZIJN… alles in NL is ego en het ego is angst, dus we blijven passief. De verandering komt niet uit Nederland, de verandering komt als laatste aan in Nederland.

    Alhoewel de mensen die in het grootste duister leven, de grootste drang onwikkel naar het licht. De oplossing komt niet uit een demonstratie, maar uit een hoger bewustZIJN. Zie onderstaand (link met dank aan reageerder Adriaan).

    https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html

     • Jan2,
      Naam:* bedoelt m.i. een bewustzijn dat uitstijgt boven het gangbare bewustzijn. Het bewustzijn van jezelf, dat kun je ontwikkelen door kennis te krijgen daarover, plus er veel op/mee te, oefenen, te ervaren en het doelgericht aan de liefde te maken. Dat soort bewustzijn is in het Westen bijna niet ontwikkeld en verkeren de mensen meestal nog in een soort kinder-fase wat bewustzijn betreft. Hebzuchtig vaak. Wanneer niet eerst dat bewustzijn en de zelfkennis is ontwikkeld, dan sta je machteloos tegenover leugenaars, oplichters, verraders en dat soort types. Dan regeert de emotie ipv de geest. En daarom zijn we hier zo vreselijk verdeeld. Onze geest en ons moreel besef, maar vooral ‘het zelf’ is vaak onderontwikkeld.

      Daarom heeft het geen zin om te protesteren, naast dat dat protesteren ook al niet slim is.

      • Vroeg me ook al af waarom die onderontwikkelde domme Fransen de straat op gaan. Die dommeriken moeten tot 62 jaar werken wij slimmeriken tot 72. Blijf in je hol zitten dan komt alles goed.

  • De enige genuanceerde reactie die niet aan jumping to conclusions doet.
   Persoonlijk ben ik geen volger van de Dalai Lama, maar wel een soort sympathysant.
   Ik zou mijn hand voor hem niet in het vuur steken.
   Maar toch leek dit voorval me erg vreemd.
   Temeer omdat die man geen nieuwkomer is en zich bewust is van zijn roem en van technologie sinds jaren waarbij persoonlijke opnames uit het publiek op social media kunnen rond gaan.
   Kortom ik kan me moeilijk voorstellen dat ie zo aartslomp zou zijn.
   Mogelijk is ie dus zelfs in de val gelokt.
   Wat jij zegt, zo had ik et nog niet bekeken maar zou best kunnen: een vraag van “hoe smaakt God” o.i.d. en ik wil zelfs niet uitsluiten dat hem dat ingefluisterd was en de “grappige” Dalai bij gebrek aan argwaan in de val liep.
   En dat zou best wel eens gedaan kunnen zijn door degene die graag de religies willen ontheiligen, cq. hun aanhangers willen ontmoedigen bv. de katholieken die moeten toezien hoe enkele jaren gelden op witte donderdag hun Paus niet alleen de voeten waste maar ook kuste van illegale zwarte immigranten etc.
   Dus mogelijk een psyop om te demoraliseren.

   Dat gezegd zijnde: bovenstaande is slechts een hypothese. Ik verdedig de Dalia Lama hier dus allerminst, Maar ik veroordeel hem ook niet meteen o.b.v. wat we te zien kregen omdat we inderdaad niet weten wat er nog meer speelde dat ons bewust wordt achtergehouden m.h.o.o. de beeldvorming.
   Dus de lama, die jarenlang mijn sympathie genoot, zonder dat ik er fervent volger van was … is die nou schuldig of niet? Wel, ik weet het niet. Misschien wel, misschien niet. Voorlopig ben ik bereid hem nog het voordeel van de twijfel te gunnen.

  • Met dat laatste stem ik graag in. De hoerenkast met dat WEF tuig zal er alles aan doen om ieder symbool van spirituele waarde te vervuilen.

   Dat Duitse hakenkruis is een vervuiling van het Indiase symbool van de zonnegod RA. Die Nazi-debielen hebben de haken de andere kant op gezet in dat hakenkruis.

   Bwerkh!!!

 2. Mag ik frontnieuws, vond het walgelijk om te zien zaterdag toen ik het filmpje zag. Ik liep nooit met hem weg omdat ik van mening ben dat verreweg alle goeroes seksueelmisbruik plegen.
  Net als die sathguru dezelfde wefh..r als de daila lama. Die verkondigde dat er nutteloze eters waren op het wefforum.
  Dat geld ook voor een hoop oude mannen waar ik vroeger hard mee wegliep, zoals nasim harramein etc….ziel verkocht aan rockefeller foindation net als de daila lama en een hoop meer mensen uit de film what the bleep do we know. Echt een bummer dat het gros van deze mensen zelfs gregg braden hun ziel hebben verkocht aan de rockefeller foudatioon. Ze praten zogenaamd in hun video’s op youtube de wereld word gedwongen te veranderen en dat zoiets dan slecht is ,maar intussen promoten ze veganisme schonere planeet. Tja…ben echt telleurgesteld in hen allemaal. Bah. Foei foei lama, je zat fout en dat zegt alles over jou. Dat je een walgelijke viespeuk bent waar kinderen niet veilig zijn. Ik moest echt walgen van het filmpje. Daar gaat de vertrouwenspersoon die voor vrede en innerlijke rust staat. Gewoon zielig lachwekkend. En dit als volgeling goedpraten is gewoon in en in triest. Getuigd van geen ruggengraat hebben.enfin dat was mijn ongenoegen.
  Blij dat we in nederland nog bekende mensen hebben die hun nek durven uitsteken.

  • Zelfde ervaring als Greet.. dit is absoluut niet te verkopen als grapje of teasen ! Als spiritueel leider blijf je immers schoon en geef je zowiezo het waardige goede voorbeeld.. nou, dat was dit zeker niet.. hij zou in een andere staat moeten zijn en dat overdragen aan zo’n kind.. dat maakt indruk ! Enfin, alles is al goed gezegd hierboven bij de andere reageerder !

 3. What the bleep 🙂 Die was geweldig. Ik zag m op een gure avond in december 2004 in NY, min of meer toevallig en ik heb m daarna in Nederland nog 12 keer in de bios gezien: mijn goedkoopste seminar ooit. 🙂 Maar zijn een aantal van die lui dus ontspoord? Wat jammer.

  • Je hebt ‘what the #&@q do we know’ 12x gezien en nog heb je niet door dat deze ‘documantaire’ pure propaganda is voor de newage beweging?

   Ze misbruiken en verdraaien wat populair wetenschappelijke nieuwtjes uit de quantum mechanica en proppen dit in een hindoeïstisch framework.

   En als kers op de taart komt er een interview met een ouwe taart die ineens een demonische stem opzet om zogenaamd een ‘ascended master’ van 25000 jaar geleden te ‘channelen’?

   En ghie geleuft da? Schei toch uit.

   Alle zogenaamde priesters en goeroes en sjamanen zijn gewoon mensen. Al of niet bezeten maar altijd dienaren van een werelds religieus machtskader. Satan is de stadhouder van de wereld en hij heeft ALLE religies onder zich. Hindoeïsme, boeddhisme, katholicisme, SoJ, mormonen, JW, islam, soefisme, ‘evangelische’ (geld=zegen=succes) televisie nep dominees, satanisten, luciferianen en jezidi’s. Alleen de laatste 3 zijn wat meer uitgesproken fans van hun baas. Het is allemaal 1 pot nat.

   Er is maar 1 uitzondering en dat is Yeshua die zeer sterk tegen de religieuze regels en bankiers inging. Hij zei: ik ben de Eeuwige, als je gered wilt worden; vertrouw op Mij en volg Mij. Niet uit werken maar door geloof. Ik geef je een nieuw hart. Erkenning dat je zelf onwaardig bent maar je redding een cadeau is.

   Alle religies zeggen: volg onze regels en werk jezelf op zodat jij waardig wordt. Of zelfs: jij bent zelf God!(hoezo ego?) Als je maar genoeg goede werken doet, boete doet (en betaalt) en jezelf ontkent dan mag je erbij. You’re it! Jij verdient het. Voor jou geld maar 1 regel: doe wat je wilt.

   Weet wie je volgt.

   • Jezus lees ik graag en vind hem wel sympathiek. En ik kan ook geen eigenaardigheid vinden. Jezus zegt ook dat je God gewoon kunt vragen en dat je dan antwoord krijgt: mits je al minstens blij bent dat je gebed gehoor vindt. Dat laatste zegt Hij er dus (!) nog wél even bij. En Hij legt goed uit dat er nu eenmaal kwade mensen zijn. Die moet je mijden. Maar altijd lief blijven. Dat is de clou. En dankbaar. Niet vergeten dat het leven een wonder is. Mooi dus, allemaal. (En het belangrijkste, meld ik meen ik, nog niet eens.) Dus, ik zou zeggen: mensen, léés Hem. Onze beschaving hangt eraan. En die willen ‘ze’ afnemen, denk ik. Zonder God boven je kunnen mensen de baas spelen en anders NIET. (Geloof ik dat er staat geschreven. Wettelijk nogal BELANGRIJK wellicht? Vooral in deze tijden?)

 4. Het is toch duidelijk dat die lama een agent van de heersende, satanische elite is? Eerst aan de tong zuigen (oeps, hij kon zich nog even niet inhouden) en daarna aan de piemel.

  • Haha… ja zo gaat het met pedo’s. Lentekriebels… gewoon lekker kletsen en even voelen kan geen kwaad… en even pijpen moet kunnen… toch… daar worden kids weerbaar van.

   Deze monsters moeten, met de voeten eerst, in takkenversnipperaars worden verwerkt.

 5. De ervaring leert dat Hollanders altijd eerlijk zijn, daarom zijn ze zo grof las ik als commentaar van een Engelsman die hier jaren had gewoond. Het draait er niet om wat je fout doet maar dat je het eerlijk moet bekennen in een praatprogramma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in