Sommigen menen dat het conflict in de Oekraïne nu halverwege is. In ieder geval beginnen we een veel duidelijker beeld te krijgen van de mogelijke afloop die over ongeveer een jaar kan zijn. Na de val van Bakhmut zullen de Russische troepen naar voren trekken, richting de rivier de Dnjepr, en het grootste deel van het oosten van het huidige Oekraïne weer bij Rusland betrekken, en mogelijk nog meer naar het zuiden. Met meer dan een half miljoen ongebruikte Russische troepen aan de grenzen van het oude Oekraïne is de wachtende Russische bezettingsmacht groot genoeg. Op dat moment zullen de door de VS geïnstalleerde marionetten in Kiev vallen, net als de marionettenregeringen van Saigon en Kaboel daarvoor. Helikopters zullen de nog niet gedode CIA- en NAVO-agenten van het dak van de Amerikaanse ambassade in Kiev evacueren, en ook de hooggeplaatste leden van de gevreesde geheime politie, de SBU. Zelensky wordt naar Miami gebracht. Poolse huurlingen zullen naar de Poolse grens vluchten, schrijft Batiushka.

Drie winnaars: Lokaal, continentaal en wereldwijd

a. De Oekraïne

Na de oorlog zullen er drie winnaars zijn. De eerste is het pas bevrijde Oekraïne zelf, dat zijn natuurlijke grenzen terugkrijgt nadat de Krim, het oosten en misschien het zuiden aan Rusland zijn teruggegeven. Er komt een vrij en onafhankelijk Oekraïne, misschien onder een Oekraïense president als Oleg Tsaryov. De Oekraïne, waarvan de infrastructuur dertig jaar lang is verwaarloosd, terwijl te verbannen oligarch-dieven Oekraïens geld naar Tel Aviv, Londen en New York exporteerden, zal worden vernieuwd. De welvaart zal komen van de voltooide Nieuwe Zijderoute die Eurazië met elkaar verbindt. Oekraïne heeft een grote toekomst als transport- en energieknooppunt. In de komende vijf jaar zullen de 3 miljoen Oekraïense vluchtelingen in Rusland en sommige van de 8 miljoen in West-Europa geleidelijk kunnen terugkeren, zodra zij zorgvuldig zijn doorgelicht of gedenazificeerd door de Russische veiligheidsdiensten. Feit is dat er buiten Rusland maar weinig echte Oekraïense vluchtelingen zijn. Degenen die de afgelopen dertien maanden naar West-Europa zijn gegaan, zijn gewoon degenen die zouden zijn vertrokken als Oekraïne toestemming had gekregen om toe te treden tot de EU. Zonder de aantrekkingskracht van de EU (zie hieronder) zullen velen te zijner tijd naar huis terugkeren.

b. De Russische Federatie

De tweede winnaar is de Russische Federatie. Samen met Wit-Rusland en de nieuwe Oekraïne zal zij veruit de grootste zijn van een solide trojka van landen, waarvan de bevolking samen bijna 200 miljoen inwoners zal tellen. Wit-Rusland, vervreemd door de Amerikaanse poging tot een kleurenrevolutie in 2021, is nu een trouwe bondgenoot van Rusland en heeft zich afgewend van de flirt met het perfide Westen. Ook het nieuwe Oekraïne zal zich, na het westerse verraad van het oude Oekraïne, zeker geen illusies meer maken over de lege en absurde beloften van het Westen met zijn overbodige NAVO en EU, die heel Oost-Europa slechts vernietiging, verarming en knechting hebben gebracht. De drie broers van Oost-Slavië zullen worden herenigd als nooit tevoren, vanwege de bemoeizuchtige pogingen van de VS om hun eenheid te vernietigen na de val van de USSR. Bovendien zal het internationale prestige van Rusland groot zijn. Zijn diplomatieke status in het Zuiden van de wereld, in Afrika, Latijns-Amerika en Azië, met name in Iran en Syrië, zal nog nooit zo hoog zijn geweest.

  Strategische reflecties vanuit Moskou

c. Het Mondiale Zuiden

De derde winnaar wordt dus BRICS +, met als economische motor de Chinese Volksrepubliek en als ideologische motor de Russische Federatie. BRICS + betekent niet alleen BRICS, Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika, maar ook de nieuwe leden Turkije, Iran, Saoedi-Arabië, Egypte, Algerije, Mexico en Argentinië. Dit betekent een organisatie van “De Twaalf”, met een balans van zes landen in Eurazië, drie in Afrika en drie in Latijns-Amerika. Zij zou een nieuwe naam moeten krijgen – wij stellen al lang iets voor als de SA, “De Soevereine Alliantie”. Het is maar een idee. Dit zou ongeveer de helft van de wereldbevolking en meer dan de helft van de wereldproductie omvatten. Een reus. En wie volgt er na hen? Uiteraard Wit-Rusland en de Oekraïne. Dan misschien Nigeria, Venezuela, Pakistan – de lijst zou wel eens kunnen gaan lijken op het lidmaatschap van de hopeloos ouderwetse en binnenkort ter ziele gegane Amerikaanse marionet van na 1945, “je weet wel”, de UNO, de Organisatie van de Verenigde Naties. BRICS + zal voorlopig iedereen betekenen behalve het “uitzonderlijke” Westen, dat wil zeggen Noord-Amerika (de VS en Canada), het West-Europese schiereiland (waarmee we hier Europa bedoelen tot aan Wit-Rusland en de Oekraïne), Oceanië en voorlopig (maar niet lang meer) de weinige offshore- of kustvazallen van de VS in Azië – Japan, Taiwan, Zuid-Korea en Israël.

De toekomst van West-Europa

a. Een gedeNAVOficeerd en gedeNAZIficeerd Europa

Na de bevrijding van de Oekraïne is het duidelijk dat West-Europa de weg zal inslaan naar de bevrijding van de post-1945 Amerikaanse bezetting. Het is duidelijk dat het gedaan is met de NAVO, want die was ooit alleen maar een organisatie tegen de allang verdwenen USSR en zal nog zinlozer worden na de Amerikaanse nederlagen in Kaboel en Kiev. Deze bevrijding van de NAVO zal in verschillende tempo’s verlopen, volgens het principe: last in, first out. Daarom zal de ineenstorting beginnen in Oost-Europa, via Duitsland gaan (na het Amerikaanse verraad en de sabotage van Nordstream zal Duitsland wraak willen nemen), Frankrijk (na het uitwerpen van Amerikaanse bankier-puppets als Macron en de terugkeer van het Gaullisme) en het proces zal eindigen in het VK, dat sinds 1942 op uitnodiging van de half-Amerikaanse Churchill door Amerikaanse troepen is bezet. Alle generaals die dan vragen: “Maar wat komt er dan in de plaats van de NAVO?” zullen uit hun stoel worden gelachen. De vraag is even absurd en anachronistisch als “Maar wat komt er in de plaats van het Warschaupact”?

  De Amerikaanse proxy-oorlog tegen Rusland en China wordt wereldwijd steeds meer gezien als een ramp veroorzaakt door Amerikaanse en NAVO-leugens

b. Een opnieuw verbonden West-Europa

De vrijheid voor West-Europa eindigt echter niet met de ineenstorting van de in Brussel gevestigde NAVO. Daarna volgt de ineenstorting van de door de VS georkestreerde, in Brussel gevestigde EU, de Verenigde Staten van Europa, de VSE. In deze tweede fase van de bevrijding is het duidelijk dat Oost-Europa vriendschap zal moeten sluiten met de trojka van de Russische Federatie, Oekraïne en Wit-Rusland. Het Nieuwe Berlijn, opnieuw verbonden met Russische energie na te zijn afgesneden door de VS en verraders als Scholz, zal hier een zeer belangrijke rol spelen. En tenslotte zal de door de VS afgezette De Gaulle vanuit zijn graf een Europese confederatie zien, niet alleen van Vladivostok tot Lissabon, maar tot Londen, nee, tot Dublin, nee, tot Reykjavik. Noord-Eurazië zal soeverein zijn maar economisch samenwerken, van Vladivostok tot Reykjavik, van de Stille Oceaan tot het midden van de Atlantische Oceaan. De aantrekkingskracht van een dergelijke Euraziatische beweging, geleid door Russische energie, voedsel, ruimtetechnologie en wapens en Chinese consumptiegoederen op de Nieuwe Zijderoute, zal onweerstaanbaar zijn. Om te overleven zal Japan zich uiteindelijk bij BRICS + moeten aansluiten, net als een herenigd Noord- en Zuid-Korea.

c. Een confederaal Europa

In het oosten van het Europese schiereiland zou Polen zich kunnen afsluiten van Rusland om (opnieuw) een Duitse economische kolonie te worden, als het dat zou willen. Of anders zou het vrede kunnen sluiten met zijn Slavische buren in het oosten, zoals zo velen van zijn bevolking willen. In ieder geval zullen de Baltische staten vrede moeten sluiten met Rusland en hun zwaar vervolgde Russische minderheden. Een autonoom Moldavië zal naar Roemenië gaan, op voorwaarde dat het pro-Russisch is en zijn Amerikaanse marionettenelite wordt verwijderd. Hongarije, met zijn corridor over land naar Servië, is al een Russische favoriet. Misschien krijgt Hongarije net als Roemenië wat kleine landjes uit de voormalige Oekraïne, waar Hongaarse en Roemeense minderheden wonen. Nu de VS uit de Balkan zijn gegooid, kunnen we de komst van gerechtigheid zien voor de hele regio van het slecht behandelde Servië, Albanië, Macedonië, Montenegro en Bosnië-Herzegovina. In West-Europa zullen de oude en in diskrediet geraakte Russofobe marionettenregeringen van de VS door de macht van het volk ten val worden gebracht – het is al begonnen – in Frankrijk (veramerikaniseerd door Sarkozy en Macron), Duitsland (door Scholz), dat nu geconfronteerd wordt met de grootste stakingen sinds 1992, en het VK (de onzalige drie-eenheid van Johnson, Truss en Sunak verwijderd). In een confederaal Europa zal er geen enkele reden zijn waarom Catalonië niet onafhankelijk zou kunnen worden van Spanje en zal er geen enkele reden meer zijn om Ierland te scheiden of Engeland, Schotland en Wales samen te binden in een belastende unie. Het Verenigd Koninkrijk zal worden ontbonden. Gerechtigheid in heel Europa zal eindelijk denkbaar zijn.

  Poetin: Als Oekraïne burgers in Rusland blijft aanvallen, zal de Oekraïense staat worden vernietigd

Conclusie: Na de bevrijding

Er zijn mensen in westerse kringen die klagen dat Rusland in de armen van China is gevallen. Afgezien van het diepe racisme van deze uitspraak, dat het genocidale Opiumoorlog Westen op de een of andere manier beter is dan China, verraadt het ook de diepe historische onwetendheid van degenen die dergelijke uitspraken doen. De westerse agressie tegen Rusland heeft er immers eeuwenlang toe geleid dat Rusland zich naar het oosten keerde. Dat is de geschiedenis van de heilige Alexander Nevski (1221-1263). En bijna zeven eeuwen later, in 1941, werd Moskou gered van de westerse nazi’s omdat het oosten weigerde Siberië binnen te vallen, zodat Rusland troepen kon overbrengen van het Verre Oosten naar Moskou. Dat Rusland en China tegenwoordig bondgenoten zijn, is volledig het gevolg van westerse agressie. Bijgevolg is de Amerikaanse periode met zijn Hollywood-fantasiefilms waarin de VS altijd winnen, voorbij, want de werkelijkheid is anders. De virtuele wereld van het neocon Witte Huis is voorbij. De VS is verslagen en verdreven uit Azië, Afrika en Europa. De VS zullen zich moeten terugtrekken op hun Grote Eiland en eindelijk beginnen met het oplossen van hun eigen kritieke problemen, niet in de laatste plaats het probleem van de wereldwijde economische dedollarisatie. Na Bakhmut zullen wij stap voor stap overgaan tot regimeverandering in de VS.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Op weg naar de Echte Nieuwe WereldordeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHeeft het Westen een toekomst?
Volgend artikelNiccos: LHBTIQ+ Hou toch op!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Goed artikel daar werd ik blij van, het geeft hoop, hoop die we bijna verloren hadden.

  “Dat Rusland en China tegenwoordig bondgenoten zijn, is volledig het gevolg van westerse agressie. Bijgevolg is de Amerikaanse periode met zijn Hollywood-fantasiefilms waarin de VS altijd winnen, voorbij, want de werkelijkheid is anders”.

  Dit stuk tekst is precies wat mij bijna altijd ergerde aan die vervloekte Joodse pedofiele Hollywood filmmakers, altijd en eeuwig de Duitse oorlogsmachine kleineren, downplayen net alsof de filmkijkers achterlijke idioten zijn/waren die geen eigen denkvermogen hebben, dat gebluf van die klote yanken alles is beter daar dan de rest in de wereld, nou mij praten ze geen minderwaardigheidscomplex aan, alleen gepaste woede.

 2. lijkt me wel wat Schotland, Ierland Wales enz los van de VK blijft er niets over van het VK deze gebieden zijn ook ingenomen met dwang

 3. Ik vind dit een fantastische conclusie en een hele grote wens van de wereld bevolking. Hun eigen cultuur beschermen en ontwikkelen in vrijheid. Dat is wat de mensen voelen en willen. Zonder een politie macht die aan de touwtjes trekt om hun zin door te drukken. Het moet de bevoljokng zijn die door middel van referenda kenbaar kunnen maken war ze gezamenlijk willen. In Nederland zien wij nu het tegen over gestelde. De bevolking wil geen oorlog maar de machtshebber wel. De volking wordt door de machthebbers overal in gedrukt en zij betalen de schulden. De huideige regering noemt dat nog steeds een Democratie, maar wij leven in de huidige daar al lang niet meer in. Nederland heeft een Dictariale overheid. En dat moet eindigen, daarvoor ondersteun ik dit bovengenoemde artikel BATIUSHKA.

 4. Nederlanders moeten niet zeuren. Zijn hebben geen minderheid die per grondwet recht heeft op de helft van de ministerposten. Geen minderheid waar jaarlijks van Vlaanderen tientallen miljarden naar toe gesleept worden, waar maar een laag percentage werkt en de werkloosheidsuitkering niet beperkt is in tijd. Geen minderheid die onze Vlaamse taal en cultuur minacht de taal van de meerderheid van het land niet wil leren. Geen minderheid die het land financieel naar benden trekt zoals de Middellandse zeelanden.

  • Zoals wellicht weet Luc, hebben lieden als Wilfried Martens (1936 – 2013) en Jean-Luc Dehaene (1940 – 2014) verraad gepleegd aan de Vlaamse zaak, waardoor de Vlaming op jaarbasis 1.000 euro betaalt (transfer) aan de Waal zonder geen enkele tegenprestatie.
   Waalse werklozen hoeven never nooit te solliciteren naar een Vlaamse job, zonder geen enkele sanctie, terwijl duizenden Vlamingen in een grijs verleden werkzaam waren in de Waalse mijnen en daarbij uren onderweg waren naar hun werk o.a. via de – inmiddels gesloten – spoorlijn Ronse – Leuze.

   • Die wet kan natuurlijk geannuleerd worden–zelfs via Brussel. Discriminatie mag niet–officieel.
    Heb ooit eens in Belgie gewerkt; Aartselaar, Zele, Mechelen

  • De zgn. Grondwet in Nederland is een papieren “vod”! er is géén Grondwettelijk Hof en de rechters mogen de ongrondwettelijke wetten niét toetsen aan de “Grondwet” (Art. 120 Gw)! Nederland is een Monarchie onder de pretext van een democratie!!
   Dit in tegenstelling met België met een geschiedenis van 2000 jaar waar het Grondwettelijk Hof onafhankelijk functioneert en rechters de wetten democratisch toetsen! De wetten worden door vertegenwoordigers van Vlamingen en Walen in harmonie aan het Grondwettelijk Hof ter toetsing van de Grondwet aangeboden.
   Ergo België is een zuivere Democratie!

   • ergh? belgië heeft geen geschiedenis van 2000 jaar…hoop en al 175 jaar…het is een kunstmatig gecreëerd land…waar jij over brabbelt is vlaanderen….GROOT verschil….
    en wat die ‘democratie’ betreft……moet er mee lachen…rechters die hun wetten ’toetsen’ op de grondwet??? erghmm de laatste paar jaar niet in la douce belziek geweest??? heel wat grondwettelijke rechten die flagrant opzijgezet zijn tenvoordele van een aantal ‘verplichtingen’ zogenaamd uit schrik voor armzalige verkoudheids en griepvirusjes…..om maar een voorbeeld te geven…nog maar gezwegen over het, reeds dertig jaar durende ONdemocratische ‘cordon sanitaire’ tegenover vb….., de regerinsdeelname van vijf van de zeven partijen die nauwelijks of niet de kiesdrempel gehaald hebben en dan heb ik het nog niet’s over de negen op de tien ministers die GEEN ENKELE stem gehad hebben, maar ons wel DICTEREN….
    democratie…lol, FF DICTATUUR JA

 5. De sneller Rusland wint, de beter het is voor alle betrokkenen.

  Rusland moet wel een paar vakantie oorden voorbereiden in Siberie om de nazi’s een passend onderkomen te geven; gulags heten die, maar wat is in een naam?

  Maar idd; er zal een bezettingsmacht nodig zijn; klein genoeg om de kosten te drukken, groot genoeg om de zaak onder controle te houden.

  Op vlak land: makkelijk bewaakt met grondradar. En radius van 15km ziet hat alles groter dan een kat dat sneller dan 4km/uur beweegt. Voor de rest andere electronica.

  Voor de lokale bevolking ook beter; er is werk genoeg in landbouw, in wederopbouw.
  Alhoewel: de Chinezen hebben snelbouw systemen die super effectief zijn.
  Dan–omdat zoveel mannen dood zijn- zijn er arbeidsplaatsen zat ook voor vrouwen.

  Als RU maar zo slim is ook de havensteden te nemen, en de capaciteit ervan omhoog te jagen; ook met voldoende spoorlijn aansluitingen.

  Waar ik nieuwsgierig naar ben: naar welk land zou zelensky vluchten?
  De Duitse Kaiser ging naar Nederland.
  Huize Doorn maar voorbereiden?

 6. Wat een onzin allemaal en oorlog retoriek. Hebben we helemaal niets aan. Niemand hoeft te winnen en niemand hoeft te verliezen. Belachelijk dat mensen elkaar doden voor een opgedrongen overtuiging. Ieder mens is uniek en waardevol en op deze planeet met een eigen missie, het verhogen / vergroten van je bewustzijn. Daar heb je geen strijd voor nodig maar liefde. Wanneer leren we dat een keer?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in