Netflix brengt documentaireserie uit over Clinton’s avontuur op Epstein’s seks-eiland

1
3492

Van Eva Herman’s Telegramkanaal: Ik vernam over de Netflix documentaireserie over de Epstein-zaak van een Russische televisiereportage, waarin ook fragmenten uit de documentaire werden vertoond. Dus ik heb de bijdrage van de Russische televisiezender over de documentaire vertaald.

Begin van de vertaling:

De voormalige Amerikaanse president Bill Clinton bezocht het eiland van miljonair Jeffrey Epstein, waar hij jarenlang seksslaven leverde. Dit beschrijft een documentaireserie van ‘Netflix’.

In de VS is de serie van de populaire dienst ‘Netflix’ over Jeffrey Epstein als een bom ingeslagen. Voor het eerst vertellen tientallen meisjes die door de bekende financier tot prostitutie en seksuele slavernij werden gedwongen over wat er met hen was gebeurd. Voorheen waren velen geïntimideerd, sommigen waren erg bang, anderen werden goed betaald voor hun stilzwijgen.

Op de eerste dag van mijn verblijf op het eiland begon het geweld. Ik kreeg een telefoontje dat Jeffrey me wilde zien. Er stond daar een massagetafel, ik werd gevraagd om erop te gaan liggen. En hij heeft me verkracht. Hoe meer ik leed, hoe meer hij genoot, herinnert Sarah Ransom zich, een van de slachtoffers.

Epstein en zijn klanten gaven de voorkeur aan minderjarigen – de meeste slachtoffers waren 14 of 15 jaar oud. Ze kwamen uit gebroken gezinnen en arme buurten. Velen waren van huis weggelopen en hadden op straat geleefd, waarbij ze voedsel hadden gestolen uit supermarkten. Er was niemand waar ze terecht konden en ook hun ouders waren gemakkelijk tot zwijgen te brengen.

De slachtoffers werden naar de villa’s van Epstein in New York of Palm Beach gebracht. Sommige naar zijn privé-eiland in het Caribisch gebied. De meisjes werden 200 dollar per dag beloofd om als masseuse te werken. Er werd actief gebruik gemaakt van netwerkmarketingmethoden: “Als je komt, neem dan ook een vriendin mee”. Dus een van hen bracht 75 schoolmeisjes naar Epstein.

Polen: techgiganten worden geconfronteerd met 2,2 miljoen dollar boetes voor het verwijderen van legale vrije meningsuiting - per keer

Een andere schok is de lijst van beroemdheden die gebruik hebben gemaakt van de diensten van de financier en souteneur. Onder hen bevinden zich vooraanstaande politici uit de VS, senatoren, gouverneurs, zakenlieden, film- en sportsterren.

De auteurs van de documentaireserie beweren dat Prins Andrew, Tony Blair, Harvey Weinstein en een voormalig president van de Verenigde Staten regelmatig te gast waren bij de orgieën. Bill Clinton is trouwens de enige die op een of andere manier heeft gereageerd. Hij zei dat hij in contact was geweest met Epstein, vaak reisde in zijn privé-vliegtuig, dat overigens ‘Lolita’ heette, maar zogenaamd niets wist over het seks-imperium. Een van Epstein’s voormalige werknemers beweert echter Clinton te hebben gezien op het privé-eiland van de financier.

Er waren daar altijd meisjes. Op een dag ging ik naar een klein strandje, daar waren drie topless meisjes en een naakte man. Er waren belangrijke mensen op het eiland. Ik zag Bill Clinton eens in de woonkamer zitten met Jeffrey… Ik dacht – wow!, herinnert zich Steve Scully, een voormalige werknemer op het eiland.

Een van de belangrijkste vragen die de auteurs van de documentaireserie zich stellen is of Epstein wel echt zelfmoord heeft gepleegd. Hij stond onder speciaal toezicht in de meest beveiligde gevangenis van New York. Bovendien had hij naar verluidt al geprobeerd zijn eigen leven te nemen. Daarom was hij voor twee weken naar een cel voor zelfmoord geneigde gevangenen verplaatst, maar kort voor zijn dood werd hij naar een normale cel overgebracht. Volgens de gevangenisregels staan gedetineerden die geprobeerd hebben zelfmoord te plegen onder speciaal toezicht. Bewakers controleren deze mensen elk uur. Maar op de dag dat Epstein stierf, deed niemand dat.

De staat valt IDNL aan

Aan het eind komt het belangrijkste argument. De financier filmde de seksavonturen van de VIP’s met verborgen camera’s en gebruikte ze vervolgens als pressiemiddel. Hij had veel belastend materiaal tegen de machtigen van de wereld. Hij heeft er misschien voor moeten betalen. Zoals een van de vrouwen in de documentaireserie zei: “De grootste monsters zijn nog steeds op vrije voeten”.

Einde van de vertaling.

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ring

Vorig artikelDuitse politie misdaadstatistieken 2019: Reeds meer dan elke derde gewelddader is een buitenlander
Volgend artikelBranden, schietpartijen en plundering tijdens rasrellen in de Verenigde Staten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in