In een interview met Worldtruth.tv deed Robert Downey Jr. een schokkende onthulling over een grote pedofiele ring in Hollywood-kringen die machtige elites “over de hele wereld” met elkaar verbindt.

De Iron Man-ster heeft zich officieel uitgesproken om een enorm netwerk van pedofilie, prostitutie en mensenhandel te ontmaskeren waarbij wat hij noemt “zieke klootzakken” betrokken zijn.

Niet alleen heeft hij een paar bekende Hollywood-beroemdheden genoemd, maar hij heeft ook een van de machtigste mensen in Amerika beschuldigd, die volgens hem een Steen van Rosetta van elke Hollywood-perversie in de wereld is” en een corrupte dienstverlener voor “Arabieren, Wall Street, Washington DC, koninklijke en Hollywood-elites”.

Downey is van een lange lijn van filmsterren die zich uitspreken om pedofilie in politiek en de vermaakindustrie bloot te stellen, maar na Mel Gibson (zie hieronder), is hij tot dusver degene die de meeste namen en de details geeft.

In een verklaring zegt hij dat een van zijn redenen was dat hij “enkele fouten wilde corrigeren”, en voegde daar nog aan toe.

Ik heb er geen probleem mee wat mensen vrijwillig in hun privé-levens doen, zolang het maar vrijwillig is – (kinderen en dieren kunnen niet toestemmen!) en anderen NIET geestelijk of lichamelijk gekwetst worden.

De adembenemende onthulling van Robert Downey Jr. zegt:

Ik ben een voormalige persoonlijke “vriend” van een vrouw genaamd Diana Jenkins. Ik betwijfel of je haar kent, maar ze is de Rosetta Steen voor elk schandaal en elke perversie van Hollywood over de hele wereld. Ze is een rijke gescheiden vrouw wier man de Britse Barclays Bank beheerde – en ze leidde de Arabische investeerders voor de bank.

Ze heeft een eersteklas callgirl/partygirl-ring geleid voor Arabieren, Wall Street, Washington DC, koninklijken, Hollywood-elites. Ze is ook een GROTE filantroop, kunstsupporter, politieke donor en sociale gastvrouw van ALLES.

Haar beste Hollywood-vrienden zijn Sean Penn, Clive Davis [Whitney Houston’s mentor], Ari Emanuel, George Clooney, Cindy Crawford en haar “kleine lieveling” Hayden [Hayden “Leslie P” Panettiere]. Diana is de schakel tussen rijke Arabieren, Aziaten en atleten met Hollywood actrices/modellen.

Ze is ook een zieke en verdorven motherf*cker. Toen Hayden en haar eigen moeder een slechte relatie hadden, nam Diana Jenkins die plaats in haar leven in vanwege de beslissing van Hayden. Leslie P. is niet alleen een armzalig slachtoffer in deze onvermijdelijke catastrofe. Vertrouw me.

Zij is voor minstens 50% (zo niet meer) verantwoordelijk voor het aanmoedigen, mogelijk maken en soms zelfs deelnemen aan het verdorven klote leven van haar man. Leslie’s perversies overschrijden de grens van verdorvenheid, illegaliteit en onmenselijke afwijkingen. Zoals op het gebied van Ryan ONeal, John Phillips, Tish Cyrus en Dan Schneider. Veel erger dan Pimpa Joe Simpson.

Ze had niet alleen de kans om er een einde aan te maken of om met de kinderen te vertrekken, maar ze koos er ook voor om haar kinderen niet te beschermen – en om toe te geven aan de hedonistische waanzin in haar slaapkamer (allemaal uit eigen hebzucht). Denk je dat Dina Lohan slecht is?

Het is gemakkelijk om te beargumenteren dat Hayden voor altijd een slachtoffer is die zijn eigen waanzinnige levenskeuzes maakt – en ik ben geen psycholoog – maar ze heeft het verder geduwd om er een bereidwillige dader van te worden (en zegt dat ze er van houdt).

Niet alleen het fysieke en mentale geweld waar ze van geniet, maar ook haar onverzadigbare honger naar de meest bizarre shit die ze kan uitleven om “zichzelf te overtreffen”. Sommige mensen die echt om haar gaven en voor haar zorgden, boden haar hulp aan. Ze bespotte ze en verbrak het contact in haar eentje. En nu? Ze verlangt ernaar en vindt niets taboe. OPMERKING! Vraag maar aan Mario Lopez.

Volgens Jezebel heeft Robert Downey Jr. ook beschuldigingen geuit over de seksuele perversies van acteur Dan Schneider, die een Nickelodeon producent werd, en impliceert dat Diana Jenkins’ geïllustreerde boek Room 23 in feite een catalogus van klanten en call girls is.

  De wereld zet zich schrap voor Europa's 22 juli "DOOMSDAY"

Hij vervolgde zijn verklaring positiever en legde uit dat er ook goede mensen in Hollywood zijn, en gaf zelfs een lijst met namen van diegenen die “geen heiligen” zijn, maar NIET pedofielen door te zeggen:

Er zijn enkele FANTASTISCHE en GOEDE mensen in Hollywood. Helaas loont het niet om goed te zijn. (Dat is verwrongen, ja, ik weet het).

Maar denk aan Hollywood als een microkosmos van de wereld: Herinner je Your Turn over die walgelijke/zieke pedo-docenten? Je kende STAPELS VAN hen, toch? Maar stel je voor dat je probeert een lijst te maken van de GOEDE en morele leraren? Het zou eeuwig duren.

Op het nieuws horen we elke dag alleen maar over SLECHTE DINGEN en slechte mensen. Het is wat verkoopt en fascineert. We houden allemaal van oogkleppen en roddels omdat we menselijk zijn. Het is een stigma, maar wel menselijk. Soms moet je je gewoon realiseren dat Hollywood niet beter is dan de rest van de wereld – we leren er alleen maar meer over – in een cyclus van schandalen rond de klok.

Dus ja, een aantal grote Hollywood-mensen die ik persoonlijk ken:

(Ze zijn gebrekkig en ze zijn niet perfect, maar het zijn GEWELDIGE mensen die het tegenovergestelde zijn van de andere zieke klootzakken:)

David Kelley, John Hughes (was de beste), Natasha Gregson, Wagner Bryan Lourd, Neil Patrick Harris, Jon Hamm, Guy Ritchie, Tommy Lee Jones, Susanna Hoffs, Kevin Kline & Phoebe Cates, Drew Barrymore, Steve Martin, Rachel McAdams, Bob Kosberg, Sofia Coppola, Zoe Cassavetes, Moon Zappa, Brad Pitt. John Favreau, Amber Heard, Jerry Bruckheimer, Molly Ringwald, Tom Hanks, Rob Reiner, Susan Downey, Will Staeger, Miranda Cosgrove, Seth Macfarlane, Richard Lovett, Johnny Depp, Akiva Goldsman, Alan Horn, Elton John, Kate Beckinsale, Ron Meyer en ja … zelfs Mel Gibson (fouten en al).

En ongeveer 2.000 andere mensen wiens namen je nooit zou herkennen. Het zijn geen engelen en niet perfect – ik ook niet. Maar het zijn ECHTE mensen die weten wat het betekent om een echte vriend te zijn.

Wie is Diana Jenkins?

  Mensen van de GREAT RESET: Hoe de toekomst er uit zou kunnen zien in 2021 - als de heersende elites hun zin krijgen

Een van de hoofdrolspelers in de Robert Downey Jr. openbaring was een vrouw genaamd Diana Jenkins.

Sanela Diana Jenkins is een in Bosnië geboren ex-vluchteling die getrouwd was met een topbankier en voormalig hoofd van Barclays Bank in het Verenigd Koninkrijk, Roger Allan Jenkins.

Volgens Roger Jenkins’ Wikipedia-pagina:

In 2008 speelde hij een sleutelrol in een investering van 7,3 miljard pond [8,41 miljard euro] in Barclays door de heersende families in Abu Dhabi en Qatar en het soevereine vermogensfonds van Qatar. Sinds 2011 is hij lid van de Raad van Bestuur en het Investeringscomité van de Braziliaanse investeringsbank BTG Pactual.

Naar schatting verdiende Jenkins in 2005 tussen de 40 en 75 miljoen pond [46 en 86 miljoen euro], waardoor hij naar verluidt de hoogst betaalde bankier in de City of London was.

Diana Jenkins is sindsdien gescheiden van Roger Allen Jenkins en verhuisd naar Californië, waar ze zich heeft gevestigd als een van de machtigste en invloedrijkste mensen in Amerika en toch op de een of andere manier op de achtergrond is gebleven.

Zij is een belangrijke investeerder en projectmedewerker aan de Clinton Foundation, en in maart 2010 heeft zij meer dan 1 miljoen dollar [ongeveer 920.000 euro] opgehaald voor Bill en Hillary Clinton’s “non-profit” organisatie.

Jenkins werd ook genoemd in het congresrapport van de Clinton Foundation Pay-to-Play enquête.

Er is ook beweerd dat ze verbonden is met wereldwijde handelsnetwerken, en als wat Downey zegt waar is, zou ze een belangrijke speler kunnen zijn in de grootste handels- en pedofiele netwerken in de VS, zo niet de wereld.

  Klaus Schwab: "Wij zijn er zeer trots op dat wij met onze Young Global Leaders in elk kabinet doordringen"

Het feit dat Robert Downey Jr. zich op deze manier uitsprak was een uiterst moedige stap en een teken dat de sluier langzaam wordt opgelicht. Onlangs hebben andere beroemdheden zoals Corey Haim, Corey Feldman, Brad Pitt, Elijah Wood en Macaulay Culkin, om er een paar te noemen, hun mond geopend om het publiek te waarschuwen voor misbruik door rijke, machtige elites.

De acteur Mel Gibson was een van degenen die het meest nauwkeurig de brutale en satanische gebeurtenissen en handelingen gepleegd door de zogenaamde elites in Hollywood beschreed, hij noemde Hollywood een “hol van parasieten die zich tegoed doen aan het bloed van kinderen”.

Mel Gibson legde verder uit dat de “consumptie van babybloed zo populair is in Hollywood dat het in principe functioneert als een soort valuta en de Hollywood-studio’s werden gebouwd met het bloed van onschuldige kinderen”. Gibson wordt naar verluidt volgens twee Amerikaanse bronnen geciteerd:

Het is een publiek geheim in Hollywood. Deze mensen hebben hun eigen religieuze en spirituele leer en hun eigen sociale en morele kader. Ze hebben hun heilige teksten – ze zijn ziek en zijn tegen alles waar Amerika voor staat.

Hollywood is geïnstitutionaliseerde pedofilie. Ze gebruiken en misbruiken kinderen. Ze oogsten het bloed van kinderen, ze eten hun vlees. Als het kind voor de dood lichamelijk en psychisch heeft geleden, geloven ze dat dit hen extra levenskracht geeft.

Het kaartenhuis begint in te storten en hun misdaden en corruptie zullen niet lang verborgen blijven, schrijft Pravda-tv.

https://youtu.be/0wTiCxXgrJw

Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen doden

Vorig artikelVrouw vermoord door dezelfde man die haar moeder 23 jaar geleden vermoordde
Volgend artikelDe totale dictatuur: Merkelregime bedreigt Coronacritici met ontheffing van het ouderlijk gezag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Valt het niet op dat de meeste namen joods zijn? Joden en hulpjes de vrijmetselaars
  (satanaanbidders) vinden dit normaal! Trumo heeft ze de wacht aangezegd, hopelijk slaagt hij hierin! Opsluiten en zwaar, desnoods met de dood, bestraffen!

  • Laat de goede Joden hier buiten.. Aub.
   Deze mensen zijn geen Joods.
   Je moet de geschiedenis wel kennen..
   Ze verschuilen zich achter de joodse identiteit, maar dit zijn geen echte Joden..
   Ze zijn van orgine chazaars.
   Baals. Neem de Rotchilds. Deze bankiersfamilie schuilt zichzelf achter hun joods zijn, maar het zijn geen joden!!
   Ze dienen lucifer..

   • Ja zo heb ik het ook begrepen. Alleen kunnen toch niet alle Joden die in Europa leven khazaars zijn? Of wel, maar 98 procent heeft niets met de misdadige khazaren te maken.

  • Gut Herrick, uit welke grijze container wroet jij je info vandaan? Je mag jezelf wel eens wat beter informeren. Met je joden. Wat betreft de vrijmetselaars heb je gelijk maar om uit puur gemak de goede joden weer eens in één veeg op de slechte hoop te gooien is wel een beetje lui, vind je niet?

 2. Julie Andrews van ‘The Sound of Music’ was er ook berucht om. ‘Hield’ ook van kindertjes. Dat was vroeger al bekend maar degene die dat naar buiten bracht wist ook wel dat het nooit geloofd zou worden en dat er nooit wat tegen haar zou worden ondernomen. In die tijd was dat nog zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in