De mainstream media zijn stil nadat een blank 5-jarig jongetje die op het punt stond zijn eerste jaar op de kleuterschool te beginnen van dichtbij is neergeschoten en gedood door zijn zwarte buurman.

In een verschrikkelijk relaas uit Noord-Carolina, VS, wordt Darius Sessoms, 25, beschuldigd van het rennen naar het jongetje, Cannon Hinnant, alvorens hem het pistool recht op zijn hoofd te zetten en dood te schieten, meldt de Daily Mail.

De familie van de jongen en Darius zouden naast elkaar wonen en elkaar al jaren kennen. Darius zou de vader van de jongen eerder die dag hebben ontmoet. Er is nog geen motief voor de moord bekend gemaakt, maar de politie gaat ervan uit dat het slachtoffer niet willekeurig is gekozen. Een hypothese is dat Darius zich ergerde aan het feit dat de jongen op zijn terrein was gefietst.

De moord werd naar verluidt getuigd door de zeven- en achtjarige zusjes van de jongen en een buurvrouw.

Doris Labrant, die door haar keukenraam getuige was van de executie, zegt dat Sessoms naar Cannon rende, het pistool op zijn hoofd zette en afvuurde, alvorens terug te rennen naar zijn eigen huis.

“Mijn eerste reactie was dat hij met de kinderen speelde. Voor een seconde dacht ik, ‘Dit kan niet gebeuren. Mensen rennen niet over straat en vermoorden kinderen”, zegt Labrant.

Terwijl de politie nog steeds het motief voor de willekeurige aanval van Sessoms onderzoekt, beweert een GoFundMe-account die voor Hinnant is opgezet dat het jongetje per ongeluk de tuin van Sessoms had betreden.

  Facebook-employees "staken" wegens niet censureren van Trump door Zuckerberg 

Na de schietpartij vluchtte Sessoms in een voertuig, dat later door de politie werd gevonden bij een huis in Goldsboro.

Hij is momenteel belast met eerste graad moord en wordt zonder borgsom vastgehouden in de Wilson County gevangenis. Sessoms zou eerder zijn veroordeeld voor wapen- en drugsmisdrijven en ook wachten op strafvervolging voor verschillende andere misdrijven toen de moord werd gepleegd.

Ondanks de gruwelijkheid van het tragische incident, hebben de heersende mainstream media, met inbegrip van CBS, NBC, ABC en CNN nog geen artikelen gepubliceerd die het gebeuren op hun nationale platforms behandelen, waarschijnlijk omdat het tegengesteld is aan hun anti-blanken, racistisch narratief, meldt Newswars.

Terwijl verschillende lokale nieuwsportalen over het verhaal hebben gerapporteerd, leveren de zoekresultaten geen artikelen op met betrekking tot het evenement op een van de bovengenoemde mainstream nieuwsorganen, zoals geïllustreerd in de onderstaande screenshots.

Zwarte filmt zichzelf terwijl hij blanke bejaarde patiënten in elkaar slaat

Vorig artikelGod’s straf: 3.000 Turken besmet met het Coronavirus tijdens de inwijding van de Hagia Sophia kathedraal als moskee
Volgend artikelHarris wordt Biden’s vice-presidentskandidaat – belangrijkste kwalificaties: niet-blank en vrouw
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Black lives matter. Certainly more that of black criminals then white kids. F… the virtue signalling white woke mob.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in