Ondanks Corona loopt de overheidspropaganda weer op volle toeren. Dankzij de gebarricadeerde deuren van de appartementen en de steeds dikkere fietssloten blijft de totale criminaliteit in Duitsland dalen. Het is zoals elke halve waarheid een hele leugen! Want: het aandeel buitenlanders in de criminaliteit is gestegen tot 35 procent in 2019 – en dat met een bevolkingsaandeel van 13 procent.

Het was het gebruikelijke succesverhaal dat de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) en zijn volgzame BKA [Duitse federale recherchedienst, red] baas Holger Münch gisteren aan de regeringsgezinde mainstream media dicteerden:

 • Het aantal door de politie geregistreerde misdrijven was in 2019, het derde jaar op rij, opnieuw gedaald.

Volgens het rapport zijn er vorig jaar ongeveer 5,27 miljoen misdrijven geregistreerd. Dit komt overeen met een daling van maar liefst 2,3 procent ten opzichte van het voorgaande jaar – ook al is het aantal inwoners van Duitsland gestegen.

Gottfried Curio, AfD-woordvoerder binnenlands beleid in de Duitse Bondsdag, heeft de kleine lettertjes in de huidige politiemisdaadstatistieken (PKS) nader bekeken en onthult cijfers waar de overheidspropaganda niet graag over praat:

Het percentage niet-Duitse verdachten van geweldsdelicten was 38 procent.

 • In geval van moord en doodslag 40 procent.
 • Voor verkrachting, aanranding en zedendelicten 37 procent.
 • Voor levensgevaarlijk en ernstig lichamelijk letsel 37 procent.
 • Voor beroving en zakkenrollerij respectievelijk 40 procent en 68 procent.

Hier zou het aan de politici zijn om daadkrachtig op te treden tegen vreemdelingencriminaliteit en te reageren op criminaliteit met onmiddellijke uitzetting!, aldus Curio.

Wat Seehofer en Holger Münch, de voorzitter van de Bundeskriminalpolizei (BKA), ook niet aan de grote klok hingen: het duistere gebied van onopgeloste zaken steeg tot 44 procent!

  Duitsland: Asiel-catering tot vier keer duurder dan bijstandsgerechtigden-voeding

Storch: Seehofer verduisterd islamitisch antisemitisme

De plaatsvervangende woordvoerster van de AfD, Beatrix von Storch, beschuldigde ook de Duitse minister van Binnenlandse Zaken van het verbergen van moslim-antisemitisme in dit land. Bij de presentatie van de statistieken over “politiek gemotiveerde criminaliteit” (PMK), zei Seehofer dat het aantal antisemitische misdaden in 2019 met 13 procent was gestegen. De belangrijkste bron van deze misdrijven is rechtsextremisme, benadrukte Seehofer. 93 procent van deze misdrijven zijn “rechts gemotiveerd”.

Beatrix von Storch legt uit:

Met betrekking tot de PMK-statistieken was in het geval van antisemitisme er niets nieuws te verwachten van de minister van Binnenlandse Zaken. Het doel van deze doorzichtige manoeuvre is om het moslim antisemitisme in Duitsland te verbergen.

Volgens Storch zijn de beweringen van Seehofer in flagrante tegenspraak met feiten en cijfers die onder meer door de EU zijn vastgesteld. Een representatief onderzoek van 2018, uitgevoerd onder 16.500 joodse EU-burgers in 12 EU-landen, heeft een heel ander beeld aan het licht gebracht dan dat “waarmee Seehofer en de mainstream media ons altijd willen bedriegen en afleiden van islamitisch antisemitisme, met inbegrip van geïmporteerd antisemitisme”.

Volgens de AfD-politica en verwijzend naar het EU-onderzoek ziet 30 procent van de respondenten de antisemitische dreiging voor leven en ledematen van joden afkomstig van moslimextremisten, terwijl 13 procent het ‘van rechts’ ziet. Storch concludeert: “De EU-cijfers over antisemitisme laten duidelijk zien dat Seehofer opereert met valse cijfers en de burgers misleidt over het massale moslim-antisemitisme in Duitsland”.

Bovendien is Seehofer volgens Storch in tegenspraak met de studie ‘Antisemitisme in Duitsland – Huidige ontwikkelingen’ die door het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken (BMI) zelf is gepubliceerd. In de studie werd met name het moslim-antisemitisme als een bedreiging gezien.

De geplande Afrikanisering van de EU – Er wordt een nieuwe samenleving opgebouwd

Vorig artikelUitbundige viering van illegale migranten
Volgend artikelNetflix brengt documentaireserie uit over Clinton’s avontuur op Epstein’s seks-eiland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Clangeweld escaleert: het falen van de politiek is nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest

  De no-go-gebieden van de republiek zijn de afgelopen dagen getroffen door een golf van geweld. Dit geweld kwam zonder uitzondering van criminele Turks-Arabische clans. Nu de dwangmaatregelen van Corona langzaamaan verdwijnen en de stijgende temperaturen niet alleen de Sisha-bars opnieuw vullen, dreigt een extra escalatie van geweld in de probleemgebieden van de grote steden. Politici zwijgen hierover vanwege zelfcensuur en politieke correctheid, en laten zowel politieagenten als burgers in de no-go-gebieden naar beneden.

  door Stefan Schubert

  Een blik op de huidige nieuwssituatie toont het steeds agressievere uiterlijk van de clans:

  In Berlijn-Kreuzberg eindigde een gevecht tussen twee vijandige grote families in een mesgevecht. Een man raakte ernstig gewond en moest een spoedoperatie ondergaan. Direct daarna stortte een groot aantal gezinsleden in op de stoep. Deze meute gedroeg zich vervolgens agressief tegenover de politie en vertegenwoordigers van de media.

  Onder de Berlijnse linkse regering van de SPD, Linksen en Groenen is de metropool al lang de hoofdstad van de clans geworden. Bij elk vijfde proces tegen de georganiseerde misdaad kan zelfs de overweldigde rechterlijke macht in Berlijn een verband met het clanmilieu bewijzen.

  De clans waren in 2019 slechts verantwoordelijk voor bijna 400 politie-operaties in Berlijn. Deze officiële clan-missies alleen al veroorzaakten 45.500 politie-uren in de hoofdstad. Het niet bekendgemaakte aantal misdaden van clans zal vele malen hoger zijn. De drugshandel is onder meer stevig in handen van de Arabische clans, niet alleen in Berlijn.

  In het no-go-gebied Duisburg-Marxloh, een ander epicentrum van de criminele clans, probeerden politieagenten een 18-jarige te arresteren. Onmiddellijk vormde zich een menigte van 200 mensen, waaronder door de politie bekende clanleden. Politieagenten werden beledigd, aangevallen, bedreigd en bespuugd. Waarnemers rapporteren ook beledigingen als “klootzakken”. ‘Het is onze stad, de politie en de pers hebben hier geen zaken’, was een van hun eisen, wat klinkt als een oorlogsverklaring.

  Clans verspreidden zich als uitzaaiingen over Duitsland
  In het bolwerk van de clan van Essen vielen meer dan zeventig mannen, waaronder mannen gewapend met daklatten, een Turks café aan en verwoestten het. In een eerste getuigenis wordt gesproken over een gewapende groep die doelbewust maar rustig de bar bestormde – kalm om geen snelle politieoperatie op gang te brengen en de aangevallenen niet te waarschuwen.

  Net als in andere steden in het Ruhrgebied of in Berlijn en Bremen, verspreiden criminele clans zich agressief in Essen en claimen ze steeds grotere delen van de stad als hun grondgebied. Het roll-commando zal territoriale strijd zijn geweest door vijandige clans of een escalatie als gevolg van afpersing van beschermingsgeld.

  Volgens informatie die door de auteur van politieagenten en ondernemers ter plaatse is verzameld, worden Duitse ondernemers en zelfstandigen in toenemende mate het slachtoffer van beschermingsafpersing door clans. Deze nieuwe kracht van Turks-Arabische maffia-clans is des te alarmerend omdat ze zich als metastasen verspreiden buiten de probleemgebieden.

  Aanvankelijk was hun gewelddadige misdaad voornamelijk gericht tegen leden van hun eigen Turks-Arabische gemeenschap, maar nu worden ook Duitse burgers en bedrijven het slachtoffer van afpersing, inbraak en diefstal. Door het opzettelijk falen van de politiek en daarmee de onbelemmerde actie van de clans, die al meer dan 30 jaar letterlijk in strijd zijn met de rechtsstaat en haar vertegenwoordigers, is de huidige escalatie van de clan geen verrassing, maar een logisch gevolg.

  In het auteursboek No-Go-Areas: Hoe de staat capituleert tegen buitenlandse misdaad wordt juist deze huidige situatie voorspeld.

  Het boek is dus angstaanjagend actueel en illustreert de manier waarop de clans opereren en het opzettelijk falen van de staat vanuit de multiculturele ideologie. Tegen de achtergrond van de aanhoudende migratie van mensen uit Arabische landen, zal deze zorgwekkende ontwikkeling dramatisch toenemen. Grote groepen huidige immigranten komen uit de Turks-Koerdisch-Syrisch-Iraakse grensgebieden – met andere woorden, juist uit die regio’s waar de Turks-Arabische familieclans al verantwoordelijk voor zijn, die verantwoordelijk zijn voor de ongekend brute misdaadlawine in Duitsland.

  De staat slaagt er volledig niet in de bevolking te beschermen. Dit is een systemisch falen, waaraan alle organen hun eigen aandeel bijdragen. In de Duitse no-go-gebieden zijn de klachten die in Duitsland heersen zichtbaar als onder een brandend glas. Een mislukte generatie van migranten en immigranten keert zich tegen de staat en zijn mensen, die hen verantwoordelijk stellen voor hun eigen mislukkingen op school of op het werk. Bovendien wordt deze situatie verergerd door de islamitische achtergrond van de Arabische clans, zoals de islamitische geleerde en migratieonderzoeker Ralph Ghadban duidelijk heeft genoemd:

  ‘De clanleden zien alles buiten hun clan als vijandelijk gebied, waar ze hun invallen uitvoeren. Vanwege deze agressieve houding cultiveren ze haat tegen hun slachtoffers en verachten ze alles wat Duits is. «

  Deze oorzakelijkheden maken van de clans een moslimmaffia, die vanwege zijn islamitische socialisatie geen remmingen en geen enkel gevoel van wangedrag heeft en Duitsland als zijn legale prooi ziet .

  Deze achtergronden hebben aanzienlijk bijgedragen aan de huidige boektitel: Security Risk Islam – Crime, Violence and Terror: How Islam Threatens Our Country . In dit boek wordt voor het eerst de verbinding tussen islam en misdaad gedocumenteerd. Het hele staatsapparaat blijft echter een consequente confrontatie met de clans schuwen.

  De media-effectieve beoordelingen van shisha-bars door honderden veranderen hier niets aan. Je vraagt ​​je af wat er nog moet gebeuren, zodat de BKA krachtige speciale commissies opzet en uiteindelijk deze netwerken van de Arabische maffia als criminele organisatie beschrijft, overdraagt ​​en vervolgens verbiedt. Maar de BKA werd, net als de bescherming van de grondwet, gereorganiseerd door de federale regering.

  In plaats van dat het BKA de no-go-gebieden met de Kärcher van de clans bevrijdt, bestormen om 6.00 uur de appartementen van kritische burgers, die in hun machteloze woede hun best hebben gedaan in internetcommentaren. Op deze manier misbruikt de politiek de veiligheidsautoriteiten en stelt ze prioriteiten waar de zeer criminele Miris, Remmos en Abou-Chakers zeker om zullen lachen als ze geld tellen.

  https://www.anonymousnews.ru

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in