De doeltreffendheid van de Covid-vaccins tegen ernstige ziekten daalt tot nul en wordt binnen 12 maanden negatief, zo blijkt uit officiële cijfers uit Nederland. In een rapport van het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid van deze week wordt uitgelegd dat er “nauwelijks nog een zichtbaar beschermend effect” is voor mensen met twee vaccindoses, omdat het “nu bijna een jaar geleden is dat zij gevaccineerd zijn, en de bescherming die vaccinaties bieden tegen ziekenhuisopname na verloop van tijd afneemt”, bericht Will Jones.

Aan de hand van de ziekenhuisopnamecijfers van 15 maart tot 28 juni 2022 komt het rapport tot de conclusie dat de totale effectiviteit van het vaccin tegen ziekenhuisopname vanaf twee doses 0% was. Uitgesplitst naar leeftijd was dat 22% voor de 12-49-jarigen, min-52% voor de 50-69-jarigen en 15% voor de 70-plussers. De doeltreffendheid van het vaccin tegen IC-opname was over het geheel genomen min-20%, uitgesplitst naar 45% voor 12-49-jarigen, min-31% voor 50-69-jarigen en min-43% voor 70-plussers. Deze cijfers staan in de tabel hieronder, samen met de betrouwbaarheidsintervallen en de cijfers voor de booster en de herhaalprik. (Basis betekent de basiskuur, d.w.z. twee doses; IC-opnames is Intensive Care-opnames).

De vaccineffectiviteit tegen ziekenhuisopnames gedurende de studieperiode, uitgesplitst naar vaccinatiestatus, wordt hieronder afgebeeld. Merk op dat de vaccineffectiviteit van de boosters en herhalingsinjecties hoog begint in februari, maar snel daalt tot ongeveer 50%, terwijl de vaccineffectiviteit van twee doses begint rond 50% en snel daalt tot nul of lager. Wat in het verslag niet aan de orde komt, is waarom, gezien het feit dat de doeltreffendheid van de vaccins voor boosters en herhalingsprikken binnen enkele weken tot 50% daalt, deze cijfers dan niet verder dalen van 50% tot 0% of lager in de daaropvolgende weken, net zoals die voor twee doses dat deden.

  Onze herders werken voor de wolven

De negatieve cijfers voor de doeltreffendheid van het vaccin betekenen dat de gevaccineerden vaker in het ziekenhuis worden opgenomen of op de Intensive Care worden opgenomen met Covid dan de ongevaccineerden. In verband met deze alarmerende bevinding wordt in het verslag beweerd dat het “onwaarschijnlijk is dat de waarschijnlijkheid van COVID-19 ziekenhuisopnamestijgingen werkelijk gemeten kan worden”. In plaats daarvan speelt de “opbouw van immuniteit door COVID-19 in het verleden een grote rol”, plus er kunnen verschillen zijn in “comorbiditeit en risico van blootstelling aan coronavirus”.

Maar net als met soortgelijke gegevens van de regering van het VK, zien we hier weer een gezondheidsautoriteit die beweert dat de negatieve effectiviteit van het vaccin geheel te wijten is aan medebepalende factoren (vroegere infectie, comorbiditeit) zonder de gegevens te produceren – die zij ongetwijfeld in bezit hebben – om aan te tonen dat dit inderdaad het geval is, en om het te kwantificeren en te controleren. In plaats daarvan krijgen we vage uitspraken en een luchtige implicatie dat de cijfers niet aantonen wat ze lijken aan te tonen, namelijk dat de vaccins de situatie verergeren. Natuurlijk wil de Nederlandse regering dat het publiek hieruit opmaakt dat het vaak een booster moet nemen om beschermd te blijven, en daarom is zij misschien nu bereid gegevens te publiceren die twee doses van het vaccin in een kwaad daglicht stellen.

Een ander punt dat het vermelden waard is, is dat de Nederlandse regering er duidelijk niet voor terugschrikt een officieel rapport over de doeltreffendheid van het vaccin te publiceren met cijfers die berekend zijn op basis van ruwe gegevens die niet gecorrigeerd zijn voor beïnvloedende factoren zoals eerdere infectie en onderliggende aandoeningen. Dit is belangrijk, want dit is iets waarvan de UKHSA en allerlei “factcheckers” vorig jaar stellig beweerden dat het niet mocht, dat het op de een of andere manier ongeldig en misleidend was om de effectiviteit van vaccins te berekenen aan de hand van ruwe gegevens. Maar de Nederlandse regering berekent precies op deze manier de doeltreffendheid van de vaccins, zonder enige aarzeling of commentaar. Zoals velen van ons vorig jaar al opmerkten, komt dat omdat dit een heel gebruikelijke en aanvaardbare manier is om de doeltreffendheid van vaccins te schatten.

  De Covid zwendel is aan het ontrafelen

De laatste gegevens uit Canada laten ook een negatieve effectiviteit van de vaccins zien tegen ernstige ziekten en, in dit geval, sterfte. Cijfers uit Manitoba voor mei (uitgelicht door Alex Berenson) tonen ziekenhuisopname, Intensive Care opname en sterftecijfers per vaccinatiestatus, gecorrigeerd voor bevolkingsgrootte en leeftijd (zie hieronder). Daaruit blijkt dat de dubbelgedoseerden meer kans hebben op ziekenhuisopname en overlijden met Covid dan de ongevaccineerden, en dat de geboosterden in principe evenveel kans op deze dingen hebben als de ongevaccineerden. We moeten opmerken dat de drievoudig gevaccineerden tot 14 dagen na hun booster als dubbel gevaccineerden tellen, wat betekent dat alle Covid-doden in de 14 dagen na een booster in de categorie dubbel gevaccineerden terecht zullen komen.

De grafiek hierboven laat de gedeeltelijk gevaccineerden (d.w.z. éénmaal gedoseerd) weg, wat, kijkend naar de cijfers in de tabel eronder in het verslag, volgens mij komt omdat de gegevens voor hen bedroevend zijn. Zo zijn er 36 sterfgevallen bij de gedeeltelijk gevaccineerde 70-plussers, maar slechts ongeveer 1% van deze leeftijdsgroep is gedeeltelijk gevaccineerd. Ter vergelijking: 164 sterfgevallen bij de 11% die dubbel gevaccineerd zijn, wat neerkomt op een sterftecijfer van 15 sterfgevallen per 1% van de bevolking; ter vergelijking: ook 253 sterfgevallen bij de 87% die ten minste drievoudig gevaccineerd zijn, wat neerkomt op een sterftecijfer van 3 per 1% van de bevolking. Met andere woorden, de gedeeltelijk gevaccineerden hebben een sterftecijfer dat meer dan het dubbele is van het toch al hoge cijfer bij de tweemaal gevaccineerden en 12 maal het cijfer bij de driemaal gevaccineerden.

  CEO Pfizer teleurgesteld over effect van derde injectie

Ik zou graag het sterftecijfer voor de ongevaccineerden berekend hebben om ook daarmee een vergelijking te kunnen maken, maar om de een of andere reden staat deze informatie niet in de tabel of ergens anders in het verslag. Dat geeft ons de eigenaardigheid van een grafiek die de gedeeltelijk gevaccineerden weglaat en een tabel die de ongevaccineerden weglaat. Krijgt u ook wel eens het gevoel dat ze u alleen vertellen wat ze willen dat u weet?

Desalniettemin publiceren sommige regeringen, in hun ijver om de booster injecties te promoten, nu zeer onflatteuze gegevens over twee doses, waaruit blijkt dat de vaccins niet alleen niet meer helpen, maar de zaken blijkbaar nog erger maken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBREAKING – Nieuwe studie bevestigt dat natuurlijke immuniteit tegen COVID-19 zelfs niet met 1% afneemt, terwijl de gevaccineerden VAIDS ontwikkelen
Volgend artikelMan vermijdt amputatie nadat Turkse artsen verschillende 10 centimeter lange bloedklonters uit zijn been hebben getrokken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Een deel van de schapen wil geen booster meer,maar ze geven je nooit gelijk als het aankomt om de gevaren van de shot.
  Rest in peace

 2. Leuk dat het Min v V er mee komt, maar wat dan nog? Ik wacht nog steeds vol spanning op de vaxxies die neerstorten als vliegen. Experiment mislukt. Experiment nummer 2 komt er aan. (Het gaat niet om ‘genocide’ mensen, het gaat om het permanent veranderen van het DNA – god spelen.)

  • Inderdaad, vrijwel niemand houdt er rekening mee dat de genocide tot maximaal één miljard mensen op aarde een hoax zou kunnen zijn. Immers, waarom zwaar investeren in het tricitystate project, the belt and road initiative, smart cities, CETA, enzovoort als er geen afzetmarkt is ? Nuchter relativeren levert weinig click baits op, een constante stroom van sensationele berichten wel. De alternatieve media anno nu in een notendop.

 3. Je kunt de effectiviteit van het experimentele genetische modificatie injectie(s) op meerdere manieren definiëren, dit is afhankelijk aan welke zijde je bevindt. Aan de kant van diegene die de injectie vrijwillig zich heeft in laten spuiten, zal het zeer ernstige vergiftiging verschijnselen ervan tonen vroeg of laat en met elke volgende injectie zal de ernst ervan toenemen. Het eindresultaat zal de dood zijn.

  Sta je aan de kant van de opdrachtgevers is het een uiterst effectief biowapen, die ook nog eens extern aangestuurd kan worden met het 5G netwerk. Zodat de opdrachtgevers alle mensen weer tot slaven kunnen dwingen. Want met de injecties is iedereen manipuleerbaar geworden en is ontsnappen aan het systeem is dan niet meer mogelijk waar je ook op de wereld je bevind.

  • Dat met 5G hoor ik wel eens in de verte maar is dat niet complotdenken? Is dit nu echt de combinatie waar het om te doen is? Echt?

 4. We weten intussen dat de gen-therapie niet beschermt.

  Dat het geen vaccin is.

  Wat heeft het met c-19 en varianten van doen behalve dat het de aanjager tot het nemen van deze gen-theapie is?.

  Ontmenselijken.

  We worden onder druk gezet, om de prik te nemen.
  Alleen omdat de machthebbers theorieën hebben.
  Maar niet de exacte now how.

  Experimenteren.

  Op de normale bevolking.

  Alle data van vws, zijn onderdeel van groot bedrog, om de mens te ontmenselijken.

  Op gebied van handicaps heeft men mooie en goede hulp ontwikkelingen ontwikkeld.

  Men moet echter niet denken dat deze gen-therapie in het verlengde van die methodes thuishoort.

  Men rotzooit met de genen.

  Niemand weet wat het eindresultaat zal worden.

  Het lijkt alsof het niemand interreseert, er lijkt niets op capabele manier te worden gemonitoord.
  De cijfers vliegen je om de oren.
  Niets heeft enige overeenkomst.
  En dat wereldwijd.

  Wel worden bedrijven er beter van.
  Ook particulieren.
  En alternatieve zenders en bladen.

  Er gebeurd van alles.
  Behalve de feiten waar het om gaat, deze blijven onduidelijk.

  Het lijkt alsof Tri State City, technocratie en E-id belangrijk zijn.

  Maar wat is de échte adder onder het gras?

  Om- of ont-volking?

  De sustaineble goals van UN, NAVO, NATO ,WHO en Eu.
  Zelfs die zijn mooi om te horen en zien, maar de werkelijke manier om die te behalen is onmenselijk.

  We worden met een kluitje het riet ingestuurd.

  Wat mij het idee geeft, dat de ” machthebbers” zelf ook niet weten hoe of wat.
  Van alles op de mens loslaten en kijken hoever men kan gaan.?

  Intussen in de grote verwarring, zijn er vele doden gevallen.
  Handicaps en langdurig of kort lijden, door de gen- (ocide) therapie..

  Dit alles zal op een complete ramp uitlopen.

  Hebben ze dan hun zin?

  • Ik denk dat niemand de Fuehrer wil wakker maken dus zegt zijn omgeving maar liever niks…..

   Als ik naar de seniele Biden kijk en wat daar allemaal gebeurt, de Amerikanen worden langzaam wakker en ze mogen niet al te slim zijn (merendeel althans) maar ze denken wellicht wel “waarom doet de overheid zo gek?” OF “waarom is iedereen gek geworden?” De volgende stap zou kunnen zijn dat zich de bevolking letterlijk opsplitst in 2 delen Amerika. Amerikanen lopen tot nog toe een paar maanden voor op Europa. Eens kijken wat er gebeurt.

 5. Vroeger zeiden ze wel eens als iemand bv hard moest hoesten/kuchen,

  nou nou, Nog 1 nachtvorstje, dan is’t gebeurd (als in, dan ga je dood)

  nog 1 Genjectie erbij en je immuun systeem is geheel naar de klote, daarna nog 1x ziekjes worden en het is gebeurt met zo’n iemand die bv al wat kwaaltjes had, geen weerstand meer, dan kan een griepje of iets dergelijks dodelijk zijn voor die mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in