De burgers in de Europese landen worden langzaam maar zeker steeds afhankelijker van de staat. Afhankelijke mensen zijn gemakkelijker te controleren.

In maart van dit jaar had Macron al aangekondigd voedselbonnen uit te delen aan de behoeftigen.

De Franse president Emanuel Macron herhaalde zijn belofte om voedselbonnen uit te delen aan behoeftige gezinnen omdat, zoals hij beweerde, de brandstof- en grondstoffenprijzen sterk gestegen zijn door de huidige Russische militaire interventie in Oekraïne.

In een interview met radio France Blau op dinsdag zei Macron dat de wereld geconfronteerd wordt met een “wereldwijde voedselcrisis”.

Details over het steunprogramma voor de burger met consumptiebonnen moeten echter nog worden bekendgemaakt. Het is nog niet bekend hoeveel waarde de voedselbonnen zouden bedragen, welke producten ze zouden dekken, hoe ze precies verdeeld zouden worden en wie er recht op zou hebben. Bron

Nu bereidt ook Nederland zich volgens een bericht van wrr.nl voor op een grote crisis.

De regering moet de samenleving zo snel mogelijk voorbereiden op de volgende fase van de Coronapandemie, aldus een nieuw rapport van de WRR, de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid.

Juist nu is het belangrijk om langetermijnplanning te overwegen, zegt de WRR, die beleidsmakers adviseert moeilijke beslissingen niet uit de weg te gaan als ze echt nodig zijn.

De WRR schetst vijf verschillende scenario’s. Voor elk scenario doet de organisatie aanbevelingen op een aantal gebieden. Het slechtst denkbare scenario is een distributiesysteem met bonnen.

Als de hele economie tot stilstand komt omdat mensen ziek worden of in quarantaine zitten, kunnen ook de marktwerking en de loonvorming tot stilstand komen. Om ervoor te zorgen dat niet alleen de rijken en degenen met een groot netwerk toegang blijven hebben tot voedsel en goederen, kan de WRR zich een distributiesysteem voorstellen met voedsel- en medicijnbonnen.

  Onthuld: Het geheime rapport dat laat zien hoe de nazi's een Vierde Rijk planden ... in de EU

FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren schrijft op Twitter:

“De WRR (adviesorgaan voor en door de regering) maakt de geesten alvast rijp voor #voedselbonnen. Wie niet straks een dag in de rij wil staan (met mondkapje en QR-code) voor een brood en pak melk, doet er goed aan om voldoende houdbaar voedsel in te slaan. EN KOM IN VERZET!”

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De komende moord met voorbedachten rade op miljarden: Een 21e eeuws complotVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoment van de waarheid in de Oekraïense oorlog
Volgend artikelMensen denken dat zij de waarheid willen weten: maar kunnen zij de waarheid aan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

  • Je voorraden komen ze straks bij je halen als de plunderingen beginnen.
   Of je wordt uit je huis gezet waar asielzoekers in moeten en die voorzie je dus van gratis voorraden.
   Daarom heb ik niks ingeslagen. Van mij krijgen ze niks als ik mijn huis uit moet.
   Hoe moet je dat straks allemaal meenemen al je je huis uit wordt gezet?
   Heb alleen wildplukboeken gekocht en geleerd wat ik eten kan in de natuur. Dan heb ik met niemand wat te maken en niemand pikt het van me af.

    • Er is alleen een klein probleempje van dat wild plukken, door de afgelopen tijd groeit er bijna niets meer en de vruchten zijn al voor ze rijp waren al van de boom gevallen of zo klein dat ze eigenlijk niet eetbaar zijn. Veel eetbare bladeren zijn compleet verbrandt door de zon en droogte.

   • Ik weet niet zoveel van plantjes en kruiden etc…en bessen en vruchgtennzijn maar relatief kort te plukken….daarentegen…ik weet wel waar de villa’s staan van de regerings gezinden die de verraders in DEN HAAG aan de macht houden……stickers plakken met pijltjes is denk ik de beste remedie, zoiets van : hier is eten opgeslagen door regerings en WEF gezinden…..lijkt me een betere en meer praktische weg dan ergens de voedselbank moeten zoeken om met een stroom asiel eisers te moeten gaan vechten over wie iets mag hebben, lokaal is de voedselbank toch al kapot….

    Ik hoop dat men de BOA’s vuurwapens gaat geven en de voedselopslagen laat bewaken….

   • Denk het niet ik zou zeggen probeer het kijken wie het onderspit delft als ik ga neem ik er zeker een paar mee wie het ook is liever staande sterven dan knielend gehoorzamen😜🖕💉💣💥

   • Weet dat in de onderschors van de eik en vele dennen-soorten vele eiwitten zit die je nodig hebt en je kan het zo direct an de boom eten als meenemen en er meel van kan maken om je brood en pannekoeken van te bakken.

  • Precies en dat niet alleen een goede filter,generator,een honkbalknuppel achter de deur(met al die sprinkhanen die nu binnen komen wandelen) en watervoorraad medicijnen,pleisters evt je huis versterken voor en achterdeur ramen beneden etc etc niet geschoten is altijd mis😜

 1. Ach, wat een mooi inkoppertje voor de aftrap van de CBDC, social creditsystem, ID-wallet dat in 2023 in alle EU lidstaten uitgerold moet zijn (las ik in een stuk van de EC maar kan het niet terugvinden helaas. Iedere lidstaat zou zich hieraan gecommitteerd hebben), KTDI (van de WEF, NL & Canada…). Zo doorzichtig weer dit…😏🤡 Voedselbonnen passen natuurlijk niet in dit digitale tijdperk (en in het ‘You’ll own nothing and be happy” principe).

 2. Hier in Frankrijk hebben de arme mensen al vele jaren energie bonnen (checks) gekregen en ze zien het als positief en deze zijn rond de 200 euro per jaar en je krijgt het rond oktober als je er recht op hebt en men is het hier dus al gewend en we hebben (bijna iedereen in Frankrijk) 100 euro extra gekregen en dat dit jaar al natuurlijk zodat men niet in opstand zou komen (de Fransen zijn niet zo slap volk als de Nederlandse).
  Dus als men hier voedselbonnen gaat uitdelen of extra geld zal men dat als positief ervaren, ik vrees hier eerder voor langdurige stroomuitval en op het platteland is hier genoeg te eten voor heel Frankrijk als men het goed aanpakt en goede deals sluit met alle boeren.

  • Je hoeft niet te verhongeren. Dat wordt ons wijsgemaakt om ons afhankelijk te houden. Om de winkels en verdere handel open en draaiend te houden zodat de economie niet stagneert. Dat vertelde mijn leraar handel en economie vroeger al.

   In je omgeving groeit teveel eetbaar spul. Honger bestaat niet, alleen onwetendheid van wat eetbaar is. We hoeven niet bang te zijn. Ook niet afhankelijk van de overheid te worden wat dat betreft.

   Neem bijvoorbeeld alleen al weegbree, herderstasje, riet, brandnetel, distel, kleefkruid, paardenbloem, witte dovenetel, vogelmuur, zuring, witte of rode klaver(niet de bastaardklaver), kleine veldkers. Die je helemaal kunt eten. Lindeblad, japanse duizendknoopstengel, zevenbladbladeren, meidoornblad, esdoornblad, braamblad. Veel voorkomende planten die je (soms rauw, soms na verhitting) kunt eten. Dan nog uit de zee: alikruiken, mosselen, japanse oesters, garnalen, zeewier. En verse roadkill die je onderweg tegen komt. Eten kost mij niets. Dat heb ik geleerd toen ik jarenlang zo arm als de neten was. Een vreselijke maar achteraf gouden tijd waarin ik heel veel heb geleerd.

   Het vreten groeit je de bek in! Je hoeft het alleen maar te plukken. Kijk wel even of je de goeie plant te pakken hebt en niet de giftige die erop lijkt. Dat is de enige moeite die je even moet doen.

   Koop wildplukboeken en maak jezelf onafhankelijk!

   • @sterrengluurder,

    Dank voor het delen van je uitstekende kennis en advies van wilde planten.
    Voor mij zijn eetbare wilde planten uberhaupt de ” survivals ” in de natuur, dus super gezond voor een mens.
    Nogmaals dank!

    • Graag gedaan y’all. Ik wil nog even toevoegen dat als je planten oogst je de wortels niet meeneemt als het niet hoeft. Zodat het spul weer verder kan groeien. Ik zie te vaak mensen de hele plant uit de grond trekken terwijl ze de wortel niet hebben moeten en dat is jammer.

   • @Henk
    Nee dat kunnen ze niet maar ze zullen het altijd proberen met misleiding. Alles wat je erover op TV zit is opgezet zodat men het denkt en gelooft.

    Dus ja ze kunnen dat zo lang men dit denkt en er naar handelt en geven zich dan over. Let wel, allemaal vrijwillig door te luisteren en te doen wat ze je opdragen.

    Zo lang jij gewoon als een vrij mens handelt en hun autoriteit afwijst kunnen ze in principe niets anders doen. Misleiden en dreigen is alles wat ze kunnen doen maar jou verplichten tot betalen niet.

    Men zegt vaak, en dat is de slappe mens dat wij dit zo hebben afgesproken en dat wij hier ons aan hebben te houden. Maar ik heb niets afgesproken en nergens voor getekend, ik wil best betalen maar niet voor oorlog, corrupte politici, farmamafia en gelukszoekertjes bijvoorbeeld.

    Kijk voor dit onderwerp vooral eens bij Martin Vrijland en verdiep je er in en zorg dat je de kennis hebt zodat je die kunt verspreiden.

    Al die zogenaamde boetes van TV voor restaurants tijdens de lockdown was allemaal controlled en je ziet hoe het werkt. Sukkels en slappe ondernemers lieten zich vertellen de boel te sluiten en kapot te gaan. Die zijn allemaal luisterend naar TV en radio gaan afwachten wat ze moesten of mochten doen.

    Ik ken restaurants die altijd open zijn gebleven en zich nergens aan hielden, geen afstand, geen mondkapkes etc. Geen boetes gehad ook en het mooie is dat zij daar de houding hebben “wie is de overheid?”.

    Men ziet de overheid als een baas, een autoriteit maar dat misleiding en misbruik. Ze mogen hooguit adviseren maar niets opleggen, fuck de overheid en die verzadige koning. Verdiep je er zelf eens in en zorg dat je weet wie en wat je bent zodat ze je niets kunnen maken.

    • Ik kreeg ooit iemand aan de deur. Een ziektewet-controleur. Hij vroeg “Ik kom voor meneer XYZ. Woont die hier?”. Ik zeg: “Die woont hier niet. Ik ken geen meneer XYZ.”

     Hij kon verder niets doen. Hij mag niet vragen wie ik ben en wat ik in die woning doe.

     De kneep zit hem in het woord “meneer”. Dat is een titel. Ik erken die titel niet, want dat is onderdeel van hun spel. Officieel ben ik dus geen meneer XYZ. Dus ik lieg niet als ik zeg dat “meneer XYZ hier niet woont”.

     De adrenaline ging door mijn lijf. Maar ik heb die man nooit teruggezien of problemen gehad met de ziektewet o.i.d. Toen wist ik dat de fictieve kracht van de overheid en instanties gebaseerd is op wat wij geloven wat de realiteit is. En die “realiteit” willen ze zo lang mogelijk in tussen onze oren laten doordreunen.

 3. Er gaan duizenden koppen rollen voordat er voedsel op de bon gaat. Elk land is 3 maaltijden verwijderd van een revolutie. Als u twijfelt: eet eens 1 dag niks.

  • Met dat oer-Hollandse ‘drie-maaltijden-per-dag’ mag het eindelijk weleens afgelopen zijn.
   Gelinkt aan dat hardnekkige dat je elke dag vlees op je bord zou moeten hebben.
   Dat je anders niet genoeg oer-energie zou hebben, wat velen je vaak op willen dringen.
   Door bijvoorbeeld mensen die nog een half uur of uur versuft aan het werk gaan na lange pauzes,
   omdat hun magen en hersenen al dat eten moeten verwerken.
   Al dat bewerkte voedsel. Al die complete vreetfestijnen in het weekend.

   Waarom zijn mensen zo bang voor toekomstige voedselbonnen?
   Als je van jezelf weet dat je hard en eerlijk werk doet/hebt gedaan, en dat dit met zeer minimaal leven moeilijk wordt gemaakt……..dan doe je er beter aan om niet nog meer geld te besteden aan overlevingsvoedsel. Dan wordt het echt tijd om mensen op te zoeken die hetzelfde in het leven staan. Om in de toekomst gezamenlijk bij huizen van superrijken aan te kloppen om daar de kasten, koelkasten en vriezers leeg te halen. Gewoon…..daarom. Behoeft geen uitleg meer.
   Dat zou niet laf of armoederig zijn. Dat zou gewoon evenredig zijn. Die superrijken hebben ook bewaking dus….
   Het is niet de bedoeling dat er eerst veel burgers gaan sterven om weet ik veel wat….vanwege de Big Reset.
   Daar heeft de V.N/E.U/Koningshuizen/grootpolitiek al genoeg tijd voor gehad.
   Het had voor allen op deze wereld een utopie kunnen wezen.

   Wie niet geloofd in een utopie……heeft hier geen donder op aarde te zoeken trouwens.

 4. Er is helemaal geen voedsel tekort; dat verandert alleen maar, als de boeren onteigend worden.
  Wat moet je dus doen?

  Die linkse eruit trappen, die wet op stikstof en volksverhuizing eruit gooien, excuses aan Poetin, betalen in roebels, en dan, om correcties definitief te maken:

  –Uit EU, uit euro, grenzen dicht, vluchtelingen eruit, uit VN en WHO, uit Nato (Andorra zal NL niet aanvallen) ander politiek systeem waarbij parlement alleen voorlicht, beslissingen per electronisch referenda, (maandelijks) zaken kabinet ter uitvoering, 20% minder ambtenaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in