Critici van de experimentele Covid-gentherapie werden onderworpen aan een hele reeks scheldwoorden – “samenzweringstheoreticus” was een van de naar verhouding meer genuanceerde laster. Zo’n twee jaar na het begin van de vaccinatie kan niet langer worden ontkend dat de ongevaccineerden gelijk hadden met hun zorgen. De wroeging van veel gevaccineerden is navenant groot. Een van hen – de Amerikaanse ondernemer Ryan Cunningham – verklaarde onlangs in een virale tweet: “Ik wou dat ik vanaf het begin een complottheoreticus was geweest in plaats van me te laten vaccineren.” Cunningham leeft met ernstige vaccinschade, bericht Report24.news.

Cunningham hielp zelf bij de uitvoering van de Corona-maatregelen als noodmanager aan het begin van de zogenaamde pandemie – hij dacht dat hij daarmee mensen hielp, schrijft hij op zijn website. Hij was dus ook een van de eerste Amerikanen die gevaccineerd werd tegen Covid-19. Slechts enkele dagen later belandde hij op de eerste hulp met hartproblemen. Tot op de dag van vandaag lijdt hij aan hartfalen.

Ik kreeg het COVID-vaccin als zorgverlener en noodmanager voordat de meesten dat konden die veel van de “Covid”-richtlijnen implementeerde. Enkele dagen later werd ik opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Vandaag heb ik hartfalen. – Ryan Cunningham

Ondertussen heeft Cunningham zijn oude baan de rug toegekeerd en vecht hij voor medische vrijheid. Op Twitter verklaarde hij op 9 januari:

  Ze kunnen je niet dwingen om het te nemen, totdat ze je kunnen laten geloven dat ze het kunnen

Ik wou dat ik vanaf het begin een COVID-complottheoreticus was geweest in plaats van me te laten vaccineren. Ik heb hartfalen. De samenzweringstheoretici doen het prima. – Ryan Cunningham

De tweet ging viraal en heeft al meer dan 100.000 likes gekregen. De commentaren staan vol medeleven: talloze gebruikers sturen Cunningham beterschapswensen, velen wijzen op kritische medische professionals of mogelijke behandelingen voor vaccinschade die Cunningham misschien kunnen helpen. Een groot deel van de respondenten zegt dat zij niet gevaccineerd zijn en twee jaar lang massaal zijn uitgesloten en gediscrimineerd. Toch lijkt er onder deze mensen aanzienlijk meer empathie te bestaan dan onder overtuigde gevaccineerden: individuele voorstanders van vaccinatie vallen Cunningham scherp aan voor zijn tweet en bekritiseren hem voor het verspreiden van “onnodige angst”, terwijl hij “veel beter af is” met vaccinatie.

Cunningham staat niet alleen in zijn wroeging noch in zijn vaccinschade. Toch worden de slachtoffers van de massale vaccinatiecampagnes nog steeds niet in de media, politiek en ook medisch niet serieus genomen – en een officiële verontschuldiging aan de zogenaamde “complottheoretici” die waarschuwden voor de mogelijke risico’s van gen-therapieën blijft ook achterwegen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldgezondheidsorganisatie verklaart dat ongevaccineerde burgers “moordenaars” zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHorrorbeelden: De bloedklonters worden talrijker en groter (Video)
Volgend artikelTopwetenschapper zegt dat de agenda van globalistisch links voor “Netto Nul” emissies de moderne civilisatie zal vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. In ieder geval iemand die in staat is om toe te geven dat hij fout zat, en zelf verantwoordelijk voor zijn daden.
  Nu weet ik dat het voor veel, héél veel mensen godsonmogelijk is om toe te geven dat je fouten maakt, fout kunt zitten met de parameters die je hanteert om het wereldje van het opgeblazen ego overeind te houden.

  Wat daaronder zit is angst. Punt

  Pure rauwe angst.

  De angst van het kind dat doodsbang wegkruipt achter zoveel mogelijk hard geschreeuw, liefst met veel anderen, zodat de grote boze buitenwereld vanzelluf weggaat.

  Een overbekend gegeven uit de psychologie.

  Als we zagen dat er groepen mensen oehoehoe en ahaha roepend om het kampvuur, doende waren om alles wat eng en bedreigend is weg te jagen uit hun wereldje, noemden we dergelijke types primitieve wilden.
  Daar geloofden we niet meer in.
  We wisten het beter.

  Dat zootje (over het algemeen nogal overbetaalde) wilden, is dus nooit weggeweest. Bereid tot uitsluiting en als het moet moord op dat wat niet begrepen kan worden in hun beperkte visie, herhaalde het meest primitieve van het mensdom zichzelf in dat vaccingelul…..met als gevolg dat de ontwikkelde mens die zag wat er gebeurde en voelde dat er geen drol van klopte, buitengesloten werd
  Intelligentie is niet opgewassen tegen primitieve domheid.
  Het recht van de sterkste ligt bij de kudde primitieven.
  Toch zijn die te stom voor gecoördineerde actie.
  Daar hebben we dan het WEF weer voor.
  De poorten van de hel zijn wijd open gezet. De duisternis regeert.

  Voor de lichtwerkers…….als een kaarsvlammetje héél veel duister verdrijft in een hels donkere kamer, verbind jezelf dan met die lichtwerkers. Dat drijft de duisternis moeiteloos terug.

  En wordt er maar een als je genoeg hebt van de gifmengers.

 2. Krantenkop vandaag op de website van HLN in België: ‘Plots vallen er 19 procent meer doden in ons land, en aan corona ligt het niet: wat is er aan de hand?’ Volgens dit artikel zou in Nederland zelfs sprake zijn van een kwart meer overlijdens.

  • Alice, Lothar Wieler treedt als RKI baas terug van zijn functie. Ook een dierenarts die het blijkbaar te heet onder de voeten wordt. Hij heeft onder meer keihard gezegd dst zijn maatregelen niet bediscussieerd mochten worden: gewoon doen!

   Tja, in de alternatieve media wordt vooral gezegd dat we hem nooit zullen vergeten wat hij de bevolking heeft aangedaan en terecht moet staan voor zijn daden. Maar ja dat dacht de bevolking in Nederland ook van V van der Graaf. Die loopt ook nog vrij rond.

 3. individuele voorstanders van vaccinatie vallen Cunningham scherp aan voor zijn tweet en bekritiseren hem voor het verspreiden van “onnodige angst”, terwijl hij “veel beter af is” met vaccinatie.

  Dat aanvallen is psychologisch goed te begrijpen. Je zult 5 x geïnjecteerd zijn en elke dag merken er klopt iets niet in mijn lichaam. Kop in het zand steken en hopen dat het met een sisser afloopt is wat velen genoodzaakt zijn om in evenwicht te blijven.

  De ratten die dit veroorzaakt hebben zijn panisch aan het zoeken naar de uitgang maar die wordt geblokkeerd door steeds meer lijken.

 4. We hebben geen “officiële verontschuldigingen” nodig, we hebben NEUREMBERG 2.0 nodig!!!!

  Degenen die hier NOG STEEDS mee bezig zijn moeten per direct worden gestopt en opgeborgen.

 5. Degenen die het hardst schreeuwen tegen de gevaccineerde man, Ryan,
  Zijn DE trollen.
  Dit is hun visite kaartje. Intimideren,
  Onderuit halen .
  Kom je ze tegen : zijn het in 90% van de gevallen, de zogenaamde gevaxten van de trollenbeweging.

 6. Wauw, wa een intelligente en intellectuele massa hier.
  The bitch is gonna, yoh. (mtv).

  Verspil uw tijd niet.

  Kijk naar Doc.

  WATCH THE WATER,
  over de 29 vergiftigings stoffen in de… slang 🐍…

 7. We komen op een turning-point als we van begeerte naar intelligentie doorschuiven en van laag bewustzijn 2D naar 5D de nieuwe aarde en krijgen we 2 tijdlijnen van mensen op aarde is 1 Deze kennis is zeer gevaarlijk voor diegene die, omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren. Dit zijn de niet-gelovigen met een zeer laag bewustzijn die zich niet bewust zijn van de Goddelijke beelden van zichzelf. Vreemd genoeg zitten ze op hoge posities met een gebrek aan respect voor mensen. 2. De wijze = De juiste boodschap zou moeten zijn: de ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in het menselijk bewustzijn en de evolutie. Wees stil en absorbeer het. Overwin angsten en realiseer je dat verdrongen ervaringen uit het verleden je parten kunnen spelen. Creëer geen stress voor jezelf of anderen. Bewaar de vrede en beoefen kalmte en een serene houding. Zie hoe de kosmos dit dan naar boven brengt…. Ga naar je hart, want van hieruit ben je in staat jezelf in ieder ander te herkennen. Hoe dan ook, jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Door van jezelf te houden kun je niets anders doen dan ook van de ander houden.

  Zijn de Davos mensen onvolwassen mensen met deze verschijnselen en is het de doodzonde van dienstdoende mensen is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid en blijven hangen in de oude energie van onze aarde met weinig respect naar anderen = Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.
  En sluiten we het Vissen tijdperk af met 2 eeuwen mind-fuck over medicijnen, valse doctrines, destructieve indoctrinaties, absurde ideeën, educatie en over echte liefde) gaat het in onze tijd stilaan naar Waterman. The age of Aquarius zou volgens sommige astrologen gepaard kunnen gaan met grote veranderingen op wereldschaal. De nieuwe cultuur van de Waterman zou samenhangen met scheppende individualiteit.

  Bevrijding door liefde = De afbraak van het oude, maar ook de opbouw van het nieuwe is al zover dat het nieuwe heel concreet vorm kan krijgen. Dit merk je onder andere doordat er meer zachtheid is en alles met veel meer gemak tot stand komt. Voor hen die daar aan toe zijn, is het pure AL-bewustzijn (eeuwigheid) beschikbaar om toe te laten in het lichaam en dus ook te integreren in het lichaam. Daardoor kunnen oude vormen en gewoontes wegvallen en komen het pure AL-bewustzijn en de kwaliteiten van het Watermantijdperk helemaal ter beschikking in het lichaam. Dit kan heel veel oude vastzittende situaties, gevoelens en lichamelijke blokkades oplossen en een enorm gevoel van vrijheid geven en in potentie zelfs aftakeling en sterven van het lichaam overstijgen. Maar wat belangrijk is, is dat de onvoorwaardelijke liefde van het (kosmisch) Hart (Wezensessentie van buiten de afscheiding) de basis is in deze vernieuwing en dat er respect is voor de persoonlijkheid en voor wat de persoonlijkheid (ego) nodig heeft om op een veilige manier te kunnen loslaten. Want anders verlies je je brandpunt en daarmee praktische vormkracht in je leven.

  De liefde voor jezelf en de onvolkomenheden van je gewonde ego is dus de dragende kracht tijdens dit belangrijke keerpunt. Een tijdperk wat 2000 jaar gaat duren

 8. A History Reapeat https://youtu.be/QZCwuQXMGQg in the “NOW” “The Days of Noah Have Come” we are in flood again after 2000 years https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=845 and open the third eye first for higher awareness……you have to do this first for fully awareness = knowing = The Ultimate Guide to CHAKRAS Love yourself first = How to Unblock For Full 7 CHAKRA Energy! (POWERFUL!) Here’s a BRO SCIENCE Guide to Chakras. We’re going to simplify the 7 major chakras and explain the at a practical level so that you can USE them and tap into the power of chakras for meditation, law of attraction, energy healing, aura, and more! https://youtu.be/OntN2IZ7cak Higher your thoughts to become in a state of enlightenment and peace with yourself.

  or LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU
  The Danger of Secret Societies. (DAVOS) There are a lot of people who are mesmerized by conspiracy theories.
  Their obsessive fascination is often a reflection of some deep-seated negativity within.

  Gewoon een natuurverschijnsel wat niet te controleren is alhoewel velen in Davos denken van wel maar te kampen hebben met deze is People are not suffering life. They are suffering the two most fantastic faculties that human beings alone have – a vivid sense of memory and a fantastic sense of imagination.

  It reflects on human body’s = I have been feeling nauseous and sick for the last few weeks, also I have scar tissue in my body that itches and burns due to these players and CMEs. I feel sorry for all the others having similar GRANDMOTHER SUN HITS EARTH WITH RARE CROCHET EVENT MULTIPLE X FLARES CAUSE RADIO BLACKOUTS https://youtu.be/blNyZ8qBtxk

  Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and Feeling stress, A feeling of disorientation, Unusual aches and pains, Waking at night between 2 and 4 am, Memory loss, Heightened sensitivities to your surroundings, Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision, Heart palpitations with difficulty in breathing, Headaches. The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth. https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension

 9. Group Consciousness. Dear Ascending Family, Our planet is evolving into a coalescence of collective race fields which create Group Consciousness and this is not a choice, it is a fact during the Ascension Cycle. This means we will need to become aware of what Group Consciousness means and how it impacts us in our day to day life, as well as every relationship we have on this planet. https://energeticsynthesis.com/library/planetary-stewardship/2906-group-consciousness

 10. Zolang er geen ernstig werk gemaakt wordt van de ware cijfers…
  Zolang men pro’s en anti’s tegen elkaar opzet… en doet vechten…
  Zolang onze beschermers dit actief onderhouden…
  Zolang de media misbruikt wordt om mensen te dwingen…
  Zolang men mensen blijft misleiden…

  Zolang zal het zaad van haat, vijandigheid, moordzucht, rebellie en terrorisme een voedzame bodem zijn.

  En ja politiekers en beleidsmakers, dat was het klimaat van de Franse revolutie. De guillotine heeft x politiekers onder het mes gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in