Nieuw forum waar medische beroepsbeoefenaren onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectie

16

De website Medscape heeft in februari van dit jaar een forum opgezet waar medische beroepsbeoefenaars hun verwachtingen en zorgen over de nieuwe COVID-19 injecties konden bespreken.

Ik heb meer dan een uur besteed aan het doorlezen van al deze commentaren, schrijft Brian Shilhavy.

Er zijn zowel positieve als negatieve opmerkingen over de injecties. Dit is het soort dialoog dat vanaf het begin op veel grotere schaal in een openbaar forum had moeten plaatsvinden, maar dat was natuurlijk nooit het plan, om de uitvoering van de noodtoestemming voor deze injecties te controleren om te bepalen of ze veilig waren.

Het plan was altijd al om zoveel mogelijk mensen in te spuiten, ongeacht de kosten voor het menselijk leven, omdat de Globalisten aan de top de wereldbevolking hoe dan ook willen terugdringen en onder controle willen houden. En dit product, waarvan nu bekend is dat het een biowapen is, is hun ticket naar de toekomst om die doelen te bereiken.

In de eerste maand of zo van de commentaren die begonnen in februari, schat ik dat het aantal negatieve commentaren ongeveer twee keer zo groot was als het aantal positieve, waarbij de meeste positieve commentaren medische professionals waren die gewoon de CDC en FDA praatjes herhaalden die in de media te lezen waren.

Maar naarmate de tijd verstreek, toen veel van deze medische beroepsbeoefenaren onder de injecties leden, werd de verhouding meer 10 tegen 1 negatief tegen positief.

Deze medische beroepsbeoefenaren hebben allemaal dezelfde zorgen en vragen als het grote publiek, waarbij velen wanhopig uiting geven aan hun wanhoop omdat zij niemand hebben gevonden om hen te helpen of hun kwetsuren te behandelen nadat zij de injecties hebben gekregen.

Sommigen waren opgelucht dit forum te vinden omdat zij zich zo alleen en verbannen voelden door hun medische collega’s, en velen lijden nu aan symptomen ook al hebben zij de injecties niet gekregen, alleen omdat zij in de buurt zijn van degenen die dat wel hebben gedaan.

Dr. Ivan Iriarte

Ik maak mij grote zorgen over het feit dat dit “vaccin” als “veilig en doeltreffend” wordt aangeprezen en de bevolking tot dwang wordt aangezet. De mensen worden niet voldoende geïnformeerd over de status van EUA en de bezwaren die veel deskundigen hebben tegen mRNA-technologie. De bij VAERS gemelde voorvallen moeten aanleiding geven tot grote bezorgdheid. Berichten over myocarditis bij jongeren, waaronder de in Israël gemelde verhoogde incidentie, zijn eveneens zeer zorgwekkend. Dit vaccin mag, als het al wordt aangeboden, alleen worden gegeven aan volwassenen met een hoog risico op COVID, alleen op vrijwillige basis en alleen met volledige bekendmaking van informatie.

E K

Hoi. Ik ben zo dankbaar dat ik dit forum heb ontdekt. Ik ben een 45 jarige vrouw, woonachtig in Heraklion, Kreta, Griekenland, werkzaam in de gezondheidszorg. Ik zou mijn eerste dosis van het Covid-19 vaccin van Pfizer krijgen op 5 juni 2021. Ik heb de afspraak afgezegd en ben niet van plan me binnenkort te laten vaccineren. Toen ik mijn 72-jarige moeder erover vertelde – ze kreeg beide doses van Pfizer – hing ze op. Ze heeft sindsdien niet meer met me gesproken en voert een psychologische oorlog tegen me. Nu bestaat onze enige communicatie uit een paar e-mails die ik van haar krijg met artikelen waarin wordt beschreven hoe doeltreffend de vaccins zijn en hoe erg Griekenland door het coronavirus is getroffen. Ik heb seizoensgebonden allergieën en op het werk begon ik te niezen, tot mijn grote ergernis. Een veel jongere collega van mij – 33 jaar, vrouw – werd helemaal gek en vertelde me zelfs dat haar drie kinderen door mij covid zouden krijgen! Het management stuurde me naar huis met de impliciete instructie me te laten testen, ook al had ik die ochtend zelf een test gedaan en die was negatief. Ik ging voor een sneltest, die – gelukkig – negatief was, maar tegen die tijd schaamde ik me zo en was ik zo bezorgd dat ik niet eens kan verwoorden hoe slecht ik me voelde. Als de sneltest niet negatief was geweest, zou ik aangeklaagd zijn voor poging tot doodslag! De mentale druk die ik thuis en op het werk voel is bijna ondraaglijk.

Gabrielle Traub

Ik waardeer het dat iedereen zijn ervaringen deelt, want dit wordt nergens anders besproken. Ik heb talrijke patiënten gehad die bijwerkingen meldden, zoals tachycardie, syncope, reuma, cognitieve achteruitgang, hersenmist, langdurige vermoeidheid, menstruele onregelmatigheden, eenzijdige zwelling van de benen, systemische ontsteking, ernstige infecties (zoals zware griep dagen na de vaccinatie en de noodzaak om naar de eerste hulp te gaan). Ik raad ten zeerste aan dat patiënten vóór vaccinatie hun antilichamen laten testen om na te gaan of zij mogelijk een eerdere infectie hebben gehad.

  Dr. John wordt Red Pilled

Sally Platt

Als verpleegster maak ik mij grote zorgen over de bijwerkingen van het experimentele biologische middel dat wordt voorgedaan als een vaccin. Ik heb ervoor gekozen te vertrouwen op mijn immuunsysteem, dat sterk wordt gehouden door een gezonde levensstijl, in plaats van gevaccineerd te worden; maar ik maak me nog steeds zorgen als ik bij anderen ben die wel gevaccineerd zijn. Een paar dagen geleden, nadat ik 3 uur in een vergadering had doorgebracht in de nabijheid van 9 andere mensen die de vaccinatie hadden gekregen, werd ik zo misselijk en duizelig en kreeg ik zo’n zware migraine dat ik bijna niet meer naar huis durfde te rijden. Sindsdien kan ik maar niet van de duizeligheid, ongewone vermoeidheid, constipatie en het gevoel voortdurend uit balans te zijn, afkomen. Dit soort vermoedelijke bijwerkingen hoeft niet te worden gemeld, maar ze zijn wel heel reëel.

Dr. Rachel Leigh Bell

Ik heb dezelfde duizeligheid en misselijkheid gehad elke keer als ik in de buurt van een gevaccineerd persoon was. Het begon in januari toen mijn tante, die ook gevaccineerd was, op dezelfde dag op bezoek kwam. Ik kreeg uitslag over mijn hele lichaam en had dagenlang hevige lichaamspijn nadat ik haar had getroost terwijl ze huilde nadat mijn oom was overleden (geen verband met vaccinatie). Sindsdien heb ik ook onregelmatige menstruaties. De eerste menstruatie duurde bijna twee weken, daarna kreeg ik twee menstruaties per maand gedurende twee maanden. Het is zo ondraaglijk dat ik iedereen de vaccinatiestatus vraag voordat ik ze zie. Ik begin me een metaaldetector (gevaccineerd) te voelen. Ik geef ook borstvoeding aan een peuter en heb dat gedurende de hele beproeving gedaan. Hij ontwikkelde een lichte, verkoudheidsachtige ziekte zonder koorts en een onproductieve hoest; algehele malaise. Ik hoop echt dat de echte wetenschap gedaan wordt en dat er geen blijvende gevolgen zijn voor mij of mijn jonge zoon. Ik ben ook aan het proberen voor een andere baby.

Susan McVey

Ik zal proberen opnieuw te posten. Om een of andere reden is mijn eerste bericht verwijderd door de moderators.

Aangezien het spike-eiwit de menselijke binding van SARS-COV2 versterkt en de bekende vasculaire en neurologische gevolgen van SARS-COV2-infectie veroorzaakt (“COVID”), waarom zou het dan ooit een goed idee zijn om te proberen het menselijk lichaam het spike-eiwit te laten produceren!!!! Het Salk Institute for Biological Studies heeft een studie gepubliceerd waaruit blijkt dat ongeacht het SARS-COV2-virus, het spike-eiwit nog steeds vasculaire endotheelschade veroorzaakt en de bloed-hersenbarrière passeert. De structuur van het eiwit bevat ook prionachtige moleculen die bijdragen tot de neurologische symptomen die bij mensen met “COVID” worden waargenomen.

Waarom zou iemand willen dat zijn lichaam deze eiwitten aanmaakt?

Er zijn meer dan 5000 sterfgevallen gemeld bij VAERS, waarvan 3503 binnen 14 dagen na vaccinatie. Ik heb honderden van deze rapporten gelezen, waarvan de meeste werden ingediend door ER’s, ICU’s, PCP’s, SNF’s, en apotheken, en niet door anonieme consumenten zoals de MSM en CDC u willen doen geloven.

Ik heb een hoge incidentie geconstateerd van gedissemineerde intravasculaire coagulopathieën, DVT’s, PE buien, CVA’s, hersenbloedingen, en plotseling multisysteem orgaanfalen als gevolg van wijdverspreide microvasculaire infarcten. Aanvallen en encefalitis waren ook een gemeenschappelijk thema in de rapporten die ik las. Ik heb in de VAERS-rapporten ook zo’n 5% tot 10% correlaties van sterfgevallen met bepaalde medicijnen en chronische ziekten vastgesteld.

In de jaren zeventig werd tijdens de vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep de vaccinatiecampagne stopgezet nadat 58 mensen het Guillian-Barre-syndroom hadden gekregen, waaronder 1 dode. Wat is hier echt aan de hand?

Onder de VAERS-rapporten bevindt zich een rapport over een 5 maanden oude zuigeling die borstvoeding kreeg, geen onderliggende medische aandoening had en stierf aan trombocytische trombocytopenie purpura (TTP), 2 dagen nadat zijn moeder haar tweede mRNA-prik had gekregen.

Het spike-eiwit was de verwarrende factor van “COVID”, die de cytokinestorm veroorzaakte, Waarom injecteren we het spike-eiwit of leveren we mRNA om onze cellen te dwingen het te maken?

En waarom de druk… de stimulansen… als het nog steeds onder EUA valt? Waarom zou er dringend behoefte zijn aan een vaccin met een geschatte werkzaamheid van 80-95%, terwijl de natuurlijke immuniteit van het lichaam een overlevingskans van >99% biedt?

  Een voorbeeld uit het verleden

Niets aan deze pandemie is “volgens het boekje” verlopen. Ik was in opleiding tijdens de SARS-uitbraak (SARS-COV1) en alle ziekenhuizen in de staat ontwikkelden pandemieplannen. Al deze plannen werden geschrapt en niets van wat gepland was, gebeurde volgens de pandemieplannen. Waarom, eigenlijk?

Dr. cassandra balomiri

Ik vraag me af wanneer dit allemaal een einde heeft? Twee weken na Astra Zeneca werd ik wakker met duizeligheid… het was eerder oscillopsie, permanent als ik bewoog. Dan een week later ontwikkelde ik paresthesie…eerst het rechter deel van mijn gezicht, dan steeds een ander patroon, ik werd ’s morgens wakker met beide armen die tintelden/ 2 armen en een been/ alleen een been of een arm/ alleen een paar vingers…voor een korte periode (ongeveer 2 dagen) had ik ook visuele problemen… dan gewoon vreemde gevoelens in mijn ledematen, zoals een soort van lichte gevoelloosheid, altijd afwisselend de linkerkant en de rechterkant van het lichaam … ik kon het gewoon niet geloven … niet te vergeten dat mijn hartslag was ongeveer 120 / min als weken (ik geef toe dat het zou kunnen zijn veroorzaakt door al die angst die komen nadat ik ontwikkelde die neurologische problemen).

Ik ben bij KNO, neuroloog, cardioloog, oogarts geweest… veel bloedonderzoek gehad (op zoek naar oorzaken voor de paresthesie), MRI hoofd en nek, zenuwgeleidingsonderzoek (dacht dat het misschien MS was)… alles duidelijk (alleen wat vitamine D tekort)… na een paar weken (6-8) begon het beter te gaan, nu is de duizeligheid weg, ik word soms wakker met 2-3 tintelende vingers…. maar ik begon spiertrekkingen te krijgen… gewoon verschrikkelijk… Ik trek trekkingen in verschillende delen van het lichaam, meestal rug, schouders en benen… trekkingen nu al 4 weken… Ik nam een EMG, alles normaal. Het Paul Ehrlich Instituut is op de hoogte gebracht (Duitsland). Ik ben niet tegen vaccins, maar dit was de meest angstaanjagende ervaring van mijn leven… en het is nog niet voorbij… Ik hoop dat het stuiptrekken niet te lang duurt…

cynthia mcmahan

Heb last gehad van ernstige bijwerkingen.

Veel van hen zijn neurologisch. Ernstige neuropathische pijn, vermoeidheid, hoofdpijn, overal tintelingen, oorsuizingen, duizeligheid, enz. Bang dat mijn leven geruïneerd is. Plat op mijn rug met pijn voor bijna 3 weken sinds 1ste Pfizer vaccin.

En ik vergat de misselijkheid en de bloeddrukpieken tot 190 boven 101. Mijn bloeddruk is meestal vrij laag.

Lisa Manning

Ik heb ook last van al deze symptomen. Het is nu 4 weken geleden. Ik heb niemand zover kunnen krijgen om uit te zoeken wat er aan de hand is.

Melissa Johnson

@cynthia mcmahan Ik kreeg het J.J vaccin eind maart en heb sindsdien pijn in de rug en daarna neuropathie. Ik laat een paar belangrijke testen doen. Ben bezorgd over CIDP

tom pecora

@cynthia mcmahan IK HEB HETZELFDE , 1e prik 18 maart 2021 2e prik 8 april 2021 been toenemende zwakte spierpijn, gewrichtspijn in schouders, ellebogen, polsen, handen/vingers. Nerupothy voeten intense pijn , beide knieën , pees pijn , benen & armen .

Ik heb steroïden geprobeerd van mijn orthopeed, het werkte maar maakte mijn suiker te hoog (ik ben diabetisch 2), het sleet uit dus nu moet ik 600MG tot 800MG ADVILS nemen gewoon om te FUNCTIONEREN. De steroïden zijn uitgewerkt, dus ik heb weer pijn.

Ik maak me zorgen over Advil over een lange periode en weer kwam er GEEN dokter om me een reden te geven…Ik ging zelfs naar de ER en ze hadden geen antwoorden

Ik wou dat ik dit achter de rug had, ook ik heb contact opgenomen met Vsafe en verwacht niets meer te horen, het gaat nog steeds door, pijnniveau is 10-11.

Dr Elizabeth Bollenbacher.

Zeer bezorgd. Nadat ik het vaccin van Pfizer had gekregen, had ik 2 weken spontane neusbloedingen en grove bloedingen voordat ik plotseling volledig doof werd aan één oor, daarna had ik 2 dagen daarna een spontane subconjunctivale bloeding. Ik maak me zorgen over wat er nu komt.

Dr. danice hertz

Ik ben zelf ernstig benadeeld door Pfizer’s Covid vaccin. Ik kreeg een hevig branderig gevoel in mijn gezicht, duizeligheid en een zeer hoge bloeddrukpiek 30 minuten na toediening. De laatste negen weken heb ik ernstige paresthesieën in mijn gezicht, tong, borstkas en ledematen, en ook duizeligheid, hoofdpijn, tremor en zwakte. Ik ben niet in staat om te werken en vrees dat ik niet zal herstellen. Ik heb in de gemeenschap geen dokters kunnen vinden die hier iets over weten of hoe ze me moeten behandelen. Ik heb contact opgenomen met de topmensen van de FDA, CDC en NIH. Zij geven toe dat zij zich volledig bewust zijn van deze neurologische reacties en dat zij deze onderzoeken. Waarom maken ze ze niet bekend? Dit maakt het erg moeilijk voor mensen zoals ik om medische hulp te krijgen. Ik ben benaderd door veel mensen die mijn opmerkingen in verschillende publicaties hebben gelezen en soortgelijke reacties op de vaccins hebben ervaren. Het wordt tijd dat deze reacties worden gevalideerd en bestudeerd, zodat mensen zoals ik op de juiste manier kunnen worden behandeld.

  De echte pandemie is net begonnen, en dat is COVID prik veroorzaakte hartaanvallen bij jongeren

Jarfa Wabs

@Dr. danice Hertz

Ik ben op mijn 4e week na de 2e Pfizer vaccinatie en heb precies dezelfde symptomen als jij. Sensory Polyneuropathy. Na de eerste prik waren mijn gezicht, linkerarm en hoofdhuid gevoelloos en branderig. De zenuwen sloegen op hol. Dit ging verder naar mijn benen en armen en mond, borstwand, enz. Ik had ook kortademigheid de tweede week. En 4 uur na de tweede spuit kon ik niet lopen, mijn linkerbeen werd gevoelloos en dat bracht me naar de eerste hulp. Helaas, niemand kon me helpen. Sindsdien, ben ik 4 keer naar de ER geweest. Ik ben gezien door een neuroloog, een cardioloog en deze week een longarts. Ze vermoeden allemaal dat het is wat je hierboven hebt beschreven. Ik ben erg bezorgd omdat mijn stem steeds verandert, weggaat en weer terugkomt. Mijn ademhaling is nog steeds niet normaal. Mijn zicht is meestal wazig en ik heb oogpijn in mijn linkeroog. Ik heb een brandend gevoel langs mijn ruggengraat en in mijn hoofd. Ik kan niet eens mijn handen wassen met heet water of mijn haar föhnen. Het voelt alsof mijn hele lichaam in brand staat. De kortademigheid laat me nauwelijks slapen. Ik ga naar een longspecialist voor een longfunctie test. Ik zit ook in een paar Facebook groepen met mensen die precies onze symptomen hebben. Hoe kunnen we dit bekend maken bij het publiek of op zijn minst meer onderzoek doen voor mensen zoals wij? Ze hebben zelfs de lokale nieuwszenders benaderd, maar geen reactie. We hebben het allemaal gemeld bij VAERS en Pfizer, zonder antwoord. Ik kan niet doorgaan in dit tempo. Ik ben psychotherapeute en ik ben de hele dag op video om mensen te helpen en ik moet steeds naar de videobox kijken om te zien of ik Bell’s Palsy heb, want ik voel dat de linkerkant van mijn gezicht zwak is worden! Ik heb twee jonge kinderen onder de 10 jaar die zwaar getroffen zijn door de pandemie, en nu moeten zij hun moeder zo zien worstelen, niet wetend hoe lang deze symptomen zullen aanhouden… Ik ben er kapot van. Mijn gezin is al meer dan een jaar praktisch het huis niet uit geweest, en mijn man en ik hebben net geprobeerd het juiste te doen door ons te laten vaccineren, en nu dit… kunt u op de een of andere manier helpen om meer aandacht voor deze kwestie te krijgen? Ik zou alle wijze woorden zeer op prijs stellen.

Dr. Kathleen Meunier

Mijn zorg is de mogelijkheid die in veel medische artikelen wordt genoemd, namelijk de theoretische mogelijkheid dat het mRNA-vaccin ernstige gevolgen kan hebben, zoals auto-immuunziekte jaren na inenting. Ik heb zelf een auto-immuunziekte. Het kan een grote invloed hebben op de kwaliteit van het leven. Ik vind het onethisch dat het publiek niet echt openhartig wordt geïnformeerd en daardoor geen weloverwogen beslissing kan nemen. Verklaringen aan de media worden zorgvuldig geformuleerd om de lezer te misleiden en een onnauwkeurige maar geruststellende conclusie te trekken. Bijvoorbeeld door te zeggen dat het vaccin ziekten voorkomt met een werkzaamheid van 95% (d.w.z. symptomen), wetende dat de meerderheid zal denken en ook dacht dat de verklaring betekende dat het vaccin 95% van de infecties voorkomt. Dat is onethisch. Het is een schending van vertrouwen. Ik geloof in de waarde van vaccins. Ik geloof ook dat het opzettelijk misleiden van mensen verkeerd is. Het doel heiligt de middelen niet.

Lees meer reacties of geef zelf commentaar hier.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Statistieken: Covid-sterfgevallen stijgen daar waar het meest gevaccineerd wordtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOfficiële gegevens VK: in 6 maanden stierven er meer mensen aan vaccinatie dan aan Covid in 15 maanden
Volgend artikel“Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Fijn dat verstandige mensen zich kunnen uiten, en hun ervaringen en bevindingen kunnen delen hier. Echt heel goed. Maar het lijkt alsof er velen nog steeds niet begrijpen dat het geen “vaccin” is… hopelijk komen ze wel snel tot inzicht. Ik wens deze mensen veel sterkte.

  • Ten tijde dat de inentingen zouden gaan plaatsvinden, had ik een gesprek met mijn buurvrouw. Zij verklaarde dat ze voor VERPLICHTE ‘VACCINATIE’ is. M’n sokken zakten op m’n enkels .. Ik vertelde haar dat het het DNA zou aantasten .. Haar antwoord: ‘Wat kan mij m’n DNA nou schelen.’

   Tja …

   Ik las een reactie van Qvic die stelde dat het vooral de ‘hoogopgeleiden’ zijn die de prik gaan halen in tegenstelling tot de ‘lager opgeleiden’ die zelf zouden nadenken of iets dergelijks. Wanneer ik alleen al in m’n straat kijk en dan specifiek naar degenen die zich hebben laten prikken, zijn dit voornamelijk: huisvrouwen; schilders; technisch ondersteuners; postbodes; schoonmaaksters; mensen uit de zorg, ….. Dus die ballon gaat mijn inziens niet op.

   Denk dat het meer te maken heeft of iemand in staat is om ‘voor zichzelf te denken’; nader onderzoek te doen en dan vooral buiten de MSM; zo wie zo in staat zijn om ’te lezen’ en dan ook Engelstalig aangezien Hol-land maar een heel klein taalgebiedje is .. en last but not least een gezond (…) wantrouwen koestert ten opzichte van de overheid / overheden.

   Want zeg nu zelf: Zou ‘jij’ (retorische vraag), wanneer de overheid je vertelt dat al die kritische geluiden FAKE NEWS zijn dat ‘FAKE NEWS’ nog willen onderzoeken?
   Daar ligt mijn inziens het antwoord.

   ‘T is triest gesteld met de zogenaamde ‘vrije mens’ binnen de westerse ‘beschaving’. Conditionering viert hoogtij. Belangrijk punt mijn inziens is dat een flinke meerderheid – actief – klant is van de farmaceutische industrie en die heeft dat ook prima geregeld voor zichzelf. Verplichte ziektekostenverzekering en alternatieve / natuurlijke geneeswijzen worden NIET vergoed. Zonder een flinke zak met duiten met de rug tegen de muur.

   Fucking criminals !!!!!!!!!

   • Greengo: ik hoor dat soort opmerkingen ook veel, hoor. Ik hoor het in alle klassen van de samenleving, zoals jij ook schrijft. Voor mij spelen alleen nog twee vragen: (1) wat is die acute aanval, hoe wordt die wereldwijd veroorzaakt, en (2) wat wordt er beloofd aan alle partijen die het “vaccin” lopen te pushen.

    Want ik vermoed dat er weer een aanval komt, zoals BG beloofd heeft, in de herfst. En ook die keer zal dat geen “griepje” zijn zoals gezegd wordt over die acute aanval. Als je kijkt naar het ziekteverloop en het ziektebeeld van die acute aanval, dan is het heel anders dan van een griep. Er kunnen wel griepverschijnselen aanwezig zijn, tegelijkertijd, maar het beeld van de aandoening zelf is totaal anders dan bij een griep. Normaal gesproken waart er weer een griepgolf na de herfst. Dus dat is dan een mooie timing om die acute aanval weer eens los te laten op iedereen, onder het mom van een “griep.”

    Ik hoop dat ik het mis heb, maar als ik het goed beluister van mensen die de aandoening hebben overleefd, is die actue aanval iets heel anders dan een griep. Bovendien, waar is dat virus dat er mee gemoeid is…

    En wat zijn die gasten beloofd dat ze die gifspuit maar forceren op de kudde? Als verdomde drug-dealers, lijkt het wel.

    • @ Zonder Reden – In een poging enig antwoord te geven op de vragen welke jij jezelf en ons stelt een aantal van mijn gedachten ..

     1) Alhoewel het veelzeggend beeldmateriaal – en gepubliceerd op FN – aantoont dat veel van hetgeen er destijds in Wuhan gebeurde aangaande de populatie in scene is gezet – net zoals dat ‘dode jongetje op het strand om het zieligheidsgehalte betreffende de ‘vluchtelingen’ aan te jagen – was er nog iets anders aan de hand, namelijk het in werking stellen van vele, vele (!!) 5G masten.
     https://www.telecompowergrab.org/science.html
     Waarmee een scala aan fysieke schade werd aangericht.

     In Nederland zijn destijds ’testen’ gedaan met het aan- en uitzetten van die 5G masten en waardoor vele, vele vogels het loodje legden en ter aarde stortten. In het noorden van het land zagen agrariërs de koeien zwaar uit de bocht vliegen! Wat mij betreft is het in werking stellen van 5G een grote boosdoener en welke diverse effecten veroorzaakt waaronder zuurstofgebrek en andere ‘mankementen’.

     … Aan- en uitzetten strategie? …

     Ik heb gesproken met iemand die werkzaam is in een ziekenhuis en – naar haar zeggen – geveld werd door ‘covid’. Ze is drie weken .. of was het tweemaal drie weken ziek geweest. Ze werd naar huis gezonden met – je raad het nooit – een doosje paracetamol !!! Voor zover de ‘zorg’ vanuit het ziekenhuis waar ze werkzaam is.

     Nu wil het euvel dat er praktisch voor haar woning een gigantische mast staat waarin de 5G techniek zit. Zou dit een verband kunnen hebben, is dan hetgeen ik me afvraag.

     Ik heb in het verleden een link gehad naar een bron waarop de 5G masten worden aangegeven die in NL staan. Die ben ik kwijt en heb op dit moment niet zoveel zin om ernaar te gaan zoeken, maar je snapt mijn punt.

     Haar klachten hadden 100% weg van de klachten bij een goede griep: hoofdpijn, duizelig, droge mond, misselijk, slappe benen, slappe armen. Nu heb ikzelf jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren geleden ook een week met een goede griep in bed gelegen en met exact dezelfde klachten. Vreselijke dorst, maar iedere slok water die ik nam, braakte ik direct weer uit. TIP: verwarm het water tot lichaamstemperatuur en het wil op die manier wel blijven zitten.

     Dan … hoeveel soorten griep zijn er eigenlijk? De een loopt het op en een ander niet. Wanneer ‘je’ je in het basisonderwijssysteem begeeft, heb ‘je’ grote kans dat ‘je’ bijna een jaar aan het snotteren bent vanwege alle ziektekiempjes die er rondwaren en welke je lichaam aanzet tot het opbouwen van een grandioos immuunsysteem. 😉

     Omtrent andere klachten dan bovenstaande van deze zorgmedewerkster, moet ik in gebreke blijven vanwege gebrek aan informatie. Misschien dat jij enige aanvulling zou kunnen geven? Dat zou verhelderend kunnen werken.

     Dan .. hebben we sinds Merkel in 2015 de grenzen open gooide en als ‘keizerin van Europa’ eiste dat de overige landen dat ook zouden doen, te maken met wellicht een scala aan uitheemse griepsoorten e.d. Welke verbanden zijn daar?

     Toch ook … is ‘men’ in diverse laboratoria – wereldwijd – aan het kloten met van alles en nog wat. Het artikel welke je me gaf:
     https://in-this-together.com/covid-19-evidence-of-global-fraud/

     Met andere woorden: een beetje van dit en een beetje van dat? Alles in de heksenketel van Gates of Hell die er geen doekjes omwindt om de populatie te laten inkrimpen d.m.v. genocide. Zelf noem ik het omnicide aangezien er meerdere vormen van leven zwaar de lul zijn door de Rockefeller/Monsanto/aanverwanten Groep.

     In elk geval staat er al even een gigantisch geldbedrag uitgeloofd voor degene(n) die COVID-19 kunnen aantonen. Is nog niet gecashed en diverse WOB verzoeken hebben slechts dit opgeleverd dat het hele Covid-19/20/25/30 NIET AANTOONBAAR of GEÏSOLEERD IS.

     Dan vraag 2) Waarin ik met liefde wil verwijzen naar een aantal boeken omtrent de Vrijmetselarij van Robin de Ruyter en waarin wordt aangetoond wie zich daar zo mee bezighouden onder toezicht van Rothschild (o.a. ene Rutte) en naar een – inderdaad wel hele lange doch uitermate interessante video waarvan ik hieronder de link plaats. In delen bekijken, lijkt me uiterst raadzaam!

     Altiyan Childs Exposes Freemasonry
     https://www.youtube.com/watch?v=Y7G5CKX0je0

     Heel even op een bepaald moment had ik het gevoel meer van hetzelfde te zien, maar ik heb doorgezet en heb daar geen seconde spijt van gehad. Al gaande wordt er veel geopenbaard.

     Van Rutte wordt – in de wandelgangen – beweert dat hij is bewerkt via MK-Ultra. Het zou me niet verbazen, doch vermoedelijk was de appel al rot.

     Tot zover maar even. 😉

     • Hee, Robin de Ruiter ben ik nu aan het lezen, courtesy Lentos Matos op FN. Wat je schrijft rinkelt hard hoor! Ik ben blij dat je ook zo diep graaft. (Dit even een kort antwoord op je uitgebreide stuk.) Over die Rutte… verduiveld. Maar ik denk inderdaad dat de appel al rot was toen hij uit de baarmoeder geperst was.

 2. RIVM – VASCO – Vaccinatiestudie Corona

  Ik kreeg – digitaal – een oproep in briefvorm doorgezonden via via aangaande een persoon welke onlangs deze oproep in de brievenbus heeft gekregen.

  Heb op het net even doorgezocht:

  https://www.rivm.nl/vasco/informatie-voor-deelnemers

  https://www.rivm.nl/sites/default/files/2019-05/E4.%20Algemene%20brochure%20februari%202019.pdf

  ‘Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig. U kunt uw deelname ook op elk moment stopzetten.’

  ‘De gegevens zijn niet direct herleidbaar naar een persoon. Het RIVM verwerkt persoonsgegevens op een rechtmatige, behoorlijke en transparante manier, conform wet- en regelgeving. (blabla)’

  https://www.rivm.nl/sites/default/files/2021-06/VASCO-Privacy-verklaring-20210518.pdf

  ‘Met deze informatie kunnen we onderzoeken hoe goed (kuch) de vaccinaties werken en of iemand die al eerder een corona-infectie heeft gehad anders reageert op een vaccinatie. We zullen u hiervan geen uitslag geven. Het bloed wordt pas later in het onderzoek geanalyseerd. Op dat moment heeft de uitslag waarschijnlijk geen betekenis meer voor u.’

  Bovenstaande informatie heeft NIET de intentie u aan te sporen mee te doen en is slechts van informatieve aard – Groet Greengo.

  • Ohhhhhhhhhh! bedankt voor de tip. Zelf kreeg ik al een beetje de indruk dat er wat “vreemde vogels” op die site zaten, en ik vroeg me dus ook af of alle berichten wel echte ervaringen waren. Het zou heel slecht zijn als er larie komt, ipv alleen waarheden.

  • Okay. Gelukkig dan maar. Ik zeg ook herhaaldelijk dat alles goed uitgepluisd wordt door FN. En daarom is dit ook mijn bron van informatie. Blij dat het geen gelul is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in