Een enkele naïeve vraag is soms genoeg om een heel systeem te doen instorten,” zei een Colombiaanse filosoof die Gómez Dávila heette ooit.

En de laatste tijd beginnen veel mensen een hoop onschuldige vragen te stellen, omdat ze dingen tegenkomen die gewoon nergens op lijken te slaan, zolang je niet het soort vragen stelt dat we geacht worden niet te stellen, schrijft Rintrah.nl.

Zoals ik al eerder zei, sterven er de laatste tijd te veel mensen in Nederland en demografen beginnen dat op te merken. Ook begrafenisondernemers beginnen vreemde patronen op te merken.

Het voordeel van deel uitmaken van een echte gemeenschap is dat je, wanneer de dingen zuur worden, het soort dingen hoort die de machtsinstituten proberen te verduisteren. Wreedheden die in de geschiedenisboeken belandden, werden meestal als geruchten afgedaan toen ze plaatsvonden. Een Nederlandse vrouw kwam zo’n “gerucht” tegen in haar uitgebreide netwerk en besloot het vast te leggen omwille van de transparantie. Een Nederlandse begrafenisondernemer vroeg zijn collega’s om hulp, zodat de lichamen die hij behandelde er beter uit zouden zien.

Dus daar heb je het. Een Nederlandse begrafenisondernemer merkt op dat de lichamen die hij behandelt vreemde capillaire bloedingen hebben, bekend als petechiën. Wat kan zoiets veroorzaken? Er is een lange lijst van aandoeningen die deze symptomen kunnen veroorzaken, maar er is er een die er bovenuit springt: Trombocytopenie. Wanneer iemand abnormaal lage bloedplaatjes heeft, kunnen er gemakkelijk bloedingen optreden, omdat het bloed niet goed stolt. Een van de symptomen die een vrouw hiervan kan merken, is hevig menstrueel bloedverlies (wat veel vrouwen de laatste tijd melden). Bij mannen is het zeldzamer om symptomen te merken.

  Voormalig Democraat kandidaat die zei "Ik geef geen f**k wat er met anti-vaxxers gebeurt", stierf plotseling tijdens het uitlaten van hond

We weten dat er een verband bestaat tussen het COVID-19 vaccin en de ontwikkeling van auto-immuun trombocytopenie. Wat moeilijker te bepalen is, is hoeveel gevallen niet gerapporteerd worden. Dit is het soort indicator dat je zou verwachten, als we veel gevallen missen van mensen wier dood eenvoudig wordt geïnterpreteerd als een “onverwachte tragedie”.

Ik zal ook de moeite nemen om enkele van de reacties te documenteren.

Een andere begrafenisondernemer deelt ook iets interessants:

Dit is ook de moeite waard om te bekijken. De medische term voor een ophoping van vocht in de buik is Ascitis. Hoewel de meest voorkomende oorzaak cirrose is, is een andere mogelijke verklaring voor zo’n vochtophoping hartfalen. Als we te maken hebben met veel meer gevallen van spontaan hartfalen (zoals de statistieken uit Engeland suggereren) bij mensen die verder relatief gezond waren, is wat deze dame beschreef het soort dingen waarvan je zou verwachten dat begrafenisondernemers ze opmerken.

We kunnen wat eenvoudige wiskunde toepassen om te zien of deze rapporten de reuktest doorstaan. Een gemiddelde begrafenisondernemer balsemt ongeveer twee mensen per dag. De sterfte in Nederland ligt op dit moment ongeveer tien procent boven normaal. Een begrafenisondernemer die tien mensen per week zou balsemen, zou er nu dus elf balsemen. Als elk sterfteoverschot dat nu optreedt dit soort verschijnselen vertoont, dan past het dat een begrafenisondernemer kan melden dat hij twee van die gevallen per week tegenkomt.

Op de lange termijn zijn er andere vragen die beantwoord moeten worden: is dit van voorbijgaande aard? We weten nog steeds niet echt zeker hoe de vaccins myocarditis en bloedklonters veroorzaken. Wetenschappers zijn onzeker over het onderliggende mechanisme. Het spike-eiwit zelf is toxisch, maar de immuunrespons op het spike-eiwit kan ook problemen veroorzaken. We weten alleen dat dit het geval is, omdat we in een bepaalde periode na de toediening van het vaccin veel meer gevallen zien dan op grond van willekeurig toeval te verwachten zou zijn. Als het probleem de antilichaamrespons op het spike-eiwit is, dan zouden we verwachten dat deze antilichamen worden versterkt wanneer mensen opnieuw aan het virus worden blootgesteld.

  Geldboete gepland voor vaccinweigeraars? Aantal blijkbaar groter dan gepresenteerd in de mainstream

Dit zijn het soort vragen waarop men graag een antwoord had gekregen voordat de regering besloot dat ieder mens boven de twaalf jaar met deze vaccins moest worden geïnjecteerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Slachtoffers watersnoodramp Duitsland krijgen bezoek van COVID-19 vaccinatiebussen in plaats van hulpVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen praktische aanpak om gezond te blijven na uw Covid-19 prik – Post Covid-19-injectiesyndroom (pCoIS)
Volgend artikelDe Lord of the “Vaccins” en de “Gezondheidsterroristen Ideologie”. Waar denkt u dat dit heen gaat? Stap uit die krankzinnige trein
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Waar blijft zijn, met veel toeters en bellen , aangekondigde rechtzaak, die maanden geleden ging plaatsvinden tegen de corrupte politiek en hun handlangers ?
   Gecontroleerde oppositie, deze “advocaat “, die je zegt wat je moet doen, (waarschijnlijk op bevel van het WEF), maar zelf NIKS onderneemt tegen zijn broodheren !!!

  • Je bedoelt hoge vrijmetselaren? 33graads? Tja, ze zijn inderdaad satanisch. Kijk naar de 3 laatste pauzen, top van joods en islamitisch geloof, ook satanisch en allen 33de graads vrijmetselaren. Een nieuwe betekenis moet nu worden gevormd voor het woord “god”.

 1. “Feiten, fabels & Nieuwsuur”. Over hoe een “Corona-fabel” een feit werd…

  ’14 september kwam BLCKBX met een uitzending waarin we feilloos blootlegden hoe Nieuwsuur, samen met een huisarts in Kerkrade een verhaal ensceneerden rondom een coronadode van 39 jaar, die nog geleefd zou hebben als ze was gevaccineerd. Afgezien van merkwaardige claim van de arts bleek ook de lezing van de doodsoorzaak niet te kloppen. De huisarts beweerde op tv dat de vrouw AAN corona was overleden terwijl de GGD in een persverklaring sprak van een “mogelijke corona-gerelateerd thuisoverlijden”.

  Deel 2

  Wij hebben jullie beloofd nader onderzoek te doen en we hebben een smoking gun gevonden. We spraken de persoon die de 39 jarige vrouw dood vond op bed en de ambulance-arts heeft horen verklaren wat de werkelijke doodsoorzaak was.’

  https://www.blckbx.tv/videos/fabels

 2. Grafeen oxide neemt de negatieve lading van de rode bloedcellen weg, waardoor ze elkaar niet meer afstoten maar samenklonteren als een rol mentos. Roulleaux, wat ook voorkomt bij bloedkanker. Rode bloedcellen nemen zuurstof op, als ze samenklonteren doen ze dat niet meer. Oxidebinding laat de cellen rood kleuren, zonder zuurstof kleurt het bloed donker.
  Verder worden cellen geprogrammeerd spikes aan te maken. Eerste cellen die dat doen zijn die van de bloedvatbekleding. Vervolgens komen de (killer-)lymfocyten de foute cellen opruimen. Dit zorgt voor bloedvatperforaties, blauwe plekken en andere lekkages. Mijn buurman had er ook last van. Hij leeft nog wel.

  • Bedankt voor deze verhelderende bijdrage, maar weet u misschien ook te melden of een reeds gevaccineerde besmettelijk is voor de ongevaccineerden, en ik doel daarmee op het verhaal dat de ronde doet over de kruis besmetting van de spike-eiwitten en ik ben dan ook met name geinteresseerd of dit al of niet zich specifiek voordoet tijdens intiem seksueel contact en/of ook tijdens normaal close contact..?

   • Alle rotzooi van die vaccines wordt doorgegeven via zoenen en sexueel contact. Mijn ervaring is dat vers gevaxxden ook “shedden” en omstanders besmetten. Dennennaalden thee drinken zou je lichaam kunnen beschermen tegen shedding, maar of dat ook tegen overdracht via sexueel contact werkt durf ik niet te zeggen. Ik zou het risico niet nemen.

 3. Er kunnen niet genoeg van dit soort feiten te voorschijn komen.
  Over een tijdje als het “ griepvirus “:rondgaat zullen er nog veel meer slachtoffers gaan vallen ( met antistoffen reakties op het “ vaccin “ de zgnd. Anafylactisch shock ) en dan zullen de ongevaccineerden waarschijnlijke schuld gaan krijgen. Dus is het goed dat juist NU deze “ oversterfte naar buiten wordt gebracht.
  Nu op dit moment nu, de ongevaccineerden er niets mee te maken hebben.

 4. Nee dat weet ik niet helaas. Daar zoek ik ook nog antwoord op. Mijn gevoel is dat het lichaam goed kan omgaan met stoffen die op de normale manier binnenkomen. Daar hebben we ons immuunsysteem voor. Waar het fout gaat is als we stoffen op een onnatuurlijke wijze inspuiten. Dan omzeilen we ons immuunsysteem en gaan dingen fout. Maar nogmaals, dat is mijn gevoel.

 5. als gepensioneerde overledenen verzorger wil ik nu nog eens in een Mortuarium willen werken ,en vergelijken met de overledenen van voor 2020 tot nu ,ik denk zelf, dat ik er de gevaccineerde en de ongevaccineerde wel degelijk kan onderscheiden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in