Wij hebben het afgelopen jaar verschillende verhalen gezien over reusachtige bloedklonters na de injectie. De meeste van die verhalen worden afgedaan als broodje aap verhalen en “samenzweringstheorie”. Maar nu hebben wij een levend, ademend slachtoffer dat precies heeft overleefd wat dokters en begrafenisondernemers het grootste deel van 2022 hebben beschreven, schrijft TheCOVIDBlog.com.

De heer Richard Hirschman is een begrafenisondernemer bij twee begrafenisondernemingen in Alabama, volgens zijn Facebookpagina. Merk op dat de eerste stappen bij het conserveren van menselijke lijken voor presentatie bij begrafenissen bestaan uit het uitdrijven van al het bloed uit het lichaam en het vervangen door formaldehyde, meestal via de halsslagader in de hals.

De heer Hirschmann zei in een interview in februari 2022 dat hij in meer dan de helft van de lichamen die hij tot dan toe gebalsemd had, grote bloedklonters gevonden had die eruit zagen als wit vezelig materiaal. Deze “verdachte stolsels” werden gevonden in 37 van zijn 57 totale balsemingstaken in januari. De heer Hirschmann zei dat 15 van zijn collega’s hetzelfde in hun praktijk zagen, maar bang zijn om er in het openbaar iets over te zeggen.

Verscheidene andere begrafenisondernemers, waaronder de heer Cary Watkins uit Alabama en mevrouw Anna Foster uit Missouri, hebben sindsdien de waarnemingen van de heer Hirschmann bevestigd op grond van wat zij dagelijks zien. De heer John O’Looney, een Britse begrafenisondernemer, zei in januari dat hij een “500 of 600% toename” gezien heeft van sterfgevallen van mensen onder de 30 jaar. Hij merkte op dat bijna al deze sterfgevallen veroorzaakt werden door bloedklonters; en zij waren allemaal gevaccineerd.

Wij hebben geschreven over Dr. Ryan Cole die de verbanden legt tussen de injecties en kanker. Zijn laboratorium voor diagnostiek in Idaho verwerkt ook 40.000 bloedmonsters van patiënten per jaar. Dr. Cole deelde vorige maand foto’s van “wormachtige” bloedklonters die hij in gevaccineerd bloed vindt.

Al het voorgaande samen is een stevig bewijs dat iedereen die de injecties (en geen placebo’s) gekregen heeft, waarschijnlijk al aan diep-veneuze trombose lijdt. Maar als de bloedstolsels zijn wat al de begrafenisondernemers en Dr. Cole beschrijven, dan verklaart dat waarom zoveel mensen, jong en oud, over de hele wereld spontaan dood neervallen of in hun slaap sterven.

Wij hebben verschillende post-injectie amputaties behandeld, die waarschijnlijk veroorzaakt zijn door diep-veneuze trombose. Maar wij hebben nog nooit een levend gezicht kunnen geven aan deze bloedstollende stolsels (woordspeling bedoeld). Dat wil zeggen, tot nu.

  36.257 doden 3.244.052 gewonden na COVID-injecties in Europese databank van ongewenste bijwerkingen

De Matthew Erickson heeft geluk dat hij nog leeft

De 39-jarige heer Matthew Erickson uit Colorado valt in een betrekkelijk ongewone categorie op The COVID Blog™. Hij is geen vaccinzeloot. Zoals  Mevrouw Jessica Turnerde heer David Menchintonde heer James Cooper Sawyer e.a., is de heer Erickson een zelfverklaarde Republikein en/of conservatief. Hij houdt van Donald Trump en heeft een grote hekel aan Joe Biden. De heer Erickson is christen en ging, volgens zijn Facebook-pagina, naar een bijbelschool die Christ for the Nations, Inc. (CFNI) heet. Hij is ook erg close met zijn vader, die ergens in 2016 een beroerte kreeg. De twee doen bijna alles samen, aangezien de heer Erickson sinds de beroerte de voornaamste verzorger van zijn vader is.

De heer Erickson is anti-maskers en tegen vaccinatiemandaten. Hij prijst Green Bay Packers quarterback Aaron Rodgers op Twitter voor het vermijden van de injecties, terwijl hij de doeltreffendheid van de natuurlijke immuniteit tegen het zogenaamde COVID-19 erkent. De heer Erickson vroeg zich in april 2021 af waarom mensen nog steeds maskers moesten dragen in openbare gelegenheden, zelfs nadat zij de magische vaccins hadden gekregen. Hij bekritiseerde ook Pfizer in september 2021 omdat het, ironisch genoeg, een “vaccin” maakt dat bloedklonters veroorzaakt, terwijl het ook geneesmiddelen maakt om bloedklonters te behandelen.

Maar uiteindelijk houdt de heer Erickson ervan om internationaal te reizen, en gaat hij graag naar concerten en sportevenementen. Hij en zijn vader zijn in augustus 2021 naar de Bahamas gereisd. Op grond van alle aanwijzingen die wij uit zijn Facebook-pagina konden opmaken, kreeg de heer Erickson in juli of augustus 2021 een DNA-injectie met een virale vector van Johnson & Johnson. Zijn vader, die het slachtoffer van een beroerte is geworden, heeft die injectie ook gekregen.

De heer Erickson en zijn vader begonnen op 18 april 2022 aan een reis door Europa. Het begon op de Azoren-eilanden (Portugal), gevolgd door Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland. Op 7 mei bereikten zij Istanboel, Turkije. Maar de heer Erickson schreef op die dag: “mijn benen doen me pijn.” Hij beschreef voortdurende krampen in zijn benen, waarvan de Turkse artsen zeiden dat het bloedstolsels konden zijn.

De volgende dag, op 8 mei, deelde de heer Erickson een foto van zichzelf in een ziekenhuis. Hij schreef dat de dokters misschien een “chirurgische ingreep” aan zijn benen zouden moeten doen.

  Het is tijd om onderzoekers te arresteren, te vervolgen en te executeren die kinderen gebruiken voor medische experimenten met COVID-vaccins

De heer Erickson ging een paar uur later onder het mes en vertelde meer over hoe hij het van gewoon zere benen naar het laten verwijderen van bloedklonters ging. De artsen vertelden hem dat de situatie bijna een gedeeltelijke of volledige amputatie van zijn been en/of voet vereiste.

De volgende dag, 9 mei, deelde de heer Erickson grafische foto’s mee van de bloedklonters die uit zijn been verwijderd waren, waaronder één van 10 centimeter lang.

Een maand later, en terug in de Verenigde Staten, keek de heer Erickson terug op het voorval. Hij weet dat hij geluk heeft dat hij nog leeft en dat al zijn ledematen nog intact zijn. De heer Erickson zei ook dat de oorzaak van de bloedstolsels “rechtstreeks naar het J&J COVID Vaccin wijst.”

De heer Erickson schijnt aan de beterende hand te zijn. Hij heeft sindsdien foto’s gepost van zichzelf terwijl hij wandelt, concerten bijwoont en op een familiereünie is. Wij zullen te zijner tijd updates geven.

Had de heer Erickson geluk dat hij in het buitenland was?

Wij horen niet veel meer over de injecties van Johnson & Johnson, omdat de machthebbers hebben ingezien dat die injecties veel te snel mensen doodden. De U.S. Food and Drug Administration gaf op 27 februari 2021 toestemming voor het gebruik van de J&J Janssen injecties in noodgevallen. Op 19 april van dat jaar berichtte The COVID Blog™ over vijf sterfgevallen na de injecties van J&J, met een gemiddelde tijdsduur van injectie tot overlijden van 3,5 dag.

De heer Benjamin Goodman: dood 24 uur na J&J (14 maart 2021)
Mevrouw Desirée Penrod: dood zeven dagen na J&J (17 maart 2021)
Mevrouw Beth Ellington: dood 48 uur na J&J (10 maart 2021)
De heer John Francis Foley: dood 24 uur na J&J (10 april 2021)
Mevrouw Darlene Blackwell: dood 10 dagen na J&J (9 april 2021)

De FDA en CDC hadden letterlijk geen andere keus dan het gebruik van de J&J injecties te “pauzeren”, slechts zes weken nadat zij die voor noodgebruik hadden toegestaan. Er was geen manier om de slachting te verbergen. Rond diezelfde tijd creëerde de CDC het propagandaverhaal dat alle bijwerkingen van J&J en andere injecties gewoon angst zijn en allemaal in de hoofden van de slachtoffers zitten.

De Verenigde Staten hebben de J&J shots stilletjes uit de gangbare circulatie gehaald. Rond dezelfde tijd, in 2021, heeft het grootste deel van de wereld ook de AstraZeneca virale vector DNA injecties uit de roulatie gehaald. Ook die doodden snel mensen.

  Dr. Tenpenny met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!

Alle injecties zijn dodelijk en zullen u uiteindelijk doden. Maar van wat wij begin 2021 hebben waargenomen, doden de DNA-prikken met een virale vector veel sneller dan de mRNA-prikken.

Hoe dan ook, de heer Erickson heeft geluk dat hij weer heelhuids thuis is. Als zijn beproeving hier in de Verenigde Staten was gebeurd, zouden de artsen hem waarschijnlijk met aspirine naar huis hebben gestuurd. Zelfs als de Amerikaanse artsen zijn klachten ernstig hadden genomen en de noodzakelijke operatie hadden uitgevoerd die de Turkse artsen hadden uitgevoerd, dan zouden zij de heer Erickson zeker niet de feitelijke bloedklonters hebben gegeven die hij op de sociale media kon delen. Op grond van al onze reportages over amputaties na injecties, was de heer Erickson misschien 72 uur verwijderd van het verlies van minstens een voet en misschien zijn hele been.

Deze blogger is van mening dat de eerste uitrol van de injecties begin 2021 inderdaad placebo’s, “afgezwakte injecties,” en injecties met het volle pond omvatte. Het gaf de grote farmaceutica de kans om de mensheid als onwetende laboratoriumratten te gebruiken, en de formules van de injecties zo aan te passen dat ze langzaam en niet snel dodelijk zijn. Het is geen toeval dat wij in 2022 versus 2021 veel minder snelle sterfgevallen na de injecties zien (minder dan een week na de injecties). Maar alle boosters vanaf eind oktober 2021 tot nu zijn de volle laag, aangepaste formule-injecties.

Het bloed van alle booster-ontvangers verandert langzaam in rode pudding, omdat hun lichaam voortdurend spike-eiwitten aanmaakt. Uiteindelijk zullen hun organen, met name hun hart, het begeven. Zij zullen ofwel in slaap vallen en nooit meer wakker worden, ofwel spontaan dood neervallen. Misschien kan het dagelijks innemen van anticoagulantia (bloedverdunners) het leven van gevaccineerde mensen verlengen. Maar er is maar zoveel ruimte in de bloedvaten. Zij kunnen alleen maar bidden om snel en pijnloos te gaan.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ongelooflijke bloedklonters: Video van balsemer Richard Hirschman – “Dit is niet normaal”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse officiële cijfers: Doeltreffendheid van vaccins slaat negatief om tegen ernstige ziekte en dood
Volgend artikelVS Mini-kernbom raketten om gebruikt te worden in “Een Nucleaire Eerste Aanval” binnenkort in Italië, België, Duitsland, Nederland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. hoi, het zijn geen bloedklonters. Mike Adams heeft dat uitgelegd. Ze groeien in de bloedbaan, maar het is een soort van iets? dat wit is.

  2. Aanleg netwerk in het lichaam. Patent van die zieke geesten.
    Het bloed van deze meneer blijft helaas hetzelfde en zal lijkt mij doorgaan met de aanleg van een netwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in