Elekes Andor / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

De Nederlandse Europarlementariër Robert Roos, van de politieke partij JA21, sprak in een exclusief interview met Remix News over de benarde situatie van Nederlandse boeren, massa-immigratie en overbevolking, en waarom de Nederlandse media “de lange arm van de regering” is geworden.

Momenteel wil de Nederlandse regering 3.000 boerderijen in Nederland opkopen, en als ze niet akkoord gaan, wordt hun land in beslag genomen. De regering biedt hen 120 procent van de waarde van hun land. A) Denkt u dat dit een eerlijk aanbod is, en B) Denkt u dat ze het zullen aanvechten?

Het is überhaupt niet eerlijk, want ze hebben deze boeren al jaren kapot gemaakt, en de mensen zijn zo wanhopig dat veel gezinnen elke dag huilend aan de keukentafel zitten, en er hebben zelfs al een paar boeren zelfmoord gepleegd. Echt, zo erg is het. Onze regering en ook de banken steunden een plan om grotere boerderijen te creëren, dus de boeren kochten het land van hun buren, en ze creëerden enorme boerderijen omdat dat het beleid was dat door de regering en ook door de banken werd bevorderd. Zij wilden dat de boerderijen hun bedrijven zouden uitbreiden. En nu is het beleid plotseling gericht op kleinere boerderijen. Dit is ook het beleid van de EU. En dan komt daar nog de stikstofregelgeving bij. Deze boeren hebben nu deze enorme bedrijven, wat grote schulden betekent, enorme schulden, omdat ze moesten investeren. En nu komt de regering met het idee dat ze dit stikstofprobleem hebben, en de boerderijen moeten sluiten of kleiner worden.

De banken draaien zich om en zeggen: dan is uw bedrijf – want een boerderij is echt een bedrijf – nog maar 50 procent waard in vergelijking met gisteren. Deze mensen hebben dus enorme schulden. Ze zitten gevangen in een systeem waar ze nooit om gevraagd hebben. Ze volgden de regels, en nu worden ze in een richting geduwd die voor hen echt wanhopig is.

Ze weten niet wat ze moeten doen. Het is zo moeilijk. Deze boerderijen gaan van generatie op generatie. Er zit dus veel geschiedenis vast in deze boerderijen, en als je wanhopig bent en niet meer weet wat je moet doen, en je wordt jaar na jaar geconfronteerd met onzekerheid, dan draait de regering zich om en zegt: “OK, we hebben een uitweg voor je, we kunnen je geld geven.” Ik denk dat veel boerenbedrijven dat zullen doen, wat een ramp is omdat zij na de Verenigde Staten de grootste voedselproducent ter wereld zijn. Nederland is maar een klein landje, maar we produceren zoveel voedsel voor de rest van de wereld. Dat is een probleem, want we hebben nu 8 miljard mensen.

Dus het is niet logisch, het is een ramp, het is niet eerlijk, en ik hoop dat er veel boeren zijn die zich gesteund voelen door de laatste verkiezingen, want onze Boerenburgerbeweging had een verpletterende overwinning tijdens de verkiezingen van maart. En ik hoop dat de boeren zich gesteund voelen en niet opgeven.

Uw partij heeft veel gemeen met de BoerBurgerBeweging (BBB) partij. Maar tegelijkertijd hebben ze waarschijnlijk het kiezersaandeel van uw partij opgevreten.

Dat hebben ze gedaan.

Dus wat zijn uw gedachten over het in het oog houden van de belangen van uw partij terwijl u ook een partijleider bent die net zijn blijdschap uitsprak over de verkiezingsoverwinning van een andere partij?

Het gaat niet om mij. Het gaat niet om mij, het gaat niet om mijn politieke partij, het is gewoon een instrument om dingen te bereiken. Dus ik ben erg blij met deze BBB-beweging. Dit is de BBB, de Nederlandse naam voor de BoerBurgerBeweging. Als zij het werk doen, vind ik het prima. Als ze het systeem verstoren, is dat goed, want we hebben wat ik noem een “partijkartel”. Het maakt niet uit of je op de liberalen of op de groenen stemt. Ze hebben dezelfde agenda, alleen kleine verschillen over kleine onderwerpen, maar onze liberalen zouden klassieke liberalen moeten zijn, en ze zouden kleine bedrijven moeten steunen. Maar nu stemmen ze voor de groene agenda, de socialistische agenda.

  Hartverscheurend - Kleinkinderen gedwongen oma te omhelzen door opgetrokken stuk "Hug Time" plastic

Nu verstoort deze BBB-partij het systeem, wat heel, heel goed is, en daar ben ik erg blij mee. Dus het is nog beter, want als ze het werk willen doen, als ze het werk kunnen doen, ga ik iets leuks doen. Want ik heb dit nooit voor mezelf gedaan, nooit.

Zou u zich ooit een fusie met de BBB of een andere partij kunnen voorstellen?

In Nederland hebben we 150 zetels in het nationale parlement. En we hebben 20 politieke partijen, dat is gekkenwerk. Het is heel moeilijk om een coalitie te vormen, en ik denk dat dit komt omdat we nu zoveel afsplitsingen hebben gehad. We hebben geen kiesdrempel, dus voor iedereen die een politieke partij wil oprichten, haal je wat handtekeningen en dan ben je op weg. Maar ik denk dat er een punt moet komen waarop we sommige politieke partijen moeten samenvoegen.

Ik ben daar een groot voorstander van, maar het is ook moeilijk omdat politieke leiders over hun eigen ego heen moeten stappen omdat ze dan geen partijleider meer zijn. En dat is het probleem met de politiek. De meeste politici maken er carrière mee, maar ik denk dat er een moment komt waarop we moeten fuseren.

Er zijn wat geruchten of beweringen op social media, en misschien kunt u wat duidelijkheid verschaffen. Het gerucht gaat dat een deel van het land van deze boeren zou worden geconfisqueerd voor de bouw van flatgebouwen door rijke projectontwikkelaars en dergelijke. Is dit gerucht waar?

We hebben het al gezien, en het is geen gerucht, het is gewoon een feit. Ze hebben het land van een boer gekocht, en er tijdelijke huizen voor immigranten op gebouwd. Dit is een jaar geleden, maar het is niet eens een gerucht. Als u dat twee jaar geleden had gezegd, zouden ze u helaas antwoorden dat u een samenzweringstheoreticus bent, maar nu is het gewoon een feit. En ik denk dat ze natuurlijk het land willen hebben en meer huizen willen bouwen. Daarom hebben ze ook die stikstofkwestie gebruikt, wat echt te gek is.

Onze regels zijn 4.000 keer strenger dan bijvoorbeeld in Duitsland. Wij zijn dus een land van de Europese Unie, maar als het op regels aankomt, doen ze wat ze willen. Maar natuurlijk hebben ze het land nodig. Waarom zouden ze het anders afpakken?

Dus ze gaan het niet gewoon omzetten in bossen, bijvoorbeeld?

Nee, ze gaan het gebruiken voor huisvesting en ontwikkeling. Zoals u misschien heeft gehoord, is Nederland sinds de jaren negentig gegroeid. Toen hadden we 15 miljoen mensen. En nu, in 2023, hebben we 18 miljoen mensen. Dus we zijn binnen 30 jaar gegroeid met, nou ja, 20% of zoiets.

Nederland is toch een van de dichtstbevolkte landen ter wereld?

Wij zijn het dichtstbevolkte land, ja, van Europa. En daarom werkt ook de Europese Unie niet. We hebben de habitatrichtlijn, en die wees 2000 gebieden aan als beschermd, maar dat betekende ook dat er geen stikstof van de boeren in die gebieden terecht mocht komen. Stikstof helpt echter bomen groeien, dus stikstof dient ook een doel.

Maar nu komt de EU-natuurherstelwet eraan. En daarover wordt nog voor de zomer gestemd in het (EU-)parlement; als deze wet wordt aangenomen, gaat ons hele land (Nederland) op slot voor nieuwbouw.

We zullen geen huizen meer kunnen bouwen, zelfs geen windmolens meer, wat vanuit mijn perspectief een goede zaak is. Maar over het geheel genomen zal ons land worden afgesloten.

  Eén dosis COVID-19 vaccin van Pfizer bevat meer dan 200 miljard DNA-fragmenten die zich kunnen nestelen in menselijk DNA en kanker kunnen veroorzaken

Want wij zijn het dichtstbevolkte land van Europa. Dus daarom zie je dat al dat one-size-fits-all perspectief niet klopt, want wij zijn een heel ander land dan bijvoorbeeld Finland. Finland is vijf keer zo groot als Nederland en heeft vier keer zo weinig inwoners.

Is dit niet een algemene trend in heel Europa dat groene partijen of andere partijen die het milieu bevorderen, de uitstoot willen verminderen en tegelijkertijd tienduizenden of zelfs honderdduizenden immigranten binnenhalen die een eerstewereldlevensstijl willen aannemen? Ze zullen eisen om vlees te eten, eisen om in mooie auto’s te rijden, zelfs Erdoğan moedigde hen daar jaren geleden al toe aan. Hoe is deze tegenstelling te verklaren in een land als Nederland, waar het in theorie lijkt alsof je in zekere mate ruimte tekort komt?

Ja, dat is ook zo.

Natuurlijk is het hypocriet, en doen ze alsof. Maar het is ook gewoon zo dat feiten er niet toe doen.

Het gaat niet om argumenten, het gaat om ideologie. En wat betreft de mensen die binnenkomen, het zijn niet allemaal vluchtelingen, maar het zijn ook mensen die op zoek zijn naar een beter leven. En ik neem het deze mensen niet kwalijk. Als ik een van hen was, zou ik waarschijnlijk hetzelfde doen. Ik neem het mijn regering kwalijk dat zij dit laat gebeuren.

Maar natuurlijk, als er deze enorme toestroom van mensen is, zal dat een enorme voetafdruk hebben op wat links een probleem vindt, klimaatverandering, maar ook in de natuur, omdat deze (immigranten) dezelfde manier van leven zullen hebben als de andere mensen in Nederland. En ze zullen doen wat u noemde: ze zullen een auto kopen, een huis, en de dingen doen die wij normaal vinden.

Maar als u over dit punt begint, dan bent u een racist. Ze willen er geen echt debat over, en ze willen geen argumenten horen. Als je zegt dat we meer energie nodig hebben omdat er meer mensen zullen komen – dat duurzame energie misschien niet zal uitpakken zoals ze veronderstellen – dan ben je een klimaatontkenner. Als je zegt dat we de illegale immigratie moeten stoppen, ben je weer een racist. En zo kan elk, laten we zeggen volwassen debat dan onmiddellijk eindigen, en dat willen ze omdat ze geen argumenten meer hebben en daarom nemen ze hun toevlucht tot het uitschelden van je.

Maar zolang onze media niet het echte verhaal geven van wat er gaande is, zullen de meeste mensen in Nederland of waar dan ook geen idee hebben omdat het een zeer sterke boodschap is van deze Groenen die door de media wordt ondersteund.

In termen van de media, Remix News had nog niet zo lang geleden een video waarin je praat over COVID-vaccins. De video ging viraal op Twitter en enkele andere platforms. En Facebook sloeg ons met een factcheck hierop, en natuurlijk, het verminderde het bereik van de video. Is er een echt antwoord op censuur in deze kwestie en andere, althans vanuit Nederlands perspectief?

De factcheck is belachelijk. Laten we daarmee beginnen. De factcheck beweerde: “Pfizer heeft nooit beweerd dat zij het vaccin heeft getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus voordat het vaccin op de markt kwam.”

Maar dat was niet mijn argument. Mijn argument was dat de regeringen ons misleidden en zeiden dat je het voor de hele samenleving moet doen om de verspreiding te beperken. Je moet het doen om je grootmoeder en je grootvader te beschermen, en dat was nergens op gebaseerd. Het was niet gebaseerd op feiten.

Dus u zegt dat de factcheck zeer misleidend was?

Ja, want ze controleerden iets wat ik niet eens heb gezegd. En ik was daar heel duidelijk in, in mijn bericht.

  Nachtmerries, hallucinaties, demonische ervaringen gerapporteerd bij meldingssysteem voor ongewenste bijwerkingen van vaccins (VAERS)

Maar desondanks weigerde de heer (Albert) Bourla, de CEO van Pfizer, ook tegen de regering te zeggen: “Sorry, we hebben dit vaccin niet getest op het stoppen van de overdracht.” De regering zei dus dat u het vaccin moet nemen voor de samenleving, anders zou u het virus verspreiden.

En het andere is dat deze zogenaamde factcheckers, sommigen van hen zijn journalisten, waarom stelden zij niet de vraag of het vaccin echt de verspreiding van het virus stopt? Waarom moest ik de vraag na een paar jaar stellen, waarom deden ze dat niet? En nu geven ze mij de schuld, deze zogenaamde factcheckers, maar niet alleen hen, ook de nieuwszenders en de mainstream media. Zij zijn er om de overheid te controleren en kritische vragen te stellen. En we zien die kritiekloze berichtgeving niet alleen over vaccins, maar het gaat over allerlei dingen. Het gaat ook over energie. Het gaat ook over illegale immigratie.

Ze zijn er om de overheid te steunen. Het is een systeem. Onze nationale televisie bijvoorbeeld, ontvangt 1 miljard euro per jaar. En voor dat geld steunen ze onze regering.

Ze hebben het altijd over pluralisme, maar zelfs in mijn land is er geen pluralisme. Het is er gewoon niet. Het is gewoon de lange arm van onze regering. Ze houden de mensen dom en de regering verschaft hen werk. Zo werkt het systeem. Het klinkt een beetje cynisch, maar in zekere zin is het gewoon zo.

U was een ondernemer. Waarom zou u zich onderwerpen aan het gescheld en de druk van de politiek, uw privéleven opgeven om de politiek in te gaan waar u een nazi, een racist en diverse andere namen worden genoemd?

Omdat ik twee kinderen heb. Ik heb twee zonen. Zij zijn nu volwassen. Toen ik de politiek inging, ik denk dat mijn zoon toen 16 was. Ik zit nu zes jaar in de politiek. En ik wil een land doorgeven dat veilig is, dat welvaart kent en waar de democratie goed functioneert.

Nederland is dus zo’n mooi land, en we gaan achteruit. Het is niet erg democratisch meer. Dus iemand moet deze strijd aangaan, en ik heb besloten dat te doen. En het kan me niet schelen – nou ja, laat ik zeggen dat het me niet kan schelen wat mensen over me denken. Wat zeggen ze over mij? Het kan me niet schelen. Het kan me gewoon niet schelen. Ik durf zelfs over mezelf te zeggen: Ik ben een goed mens. Ik heb mijn vrouw ontmoet toen we 16 waren, we zijn nog steeds samen. Ik heb veel belasting betaald. Ik heb twee kinderen opgevoed. Ze doen het heel goed. Ik heb in mijn leven misschien vier boetes gehad voor drie kilometer te hard rijden en één parkeerbon. Ik geloof dat ik een goed mens ben, dat durf ik van mezelf te zeggen.

En tegelijkertijd is de strijd voor vrijheid niet voor lafaards. Dus iemand moet het doen. En ik heb er geen spijt van. En ik waardeer ook dat veel mensen heel blij zijn met wat ik doe.

En als je een mening hebt, hebben mensen een mening over mij, en ze hebben daar recht op in dit prachtige land. Iedereen mag zijn eigen mening hebben, en ze mogen die ook publiceren.

Maar wij zijn een vrij land omdat mensen zoals ik in onze geschiedenis hebben gevochten voor het recht op vrije meningsuiting.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederland landroof: Nederlandse boeren bereiden zich voor op strijdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet feest is voorbij voor Zelensky nu aanhangers lauw worden over Oekraïne
Volgend artikelBreaking: Wagner heeft controle overgenomen van “Domino”-district in Bakhmut (+Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Ik denk inderdaad aan de Zuid-Afrikaanse boerderijmoorden.
  Frans Timmermans zei dat het ideaal voor ons is dezelfde verhouding van blanken tot zwarten als in Zuid-Afrika, dat is 5 procent blanken.

 2. Juist toen Gideon van Meijeren hierover gewag maakte in de 2e Kamer werd hem het spreekrecht ontnomen door de Marokkaanse Nederlander Kamervoorzitter die nu Vera Bergkamo heet, zó gaat het in een totalitaire “democratie” is gewoon geen zicht meer op een politieke oplossing voor alle prangende vraagstukken omdat deze zorgvuldig gemaakt zijn om chaos te creëren, daarvoor moet men bij de Minpres zijn die 12 jaar lang hierop aangestuurd heeft met zijn katvangers kabinetten.

  We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

  – Albert Einstein

  • We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

   – Albert Einstein

   Dat citaat wist ik ook en slaat hier de spijker op zijn kop.

   Er zal toch een soort van revolutie op gang moeten komen anders zijn we redeloos verloren.
   Waarvan akte !!

  • Ik schat jou commentaren erg hoog in. Altijd goed onderbouwd. Klein puntje van kritiek: ” marokaanse nederlander” ??. Hahaha. Als een veulen geboren wordt in een koe-stal is het dan een “paard-koe”…..Een verschrikkelijk onmens die Vera Bergkamp die de vrije meningsuiting kapot maakt.
   Triest ook en bovendien misdadig wat er met onze boeren gebeurt. Ik hoop dat ze besluiten volledig los te gaan dan ben ik erbij tot het eind.

   • durachuk mei 19, 2023 at 10:17

    Ik wilde het politiek correct brengen beste, omdat men zo nat is op politiek correctheid, feitelijk heb je gelijk, een verslaafde crackhoer is een dame vergeleken met Bergkamp.

 3. Hier straks in Lisabon wordthoogstwaarschijnlijk gesproken door de satanische elite hoe Nederland als 1 van de 3 landen die als eerste de NWO gaan implementeren, enfin deze abstrakt denkende “mensen” hebben reeds middelen bedacht om als eerste in Nederland de boerenstand de nek om te draaien voor het Tristate City project.

  Rutte als je een paar weilanden leegtrekt

  https://twitter.com/i/status/1472139596997746688

  *

  Bilderberg 2023 van start, deze Nederlanders zijn van de partij

  In Lissabon is de Bilderbergconferentie begonnen. De politie is in groten getale aanwezig en er zijn zelfs bomhonden ingezet. De straat waar de deelnemers aankomen, is afgesloten met dranghekken en barricades.

  Journalisten en activisten worden zo ver mogelijk op afstand gehouden van het hotel waar de wereldleiders en zakenmagnaten bij elkaar komen. Deze elitaire globalisten houden net als kakkerlakken niet van licht, zegt Dan Dicks van Press For Truth, die op locatie is. Dus we gaan ze in de spotlight zetten, aldus Dicks.

  https://www.ninefornews.nl/bilderberg-2023-van-start-deze-nederlanders-zijn-van-de-partij/

   • En daar is iets mee aan de hand.
    Kennelijk vinden ze nederlanders superieur; vandaar wellicht NL namen.(en dan hebben ze ook nog eens gelijk)
    Misschien hebben ze hun ouders wat te verwijten; incest?

    Mag zijn dat Klavertje gehuwd is, maar dat deden veel homo’s….
    En berggeit leeft samen met een vrouw zover ik weet.

  • Vergeet Geert Wilders niet, die geblondeerde buitenlander met banden in Israel. Andere namen en kleuren haren die zijn aangenomen voor de misleiding.

 4. De Eerste en de Tweede Boerenoorlog werd tussen 1880 en 1902 uitgevochten tussen de Boeren en het Britse Rijk in Zuid-Afrika.
  De Derde Boerenoorlog … In Nederland.
  .

  • derde Boerenoorlog ??????? Wie het weet mag het zeggen !!!!

   Ik als oud agrariër(30 jaar lang) en op leeftijd sluit mij dan toch nog graag bij mijn oud collega’s aan. !!
   De beuk zal er op de een of andere manier in moeten !!!
   Geen andere optie mogelijk op dit moment.
   Anders zijn we verloren.
   Maar zijn we met genoeg ????
   Ik denk het niet eerlijk gezegd maar wie ben ik ??
   Het zou kunnen als we genoeg helderdenkende burgers aan onze kant krijgen
   Teveel linksen en de doorgeslagen LHBTI beweging op dit moment.
   Je krijgt er toch een kunstkop van van dat spul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Sterkte en wijsheid toe gewenst

   Harry

    • Het hoogste blijft een vrije wil,
     die niet verward door vlees en bloed,
     zich zelf getrouw in storm en stilte,
     het goede, wijl het goed is, doet
     Emanuel Geibel

     Achter de coulissen van de dictatuur vloeit bloed, achter die van de democratie geld
     Sigmund Graff !!

     Als bezit en rente in het gedrang raken, drinkt de oorlogsgod gretig het nieuwe bloed
     Hugo Claus

     We gaan het zien en/of meemaken maar dat we in spannende tijden zijn belandt is wel een feit van liever lede en geen complot theorie en zijn beslissend voor onze kinderen waarin ze komen te leven.
     Amen !!

 5. Toen een paar boeren voor het huis van Christianne van der Wal stonden was de wereld te klein. De kinderen van van de wal waren bang van de boeren voor hun huis. Dat er duizenden kinderen van boeren elke dag de strijd van hun ouders moeten meemaken interesseert van der Wal niet, haar kinderen eerst.

 6. Tsja. Niemand is zo gevaarlijk als iemand die niks meer te verliezen heeft. De Nederlandse boeren naderen dat punt en dan zijn er maar weinig opties.
  1 – gedwee ondergaan en in barre armoede ‘leven’ en toekijken hoe je levenswerk wordt vernietigd.
  2 – Het geld aannemen en naar bv Rusland emigreren. Als je dat handig doet, door bv eerst naar een Afrikaans land te vertrekken dan kunnen de schuldeisers ook naar hun geld fluiten
  3 – De strijd aangaan. Letterlijk, want protesteren haalt geen ruk uit.

 7. zolang de burger zwicht voor kilo knallers, prijs pakkers + plofkip prijzen -en dus de grote supermarkt ketens spekt- verandert er niks nakkes nada

  dat inzicht komt pas als de boeren zijn uitgekocht, de schappen leeg en men met al hun eurootjes niks meer kan kopen, tegen welke prijs ook …

  ik waardeer nu des te meer waartoe onze 🇳🇱 boeren in staat zijn:
  er bestaat m.i. geen (kas) tomaat die zo lekker smaakt als die van NL bodem, ook de (punt) paprika verslaat met gemak wat ze in Zuid-Europa produceren; het smaakt hier naar niks, waterig (ondanks de zonuren)

  MENSEN: koester wat je nog hebt en koop zoveel mogelijk rechtsteeks van de boer.
  betaal desnoods wat meer dan wat je normaal zou betalen aan AH, Unilever en andere conglomeraten die alles + iedereen afromen + uitknijpen

  In Gods naam: help je gemeenschap overeind houden 🙏 put your money where you mouth is

 8. Uhhh…..contact opnemen met de Russen; die hebben straks boeren nodig om enorme boerderijen te runnen in Oekiestan.
  Denk dat nederlanders welkom zijn.

  Maar denk eens na: wil je een megastal voor koeien of varkens: je bent welkom in Roemenie.
  Grond kost weinig….
  Als het niet te ver is van grote stad, ga je zeg 7 dagen daar, vliegtuigje-7 dagen hier….
  Of je gaat er gewoon wonen.

  Maar datzelfde geldt voor alle oostblok landen.Zelfs voor Oost Duitsland…….

 9. Maar aan de andere kant: boeren zijn zo stom en laf als het achtereind van een varken.
  Koekoek had tenminste nog lef.

  Ik zal even wat dingen vertellen die mogelijk zijn
  –een giertank leegspuiten in het huis van een minister of van rutte.
  –die “natuurgebieden”: strooien met chemicalien voor parkeerplaatsen; dan groeit er nooit meer wat
  –natuurgebieden zwaar bemesten met stikstof
  –giertanks met melk of gier leegspuiten leegspuiten in of voor het gebouw van tweede kamer

  Of–als ze minder lef hebben, maar wel goed verenigd zijn:
  –dagenlang alle melk of de sloot in, of leegspuiten in stads centra.

  Tot nu toe is verzet zoiets als “pas op hoor, ik ga met mijn tasje slaan.”

  • Maar aan de andere kant: boeren zijn zo stom en laf als het achtereind van een varken. haha kletersteeg hoe oud ben jij dan 8 ofzo.

 10. Het goede nieuws is dat alle wetgeving kan worden afgewezen. Wetten en besluiten worden door de ongekozen koning uitgevaardigd bij de gratie Gods maar dit betreft een onbewezen autoriteit. Er is geen contract met de natte handtekening van ‘God’ waarbij het statuut de Kroon zou zijn gemachtigd om wetten en besluiten te mogen uitvaardigen. Dit betekent dat de wetgever, huidig Willem-Alexander geen autoriteit heeft en daarmee zijn lakeien ook niet en alle wetgeving kan worden afgewezen. De rechtbanken van de koning kan je dus gewoon links laten liggen door de griffier schriftelijk bovenstaande mee te delen. Zie voorbeelden via http://www.degratiegods.nl. Daarnaast heeft het volk geen inspraak gehad in de tot standkoming van de grondwet en de meesten hebben ook geen eed afgelegd aan de grondwet. Door niet te gaan stemmen geef je geen autoriteit aan de Kroon.

 11. Ik heb maar 1 kritiekpuntje op dhr. Roos: er zijn niet teveel politieke partijen. Het probleem is dat er politieke partijen bestaan. De grondwet noemt niet dit fenomeen. We moeten terug, gezien de staatsrechtelijke bende die de kartellisten gemaakt hebben, gezien de kloof tussen kiezers en verkozenen, naar het districtenstel, en naar 100 (i.p.v. 150) afgevaardigden voor hun district. De regering moet dan maar zonder regeeraccoord per onderwerp meerderheden zien te vinden. Afgevaardigden kunnen niet meer door hun partij onder druk worden gezet, want hun mandaat komt van het volk in hun district.

  • Nog iets anders: angst is een slechte raadgever. Het is als met de coronaprik: de regering dreigt alleen maar, in dit geval met onteigening als een boer zich niet wil laten uitkopen. De regering hoopt met dit angst zaaien (nu angst voor diefstal zonder geld te krijgen) dat boeren haar het excuus geven zullen dat ze zich vrijwillig lieten uitkopen. Immers, nu wijst de regering ook erop dat niemand recht heeft op geld voor vaccinschade want in de uitnodigingsbrief voor die prik staat dat het vrijwillig was. En dat was ook zo. De boeren moeten goed beseffen: zwicht ik voor de afgod van het geld, de Mammon? Of gooi ik de kont tegen de krib en laat ik mij liever anti-grondwettig bestelen? Reken maar dat die Mammon nooit gelukkig zal maken. Reken maar dat de regering altijd liegt en misleidt, in dit geval doet alsof ze je bij niet uit willen laten kopen (voor haar gratis) zullen bestelen. Ik geloof echt niet dat ze dat zullen doen, gezien de juridische onhoudbaarheid ervan. Boeren: zwicht NIET voor het geld! Die afgod maakt jullie nooit gelukkig! Vertrouw erop dat God regeert. Denk aan Paul Kruger: ‘Alles zal reg komme’. Heb geloof.

   • rafi mei 20, 2023 at 12:54

    Het woord onteigening zegt toch genoeg, de boeren staan op de rand van de afgrond, velen van hen moeten de bank aflossen, net zoals wanneer een huis onder Waterstaat weet de bank het goed met winst te verkopen, wie wil een onteigende boerderij kopen?

    Het zuiver en principieel om het land van hen te doen, herinner het Tristate City project meer huizen voor Afrikanen, Nederland en gedeeltes van België en een gedeelte van Duitsland wordt een groot stedelijk gebied waarin alle inwoners 24 x 7 worden gecontroleerd.

    Het aantal inwoners wordt op meer dan 25 miljoen geschat, wat eigenlijk haaks op het WEF beleid staat want het WEF en een groot aantal organisaties willen de wereld van mensen ontdoen en wel tot een aantal van 500 miljoen slaven.

 12. BBB deugt van gen kanten! luister maar eens naar de kamerdebatten van een a 2 jaar geleden ….en ook naar commissievergaderingen…nee er is geen een partij die deugt…helaas.

 13. https://www.youtube.com/watch?v=D_B10L9bV18&ab_channel=TomNelson
  This is my conclusion on the climate debate.
  All the chatter about climate is missing the REAL point behind all this ‘global warming’ claptrap. So what’s it all about? CO2 and global average temperature has reached a low level not seen since the permian Extinction 270 million years ago. That was an Ice Age, and lasted several millions of years. This planet has also been in an ever advancing Ice Age for the last 30-40 million years. ( Not to be confused with the 80-90,000 Glacial Age that follows the Milankovitch cycle.) The main source of atmospheric CO2 is from the oceans. When the climate cools, the oceans will reduce the amount of CO2 released into the atmosphere.

  The present level of CO2 has reached a critical low. At around 400 ppm it’s barely enough for plants to survive. If the level falls to 300 ppm, there will be world wide crop failures. If it falls to 200 ppm, then all green plant life will start to suffocate and die. Closely followed by all animal life dependent upon it. Humans being the first. So, why all this furore about reducing CO2? eg. Why electric vehicles. Well if atmospheric CO2 falls to a point when all green plants can no longer survive, then the only place green plants will grow, is in factory greenhouses. They will need to be supplied with vast amounts of CO2.

  So, having vehicles waste CO2 all over the country is not an option. Power supplied from a central source will allow ALL the CO2 to be captured and fed to greenhouses. The giant machines that have been constructed to ”lower atmospheric CO2” will be used for the same purpose, to extract as much remaining CO2 from the atmosphere as possible and then pump it into green houses.

  Holland already grows large amounts of food in enclosed factory conditions, and pumps vast amounts of CO2 into them. Why are cattle farms being closed down in Holland? Well, in the future, when there is no green plant life, there will be no food for cattle, and factory grown ”mushroom meat” will be all that’s available. When the dinosaurs were wiped out by a meteor strike, the reason they died was because the atmosphere was filled with dust, debris and smoke, for years. That cut of the sunlight, and all green plants died, followed closely by the dinosaurs.

  However, it has now been recognised that birds, small mammals, and some reptiles like crocodiles’ survived. WHY? Well birds eat bugs and worms, and there was probably no shortage of those. The small mammals also ate the same, and probably mushrooms as well. Both were probably eaten by larger versions. The crocodiles, and similar lived on the dead, and whatever survived in the rivers or seas.

  There have recently been articles in the news media, expounding the benefits of eating bugs, lab meat, and seaweed. What a coincidence? Also, huge machines are being constructed in the Amazon to supply CO2 to sections of the rainforest with CO2. (To mimic the ”excess” CO2 in the future!😊)

  The Amazon rainforest is the most diverse forest on the planet, and the source of many useful compounds, so saving some of it would be of enormous benefit, to humanity. Add the recent panicdemic to the situation, and you have the picture, of mass starvation, and the need to lock everyone down for total control, and a method of reducing world population to manageable levels

  There is another matter that all climate scientists seem oblivious of. This planet Earth is not a closed system as the Dinosaurs found out. 600 million years ago, the planet emerged from the Snowball Earth event, an Ice age that lasted tens of millions of years, and resulted in the planet being totally covered in Ice. Ice Ages occur at approximately 150 million year intervals, and last for tens of millions of years. There was the Snowball Earth Ice age, 600 million years ago, another at 450 million years ago, 300 million years ago, 150 million years ago, and NOW! This planet Earth, has been in an ever advancing Ice Age for the last 30-40 million years, with many tens of millions of years to go before the planet returns to ‘normal,’ with no ice caps.

  So, what causes Ice Ages? The Earth orbits the sun, BUT the sun and the solar system orbit the center of the galaxy, independently from the rotation of the galaxy. As it does so, it passes through the arms of the galaxy, and interstellar dust attenuates the solar energy reaching the planet Earth, and the resultant cooling is an ice age, and is a major extinction event. It also follows a sinusoidal path through the plane of the galaxy, and as it passes through the plane, a minor extinction event occurs, at around 30, and 60 million year intervals. The length of the Sun’s orbit around the Galaxy is 600 million years!
  .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in