Foto bron.

Jummai Nache en haar echtgenoot, Philip Nache, zijn geboren in Nigeria en kwamen enkele jaren geleden naar de VS om zich in Minneapolis te vestigen. Ze werkten samen met de Southern Baptisten om kerkgemeenschappen te stichten onder de Afrikaanse gemeenschappen die in Minneapolis wonen, schrijft medicalkidnap.com.

Naar verluidt werden zij gedwongen Nigeria te verlaten wegens de “terreurgroep Boko Haram” en kwamen zij uiteindelijk in Minneapolis terecht om als zendelingen met de Southern Baptists te werken. Jummai Nache is een Minnesota-Wisconsin Baptisten zendeling en medisch assistent in Minneapolis, Minnesota.

Tragisch genoeg blijkt dat de Naches veel van de waarden van de Amerikaanse christenen in de V.S. hebben overgenomen, waaronder het deelnemen aan en vertrouwen op het corrupte medische systeem.

Jummaci werkte als medisch assistente in een kliniek in Minneapolis en kreeg de opdracht de COVID-19 “vaccins” te nemen.

Ze voldeed eraan en onmiddellijk na de tweede injectie kreeg, volgens haar echtgenoot, “pijn op de borst te krijgen op haar werk”.

Daarna ging het snel bergafwaarts, toen de al te bekende symptomen van bloedstolsels, een bekende bijwerking van de Pfizer COVID-19 injecties, in haar hart werden gevonden, en vandaag zijn haar beide benen geamputeerd, en zullen ook haar beide handen geamputeerd moeten worden.

Haar geval is zogenaamd “zeldzaam”, zoals haar man meldt, nadat de CDC en “70-80” artsen haar geval hadden onderzocht en aan hem rapporteerden:

“de CDC stuurde ons een brief met hun conclusies waarin stond dat Jummai geïnfecteerd was met MIS-A en COVID-19, maar ze kunnen vooralsnog niet concluderen of het COVID-19 vaccin daaraan heeft bijgedragen”.

Haar hele verhaal is gepubliceerd op hun GoFundMe-account, geschreven door haar man, waar ze proberen geld in te zamelen voor hun medische kosten.

Ik heb nu honderden doden en verlammende verwondingen na deze COVID-19 injecties behandeld, en ik moet toegeven dat deze mij emotioneel echt hard heeft geraakt, vooral bij het zien van haar foto.

  Dr. Judy Mikovits: Sinds 1980 zijn alle virussen biowapens die in laboratoria zijn gemaakt

Ik moest onmiddellijk denken aan het vers in de Bijbel uit Hosea 4:6 waarin staat: “Mijn volk wordt vernietigd door gebrek aan kennis”.

Ik herinnerde me ook wat Dr. Sherri Tenpenny zei in mei 2020 vorig jaar, meer dan 6 maanden voordat de COVID-19 “vaccins” zelfs werden goedgekeurd in een interview met Brian Rose, waar ze het eens was met Dr. Judy Mikovits dat tot 50 miljoen mensen in de VS zouden kunnen sterven door deze “vaccins,” maar dat sommige mensen zullen overleven en wensen dat ze dat niet hadden gedaan.

“Er zijn sommige dingen erger dan de dood”. (Bron.)

Ik zeg niet dat dit het geval is voor Jummai Nache, want het lijkt erop dat ze een zeer sterke gemeenschap om zich heen heeft die haar hier doorheen zal helpen, maar wanneer worden mensen wakker en gaan ze zich realiseren dat het medische systeem en de medische politieke instanties die worden verondersteld hen te “reguleren” niet het beste met ons voor hebben, maar alleen met hun eigen belangen, en dat vertrouwen in hen als veronderstelde “gelovige” eigenlijk afgoderij is?

Enkele uittreksels van de GoFundMe pagina van haar man:

Dit is het verhaal van mijn vrouw Jummai.

Ze is een medisch assistente die in een van de klinieken in Minneapolis MN werkte, waar ze de opdracht kreeg om het COVID-19 vaccin te nemen.

Nadat ze op 1 februari 2021 haar tweede Pfizer COVID-19 vaccin had gekregen  begon ze op haar werk pijn op de borst te krijgen.

Drie dagen na de pijn op de borst nam ik haar op 6 februari 2021 mee naar de spoedeisende hulp . Na de controle, EKG en andere tests, zei de dokter dat er niets mis was met haar borst en dat elke test aantoonde dat ze in orde was.

Ze deed een COVID-19 test en de volgende dag werd bevestigd dat ze positief was. Jummai en ik waren geschokt toen we de uitslag kregen dat ze COVID-19 positief was, omdat ze geen enkel symptoom had vertoond voor ze de prik had genomen.

  Ouderdom is niet langer "duurzaam" in het Westen

Maar later aanvaardden we dat misschien het virus en het vaccin samen hadden bijgedragen tot de bijwerking op haar lichaam, gebaseerd op het rapport van de arts Infectieziekten dat Jummai asymptomatisch was.

Dus Jummai volgde de CDC richtlijnen maar een paar dagen later belandde ze op de SEH van Fairview en werd daarna overgebracht naar het U of M medisch centrum.

De infectiearts overwoog de testresultaten, Jummai’s toestand, de tijdlijn van het toegediende vaccin en het begin van COVID-19, en realiseerde zich dat het vaccin de bijwerking veroorzaakt zou kunnen hebben.

Maar de dokter concludeert steeds dat dit slechts een theorie is die niet kan worden geverifieerd omdat ze geen testapparatuur hebben om duidelijk te kunnen stellen dat het vaccin Jummai’s verwoesting heeft veroorzaakt.

Wat de oorzaak ook moge zijn, mijn vrouw lijdt ondraaglijke ondraaglijke pijn en permanente catastrofale schade. De gevolgen van het ongewenste voorval zijn als volgt: 1. Arteriële bloedklonter; 2. Ademnood-ventilator; 3. Cardiomyopathie; 4. Bloedarmoede; 5. Schade aan vingers van beide handen en tenen van beide voeten; 6. Ischemie; 7. MIS-Multiple Inflammatory Syndrome.

Als gevolg van de bovengenoemde complicaties besloot de infectiearts de zaak door te sturen naar de CDC.

Volgens de dokter, na heen en weer te hebben gepraat met de CDC, besloten zij bijeen te komen om met vele deskundigen uit het hele land te overleggen, waarbij ongeveer 70-80 artsen bijeenkwamen op een virtueel gesprek om de zaak van Jummai te bespreken.

Ongeveer 8 weken na de vergadering stuurde de CDC ons een brief met hun conclusies, waarin stond dat Jummai besmet was met MIS-A en COVID-19, maar zij kunnen vooralsnog niet concluderen of het COVID-19 vaccin daaraan heeft bijgedragen.

  Waarom zijn de meeste mensen lafaards? Gehoorzaamheid en de opkomst van autoritaire regimes

Omdat Jummai’s bloedmonster, dat werd afgenomen bij het begin van deze nachtmerrie, in het lab wordt bewaard, bidden we voor Gods voorziening van een apart college van deskundigen die Jummai’s zeer unieke geval kunnen bestuderen om andere conclusies te trekken.

Zoals de CDC al zei, is Jummai’s geval zeer uniek. Aangezien mijn verzoek om bij die vergadering aanwezig te mogen zijn niet werd ingewilligd, heb ik de volgende vragen ter beantwoording aan de CDC-deskundigen voorgelegd:

1. Toen haar symptomen begonnen, was ik bij haar, at en sliep samen, maar ik testte negatief en had geen symptomen. Waarom ben ik niet positief?

2. Als ze het vaccin kreeg vóór het virus of ze tegelijkertijd kreeg, heeft de botsing van het COVID-19 en het vaccin dan zulke bijwerkingen veroorzaakt? Waarom heeft de CDC of Pfizer ons dat niet laten weten? Of waarom zouden ze niet iedereen vragen zich eerst te laten testen op COVID-19, alvorens het vaccin te nemen?

3. Als het vaccin bedoeld is om het virus te verslaan, hetzij door het te vernietigen, hetzij door de werking ervan te verzwakken, waarom dan die nadelige ernstige schade? Als het vaccin niet werkte om het virus te verslaan, welke rol speelde het vaccin dan in Jummai’s lichaam?

Op een keer belde de dokter en vertelde me dat Jummai elk moment kon sterven, maar God bewaarde het leven van mijn vrouw op een wonderbaarlijke manier in antwoord op alle gebeden van de kerk.

Lees het volledige artikel op GoFundMe.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Benen van vrouw barsten uit in bloedblaren na AstraZeneca-injectie – vreesde dat haar ledematen geamputeerd moesten wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBrief aan artsen: Vier nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen met betrekking tot de veiligheid en werkzaamheid van COVID-19 vaccins
Volgend artikelIn Zuid-Australië ligt 1 persoon met COVID-19 in het ziekenhuis en zijn net honderden restaurantgasten en hun gezinnen in “medi-hotels” onder quarantaine geplaatst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. ik huil om haar.
  er kwam maar één woord in mij op toen ik dit zag….
  GODVERDOMME!
  en ik vloek nooit.!
  ik geloof echt dat God bestaat, en het ziet ernaaruit dat Hij ons moet redden.

  • Van Lareb is inmiddels bekend dat de bijwerkingen het kleine puntje van het topje van de ijsberg is. Ook zijn vele bijwerkingen genuanceerd weergegeven en naar ik heb vernomen zijn diverse meldingen verwijderd. Dus aan Lareb heb je niets. Het geeft een totaal verkeert beeld. Velen zijn overleden aan de gifinjecties waar nooit aandacht aan besteed is. Als je wat ouder bent en plotseling overlijdt, wie bedenkt dan dat dit onderzocht dient te worden via een dure autopsie. Zelfs bij plotseling overlijden van een jonger persoon wordt dat nauwelijks gedaan mede door de ontkenningshouding van vele artsen die dus een natuurlijke dood constateren. Mijn eigen huisarts leeft ook in die ontkenningswereld. Hij vroeg mij waarom ik die injecties niet wilde en heb hem mijn mening verteld. Hij dacht er anders over zei de man. Vertrouwen weg dus. Nu ben ik op zoek naar een wakkere huisarts maar die zijn dun bezaaid.

 2. Bestudeer deze site eens.
  Ruim 2000 mensen met ernstige bijwerkingen bijvoorbeeld blijvende invaliditeit.
  Maar kloppen deze cijfers?
  Zo is bij pfizer 164448 gemelde bijwerkingen maar 37667 meldingen…

  Raar he….

  • 2000 mensen met ernstige bijwerkingen is een farce. Het zijn er vele miljoenen. Als je tijd besteed aan online info kom je er achter dat zo ongeveer alle officiële cijfers zwaar ondergerapporteerd zijn.

 3. Bestudeer deze site eens.
  Ruim 2000 mensen met ernstige bijwerkingen bijvoorbeeld blijvende invaliditeit.
  Maar kloppen deze cijfers?
  Zo is bij pfizer 164448 gemelde bijwerkingen maar 37667 meldingen…

  Raar he….

  Op lareb

  • BPOC2020 meldpuntvaccinatie heeft bijna 3maal zoveel meldingen als het Lareb.
   Dit terwijl mag ik aannemen het Lareb bij alle artsen bekend is terwijl BPOC2020 bij enkelen.
   Ligt dus voor de hand dat er een groot aantal niet wordt gemeld als vaccinatieschade/overlijden maar
   aan de doodsoorzaak zelf.
   Ik bedoel maar als iemand een kogel door het hoofd krijgt sterft hij niet aan die kogel maar aan hersenschade.
   De kogel is natuurlijk wel de oorzaak net als die gifprik.

 4. Lareb wordt slechts een procent gemeld door de artsen, datzelfde geldt ook voor de europese en de amerikaanse vaers rapporteringen. Alle gevallen kun je wel gewoon keer honderd rekenen en dat worden er continu dooien en extreme bijwerkingen uit d systemen gewist.

  helaas ik heb geen medelijden met dit soort mensen. Het zijn die mensen die ons voor gek verklaarden, we dood moesten vallen en wat zulke figuren al dan niet uitkramen. Zij hebben het gif genomen en God zal hen straffen die het teken van de duivel aan zal nemen.

  God heeft ons het zwart zaad gegeven, en prima geneesmiddel tegen vele ziektes, alleen de meeste mensen zijn niet gelovig, weten niet van het bestaan van het zwart zaad, en het wordt al eeuwen gebruikt, door Joden, Turkse mensen, Arabieren, Indiërs. Mensen die bij de natuur staan en weten welke natuurlijke geneesmiddelen er zijn.

  Zij heeft het teken van de duivel aangenomen en God zal haar daarvoor straffen.

 5. is niet raar lijkt mij, als je last hebt van zon prik blijft dat niet bij één klacht. Je hebt meestal meerdere klachten tegelijkertijd toch?

 6. Rutte, Hugo en al die andere achterlijke psychopaten in NL en wereldwijd zijn hier persoonlijk 100% verantwoordelijk voor! Dit willen ze, ze genieten hiervan! Goorlappen. Opsluiten en het liefst de doodstraf weer invoeren! Ik leef mee met de vrouw en familie, maar ik denk dat een definitief spuitje voor deze vrouw de beste en meest humane oplossing is. Haar lichaam zal bloedstolsels aan blijven maken en uiteindelijk zal ze hieraan overlijden. Beter zelf een einde aan maken en een verdere lijdensweg besparen… Zo zal het helaas duizenden, zo niet miljoenen mensen vergaan de komende tijd… Rust in vrede en sterkte aan allen die in de nabije toekomst mensen aan de genocidespuiten gaan verliezen in hun omgeving..

 7. Bekend medisch geleuter, in opdracht van waarschijnlijk het grote geld ?.
  Resultaat is wel dat er dus niks van geleerd wordt.

 8. De Genocide gaat in volle vaart. De vaccinatiebus rijdt rond en injecteert kinderen vanaf 12 jaar. Het is schandalig wat we zien gebeuren en dit misdadig handelen van GGZ instellingen gaat niemand vergeten. Neurenberg 2.0 is van start gegaan en iede…

  Een video van GertJan01
  ttps://www.bitchute.com/video/g9DkUYiHySnR/

 9. Halo Beste,
  Ik voel me zeer ongelukkig als ik deze trieste verhalen lees en leef met hen mee.
  Heel kwaad om wat ze met kinderen doén,
  Ik las vroeger al over duivelse praktijken met kinderen en deze mensen hebben een leidende functie!

  Is iedereen BLIND, DWAAS, ONWETEND????

  WAT kan je zoal doén als alleenstaande tussen een groep overtuigd gevacc. die vinden dat ik in de fout ga omdat ik het niet wil.
  Ik woon in een Begijnhof , maar kom zelden buiten, wel in de tuintjes aan mijn huis.

 10. Iedereen uitnodigen voor een zeer interessante documentaire op grootbeeld in een afgehuurde bioscoop. Indien eenmaal binnen, deur op slot en bewakers er voor. Je moet dan wel snel verhuizen. Zou ik bij voorbaat al doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in