Ondanks de verkiezingsuitslag en de verontwaardiging gaat de Nederlandse regering door met haar plannen om de Nederlandse landbouwsector te vernietigen. Daarom heeft de voorzitter van de Farmers Defence Force, Mark van den Oever, maandag de Nederlandse boeren opgeroepen zich “voor te bereiden op de strijd”, schrijft Rhoda Wilson.

In een eergisteren geplaatste video lichtte Van den Oever kort de stand van zaken toe met betrekking tot de onderhandelingen tussen de Nederlandse regering en de boeren. Hij zei toen:

“Voor Hemelvaartsdag wil minister [Piet] Adema het landbouwakkoord doordrukken. Wij hebben van degenen die het gelezen hebben gehoord dat het verschrikkelijk is. Ze durven het niet eens als concept openbaar te maken. Maar het is zeker rampzalig voor de landbouwsector.

“Wij zullen [ ] dit landbouw/natuurakkoord tegenhouden.”

“Adema, tot nu toe ben je altijd in de luwte geweest, maar één ding zal ik je beloven: Als je denkt dat je dit gaat doordrukken, krijg je de volle wind van voren. En geen zacht briesje, maar een harde zuidoostelijke storm.

“Mensen, maak je klaar… Bereid je voor op de strijd.”

Op 26 april kondigde minister Jetten van Klimaat en Energie extra maatregelen aan om de klimaatdoelstellingen in 2030 te halen. “Van alle sectoren wordt een extra bijdrage gevraagd. De maatregelen zorgen voor een extra emissiereductie van ongeveer 22 megaton, waardoor de doelstelling van 55%-60% minder CO2-uitstoot in 2030 naar verwachting wordt gehaald ten opzichte van 1990”, aldus de aankondiging.

Eerder deze maand keurde de Europese Commissie, op basis van het gedachtegoed van de Green Deal van de Europese Unie, twee Nederlandse overheidsplannen ter waarde van in totaal 1,47 miljard euro goed om de uitstoot te verminderen. De regeling is gericht op veehouders.

  Is Italië's nieuwe anti-Eén Wereldregering premier gewoon een ander Trojaans paard van de globalisten?

Tijdens een plenair debat in het Europees Parlement afgelopen woensdag sprak Europarlementariër Rob Roos (Nederland) zich uit tegen het “Great Food Reset”-beleid van de EU, dat in Nederland tot schrijnende taferelen leidt. Roos riep op om een einde te maken aan de Natuurherstelwet en de 2030 Agenda, die boeren zullen vernietigen voor het ideaal van een CO2-vrije utopie.

“Als het aan de EU en de VN wordt overgelaten zijn [boeren] straks verleden tijd. We doden onze eigen boeren met wetgeving,” zei hij.

RAIR Foundation: Dutch MEP speaks on behalf of farmers in the EU, 12 May 2023 (2 mins)

Rutte van het Wereld Economisch Forum

Het zijn niet alleen de VN en de EU die de Nederlandse boeren om zeep helpen, maar ook het World Economic Forum (“WEF”). De Nederlandse premier Mark Rutte is al jaren ingebed in het WEF, of misschien is het andersom en heeft het WEF zich ingebed in de Nederlandse regering.

In Davos Agenda Week 2021 zei Rutte tijdens een sessie met de sinistere titel “Transforming Food Systems and Land Use”:

“Ik wil graag een initiatief van het World Economic Forum onder de aandacht brengen … de World Economic Forum Food Innovation Hubs. En met deze hubs in Afrika en in Azië, in Zuid-Amerika en in Europa kunnen bedrijven in contact komen met regionale belanghebbenden om innovaties op te schalen … die uitdagingen op het gebied van voedselsystemen kunnen aanpakken.”

“Ik ben bijzonder trots om aan te kondigen dat Nederland het wereldwijde secretariaat van de World Economic Forum Food Innovation Hubs zal huisvesten.”

Om aan te tonen dat het “transformeren” van voedsel en landgebruik in de eerste plaats gelijk staat aan een georkestreerde aanval op boeren, verwijzen we naar een document dat het WEF meer dan een jaar na Ruttes toespraak in Davos heeft gepubliceerd. In april 2022 publiceerde het WEF in samenwerking met Deloitte en NTT Data een document getiteld Transforming Food Systems with Farmers: A Pathway for the EU“.

“De EU wordt zich bewust van het belang om haar voedselsystemen te hervormen en erkent de cruciale rol van deze systemen bij het bereiken van de Green Deal en een duurzame toekomst”, benadrukt het document in zijn voorwoord. Het WEF gaat vervolgens rechtstreeks in de aanval op boeren in de openingsverklaring van de samenvatting: “In de Europese Unie (EU) genereren landbouwsystemen 10% van de broeikasgasemissies en zijn ze een belangrijke oorzaak van biodiversiteitsverlies en zoetwaterverbruik.”

  Wie schudt er met de pot? 

Sky News Australia heeft, net als vele anderen, Rutte aangewezen als de man van het WEF. Vorig jaar wees Sky News Australia de Canadese premier Justin Trudeau en Mark Rutte aan als de “gouden pin-up boys” van Klaus Schwab.

“Ergens anders dat lijkt af te glijden naar een dictatuur is Nederland,” zei Rowan Dean van Sky News. “De overeenkomsten tussen Canada en Nederland zijn even opzienbarend als verontrustend … [De twee premiers] zijn natuurlijk allebei golden pinup boys voor Klaus Schwab en de globalistische fantasten van het World Economic Forum … Nog maar een paar maanden geleden [ ] viel de Canadese regering [ ] haar eigen burgers aan … momenteel is de Nederlandse regering bezig met krankzinnige pogingen om de broeikasgassen terug te dringen … en dat betekent letterlijk mensen van hun boerderijen verwijderen. Ik denk dat dat een manier is om ‘landgebruik en voedselsystemen te veranderen’.”

De beschuldigingen dat Rutte een WEF-man is, zijn niet ongegrond. Begin 2021 stelde Tweede Kamerlid Thierry Baudet schriftelijke vragen aan Rutte met het verzoek om alle documenten met betrekking tot “Build Back Better”. Verstopt in het antwoord van Rutte was een brief aan Klaus Schwab van het WEF waarin hij bedankte voor een exemplaar van het boek ‘Covid-19: The Great Reset’. “Uw boek biedt ons een … hoopvolle analyse voor een betere toekomst”, schreef Rutte.

“Rutte dacht waarschijnlijk dat we het niet hadden gevonden”, twitterde Kamerlid Gideon van Meijeren nadat hij Rutte had uitgedaagd over zijn banden met Klaus Schwab, het WEF en The Great Reset.

  De staat valt IDNL aan

In zijn eerste toespraak in de Tweede Kamer in juli 2021 confronteerde Meijeren Rutte met zijn banden met Schwab. Rutte loog en kronkelde toen Meijeren hem erop wees dat hij had gelogen. Het werd nog erger voor Rutte toen Meijeren hem voorstelde nog een brief aan Schwab te schrijven om de leugen in zijn vorige brief te corrigeren toen hij Schwab vertelde dat The Great Reset hoop gaf op “een betere toekomst”.

Reality Quest: Gideon van Meijeren confronteert premier Mark Rutte met The Great Reset, 3 december 2021 (6 min)

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Krankzinnig is nu het nieuwe normaal
Volgend artikelUraniumstofwolk op weg naar het westen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Gooi het hele land plat.
  ALLES!!
  Niemand gaat meer werken en betaald geen belasting.
  Géén rekening zal nog worden betaald.
  Help je buren daar waar kan en nodig is.
  We gaan het volhouden tot de laatste criminelen weg rennen, met een mes in hun rug.

  • Super reactie beste Timbre.

   Persoonlijk lach ik elke deurwaarder uit (al 4 jaar) en ze dreigen met van alles maar ze doen niets !!
   Zorg ervoor dat je niets op je naam heb staan en werk zwart en ze zijn machteloos dat vuilnis !!!

 2. Men kan het script van Minister Adema in gedachten zien uitrollen, iedere boeren organisatie moet op 1 lijn zitten met de plannen van de CDA’er zoniet dan krijgt hij de €6.7 miljard niet van de regering, dan wordt het een ander verhaal Adema wordt dan zwaar in verlegenheid gebracht van zijn mission impossible, maar dat zegt dan ook geen ene reet, Ministers en Staatssecretarissen zijn ondanks hun politieke doodszonden gewoon blijven zitten even door het stof en wéér dóóóór.

  De vvorman van de Farmers Defence Force, Mark van den Oever weet al hoe het WEF script gaat uitpakken voor de boeren, hij en zijn achterban stellen zich gelukkig héél weerbaar op God zij dank, maar het is nog niet het einde van het verhaal, als bij een wonder Adema de Kamer moet verlaten dan trek de CDA hoogstwaarschijnlijk de stekker uit het WEF regime, zelfs daarover heb ik nog mijn twijfels immers het CDA en de andere 3 katvangers van de VVD hebben op elke manier meegedaan aan de WEF doctrine, zie je daar maar een uit te lullen als meer mensen wakker worden en torenhoge voedselprijzen moet gaan betalen.

  Buiten de 10% van de realisten slaapt de 90% van de schapen door en worden aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid door de Judas-geiten voor gek gehouden en naar de WEF slachtbank geleidt hoe deze er ook moge zijn, het is oorlog tegen de burger en zijn mettertijd verworven burgerrechten, het WEF heeft totale minachting en schijt aan de (mondige)burger.

   • Frans ik heb daar naar gekeken en dat zal alle mensen eens moeten doen dan zie wie wat is en hoe vies en gemeen het gespeeld word .
    En dan heb je nog de Bilderberg groep , ook zo iets en dat daar deze landverraders van Maxima en dat gedrocht van Willem lid van zijn .
    Het is een steengoed interview en het is aan te raden om het te lezen .
    Dat Jensen zo was wist ik niet maar hij is meer serieuzer als dat ik dacht hij is een van ons met de zelfde denkwijze de denkwijze dat we allemaal verneukt worden door wat er zit in Den Haag en dat vuil in Brussel .
    Mensen in Nederland geloven wat het 19.30 en het 20.00 nieuws zegt , mensen kijken niet verder dan dat en ze hebben geen idee wat een leugen is maar toch worden ze genaaid.
    Nogmaals een zeer goed interview , Bedankt voor de tip om er naar te kijken

    • De Bilderberg-Deep Staters komen bijeen tussen 18 en 21 mei in het Pestana Palace hotel in het Portugese Lissabon.
     Ik durf een godsvermogen te wedden, dat dit hun laatste samenkomst is.

 3. Lieve boeren, houdt ajb vol en gooi het land helemaal plat. Jullie zijn de eersten die opgeruimd moeten worden (onteigening), de vissers zijn de volgende en dan de burgers wier huizen geïsoleerd moeten worden tegen kosten die niemand kan opbrengen. Dan staat Blackrock en co klaar om je huisje te kopen en kun je het terug huren.
  Onthoudt de walgelijke uitspraak van WEF / Schwabber: In 2030 bezit u niets meer en bent u toch gelukkig (met een door de ecb verstrekt basisinkomen, waarbij een flut ambtenaar je uitgavenpatroon volgt en zonodig je uitkering bijstuurt. (Ivm je CO2 afdruk, bijv. als je teveel vlees eet of autorijdt)
  Dan is er nog die smeerlap van D6666666, Jetten, die je uit je autootje wil schoppen. Wat een vies, vuil, smerig WEF kabinet daar in den haag. Tuig regeert dit eens zo mooie land.

  • Het gaat niet alleen om boeren. Ze komen ook uw spaargeld en huis halen. Swabe eigent Zich alles toe. Wij bezitten niks en waarschijnlijk niet gelukkig

 4. Die “natuurgebiedjes”worden als argument gebruikt
  Als ze nou eens met kunstmest strooiers er een enorme stoot stikstof op uit rijden……

  • Staatcrepeer koopt kunstmest om de heide te laten groeien.
   Landschap beheer strooit koemest korrels om de afgeplagde bodem in natuurgebieden te bemesten!

  • dan is het redelijk dat ze stoppen met boerenland te willen stelen ter bescherming van Natura 2000 gebiedjes ja. Maar het gaat om de grond, niet om de smoes/leugen/narratief. Dus verzinnen ze wel weer wat anders om die grond te jatten.
   Het mooiste zou het zijn als leger en politie, de beschermers van die smerige regering, de zijde van de boeren en burgers kiezen zouden. Ter voorkoming van een ramp qua voedselvoorziening voor de hele wereld!

 5. Er zijn chemicalien die alles wat er groeit afmaken, en voorkomen dat er iets anders groeit.
  Is ook een goede optie…..

 6. FDF mag de burgers,vissers,bouw,transport wereld ook oproepen om GEZAMELIJK de rat rutte en de kaagedis de genadeklap te geven…..enne Mark v/d Oever…..nu doorgaan tot ze daadwerkelijk aan de boom hangen……

 7. Beste Mensen

  Als het U belieft tegenstribbelen heeft geen enkel nut
  Dat wat gebeuren moet
  Dat gebeurt toch
  Omdat de mensheid de zicht niet wijder wil maken
  Kijken door een nauwe gat is men heden ten dage helaas gewend geraakt
  De Pedofielen kijk
  Iedereen doet eraan mee
  Mensen weigeren om zelf na te denken
  Gaan clubjes doolhofjes labyrintjes secten vormen om daar de misdaden uit te broeden
  Zoals het parlement het kabinet sport verenigingen wandel verenigingen Kannibale Moordenaars verenigingen genaamd slachthuizen en dergelijke
  Als ik Uw kind niet gaat misbruiken
  Dan komt het IK persoonlijk polshoogte nemen en via een andere belichamings aanname ik dat misdaad alsnog plegen
  Begrijpt men het een beetje ?

  Met andere woorden …
  Waar een te veel van word daarop komt uitverkoop aanbieding
  Zo ook bij het Nageslacht Shaytaans=Satan grootste Bacterie genaamd God Duivel de doorzichtigen ookwel Blanken geheten of de children off the corn de grootste egoïsten ik ik ik ….
  De kleinkinderen , wij door het Blank bezeten wezens genaamd mensen
  Uitroeien uitmoorden is het enigste waar wij bezetenen goed in zijn

  Dank U

 8. Ringo Dada…..
  Beetje simplistisch gesteld….
  Dus….jouw relaas vioorzichtig concluderend…
  De restanten van de blanken mensch…..na onderlinge oorlogen…..staan op de aardbol….en dan?
  Mag is aannemen dat de moslimmensch…idem dito ageert en handeld?…die voeren ook al eeuwen oorlogen met elkaar……staan de restanten van de moslimmensch op de aardbol….en dan?
  Ga ik ervan uit dat de aziaten het met elkaar ook al eeuwen niet eens zijn en elkaar ook gezellig de hersenen inslaan….restanten op de aardbol…en dan?
  Nog wat los/vast volkeren over en weer speren en bijlen en knotsenfeesten…de restanten op de aardbol…en dan?

  Samengevoegd een keur aan restanten op de aardbol…plek genoeg….ruimte zat…geen woningsnoden,genoeg akkergrond,zuivere luchten….en dan?

  Gaan de restante kijken of ze de superieure restanten van de aardbol mogen zijn….de MENSCH blijft een dier….een onderdeel van de natuur…
  ALLEEN WETEN DE MEESTEN MENSEN DIT NIET MEER….zo decadent en hautain zijn de mensen verworden….maar het einde van decadentie en welvaart en overvloed komt er aan….
  En dan is het de NATUUR die wint…de zwakkeren …tja en helaas…en de sterkeren blijven over….de wet van de kosmos!

 9. Spirituele vooruitgang heeft zo lang voor het individu geen andere betekenis gehad dan zijn eigen persoonlijke groei, dat het voor velen een revolutionair idee is om spirituele ervaring in directe relatie tot de wereldomstandigheden te beschouwen. Niettemin kan wereldglamour – de som van menselijke onwetendheid, angst en hebzucht – alleen wijken voor de verlichte penetratie van degenen in wie deze emotionele reacties geheel of gedeeltelijk zijn overstegen. Glamour is natuurlijk het resultaat van een negatieve emotionele focus; net zoals illusie het gevolg is van een negatieve of onduidelijke geesteshouding die geen voeling heeft met de werkelijkheid achter de uiterlijke schijn; dus een man wordt het slachtoffer van sterke, zelf gecreëerde gedachtevormen die gebouwd zijn op persoonlijkheidskrachten en eigenbelang.

  • Beste Mensen

   Heel Goed in dure taal over gebracht door John
   Maar heel eenvoudig heet dat
   Het Ego ik
   Dat kleine opgeblazen ballonnetjes menselijke vorm verbeelden alles onder hun controle te kunnen krijgen
   Helaas is dat niet mogelijk
   Wij zijn een illusie wij leven dus in werkelijkheid niet

   Alleen de echte baas ookwel bekend als Hanumaan of de heerser over alles wat leeft kan veranderingen aanbrengen

   Hij en alleen Hij weet wie welke richting op gestuurd dient te worden en daar de juiste kennis ervaring geschikt voor die gene zal opdoen
   En niemand anders
   Zie en tracht alles te vertalen van de 26 jarige heer shri Dhirendra Krishna Shastri
   De meest bezochte site ter wereld op dit moment
   Dit is al bijna een jaar zo
   Als het niet meer is

   Deze meneer verteld exact hetzelfde
   En de oude schrijvens uit het verre verleden die liegen er niet om
   Welken door deze jonkheer Jezus word aangehaald
   Helaas spreekt Hij niet alle talen van de wereld
   Dat deed de Jezus in het begin van deze jaartelling op 37 jarige leeftijd ook niet
   Hij wist toen heel veel in de officiele taal
   En Hij weet Nu heel veel in de officiele taal
   Jezus toen 12 , 13 jaar tot 32 , 33 jaar waar ?
   In de studie … Daar
   Waar ook deze Jonkheer Jezus zich vertoeft
   Hun leven liep loopt gevaar
   Negatieve entiteiten bekend als Egoïsten voelen zich door zulke Wezens bedreigd en zetten veele vallen op
   Aangezien kennis vergaren helemaal in z’n eentje gebeurt zijn zulke belichamingen heel erg kwetsbaar
   Vroegere tijden heetten zulke mensen ook wel Kluizenaars Kerkers Afzondegers
   Dus mensen die het Zondaars leven de rug toe keren
   Wat houd dit in ?
   Geen geweld plegen
   Wat betekend dat ?
   Zowel met woorden , daden , handelingen , gedachten als geestelijk een ander wezen als ook niet wezen op wat voor een manier dan ook pijn toebrengen
   Heel makkelijke taal
   Hoop dat veel mensen het kunnen begrijpen
   De Bijbel staat er vol mee in verkapte zinnen
   Men hoort dat uit te pluizen
   Gij zult niet Doden is ook zo een raadselachtige bewoording
   Als men niet zal doden
   Hoe komt men dan aan lijken kadavers als zogenaamde voedsel op het bord ?
   Is dat wel voedsel voor een echte mens ?
   Staat ook heel goed beschreven in die Zwarte boek genaamd Bijbel
   Een heeler is meer als een Steler
   Volgt erna
   Als men een levend wezen niet eigenhandig durft te vermoorden
   Dan gaat men als een heeler lafaard opstellen en een huis laten stichten genaamd Slachthuis
   Vervolgens een moord laten plegen door een ander onder betaling
   Hoofdzakelijk hiervoor is dat heeler gedicht gemaakt
   Dus .. tussen de veele valsheden staan er ook heel veel zuiverheden in dat zwarte boek
   Neem er een duik in
   Haal die zuiverheden eruit
   En handel ernaar
   En
   Ken Hem Hanumaan Eerbiedig Hem Hij en alleen Hij kan Alles

   Helaas kennen niet veel dieren genaamd mensen Hem

   Schrijver Zelf was door negatieve entiteiten
   Zoals de Hersenspoel mechanisme de dwangmatige voortzetting van de paplepel pollepel theorie via zogenaamde Scholen de Bijbelstudie Wiskunde Natuurkunde Scheikunde Biologie Duits Nederlands Engels en meer op een dwaalspoor gezet
   Dankzij een Goedheilig man in levende lijve is de zuivere weg weer terug gevonden

   Er word gezegd :
   Als de tijd rijp is , dan zal Hij bij die gene thuis langs komen
   Alweer een Bijbelse gezegde
   Klopt en de deur zal worden geopend

   Diepe betekenissen moeten allemaal zelf worden uitgedokterd
   Dus geen paplepel pollepel gedoe
   Wat hier eigenlijk word opgeschreven is al behoorlijk veel
   Dus genoeg voor vandaag
   Mensen Alstublieft zoveel mogelijk Zelf doen
   Gaat op zoek naar Uzelf
   In Uzelf
   U bent de enige Echte Ware Bijbel
   Neemt een duik in Uzelf
   Haal de Diamanten , Parels , Smaragden en veel meer waardevolle kennis naar boven
   Gaat afgezonderd zitten niks doen
   Absoluut niks
   Ademhalen is het enige
   Haal heel langzaam adem in en heel langzaam adem uit
   Let daar op
   Op elke ademhaling
   Blijf rustig zitten met de rug in rechte houding
   Als U dat goed doet
   Alweer een gezegde
   Wie goed doet Goed ontmoet
   Tot hier
   Is genoeg geweest

   Dank U

 10. Dat wist ik al van tevoren , toen BBBBBBB , gewonnen had , Een oplettend mens luistred naar de woorden die gesproken worden , De FVD ,,, komt elke vragende nederlander , die een reden heeft tegen moed , omdat ze weten dat mensen die eerlijk delen , voor elkaar opkomen , dat dat het beste werkt , en daar is niets verkeerds aan , dat wij , mensen mogen weten hoe de rijkdom die moeder Aarde ons levert , verdeeldd wordt , gelijk gesteld aan de arbeid die door mensen geleverd wordt . De F.E.D. een particuliere groep , drukt de Dollar , wat ze vervolgens uitlenen aan de Amerikaanse regering , tegen rente , Kennedy’s gingen er tegen in , resultaat dood geschoten , en de vice ( vieze ) president herstelde daags na de dood van president Kennedy , de F.E.D weer opnieuw als okay , Johnson is / was his name , Fuck you to

 11. Dus ze kunnen iedereen geld bieden, alleen maar meer geld drukken , vandaar de geldontwaarding omdat de om gekochten niets produceren waar anderen van kunnen leven , nodig hebben , mensen geld geven die niets produceren , dan moeten ze toch wel echt nodig zijn , en in deze tijd zijn er mensen , zelf een partij die gaan tegen de reset . mensen die ons respect verdienen , ze komen voor ons op , en voor een eerlijke manier van omgang .

 12. Ze hadden toen door moeten zetten maar kwamen met 2 trekkers omdat een burgemeester dat wilde, Zuiderpark heb ik het over. Dan ben je niet echt geloofwaardig meer. Ik ging zeeeeer teleurgesteld naar huis ook omdat ‘ons’ volk liever thuis op de bank zat. Het is geen kutland maar het volk wat er woont is zo ongelooflijk dom en laf.
  Misschien de 20ste in DenHaag? Dat er dan iets meer mensen komen.

 13. Er staat in het artikel: ‘(…) in de openingsverklaring van de samenvatting: “In de Europese Unie (EU) genereren landbouwsystemen 10% van de broeikasgasemissies en zijn ze een belangrijke oorzaak van biodiversiteitsverlies en zoetwaterverbruik.”

  Stel al dat dit juist is, dan is het heel simpel: dat is nu eenmaal wat nodig is om iets onmisbaars voor menselijk leven zoals voldoende voedsel te krijgen. Voor niets gaat de zon op. Prioriteiten stellen. Anders zullen ze zo veel mogelijk mensen de dood in moeten jagen. Wat trouwens ook gebeurt.

  Over zoetwaterverbruik gesproken: verwijder liever al die datacenters uit ons land. En we hoeven in ons kleine landje natuurlijk ook niet al die biodiversiteit te hebben. Die hebben we met zijn allen wereldwijd bij elkaar wel. Wie bepaalt dat biodiversiteit een intrinsiek goed is? Nee, die van de Green Deal, zoals Samsom, zijn gewoon haters van ons land, nee, van mensen in het algemeen. We worden geregeerd door duivelen.

 14. Het goede nieuws is dat alle wetgeving kan worden afgewezen. Wetten en besluiten worden door de ongekozen koning uitgevaardigd bij de gratie Gods maar dit betreft een onbewezen autoriteit. Er is geen contract met de natte handtekening van ‘God’ waarbij het statuut de Kroon zou zijn gemachtigd om wetten en besluiten te mogen uitvaardigen. Dit betekent dat de wetgever, huidig Willem-Alexander geen autoriteit heeft en daarmee zijn lakeien ook niet en alle wetgeving kan worden afgewezen. De rechtbanken van de koning kan je dus gewoon links laten liggen door de griffier schriftelijk bovenstaande mee te delen. Zie voorbeelden via http://www.degratiegods.nl. Daarnaast heeft het volk geen inspraak gehad in de tot standkoming van de grondwet en de meesten hebben ook geen eed afgelegd aan de grondwet. Door niet te gaan stemmen geef je geen autoriteit aan de Kroon.

 15. Feitelijke doel: Het echt vlees moet plaats kunnen maken voor het namaak vlees dat uit Israël zal komen.
  De boeren het Vikings geslacht, geef je oer afkomst de vrije loop en strijd.

 16. Wij helpen onszelf niet als we de boeren niet steunen , nul ,zes , vier , een , acht , negen , drie , negen , en nogmaals , drie, negen , las zojuist mijn vorige bericht , waarin ik ook mijn tel Nr heb gegeven , maar is niet terug te zien

 17. Je vraagt je af waar ze het van doen = Fictieve rijkdom gebaseerd op vele schulden Erik Geenen, over de kwetsbaarheid van ons geldsysteem. “De Euro is een gigantische wolkenkrabber zonder fundament”.
  https://youtu.be/eWgtOc7JQ6c

  Vis hebben ze ook al weg geschrapt en legt hij uit hoe. Ze helpen echt alles om zeep met die molens en is van oudsher is/was Nederland trots op zijn vissersvloot, maar sinds jaar en dag is het tij gekeerd. Oer-Urker Jan de Boer is vanaf zijn zestiende visser geweest, maar heeft noodgedwongen zijn schip moeten verkopen terwijl de multinationals gespaard worden, staan de boeren volgens hem hetzelfde lot te wachten als de vissers.
  “Ze willen gewoon van ons af.” https://youtu.be/Iw0JkaU6EFg

  Al bij al bijkt de belofte van 5G een wolf in schaapskleding en gaan achter deze techniek zaken schuil waar we veel meer over zouden horen te weten. We mogen weer gaan leren zwemmen als ze hiermee gigantisch de aarde opwarmen.

  Tot eind 2019 zat dit in de aardse energie = Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht (STELEN), wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. Alles is tijdelijk en als leerles ter kennisgeving nemen en niet tot je. De weg naar voren vind je in je eigen Hart https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/

  De Europese VOC beschouwde alle grondgebieden buiten de VOC-lidstaten als Terra Nullius. Zo werd het mogelijk een compleet land met inwoners en al te kolonialiseren. Kolonialiseren is een chique woord voor veroveren, bezetten of botweg roven. De inwoners werden tot slaven gemaakt, waarmee zij al hun rechten op bescherming verloren. SLAVEN ZIJN DUS MOBIELE TERRA NULLICI. Pas in 1863 schaften de Nederlanders de slavernij af, lang nadat Spanje, Groot-Brittannië en Frankrijk dat deden.
  Waarom was dit? In deze video leer jij waarom de slavernij door Nederland pas in 1863 werd afgeschaft.
  https://youtu.be/u1qw9AYGYJQ maar niet waarom ie in 2023 weer werd opgetuigd… hoezo dat…

  Maar gaan gewoon door en is je BSN gewoon een slavenummer = They Trade Us All Like SLAVES on the BOND MARKET | Rabbit Hole Clips In this clip from “The Rabbit Hole Episode 6”, Aaron & Jeremy discuss how our human labor is securitized into a Bond so that the financial elite can trade every American’s Social Security to be bonded and traded on the Bond Market for unfathomable amounts of money, while WE THE PEOPLE are never told this or made aware of it. https://youtu.be/uaWt4l8xsas

  Het World Economic Forum (WEF) plan mislukt.
  https://youtu.be/bObPGqKDMh4

  Verstoord het hele menselijke element hier op aarde voor iedereen….
  ENERGY UPDATE ⚡ By Stefan Burns
  Activate your BIOELECTRIC METAMORPHOSIS changes throughout the body that assist in the evolution of the physical, mental, emotional, and spiritual aspects of one’s being.
  Pharma is selling drugs for money instead of earthly matters in frequenties.
  https://youtu.be/odcGZdm2-hY

  1). SCHADELIJKE EFFECTEN GEZONDHEID
  De verschillende soorten straling beinvloeden onze gezondheid en zijn o.a. verantwoordelijk voor diabetes. 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes. Straling en Covid (maar ook andere griepsoorten) hebben dezelfde kenmerken. Is Covid het alibi voor deze straling?

  2). 5G – GEHEIM EN ONZICHTBAAR WAPEN / CONTROLE GEREEDSCHAP
  5G is een uograde van 4G en heeft de schadelijke eigenschappen van 4G gecombineerd met dat van een wapen dat ons voortdurend volgt en ons overal kan treffen.

  3). GIGANTISCH ENERGIEVERBRUIK VAN ZENDMASTEN 3-4-5G BEINVLOED HET KLIMAAT
  We verwachten een aantoonbare relatie tussen het enorme energieverbruik van zendmasten en hun beïnvloeding van het weer. ?????? They warming the earth massively as we have to swim in the future.
  Yeah great plan to do and very helpful to others is what is coming ahead….they don’t think

  https://youtu.be/g4X5le5tvrg

 18. Andreas mei 20, 2023 at 10:47

  Het zou zomaar waar kunnen zijn Andeas, kijk wat er in Noord Italië is gebeurd enorm langdurige regenval in de omstreken van het noodgebied, dat naar mijn mening wéér de resultaat van het Amerikaanse HAARP project is, net zoals wat bij ons in Limburg het geval was, het is man made.

  3). GIGANTISCH ENERGIEVERBRUIK VAN ZENDMASTEN 3-4-5G BEINVLOED HET KLIMAAT
  We verwachten een aantoonbare relatie tussen het enorme energieverbruik van zendmasten en hun beïnvloeding van het weer. ?????? They warming the earth massively as we have to swim in the future.
  Yeah great plan to do and very helpful to others is what is coming ahead….they don’t think

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in