Kristina Paukshtite op pexels.com

Gedurende 2023 werden de media gedomineerd door berichten over hittegolven, bosbranden en droogtes die een recordhoogte zouden bereiken. Volgens de media is dit allemaal het gevolg van de zogenaamde “klimaatcrisis.”

In 2022 waarschuwde secretaris-generaal Antonio Guterres van de Verenigde Naties ons dat het “code rood voor de mensheid” was. Dit was het gevolg van de vermeende “opwarming van de aarde” door CO2-uitstoot van menselijke activiteiten, schrijft Slay.

In 2023 ging Guterres nog een stap verder toen hij zijn nieuwste ultra-hyped retoriek introduceerde en verklaarde: “Het tijdperk van opwarming van de aarde is voorbij; het tijdperk van koken is aangebroken.”

De VN-chef deed deze angstaanjagende uitspraak tijdens het warme zomerweer voor een maximaal effect.

Rond dezelfde tijd beweerden de media dat juli de warmste maand ooit was.

Dit viel toevallig samen met berichten over “apocalyptische” bosbranden in het Middellandse Zeegebied (Spanje, Griekenland en Italië), de VS, Hawaï en Canada. 2023 Is a Year of Record Cold Temperatures – Media Blackout

Natuurlijk worden we verondersteld aan te nemen dat bosbranden niet bestonden voor de Industriële Revolutie en ons voor te stellen dat de gemiddelde temperaturen al miljoenen jaren worden gemeten, en niet alleen de afgelopen 150 jaar.

Voor causale geüniformeerde corporate media kijkers (niet-Alt lezers), zou het gemakkelijk zijn om aan te nemen dat Guterres en de klimaatcatastrofisten slechts feiten aanhaalden.

De temperatuurgegevens voor 2023 vertellen echter een heel ander verhaal dan het verhaal dat door Guterres en anderen wordt gepromoot.

Als je de recordkoude temperaturen voor 2023 bekijkt, suggereert dit het tegenovergestelde van “wereldwijd koken”.

Op 14 januari 2023 werd een verbazingwekkende -62,4°C gemeten in Tongulakh, Siberië.

In 2023 werd niet alleen de koudste temperatuur op aarde gemeten, maar werd ook het all-time stationsrecord verbroken in Tongulakh.

Op 4 februari 2023 werd op de luchthaven van Halifax in Nova Scotia de koudste gevoelstemperatuur ooit gemeten.

  Idiote klimaatactivisten die zichzelf aan de weg 'vastlijmden' hebben misschien een amputatie nodig

De temperatuur daalde tot -43°C.

Dit overtreft het vorige record van -41°C dat op 13 februari 1967 werd gevestigd voor de gevoelstemperatuur.

Veel andere plaatsen in Canada hebben ook nieuwe dagrecords gevestigd, met temperaturen lager dan -40°C.

Op 19 februari daalde de temperatuur in Shepherd Bay, Nunavut tot -49,6°C.

Op dinsdag 7 maart trotseerde het Verenigd Koninkrijk zijn koudste nacht van 2023.

In verschillende regio’s daalde de temperatuur tot onder -15 Celsius.

Volgens het Britse nieuwsagentschap The Independent onthulde het Britse Met Office dat de temperatuur in Kinbrace in de Schotse Hooglanden werd gemeten op -15,2 Celsius, waardoor het de koudste maart in het land was sinds 2010.

In februari werd op de top van Mount Washington in New Hampshire een gevoelstemperatuur van -78 Celsius (-108 Fahrenheit) gemeten.

Dit was de koudste temperatuur ooit gemeten in de Verenigde Staten, ondanks de “klimaatcrisis” die de planeet zogenaamd “kookt”.

Ondertussen zei de National Weather Service (NWS) in Caribou, Maine, dat het meldingen had ontvangen van “vorstbevingen”.

“Net als aardbevingen veroorzaken ze bevingen, donderende gewaarwordingen”, legt het NWS uit.

“Deze worden veroorzaakt door plotselinge scheuren in bevroren grond of ondergronds water wanneer het erg koud is.”

In Boston, waar ambtenaren het openbare schoolsysteem sloten vanwege de dreigende vorst, bereikte de lage temperatuur -23°C (-10°F).

Deze daling verbrijzelde het dagrecord dat meer dan een eeuw geleden werd gevestigd, aldus het NWS.

In Providence, Rhode Island, daalde het kwik tot -23°C, een stuk lager dan het vorige laagterecord van -19°C, dat in 1918 werd gevestigd.

De poolstoot die vanuit het oosten van Canada de VS binnenstroomde, bracht ook recorddalingen naar onder andere Albany, New York; Augusta, Maine; Rochester, New York; en Worcester, Massachusetts.

In juni beleefde Sydney de koudste ochtend ooit.

  De gevaarlijkste technologie ooit uitgevonden - Deel I

De Australische stad registreerde een minimumtemperatuur van 1,8°C in het Olympic Park, volgens Miriam Bradbury, een senior meteoroloog bij het Bureau of Meteorology.

Meer dan 100 weerstations in heel Australië registreerden hun koudste minimumtemperaturen in mei ooit.

Er viel regelmatig vorst, sneeuw en neerslag onder het gemiddelde.

Op donderdag 1 juni werd in Finland mogelijk de laagste junitemperatuur ooit gemeten.

Een weerstation in Lapland, Enontekiö Kilpisjärvi Saana, bereikte -7,7°C.

Dit lijkt misschien niet zo koud voor Noord-Finland, waar de wintertemperaturen oplopen tot -51,5°C.

Maar de laatste keer dat Lapland in juni een minimumtemperatuur van -7°C zag, was op 3 juni 1962.

Extreme kou arriveerde ook abnormaal vroeg in Antarctica.

De temperaturen daalden tot onder -75°C vanaf begin mei.

Na het begin van de poolnacht is de winter begonnen op de Zuidpool en daarmee ook de ijzige kou in het Russische onderzoeksstation Vostok.

Al op 5 mei werd een dieptepunt van -75°C geregistreerd, terwijl dit slechts enkele dagen geleden verder daalde tot -76,4°C.

Dit is een nieuw record voor het begin van de winter.

De dagelijkse maxima dalen ook, vaak tot net onder de -70°C op het koudste continent van de aarde.

Een plotselinge en onverwachte golf van koude Arctische lucht overspoelde verschillende regio’s in Zuid-Amerika en verbrijzelde talrijke kouderecords.

Hoewel het op dit moment zomer is op het zuidelijk halfrond, inclusief delen van Zuid-Amerika zoals Argentinië, Chili, Uruguay en delen van Brazilië, hebben sommige gebieden een drastische en snelle weersverandering doorgemaakt.

Sommige gaan in minder dan een week van een hittegolf naar vorst.

Op 18 februari 2023 beleefden de meeste steden in Paraguay een scherpe temperatuurdaling, waarbij hun vorige records voor minimumtemperaturen werden gebroken.

De temperaturen schommelden tussen 7° en 16°C over het hele land.

De laagste waarden werden geregistreerd in het zuidoosten.

  Na Corona komt Cambodja

De laagste temperatuur was 7,7°C (45,9°F), wat slechts 0,7°C (1,2°F) verwijderd is van het nationale laagterecord voor de maand februari.

Het extreem koude weer zorgde ervoor dat minstens 30 steden in Argentinië hun maandelijkse kouderecords op dezelfde dag braken.

Dus ondanks de waarschuwingen van Guterres en de alarmisten van de groene agenda voor oververhitting van de aarde, lijkt het erop dat er dit jaar op elk continent recordkoude temperaturen zijn gemeten.

Toch zijn veel van wat de mainstream media heeft gepushte verhalen over de vermeende “record hete temperaturen” en “de aarde in brand” blijkbaar veroorzaakt door de door de mens veroorzaakte “opwarming van de aarde.”

Maar ondertussen is er altijd wel ergens op aarde een plek waar de temperatuur het koudst is.

De mondiale elite en hun medestanders noemen deze recordkoude temperaturen echter niet graag, omdat ze niet passen in het “global boiling” verhaal. In plaats daarvan willen ze ons er wanhopig van overtuigen dat onze planeet oververhit raakt.

Als antwoord moeten we accepteren dat de levenskwaliteit voor het grote publiek enorm daalt, dat er hoge belastingen worden geheven, dat de energievoorziening onzeker wordt, dat de-industrialisatie, massawerkloosheid en nationale verarming plaatsvinden.

Het publiek moet zijn vrijheden opgeven om de “netto-nul” doelstellingen van het World Economic Forum (WEF) te halen, terwijl de mondiale machtselites in privéjets kunnen rondvliegen om “de planeet te redden.”

Ondertussen verhogen landen als China, India en Indonesië enorm hun nationale CO2-uitstoot terwijl ze onze industrieën en banen inpikken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Linksgroene klimaatleugen ontmaskerd: De waarheid is dat we op weg zijn naar een nieuwe ijstijdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWereldoorlog 3 voor dummies
Volgend artikelJournalist die de luxe villa van Zelensky in Egypte onthulde, werd vermoord – verslag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • In de EU zijn ‘om het klimaat te redden’ 665 stuwdammen verwijderd om ruimte te maken voor de rivier. De gevolgen zijn niet uitgebleven: waterschaarste + wateroverlast.

  • Ik volg je wel Edwin, althans deze berekening maar ik snap het nog niet. Weet je wat ik vraag het Ai eens,

   Hi Ai, wat kan je vertellen over numerologie. Waar komt het vandaan, waar wordt het voor gebruikt of is het gewoon toeval?

   ChatGPT
   Numerologie is een geloofssysteem dat stelt dat er een mystieke relatie bestaat tussen getallen en gebeurtenissen. Het is gebaseerd op het idee dat getallen niet alleen symbolen zijn voor kwantificeerbare hoeveelheden, maar ook een diepere, spirituele betekenis hebben. Numerologen geloven dat getallen invloed hebben op het leven en het lot van individuen.

   De oorsprong van numerologie is moeilijk vast te stellen, maar het wordt al eeuwenlang in verschillende culturen en tradities gebruikt. Het wordt vaak geassocieerd met oude beschavingen zoals de Babyloniërs, Egyptenaren, Grieken en Chinezen, waar getallen werden beschouwd als symbolen van kosmische krachten en verbindingen met het universum.

   In de westerse numerologie wordt vaak gebruikgemaakt van de Pythagoreïsche methode, vernoemd naar de Griekse filosoof Pythagoras. Volgens deze methode worden getallen omgezet in cijfers en worden deze cijfers vervolgens op bepaalde manieren geïnterpreteerd. Bijvoorbeeld, iemands geboortedatum of naam kan worden omgezet in een numerieke waarde, waarna deze waarde wordt geïnterpreteerd om inzicht te krijgen in persoonlijke eigenschappen, levenspaden en toekomstige gebeurtenissen.

   Numerologie wordt vaak toegepast op gebieden zoals astrologie, tarot en andere vormen van mystieke praktijken. Voorstanders beweren dat het kan worden gebruikt voor zelfreflectie, het begrijpen van persoonlijke relaties en het nemen van beslissingen op basis van numerologische inzichten.

   Het wetenschappelijke perspectief op numerologie is echter kritisch. Veel van de beweringen worden als pseudowetenschappelijk beschouwd omdat er weinig wetenschappelijk bewijs is om ze te ondersteunen. Veelal worden de resultaten toegeschreven aan het Forer-effect, waarbij mensen geneigd zijn om algemene en vage persoonlijkheidsbeschrijvingen als persoonlijk op henzelf van toepassing te beschouwen.

   Kortom, hoewel numerologie een lange geschiedenis heeft en voor sommigen spirituele waarde heeft, wordt het door de wetenschappelijke gemeenschap over het algemeen niet erkend als een legitieme wetenschap. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het interpreteren van numerologische interpretaties en deze niet als absolute waarheden te beschouwen.

   Kan je hier nog iets aan toevoegen, klopt chatGTP?

   • Gijp

    Babyloniërs, Egyptenaren, Grieken en Chinezen, waar getallen werden beschouwd als symbolen van kosmische krachten en verbindingen met het universum

    https://gematrinator.com ›blog › 2023 › 10 › 26 › eclipse-code-in-mass-shootings-in-maine
    “Eclipse”-code bij massale schietpartijen in Maine – Gematrinator
    1 dag geleden De vermeende dader van de bloedbaden in Maine heet Robert Card. De totale zonsverduistering bedraagt 137, 187 en 56. Misschien heeft dit iets te maken met de reden waarom een van de scènes van de chaos van gisteren zich afspeelde op een bowlingbaan genaamd Sparetime. De naam Robert Card heeft meer Eclipse-synchronisaties. Het alles

    Dit gaat de hele dag door

    dichtbij was de aanslag in Apeldoorn ook een ritueel

    Was Koninginnedag 2009 in Apeldoorn een valse-vlag-aanslag? deel 1

    Aanslag Koninginnedag 2009 zit vol met occulte symbolen, deel 2

    allemaal verwijdert ,https://www.ellaster.nl ,is zeker bedreigt om het weg te halen

    maar dit heb ik nog wel gevonden

     • Mijn excuses Immortal

      Altijd als ik bezig ben met deze zaken woord ik aangevallen door demonen

      Niet raar

      Het getal van het beest is een in Openbaring 13:17-18 genoemd getal. In Openbaring wordt verteld dat Johannes in een visioen een beest uit de zee en een beest uit de aarde zag, waarover wordt gezegd: Hier komt het aan op wijsheid. Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen

      Ik moet even gaan kijken wat ik opschrijf

      • De 66 betekent bedrog en deceptie. Leugens. Iedereen kan daar aan meedoen, en als jij dan een 66 ziet, dan weet je dat je met bullshit en bedrog te maken hebt. Dus als je zo’n getal ziet, dan weet je hoe laat het is, als je er de betekenis van weet. De getallen zijn berichten ergens vandaan, niet demonisch. En ze geven je een bericht, dat je kan helpen in je dagelijks bestaan. Tenminste, als je er open voor staat. Een getal dat op een beest geplakt is, is er door mensen op geplakt, en heeft dus geen betekenis. Ook die Vrijmetselaars plakken over getallen op, maar geven er een totaal andere betekenis aan – wat normaal is voor ze, omdat ze alles verdraaien en naar hun eigen hand zetten. De getallen tonen zich op ’toevallige’ wijze aan je. Er naar zoeken heeft geen zin.

   • Numerologie speelt een belangrijke rol binnen de elite.

    Bijvoorbeeld datums met een 11.
    Zoek op google. Bijna alle belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis beginnen op een 11de. Begin en einde van oorlogen, vredesverdragen, aanslagen , etc vinden meestal plaats op de 11de van een maand en velen vinden ook nog eens plaats om 11 uur, 11.
    EERSTE WERELDOORLOG
    ERKENNING VAN DE STAAT ISRAËL DOOR DE VS.. 11minuten na erkenning.
    Je kunt er een boek over schrijven.

    2×11… 22 is een datum waarop bepaalde personen worden vermoord. Milosevic, Kennedy… ZOEK MAAR OP.

    ZOEK EN JE ZULT VERSTELD STAAN.

    • De Olympische Spelen in Melbourne (Australië) gingen van start op 22.11.1956.
     In 1957 heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie project A119 gelanceerd, het bizarre plan om op de maan een atoombom tot ontploffing te brengen.
     Op 11.09.1960 was de sluiting van de Olympische Spelen in Rome.

 1. Wie geeft de juiste temperaturen door? Door het vergelijken van gegevens van weer amateurs en een ‘weer’ app zoals van Yahoo, Windy, weather online etc. Heb ik gezien dat de temperaturen van weer amateurs (bijna) altijd lager zijn dan de temperatuur op weer- sites/apps. Op mijn locatie geven de weer apps vaak 5° C hoger dan het werkelijk is

 2. Zoals gewoonlijk heeft Al Gore weer eens ten dele gelijk.

  ” Klimaatverandering creëert een wereldwijde geestelijke crisis “….

  ……vooral in de pratende hoofden op een gebruikt theezakje……

  In mijn wereld wordt opgebruikte rommel, en dan is het ook écht opgebruikt, vercomposteert. Terug gegeven aan de aarde.

  Die verwerkt dat met zijn wormen, en ander kruipend gedierte wat in staat is tot het verwerken van de meest onnoemelijke vuiligheid.

  Sommige plaatsen gaan voor lange tijd dood door de giftige compost.

  Daar blijf je dan vandaan.

  Uiteindelijk wordt het wel geruimd.

  Als je kijkt naar wat de aarde aanvankelijk was, en wat we hebben moeten doen om die leefbaar te krijgen tot de huidige in eeuwen gemeten status quo, dan verdwijnt het gezwam van de hiemstra’s van deze wereld als een regenbui in een dorstige woestijn.

  Laat maar los.

  Het gaat voorbij. Dat lawaai hier is niet meer dan de wind in een holle boom.

 3. De “Global warming” begon met de rubberstamp van Kay Bailey Hutchison, Sen. Texas, in 2005. Al Gore kwam voorbij met zijn larie over CO2 als de boosdoener dat nu een hele industrie is geworden om iedereen lastig te vallen. De bedoeling was dat er met bestaande middelen (EMF) tegen het hemelgewelf gehamerd werd om de ruimtevaart goed op gang te brengen. Jullie denken dat ik zit te zwammen, maar je denkt fout. Dit is echt de grootste shit die globaal wordt uitgehaald. Ik probeer het onder de aandacht te brengen, dat je weet wat je te wachten staat, en wat er achter je rug om gebeurt, boven je hoofd, zonder jouw toestemming, en hoe er gesleuteld wordt aan onze leefomgeving. Zonder dat hemelgewelf zijn we de haas. Ik zeg het hier dus nog een keer. Je moet gewoon een beetje je best doen om de touwtjes aan elkaar te verbinden, en je krijgt hier al een aanzet: https://zonderreden.substack.com/p/weather-modification-act
  Uit Geoengineering and consent.

  Weet je nog hoe mensen in dat Simpsons filmpje door de koepel barsten? (Ik geloof dat de Reaguurder Discobol dat filmpje ooit postte hier op FN.)

  “Onze moderne samenleving racet dus simpelweg met The Simpsons om te zien wie het domst mogelijke resultaat voor de mensheid presenteert. Het is als een bizarre wedstrijd tussen de gele cartoonwereld en de werkelijkheid, waarbij de grenzen van absurditeit telkens opnieuw worden verlegd.”

  En er zijn al zoveel pogingen ondernomen om door de koepel te barsten, mede bijv dmv atoom explosies in China. Als het niet boeit, en ‘global warming’ is de gewoonste zaak ter wereld, dan wens ik iedereen geluk. Blissful are the ignorant.

  • De première van The Simpsons was op 17.12.1989 (1 + 7 + 1 + 2 = 11) en o.a. Lady Gaga (Lisa Goes Gaga), 9/11 & Donald D. Trump als president zijn door The Simpsons voorspeld.

    • Hmmmmm, het mysterie opgelost

     World Trade Center 7 stortte niet in zonder ‘aanwijsbare reden’

     gebouw 7 was Jezus, en de twee torens waren de twee criminelen die naast Jezus hingen

     Jezus is geboren op 9-11

     https://www.youtube.com/live/88Cj42aXvOQ?si=CdT9Jxh7670ObViS

     OP minuut 11:00

     KRUIS gedecodeerd jezus 9-11
     https://youtu.be/Sh0lNkD06P4?si=BwsfWfImKlc3U2PY

     Op minuut 20:00 ——-jezus geboren 9-11

     mijn volk gaat ten onder aan gebrek aan kennis

     En de waarheid maakt je vrij

     • op 11 september 2001 staan er geen Arabische namen van de vermeende 19 kapers op de vluchtlijsten van AA #11; #77 #175; #93 op 11-09-2001.
      MH370 is een cryptogram voor ELOHIM; El is de Kanaänitische Saturnus, de allerhoogste Chaldeeuwse god is Saturnus.

    • Op 09.11.1946 maakte de jongste dochter van vrijmetselaar (lid van de studholme loge) & lid van de oude orde van druïden Winston Churchill (1874 – 1965), Mary Churchill (1922 – 2014) de verloving bekend met Christopher Soames (1920 – 1987).
     Op hun beide begrafenissen was een deputatie van de Rothschild-familie aanwezig.
     Hun oudste zoon Nicholas (1948) is nauw bevriend met koning Charles III (1948).

 4. Sommige wetenschappers en onderzoekers vertellen ons dat wij naar een kleine ijstijd gaan omdat het te maken heeft met de cyclus van de zon.
  Andere zeggen dat wij een opwarming krijgen omdat wij daar verantwoordelijk voor zouden zijn.

  Nu is het zo om uit te zoeken, wie wat zegt en vooral, waarom……

 5. De desinfotainment mindphuckende mediahoeren zijn het ergste soort dat er op deze wereld rondloopt.

  Dat het satanische elitetuig van alles met ons voorheeft is de horror, maar dat dat zooitje ratten die LEUGENS allemaal voorkauwt en ons in het gezicht spuugt is de grootste misdaad die je de medeburgers kunt aandoen.

  Degenen die opzettelijk mensen voorliegen en bedriegen krijgen een speciale plek in de hel, hoop ik met al mijn zielskracht!!

 6. Het gros van de mensen overtuigen lukt denk ik wel.
  Zo stond ik eens met mijn zoontje bij een kasteelfeest. Ik keek naar de lucht en ik zag donkere wolken aankomen. Dus ik zeg tegen iemand die naast mij stond dat het over een minuut of tien zou gaan regenen.
  In plaats van naar de lucht en de wolken te kijken, greep iedereen zijn/haar telefoon en zeiden; Verrek, ja, je hebt gelijk. Het gaat over tien minuten regenen.

 7. Heel vreemd dat de laatste maanden van dit jaar geen vorst van betekenis meer is in Nederland maar toe ik 15 jaar was toen vroor het al in november 1967 wel te verstaan en toen hingen de ijspegels aan de winter kermis tentjes bij ons in het dorp en was het echt al winter dat herinner ik mij nog heel goed Maar je vond het normaal om die tijd van het jaar en niemand vond dat klimaatverandering zoals nu wordt beweerd dat vriezen niet meer zal gaan gebeuren rondom die tijd van het jaar Want er is een verstoring van het klimaat door de jaren heen gebeurt Vandaar de schuld wordt gegeven aan de vooruitgang van de mens sinds de vorige eeuw Maar ze bleven bouwen aan woningen en industrie terreinen overal waar de natuur voorheen de baas was en nu is volgebouwd om de vooruit en werkgelegenheid Zelfs nu nog gaan ze gewoon door en de natuur wordt verder teruggedrongen door hebzucht naar meer en meer van de rijken op deze aardkloot Maar een ding is zeker…… de aarde is de natuur en die heeft in de miljarden jaren altijd al van zeer warm naar ijskoude temperaturen gegaan overal ter aarde…. Ook in ons land was er een subtropisch klimaat miljoenen jaren geleden,,,,, daar is het bewijs in limburg echt nog te zien in de grond Kortom waarom denkt de mens dat dit niet herhaalt gaat worden…Reden:::::: de mens denkt dat die onsterfelijk gaat worden en eeuwig zal voortbestaan!!!!!!! ja en de temperaturen die nu worden aangekondigd door weersvoorspellers,,,, die moeten worden bijgeschoold dat koude en de hitte metingen niet meer van deze tijd zijn!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in