Amerikaanse Ministerie van Defensie, Pentagon © Wiyre Media / Flickr (CC BY 2.0)

Rusland roept de regering van de Amerikaanse president Joe Biden op om verdere escalatie te voorkomen, zei Zakharova, en voegde eraan toe dat Moskou nog steeds de spanningen wil verminderen en openstaat voor gesprekken met de VS op verschillende niveaus. De VS liegt echter openlijk over het onderhouden van contacten met Rusland, aldus Zakharova. Vorige week zei Price dat minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken nog steeds contact onderhoudt met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov. Zakharova noemde de verklaring een “banale leugen” en voegde eraan toe dat de laatste keer dat de twee diplomaten elkaar spraken 29 juli was.” – RT

Dit is het enige waar ze verstand van hebben. Blinken is een zielige parodie op een diplomaat, zoals het grootste deel van het State Department. Maar een kort overzicht van de regering Biden laat zien dat de meeste mensen daar incompetent zijn. Zakharova’s verklaring erover:

“Het “gevaarlijke en kortzichtige beleid” van Washington heeft het land “op de rand van een directe confrontatie” met Moskou gebracht, zei de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova maandag, in reactie op de woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken Ned Price, die Rusland vorige week verweet de betrekkingen tussen beide landen “onstabiel en onvoorspelbaar” te maken.”

Het gaat niet om een directe confrontatie op het conventionele slagveld, omdat de VS simpelweg geen middelen of troepenstructuur heeft om een echte conventionele oorlog in Europa tegen Rusland te voeren zonder een catastrofale nederlaag te lijden. Zakharova bedoelt waar ik het al jaren over heb – hoe gruwelijk zo’n conventionele oorlog tussen de NAVO en Rusland ook zal zijn – het is goed gedocumenteerd dat Amerika de voorkeur geeft aan kernwapens vrijwel elke keer dat de VS moeilijkheden ondervindt (dat betekent altijd) bij het uitvoeren van grootschalige operaties.

Nu een andere “voenkor” die met deze BS over Gerasimov komt aanzetten. Deze keer is het de heer Pegov van Wargonzo. Met dank aan Martin Berndt voor het signaleren hiervan.

Op Telegram schreef Semen Pegov (War Gonzo) gisteren dat elke hoge Russische functionaris die naar Donbass is gereisd een doelwit was en dat veel lagere functionarissen in de regio zijn gedood. De Russen weten wat er aan de hand is. Gerasimov heeft dit jaar de parade op het Rode Plein gemist. Hij was waarschijnlijk gewond. Dat waren toen de geruchten.

Ik zal het uitleggen. Semen Pegov wordt door sommigen misschien beschouwd als een hot shot en een “gevechtsveteraan”, vooral wanneer hij paradeert in militaire vermoeidheid, maar Semen Pegov is afgestudeerd aan de Smolensk Staatsuniversiteit, en u raadt het misschien al, aan de afdeling Journalistiek (in het Russisch), en afgezien van zijn “gevechts”prestaties heeft hij nooit in het leger gediend in welke hoedanigheid dan ook, laat staan als officier, en heeft hij geen enkele ervaring met operationele zaken of hoogwaardige militaire technologie. Dus, zoals elke “voenkor” (een eufemisme voor BSer) beperken zijn professionele kwalificaties in zuiver militair opzicht zich tot het rapporteren van het leed van burgers en tactische details zoals verstrekt door voornamelijk laag personeel en traditionele frontlinie geruchten.

Met andere woorden, Pegov heeft nul verstand van het onderwerp waarover hij spreekt, en dit onderwerp is ISR (Intelligence, surveillance, target acquisition, and reconnaissance) op operationeel en strategisch niveau en middelen om dit tegen te gaan. Als hij niet begrijpt wie de chef van de generale staf van Rusland is en wat er komt kijken bij het waarborgen van zijn veiligheid en beveiliging als hij een gevechtszone binnengaat, valt er absoluut niets met hem te bespreken. Hier vliegt bijvoorbeeld de heer Shoigu over de Oostzee:

En dit is slechts de gebeurtenis in de lucht. Pegov, vanwege zijn “journalistieke” afkomst en het feit dat hij nooit enige bevoegdheid heeft gehad, weet niet welke troepen (naryad sil) zich bezighouden met de beveiliging van een persoon van een dergelijke rang, om nog maar te zwijgen van het feit dat iets mij zegt dat de grondtroepen voor Gerasimov veel beter zijn dan alles wat de VS of het VK, laat staan Oekraïne, op de grond zouden kunnen plaatsen, zelfs als ze Gerasimov zouden willen doden. Maar ja, kunt u een afgestudeerde “journalistieke” faculteit en voormalig redacteur van een of ander kunstzinnig tijdschrift uitleggen wat echte C4ISR (Command, Control, Communications, Computers, Intelligence, Surveillance and Reconnaissance)is? U weet het antwoord, vooral als het gaat om de man die zijn depressie bestreed door naar de conflictgebieden te gaan en een echte adrenalinejunk is.

Wisten de VS waar Gerasimov heen ging? Ja, maar Rusland heeft een goed betrouwbaar doelwit voor de NAVO-hoofdkwartieren in Brussel en het Pentagon en in tegenstelling tot de NAVO kan Rusland die op elk moment raken en kan er niets aan gedaan worden. Dus, mijn suggestie aan Pegov en al die “analisten” van WarGonzo is om zich te concentreren op wat ze redelijk goed doen – emotioneel geladen oorlogsbeelden en verslaggeving verkopen aan leken, en proberen weg te blijven van zaken waar ze geen idee van hebben. De denigrerende term “voenkorschina” verscheen niet voor niets in Rusland. Het is een eufemisme voor het verkopen van voornamelijk pseudo-militaire BS aan huisvrouwen en huismannen, die gemakkelijk onder de indruk zijn van explosies, militaire uniformen en zoals alle normale mensen, ondergetekende inbegrepen, emotioneel reageren op oorlogsmisdaden en oorlogsverwoestingen. Uiteindelijk, als u wilt weten of een of andere “voenkor” echt is (de meesten zijn burger BSers) vraag hen dan of zij weten hoe het oplossen van onzekerheden in zijn werk gaat. Zorg ervoor dat u hen vertelt dat het rechtstreeks verband houdt met het bezoek van Gerasimov aan de frontlinies.

Nu moeten we rekening houden met dit zich ontvouwende verhaal:

Rusland zou een Grieks plan om Oekraïne te voorzien van eerder van Moskou verkregen S-300 luchtverdedigingssystemen beschouwen als een “openlijk vijandige daad”, zei woordvoerster Maria Zakharova van het ministerie van Buitenlandse Zaken zondag. Griekenland overweegt dergelijke wapens uit het Sovjettijdperk naar Kiev te sturen als de VS ermee instemt ze te vervangen door MIM-104 Patriot-systemen. “Dat zou een grove schending zijn van… Russisch-Griekse… overeenkomsten inzake militaire en technische samenwerking”, aldus Zakharova, die eraan toevoegde dat zowel de verdragen van 1995 als die van 2013 die Moskou en Athene op dit gebied hebben ondertekend, “Griekenland uitdrukkelijk verbieden de door Rusland geleverde militaire uitrusting opnieuw uit te voeren zonder toestemming van Moskou”. “Het met voeten treden van zijn verplichtingen uit hoofde van de verdragen zal zeker gevolgen hebben”, waarschuwde de woordvoerster van het ministerie. Een dergelijke stap zou ook in strijd zijn met het standpunt van de meeste Grieken, zei ze, eraan toevoegend dat 70% van de Grieken volgens peilingen tegen het “oppompen van wapens in Oekraïne” is. – RT

Ik onthoud me van commentaar op de morele kant van de zaak, maar, nogmaals, lees mijn lippen – Europa is de bitch van de VS en zij zal doen wat haar gezegd wordt, punt. Of mensen het nu leuk vinden of niet, ik waarschuw hier al jaren voor en Saker schreef hier onlangs een uitstekend stuk over. Europa IS aan het de-industrialiseren en zal arm zijn, ook in vooruitgang, en een culturele woestenij. (Zie Frontnieuws Verdienen de Europeanen wat hen nu te wachten staat?) En vertel me niet dat ik u niet gewaarschuwd heb.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bovenop de enorme brandstofprijzen: Nu ook nog spot en hoon uit Rusland (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeer dan 35.000 dode Oekraïense militairen worden als vermist beschouwd
Volgend artikelSchokkende nieuwe studie onthult dat COVID-19 prikken eigenlijk massaontvolkingswapens zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. We weten ondertussen dat elke regering in de EU een hoer is van de VS of USA. De VS is de MADAM van de industriële conglomeraat genaamd WEF.
  (Inversteringsmaatschappijen en banken) met al hun NGO organisaties die proberen de wereld te domineren.
  Om uit de ellende van de huidige situatie te kunnen komen is een financiële crisis van jewelste noofzakelijk.
  Dan kan je de dollar en de euro als behang in je slaapkamer gebruiken bij gebrek aan echt behang.
  De uittreding van ieder EU land uit de EU en de NAVO zal de verplichtingen die door het crapulje wat wij democratische regeringen noemen in de mestvaalt van Brussel dooen verdwijnen.
  Daarna komt er weer een periode zoals in de jaren 50 voor wederopbouw.
  Niet gemakkelijk, het zal ellende geven, maar er is genoeg veerkracht in het Nedelandse volk om dat te verwezelijken, NOOIT MEER een EU vorm van regering. Op eigen benen staan en opnieuw leren de maatschappij op te bouwen.

  • Amerika bestaat wat bevolking betreft uit een mengelmoes van alle rassen die deze planeet te bieden heeft.
   Maar die joden krijgen het voor elkaar om zwaar oververtegenwoordigd te zijn op de hoogste en belangrijkste posities in het land. Om van Hollywood maar te zwijgen.
   Overal waar macht en veel geld te verdelen valt….joden, joden en nog eens joden.

   • Dat zijn geen echte joden maar slechte khazaren een tribe apart vooral in de usa. Maar goed, teveel zijn hier verblind door wie er werkelijk aan de touwtjes trekken en dit zijn niet eens de Khazaren joden. Slaap lekker verder met jullie algemene jodenhaat.Ik heb als deels ashkenazi dus ook khazaar juist gestreden tegen deze slechte entiteiten waar ik zelf van af stam en niet alleen op toetsenbord maar op een heel ander niveau, benieuwd of veel van die helden hier dit ook kunnen zeggen. Denk geen 1. Hebben nog niet eens een 9mm vast gehad of dood en verderf gezien in hun leven. Alleen praatjes.blablabla Enig idee hoe dit voor iemand is die zijn levenlang is voorgelogen door geschiedvervalsing, zijn famillie is verloren door die kk nazi’s en er dan achter moet komen dat elite khazaren handje klap hebben gedaan in ww2? Wilhelmina de overlevende uitgemergelde terugkerende joden naar blokhutten deporteerde omdat in hun huizen ineens NSB of koningshuisgezinde mensen van de ABN zaten? Diezelfde honden die het geld van troostmeisjes uit jappenkampen verdeelde rechtstreeks naar de oranjes? Onze oranjes,de Clintons en alle monarchieën van zwarte adel zijn niet joods hebben meer macht en drinken levenselixers van endrenechrome..Het echte kwaad zit dichter bij huis en in het Vaticaan. Is een verschi tussen zionisten en joodse ontwetende of wakker geworden mensen.Veel succes ermee begint aardig Stormfront te worden hier…kk land met lafaards.

    • Een reden dat ik ben vertrokken. En zoveel mogelijk zelfvoorzienend en onafhankelijk wil zijn, in een kleine gemeenschap.
     Ben zelf in Bosnie geweest, niet trots op trouwens.
     Schiet zelf regelmatig. Met verschillende kalibers trouwens. En heb mezelf en mijn vriendin van destijds diverse keren moeten verdedigen.
     Heb ook niks met Hollywood, koningshuis of wat voor ‘celebrities’ dan ook. Net zomin als met pharma.

    • Klopt wat je zegt.
     Mijn opmerking was generaliserend en wellicht slecht overdacht.
     Het is inderdaad de Khazaarse Maffia en wat je verder beschrijft over de rol van de KM in WW2 onderschrijf ik ook helemaal.
     Maar wat Hollywood betreft vrees ik dat ik wel gelijk heb.

     • @Thom, Dat klopt en niet alleen hollywood hele muziekindustrie erbij zware occulte khazaren zwaaien de scepter samen met freemasons…hiphop artiesten/managers zoals o.a. Puff Daddy, Jay Z allemaal biseksuelen die hun kontje en ziel verkochten…Madonna,lady gaga,Beyonce,Rihana,Taylor Swift etc. Etc. Etc…Zelfs de animaties voor kids zijn zwaar Evil…Kijk maar eens naar de “Minions” naar producent.. Deze minions zo pakte de nazi’s de kinderen in,in de ww2 met zak over hun hoofd en soort ronde duikbril zodat ze hun emotie niet hoefde te aanschouwen.Het brabbel taaltje wat deze animatiefiguurtjes uitkramen komt van de vele kinderen waar op geëxperimenteerd werd die jiddisch of sinti praten onder elkaar in ww2 in de compounds van Dr Mengele…

 2. dacht dat het nog meer was adriaan met alle cryptos erbij wel 85 procent

  blinken is de belangrijkste/machtigste man van de biden regering, hij runt de state department en daarmee ook zelensky

  blinken en larry fink (blackrock( rollen de policies uit, wef is slechts clubje zoals bilderberg (meer elite( waar mensen samenkomen om dingen te bespreken

 3. “…wat echte C4ISR (Command, Control, Communications, Computers, Intelligence, Surveillance and Reconnaissanceis)?”

  Moet zijn:

  “…wat echte C4ISR (Command, Control, Communications, Computers, Intelligence, Surveillance and Reconnaissance) is?”

 4. President F.D. Roosevelt (1882 – 1945) heeft op 09.11.1941 de eerste steen gelegd voor de bouw van het Pentagon in Washington D.C. (District of Criminals).
  Op dezelfde dag is de koning der Belgen Leopold III (1901 – 1983) voor de tweede maal gehuwd zonder toestemming van de Belgische regering in ballingschap in Londen met Lilian Baels (1916 – 2002) in de kapel van kasteel Laken. Het burgerlijk huwelijk vond plaats op 06.12.1941. Deze adellijke strapatsen hebben veel kwaad bloed gezet bij de Belgische bevolking en was de belangrijkste oorzaak van de koningscrisis tussen 1944 – 1950.
  PS ninefornews heeft weer eens een bijdrage van mij geweigerd!

 5. >>> Myron Coureval Fagan (October 31, 1887 – May 12, 1972) was an American writer, producer and director for film and theatre and a red scare figure in the late 1940s and 1950s. Fagan was an ardent anti-communist.

  Between 1967 and 1968, Fagan recorded a set of three spoken-word LP records titled The Illuminati and the Council on Foreign Relations. Produced by Anthony Hilder,[8] the records presented the Bavarian Illuminati, the Protocols of Zion, and internationalist politics as faces of a single grand “Luciferian” conspiracy directed by the Rothschild family.[9] In 1968, he recorded another three LP spoken voice recordings, also produced by Anthony Hilder, titled Red Stars Over Hollywood.[10] <<<

  The Illuminati And CFR Speech by Myron C. Fagan (1967)
  https://www.bitchute.com/video/CMxjeDPGkb4f/

 6. 60.000 jaar terug kregen humanoids een sociaal gen;een geweten.
  Dat was nodig omdat humanoids samen gingen werken om landbouwte plegen vanuit kleine dorpen.

  Dan kan je het niet hebben, dat iedereen iedereen afmaakt, alleen maar omdat het kan.

  Kijk nou eens naar de “leider”van het westen; USA
  Liegen draaien manipuleren moorden om oorlogen te ontketenen.

  Zelfs wilde dieren hebben hogere ontwikkelde morele standaards.

  Nu: USA heeft het initiatief, europese landen zijn de dienaren, Oekraine is de beul.
  Alleen: Rusland gooide roet in het eten….

  het westen heeft op vele manieren verloren; totaal gedegenereerd.

 7. Maar je bent er nog niet.
  Vorig jaar liet USA zoveel bewapening achter in Afghanistan, dat ik wel wist dat de Afghaantjes oorlog moesten starten in de regio, en dat de maatregelen tegen vrouwen in het bijzonder voorspelbaar en afgesproken waren.

  Vraag was alleen: welk land.
  Dat werd dus Pakistan–in progress.
  En nu de Amerikaantjes maar klagen dat de vrouwtjes in Afghanistan geen studie mogen volgen….net echt.

  En ze hebben zojuist beslistdat er weer milliarden en Patriots naar Oekiestan gaan; en de Snuivende Hobbit schijnt aldaar te zijn….

  Die patriots zijn leuk–en duur; en er zijn er niet veel van.
  Dus de russen provoceren met droontjes om gebruik van Patriots te stimuleren….en EU maar betalen; millioentje per raketje.

 8. Nou denken de vrij domme amerikaantjes dat RU economisch is uitgeput…..
  Maarre….wiekrijgtstraks de opbrengstvan graan, van vegetable olie? Juist.
  Dan zijn er nog de grondstoffen….

  Economisch gezien is die oorlog voor Rusland alleen een voorfinanciering, die komt weerterug met winst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in