Europa bereidt zich voor op de volgende prijsmarteling. Terwijl heel Europa beeft voor de komende winter en extreme inflatie, beven blijkbaar ook veel Russen – namelijk van het lachen. Een nieuwe video drijft de spot met de energiecrisis in de EU.

Wie een kuil graaft voor een ander…

Eigenlijk moesten de sancties Rusland op de knieën dwingen. Maar een nieuwe video uit Rusland steekt nu genadeloos de draak met het feit dat het vooral wij Europeanen zelf zijn die lijden onder de maatregelen.

De toekomst van mobiliteit?

Het is tijd om na te denken over alternatief vervoer, adviseren de makers van de clip. En zo laat de eigenaar van de Mini-Cooper in de film zijn lege tank-auto trekken door een paard. Is dit de toekomst van de mobiliteit in het Westen? Rusland wijst er ook op dat geen enkele transgender bij het maken van de film gewond is geraakt.

Via Exxpress.at


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetins Gazprom-baas: “Met slechts vijf dagen extreme vorst is het gedaan met de Europese steden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Video op Telegram: Russen geven spottend commentaar op Zelensky's "nieuwe artillerie"
Vorig artikelDe grootste man die ooit geleefd heeft?
Volgend artikelHet is al begonnen: Maar de echte energieramp moet nog komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

  • Ik kom niet meer bij van het lachen en Rutte zeg maar steeds het is onze oorlog ik kan geen Rus ik weet nog niet eens waar Rusland ligt laat staan dat ruzie met die mensen hebt.

 1. Pools-Oekraïense confederatie met “bruidsschat” 700 M1A2 Abrams & M2 Bradley: plan om West-Oekraïne binnen te vallen en opstand in Wit-Rusland (vid)

  Honderden tanks en gepantserde voertuigen werden vanuit de VS naar Roemenië en Polen verplaatst terwijl de Russische autoriteiten op hun hoede waren. Het tafereel dat zich afspeelt aan de grens tussen Polen en Oekraïne en Roemenië en Oekraïne doet denken aan de voorbereidingen voor een grote oorlog.

  De Russen praten openlijk over de oprichting van een Pools-Oekraïense confederatie die gebaseerd zal zijn op de speciale status die V. Zelensky aan Poolse burgers heeft verleend en die de plannen van de NAVO in de regio zal dienen.

  Het eerste doel is de invasie van deze troepen in West-Oekraïne en vervolgens een opstand en omverwerping van Loekasjenko in Wit-Rusland.

  700 tanks en pantservoertuigen zoals M2 Bradley, M113 en M1A2 Abrams werden gelost in de haven van Gdynia in Polen. Tegelijkertijd werd ook een onbepaald aantal Amerikaanse eenheden in Roemenië ingezet, samen met verschillende Franse Leclerc-tanks.

  https://warnews247.gr/synomospondia-polonias-oukranias-me-proika-700-m1a2-abrams-m2-bradley-schedio-eisvolis-sti-dytiki-oukrania-kai-exegersis-sti-lefkorosia-vid/

  • Mooi zo, kan dat waardeloze yankee spul ook door de gehaktmolen. Kijk maar wat de Houthis met de M1A2 doen…, poef, bam, grote rookwolk en dan de Houthi chant: “Allah is Groter, Dood aan Amerika, Dood aan Israël, Vloek op de Joden, Overwinning aan de Islam”.

   Dat spul gaat door de RF nog veel vlotter opgeruimd worden.

   • Casse december 7, 2022 at 18:15

    Hoop dat de Oekraïens/Russische grond snel bevriest zodat de Speciale Militaire Operatie omslaat naar de beslissende slag, de Russen kunnen niet meer terug op hun beslissing om Oekraïne te demilitariseren en denazificeren.

    • De winter is nu geen factor voor de Russen; ze kunnen sowieso wel aanvallen.
     Hun methode was en is: platgooien, en dan pas binnen trekken.
     Werkt prima en spaart infanterie

     Maar de winter–zelfs als die niet te streng is–is van belang voor de burgerij; als die het beroerd genoeg hebben trappen ze misschien hun politieke leiding eruit.

     Ook dat spaart soldaten.
     Russen hebben geduld; maar ik hoop dat ze hun oude voorraad bommen opmaken met hun langeafstands bommen; nog teveel infrastructuur in functie en dan is er nog het politiek centrum.

  • Ja niks geleerd van WW1 & WW2 en weer dezelfde winnaar.
   Het is jammer dat het Armageddon zou worden maar een paar Poseidon voor de USA kust zouden het probleem bij de wortel aanpakken, daarna zouden de eiland aapjes ook rustig zijn.
   Ik vraag me af hoe de ex DDR burgers het nu zien, ja het was toen niet leuk, maar ze hadden het warm, brood was goedkoper dan kippenvoer okay soms had je alleen maar bruine schoenen ipv zwarte, nu hebben veel niet eens geld voor nieuwe schoenen in het algemeen.
   Okay de vrijheid was beperkt maar Julian zit ook nog steeds vast.
   Maar hoewel er de muur was kon je tenminste wel het huis uit, dat hebben we ook anders gezien de afgelopen 2.5 jaar

   • Al;s ze geen straling krijgen, dan in ieder geval schone voeten….

    En de vakanties waren gratis…

    Freedom is just another word for nothing left to lose….vraag maar aan Asange.
    De Russen zouden hem assiel moeten bieden–zou een blamage voor de dementen zijn.

  • Het is het betere volk, geen flauwekul, recht door zee, hard werkend, betrouwbaar. Ik heb 2 Russische collega’s (goed engels sprekend, hoog intelligent maar bescheiden). Ik draag ze een warm hart toe. Mensen waar je van op aan kunt. Ze zijn ook zeer inventief, waarschijnlijk ontstaan noodgedwongen in tijden dat het niet zo goed ging en er veel armoede was. Maar gewoon hun mentaliteit is ver boven de gemiddelde westerse burger. Kortom vanuit mijn ervaring: respect!

  • @de Tsaar, Ik ook, go Russia.

   please save us from Evil governments and take out bad parts in Swiss, but also other countries and ow, take the UN/NATO/WEF/WHO/EU/US-UK satanic parts also down, thanks, you don’t need a pass, we have oen borders, so your welcome to eradicate the bad.

 2. Dat wist de EU allang dat dit ging gebeuren. Is van te voren gepland. Toen het conflict uitbrak,wist ik,als leek,dat dit allemaal uit de hand zou lopen. Alhoewel moet ik zeggen,op de weg merk je er niets van. Wie weet, verbeelding.

 3. Ik draai dagelijks wel ff Rasputin van Boney M om ff op te warmen…..Hoop dat de hele EU klapt en er verstandige mensen komen en het woke VS wat steeds verder oprukt op scholen hier wordt gestopt. (Hoorde vandaag verhaal dat ze op sommige universiteiten willen worden aangesproken met ‘het’) Het is leuk geweest met die pipo de clown show en transgender gekte optiefen ermee!! Zal ze een (all) inclusive op hun hoofd geven vuile kinderlokkers en misbruikers dood aan hen allen.

  • Kijk maar uit want in den haag willen ze de pedofielen vrije hand geven, sex vanaf 12 jaar moet volgens de kamer wel kunnen.
   Weet je waarom, dan hoeft het ministerie van justitie demmink en concorten niet te straffen, want dan is toegstaan.
   Voor die tijd Volkert maar eens vragen om een bokertje te doen, war heer oefenen kan die dan ook.

 4. Humor hebben ze zeker. Het nare is alleen dat de rijker(e) Europeaan wel kan blijven rijden. En dat zijn nu net degenen die dit veroorzaakt hebben.

 5. Met belasting kan je veel regelen.

  Ik zou een overeenstemming aangaan met Venezuela; dat een tijdelijke kolonie maken.
  Faire prijs voor de olie; winst in de reorganisatie van het land. (Voedsel productie, ambtelijke organisatie)
  Invoerrechten uit Venezuela: 0%
  Uit islamitische landen: 20%.
  Uit Rusland: 0%

 6. Schitterend, ik moest wel ff lachen. Gelukkig heb ik er 3, paarden dan, dus als het moet zal dat wel lukken. ( zijn alle 3 goed betuigd). In Roemenië zie je het nog vaak, paard voor oude auto. Met een jaar of 5 zijn we ook net Roemenië. De WEF heeft ons dan totaal vernielt, en ik betwijfel of de plannetjes van een mega Tri-State-City ooit van de grond zullen komen, omdat Schwab een ding vergeet,…. wie gaat dat betalen? Wij niet, wij zijn inmiddels straatarm en al die asielzoekers doen het ook niet, die zijn inmiddels weg, want in zo’n armoede land wil je niet wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in