Ontvolking en eugenetica zijn taboeonderwerpen die bij gewone mensen met normale waarden en moraal afschuw en walging oproepen. Een blik op de geschiedenis leert dat de mensheid ontvolkingsprogramma’s zoals de eugenetische campagne van het Derde Rijk stelselmatig heeft verworpen. Wij begrijpen op een fundamenteel menselijk niveau dat geen enkele regering of globalistische organisatie de goddelijke macht van schepping en vernietiging over het menselijk ras mag hebben, schrijft Baxter Dmitry.

Maar wat als ik u zou vertellen dat de eugenetica-beweging niet echt is gestorven, maar gewoon ondergronds is gegaan, waar zij enorm invloedrijk is gebleven in elitekringen, waaronder het World Economic Forum van Klaus Schwab?

Zoals de medeoprichter van de American Eugenics Society Frederick Osborn het in 1968 verwoordde: “Eugenetische doelen zullen hoogstwaarschijnlijk worden bereikt onder een andere naam dan eugenetica.”

Meer dan 50 jaar nadat Osborn deze uitspraak deed, hebben de eugenetici eindelijk hun doel bereikt. Het Covid-vaccin is gewoon eugenetica onder een andere naam.

Hoe zijn ze ermee weggekomen?

De wereldwijde elite heeft een ongelooflijk geraffineerde en goed gefinancierde campagne opgezet om te voorkomen dat de waarheid ooit naar buiten komt. Regeringen, regelgevende instanties, mainstream media, factcheckers en activisten aan de basis zijn allemaal geïnfiltreerd en gecoöpteerd voor de zaak. In de afgelopen twee jaar zijn we getuige geweest van het meest verontrustende voorbeeld van een massale vormingspsychose sinds het Duitsland van de jaren 1930.

Fatsoenlijke en gezagsgetrouwe mensen zijn volledig gehersenspoeld tot het punt van psychose. Ze zijn niet bereid of in staat hun eigen opvattingen in twijfel te trekken. En dat is jammer, want er is zoveel bewijs dat het mainstream standpunt volledig tegenspreekt.

Uit een nieuwe studie, gepubliceerd in het medische tijdschrift Clinical Research in Cardiology, is gebleken dat het vaccin wel degelijk hartproblemen veroorzaakt, wat een antwoord biedt op de vraag waarom zoveel mensen, waaronder jonge, fitte en gezonde mensen, de afgelopen twee jaar plotseling en onverwachts zijn gestorven.

Volgens de studie:

“Gestandaardiseerde autopsies werden uitgevoerd op 25 personen die onverwacht en binnen 20 dagen na anti-SARS-CoV-2 vaccinatie waren overleden. Bij vier patiënten die een mRNA-vaccinatie kregen, stelden wij acute (epi-)myocarditis vast zonder detectie van een andere significante ziekte of gezondheidsconstellatie die een onverwacht overlijden kan hebben veroorzaakt.

In het algemeen wezen de autopsiebevindingen op overlijden als gevolg van acuut aritmogeen hartfalen. Myocarditis kan dus een potentieel dodelijke complicatie zijn na mRNA-gebaseerde anti-SARS-CoV-2 vaccinatie.”

De zogenaamde “samenzweringstheoretici” zijn door deze studie volledig in het gelijk gesteld. Zij zeggen dit al twee jaar lang, maar niemand wilde luisteren.

  Hoeveel mensen worden vermoord door de Covid-vaccins?

Deze studie veroorzaakt een groot probleem voor de mainstream media en factcheckers. Het narratief dat zij de afgelopen twee jaar hebben gepushed, is volledig onderuit gehaald. Hun argumenten zijn aan flarden. Ze kunnen nu nergens meer heen, nergens meer onderduiken.

En het wordt alleen maar erger voor hen.

En juist deze week onthulde wetenschappelijk onderzoek in het medische tijdschrift Vaccine dat FDA-onderzoekers bewijs hebben gevonden dat Pfizer Covid-prikken in verband brengt met bloedstolling.

Eindelijk komt de waarheid aan het licht. Dappere mannen en vrouwen weigeren zich te onderwerpen aan de dictaten van de globalistische elite en hun oorlog tegen de mensheid.

Dappere mensen binnen de meest corrupte organisaties staan op tegen hun slavenmeesters. Wij hebben toegang tot een officiële opname van een rondetafelbijeenkomst van het FDA Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee waarin de aanvraag van Pfizer voor een licentie voor de derde dosis, of “booster” dosis, van hun COVID-19 vaccin, Comirnaty, werd besproken.

Volgens informatie die tijdens de bijeenkomst van de FDA werd gepresenteerd, heeft Pfizer de FDA misleid over de veiligheid van het vaccin en zijn de resultaten catastrofaal geweest.

“We zijn ten onrechte misleid door (Pfizer) over de veiligheid van het vaccin… Hartaanvallen zijn 71 keer hoger dan bij andere vaccins… de vaccins doden twee mensen voor elk gered leven.”

Dat is een citaat uit de vergadering van de FDA. Luister:

Vernietigend spul. Het is goed om in gedachten te houden dat eerder het snelste vaccin ooit ontwikkeld meer dan vier jaar hard werken vergde.

Maar Dr. Ugur Sahin – die samen met zijn vrouw BioNTech heeft opgericht – maakte in één weekend een “ruw ontwerp” voor het Pfizer-vaccin. En dit experimentele “ruwe ontwerp” kreeg slechts enkele maanden later toestemming van de FDA. Ook het vaccin van Moderna kostte slechts twee dagen om te ontwerpen, zoals Business Insider eerder meldde.

Dit alles wekt geen vertrouwen in de vaccins, toch?

Misschien is dit de reden waarom Dr. Sahin voor de camera toegaf dat hij zich niet heeft laten prikken met een Covid-vaccin.

Op de vraag van een verslaggever van het Duitse DW netwerk waarom hij zich niet heeft laten vaccineren, werd Dr. Sahin ontwijkend en beweerde dat het voor hem illegaal is om zich te laten vaccineren en dat zijn bedrijf zich moet concentreren op de productie van miljarden vaccins voor anderen.

  Advocaat Fuellmich: "Drosten's PCR leugen bewijsbaar", pandemische constructie zal vallen

Maar als u tot de conclusie bent gekomen dat het Pfizer-vaccin een ramp is voor de mensheid, verkocht door oplichters en zwendelaars, wacht dan tot u hoort over het Oxford-AstraZeneca-vaccin.

Het Oxford-AstraZeneca-vaccin wordt sterk gepromoot als het voorkeursvaccin voor de ontwikkelingslanden, omdat het goedkoper is en veel minder ingewikkelde opslagvereisten heeft dan zijn belangrijkste concurrenten, Pfizer en Moderna.

De meeste mensen weten echter niet dat de Britse ontwikkelaars van “het voorkeursvaccin voor de ontwikkelingslanden” rechtstreeks verbonden zijn met de Britse eugenetica-beweging die werkt aan bevolkingsvermindering in dezelfde delen van de ontwikkelingslanden waar het AstraZeneca-vaccin voor bedoeld is.

Het meest verontrustend is de directe link van de hoofdontwikkelaars van het vaccin met de Wellcome Trust en het Galton Institute, twee groepen die van oudsher banden hebben met de Britse eugenetica-beweging.

Het Galton Institute, genoemd naar de “vader van de eugenetica” Francis Galton, is de omgedoopte UK Eugenics Society, een groep die al meer dan een eeuw berucht is om haar promotie van nazi-achtige rassenpseudowetenschap en pogingen om “het rassenbestand te verbeteren” door de bevolking te verminderen van degenen die als inferieur en nutteloos worden beschouwd.

De banden met het Galton Instituut zouden grote zorgen moeten baren, gezien het streven om het AstraZeneca-vaccin het voorkeursvaccin te maken voor de ontwikkelingslanden, met name landen in Latijns-Amerika, Zuid- en Zuidoost-Azië en Afrika, toevallig dezelfde gebieden waar de leden van het Galton Instituut hebben opgeroepen tot ontvolking.

De doelen van de globalistische elite zijn bijna te duidelijk. Ze kunnen het niet laten erover op te scheppen.

De rechterhand van Klaus Schwab, Noah Yuval Harari, is zo enthousiast over de ontvolking van de planeet dat hij het gewoon niet kan laten de kat uit de zak te laten vallen wanneer hij wordt geconfronteerd met een microfoon en een publiek.

De mondiale elite wil voor God spelen. Harari is zo arrogant dat hij bereid is te verklaren dat het World Economic Forum nu zo machtig is dat ze hebben verkregen dat ze nu goden zijn met de macht van “schepping en vernietiging” over het menselijk ras.

De arrogantie en godslastering die de mondiale elite de afgelopen twee jaar heeft tentoongespreid, is verbijsterend. Maar het tij keert zich tegen hen. De mensheid wordt wakker voor hun kwade plannen en er worden onderzoeken ingesteld die hen ontmaskeren voor wat ze zijn.

  Britse oncoloog waarschuwt dat kanker zich snel ontwikkelt na Covid-vaccinatie - "Ik heb genoeg ervaring om te weten dat dit geen toeval is"

Volgens de Russische president Vladimir Poetin is het Covid-19 virus een biowapen ontwikkeld door de elite. Hij zegt dat het Russische ministerie van Defensie de rol van het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAID) bij de creatie van het Covid-virus onderzoekt.

In de VS stelt ook gouverneur Ron DeSantis van Florida een onderzoek in naar de verwoestende gevolgen van de uitrol van het vaccin.

Het kaartenhuis van de elite valt in elkaar. Regeringen en toezichthouders worden nu gedwongen dit serieus te nemen.

Elon Musk, of je hem nu mag of niet, wint enorm aan populariteit op zijn Twitterplatform door te eisen dat Anthony Fauci wordt berecht voor zijn misdaden.

Dit kan alleen gebeuren als het volk wakker wordt en inziet dat wij allemaal het onderwerp zijn geweest van experimenten en misbruik door de elite. De grote genocide op de mensheid is nog steeds aan de gang en het aantal doden stijgt nog steeds. De vaccins hebben ook het aantal zaadcellen verminderd, waardoor de massa’s worden gesteriliseerd en de wereld verder wordt ontvolkt.

Maar niet alles is verloren. De massale vormingspsychose van de mensheid was niet helemaal succesvol. Er zijn genoeg dappere zielen die de dwang hebben weerstaan en volgens professor Luc Montagnier, de winnaar van de Nobelprijs voor geneeskunde in 2008, zijn het de ongevaccineerden die de wereld zullen redden.

Hier bij de People’s Voice zijn wij vastbesloten het nieuws te blijven publiceren en uitzenden dat de mainstream media niet durven aan te raken. Maar we kunnen het niet alleen. Wij hebben uw hulp nodig om de waarheid wijd en zijd te verspreiden. Like deze video en abonneer u op het kanaal om ons te helpen bij onze missie om de massa’s te informeren over wat er werkelijk gebeurt achter de schermen van de wereld van vandaag. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinmislukking in twee grafieken en twee tabellen uit vier landenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNatuurlijk liegen ze. Is water nat, is vuur heet? Tuurlijk. Liegt Tony Blinken? Ja, altijd
Volgend artikelDe belangrijkste parlementaire toespraak die u zult zien, die uw leven kan redden (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Al 20, 30 jaar voert de zogenaamde elite oorlog tegen het volk. En ze zijn aan het winnen (vinden ze zelf).
  Het is een schande dat het volk iets te vertellen heeft en te vreten en een warm huis!
  De elite grijpt naar steeds grovere middelen. Omvolking en nu ook ontvolking. Biologische wapens zijn prima, vindt de elite. Eerst een virus in een laboratorium in elkaar knutselen en dan, als klap op de viuurpijl, een zogenaamd vaccin dat NIETS doet behalve mensen vermoorden en onvruchtbaar maken.

  • Ze hebben geen virus gemaakt en vespreidt, ze hebben de griep verkocht als cojona en de vaccins gemaakt en verspreidt. Alles draait om die vaccins, de rest was een leugen om die vaccins in ons te spuiten.

   • Zegt wie? Jensen?…Ik weet al jaren dat er in NL een fucked up gemuteerd lab vogelgriepvirus ligt, nu inmiddels op lvl 4 maar lange tijd niet. Ook knutselwerk van zo’n lamzak die vooral met zichzelf bezig was in plaats van ethiek.

    • Jensen is een judasgeit/ controlled opposition en zijn taak is via podcasts de onvrede te bundelen en kanaliseren, zodat het sheeple/ goyim in de veronderstelling is dat Jensen hen een stem geeft.

     • Ben ik totaal niet met je eens. Jensen houdt het simpel en behapbaar en behoort absoluut tot degene die zorgt voor bewustwording onder de ingeslapen massa. Ook Willem Engel en Jeroen Pols wordt met regelmaat verweten gecontroleerde oppositie te zijn. Ben ik het ook totaal niet mee eens. Luister maar eens een aantal podcast dan bemerk je dat ze zwaar anti-overheid en anti-pharma zijn. Als ik al iemand onder gecontroleerde oppositie zou willen scharen is het Martin Vrijland. Hij doet namelijk niks anders dan andere klokkenluiders zwart maken en hij verdenkt bijna alle grote namen in de vrijheidsbeweging ervan gecontroleerde oppositie te zijn. Valt overigens ook op te merken dat Martin Vrijland nog nooit last van de overheid heeft gehad.

     • Ik had er net nog eentje in mijn neus,tijdens een GGD test wattenstaafje..knap hoor dat zoiets zonder hersencellen precies weet wie en wat en wanneer te besmetten…heb er net nog 2 naar buiten gestuurd…met de zege van de Paus

    • @Disco, Veel te veel…
     Hugo de Jonge maar ook de aussies namen zijn : “Shebr shebr, beit beit, dar dar, zenga zenga” zelfs over om ons de serum prik te brengen. Ik wacht nog steeds…:-)

    • Discobol: je vergat de link. Hier is hij:

     https://www.youtube.com/watch?v=RcfPiZNkKPs

     Gadaffi is ook om zeep gebracht omdat Libya de gouden dinar gebruikte (echte waarde dus), en het land welvarend was met goede opleidingen voor mannen en vrouwen. Ook werd de olie opbrengst verdeeld onder het volk. Ook had hij uitstekende water transport systemen. Etc. Al met al een ‘benevolent dictator’ die het goed deed.

   • Naam*:
    Klopt helemaal. Het ging puur en alleen om die vuile GMO rotzooi in de mens gespoten te krijgen, dat zeg ik al vanaf Dag 1, en het klopt. Het is allemaal onderdeel van de geoengineering waar ze al jaren mee bezig zijn, en het beheersen van het menselijk bewustzijn (god vervangen, hoe je het ook noemen wilt). Rond 2030 is het gedaan, het loop heel veel vaart nu dat meerdere mensen eindelijk beginnen te zien waar het om gaat. Het ging ook nooit om ‘genocide’ maar om het geo-engineeren van het mensdier; om het mensdier fundamenteel te veranderen zodat hij mee kan in de komende geoengineering van Aarde en Hemel; de doden zijn mooi meegenomen. Uiteindelijk gaat de overlevende GMO-mens ook snel dood. Maar de parasieten hebben hun kick gehad, hun zin doorgedreven, ten koste van alles wat de cosmos heeft gemaakt. Boeit het ze? Geen ene flikker, het gaat ze alleen maar om hun eigen ego en hun eigen waan ideëen, en de rest zuigt er lekker van mee, poen poen poen.

    Nog eens op een rijtje gezet:
    1.Geoengineering staat al lange tijd op het programma – de hemel wordt verwoest zodat we van de aarde af kunnen door de verzengende plasmalagen heen (maanlanding is nooit geweest, puur gelul, kan niet)
    2. Men beseft dat de mens niet kan overleven zonder die plasmalagen
    3. Men beseft dat daar ook het bewustzijn zit – de levenskracht van de mens, de vibraties die nodig zijn voor de hersenen etc
    4. Gulzigaards zoals Gates grijpen nu hun kans aan om ‘God’ te worden – het bewustzijn en de lichamelijke ontwikkeling c.q. fertiliteit van de mens beheren
    5. Gulzigaards zoals Branson en Musk grijpen hun kansen aan – NASA vervangen en space toerisme beginnen
    6. Bombardementen tegen de plasmalagen beginnen met EMF – gaten boren voor lanceringen, mbv executive order Kay Bailey Hutchison
    7. Men beseft dat er funeste gevolgen zijn en de klimaat leugen begint
    8. Gulzigaards zoals Al Gore, die zwakzinnige griet (Greta Tonijnberg) en anderen grijpen hun kansen aan om er geld uit te slan, het CO2 verhaal begint
    9. Gulzigaards zoals Pfizer en anderen gaan aan de slag om het bewustzijn van mensen te beheren, de centrale controle in de hersenen – voornamelijk daarvan de pijnappelklier
    10. Het corona verhaal begint om mensen wereldwijd in te spuiten met de GMO troep.

    Dan laten ze mensen lekker lullen over ‘genocide’ terwijl de genocide gewoon een bijwerking is van de geoengineering van het mensdier. Maar ‘genocide’ is makkelijker geaccepteerd omdat iedereen een pesthekel aan zijn medemens heeft. Iedereen ziet graag zijn medemens neerstorten, daar is genoeg bewijs van, oorlogen als eentje, en de vaxxies trappen tegen de vaxvrijen een andere.

    Waar het rijtje op neer komt, is dat er een georchestreerde actie loopt om alles te her-engineeren – Aarde, hemel en bevolking. Alles zal dood gaan, maar als je de GMO spuit overleeft, dan kun je nog een tijdje mee in de volgende fase van het programma – de verduistering van de aarde. Waar gaan de parasieten heen? Die zullen het ook niet overleven, maar dat boeit ze niet, ze hebben ook andere verblijven. En waar die zitten, dat is groot geheim. Admiraal Byrd heeft er al eens over geschreven.

    Echter, die verduistering van de Aarde heeft grote gevolgen: brrrrrrr heel koud. En dat zie je aan de experimenten die nu in noord amerika lopen, -40 C en mensen gaan dood van de kou. Ook worden ze in hun auto gevonden, als mammoeten met gras in de bek destijds, maar nu zijn het mensen die in de auto begraven zitten onder de sneeuw.

    Maar, gelukkig zijn je medemensen nijver aan het experimenteren met upper en lower boundaries van hoe ver ze kunnen gaan met gifspuiten, met stof wolken, met aardse temperaturen, dus het zal best goed komen. Ja toch?

    Hopelijk gaan mensen nu zelf eens een beetje op onderzoek uit om de touwtjes aan elkaar te verbinden.

 2. Nog 1 uit de 90’s : Praga Khan:
  Injected with a poison
  There’s a rainbow inside your mind…
  Injected with a poison
  We don’t need that/U anymore..

 3. @ redactie

  Allemaal zeer zinvolle onderzoeksrezultaten, zonder meer.

  Maar zolang al deze ‘kleine clubjes’ wereldwijd solitair blijven opereren, komt er niets van terecht.

  Indien, en slecht indien zij zich gaan bundelen tot een grote georganiseerde groep, zullen zij mogelijkerwijs een stem krijgen.

  Grote namen van specialisten, gebundeld met knetterharde bewijzen uit wetenschappelijke onderzoeken, die willen ook nog eens willen samenwerken, hun expertise willen delen, zal een kans van slagen hebben.

  Voor de wakkere mensen is dit natuurlijk fijn en wederom een zoveelste bevestiging. Helaas waait het snel weer over……
  Bigmaals: een grote internationale groep multidisciplinaire wetenschappers kunnen ze never negeren.

  Van hieruit is mogelijk verder te werken en de WEF/NWO hoaxes en agenda’s te ontmaskeren.

  En dit wil de elite juist voorkomen, want tot nu toe kunnen zij ongestoord hun punten van de agenda doorvoeren.

  • Ja dat zei ik meer dan tien jaar geleden al, toen ik in contact kwam met andere ‘wakkeren’ maar ik kwam er snel achter dat ze allemaal solitair wilden blijven, zonder samenwerking met anderen. Wel wilden ze de restultaten van mijn eigen bevindingen hebben. Twee jaar geleden probeerde ik weer samenwerkingen te bevorderen via FN, maar het kwam weer op hetzelfde uit. Dat zijn dus mijn ervaringen, en ipv moedeloos te worden, accepteer ik het feit dat we allemaal de bagger in gaan, dankzij de schapen en hun psychopatische handlers. Er zijn weinig mensen die zonder ego kunnen samenwerken, en die niet de baas willen zijn – dat zie je overal, vooral in de regeringen. Ik deel mijn bevindingen hier en op andere plekken, en mensen kunnen daar vrijelijk gebruik van maken, maar zolang er geen samenwerking bestaat – in de liefde waar Naam* het over heeft – dan zijn alleen de militaire organisaties en de parasitaire organisaties zoals de pharma’s, en het EU parlement goed georganiseerd en samenwerkend. En je weet wat dat betekent. Dus….

 4. “En dit experimentele “ruwe ontwerp” kreeg slechts enkele maanden later toestemming van de FDA.”

  Ook de FDA heeft bloed aan de handen.
  Ze hebben hun taak niet uitgevoerd.
  Ook hier hebben hebben de regering ( in het bijzonder VWS ), het LAREB, de GGD hun plichten verzuimd.
  Oók zij zijn verantwoordelijk voor dode en gewonde mensen.
  Zachtjes gezegd; dood door schuld.
  Als begraafplaatsen en crematoria konden protesteren, dan zou het oorverdovend zijn…….
  Wij kunnen dat voor hen alsnog doen.
  En nu is DAT wat we voor de ander kunnen doen.
  Zullen we dat doen, de Jonge, Rutte en de rest?

 5. De harde waarheid is dat wij (+/- 25% purebloods) het moeten hebben van de gevaccineerde mensen die rechtzaken moeten starten en eissen wat the fuck ze hebben ingespoten gekregen…Meanwhile trek ik mij terug, trek mijn eigen plan,mijn eigen verzet en blijf zo goed als kan uit de buurt van mens 2.0…Als het er op aan komt sterf ik voor deze shit.

  • @Johnie >> (Ik snap echt niet dat deze info nog niet is gebruikt door oppositie partijen:)

   Omdat de oppositie partijen net als het volk laffe honden zijn !! Zolang het volk niets doet, en door blijft hopen op beter. Word het alleen maar slechter. Of denk je echt dat de oppositie partijen ons (Het Volk) kunnen helpen ? Geloof me, die doen helemaal niets !! 2023 word het erop, of eronder. En dan heb ik het niet over verkiezingen, dat gaat ons helemaal niets brengen. Die hebben ons nog nooit wat gebracht, ja rookgordijnen. Wij moeten kapot, wat begrijpen mensen daar niet aan ??

   • @Disco Mee eens…rolt gewoon allemaal door…Enige optie is nexit. Maar Nederland is het bolwerk van perverselingen en proeftuin van deze psycho’s dus ik zie het alleen gebeuren met middeleeuwse praktijken om ons te ontdoen van deze geïnfiltreerde figuren..of het nu D66,vvd,gl,cu,cda is, ze zitten overal die smeerpijpen. En dan nog maar niet te spreken over het simpele volk hier half of geheel platgespoten gemodificeerd of wandelende dropdeath bom.

   • @Karel, Ja klopt maar ook veel “niet joden”, waarom ga je niet ff lekker naar het Azov bataljon voor wat er nog van over is of laat een hakenkruis op je hoofd tatoeëren ofzo grote jongen…Zijn ook veel joden die meer strijdt leveren tegen deze slechte zionistische entiteiten dan jij je voor kan stellen achter je toetsenbord.

   • Karel:
    Het zijn de ZIONISTEN. Niet noodzakelijk de “Joden”. De Ziomaffia wil ook de rechtvaardige Joden uitroeien. Je moet je even verdiepen in de achtergrond van de Ziomafia, bijv de Protocols of the Elders of Zion, of de Khazaren, en er nog meer. Je kan het met gemak vinden op FN en op het internet. Kevin MacDonald is ook een goede bron. Onderzoek dit alles, en gij wordt wijzer.

 6. Vanaf dag 1 heb ik gevoeld dat we worden besodemieterd. Deze viespeuken gaan echter naast de pot pissen. God zij dank heb ik nooit ėén van die gifcoktails laten injassen. We worden besodemieterd door onze zogenaamde volksvertegenwoordigers. The hell with them. We think for ourselves! We say NO! Whenever we like to.

  • Denk eraan wat ik van begin af aan heb gezegd de huidige leiders over de gehele wereld zijn moordenaars en zware criminelen zij gaan zelfs nu al zover dat ze pas geboren kinderen de giftspuit willen toe dienen maar let op er is nauwelijks een weg nog terug er zal veel dood bloed gaan vloeien, maar heeft het volk er iets van geleerd nee hoor ze gaan gewoon verder met het gift toe te laten dienen , kijk naar rechters kijk naar politie zij hebben zich allemaal schuldig gemaakt aan genocide als wij dat tuig moeten gaan opruimen wat op de wereld rond loop zullen wij munitie bij Poetin moeten gaan vragen want ons land is helemaal leeg geroofd geld eigen waarde vrijheid recht van spreken om er maar een aantal te noemen en dan wie gaat dat tuig dood schieten hier in ons land zitten allemaal angst hazen daar hoeft je niets van te verwachten zij vermoorden liever het gewone volk dat heeft corona wel duidelijk gemaakt het volk is mede plichtig aan onschuldige mensen op te sluiten het zijnde grootste verraders van de mensheid.

 7. >>> ooit ėén van die gifcoktails laten injassen <<<

  Hartstikke mooi! maar wat denk je dat er boven onze hoofden gebeurt??
  Of dacht je dat dit normale 'vliegbewegingen' zijn?

  https://i.postimg.cc/1XRtHZB1/image.jpg

  Veel stoffen uit de fuckzins schijnen ook gemeten te worden in deze zg. chemtrails!
  Dus, zou nog niet te vroeg juigen..

  • Niet te geloven hoe frequent ze bezig zijn. En dan dat het klootjesvolk dit niet eens ziet.
   (de oude lokale boer waar ik vaak kom “leest” het weer van zijn sswapfoon. Zo heb ik hem al eens (dankzij mijn barometer) kunnen bewijzen dat ik (de barometer dus) beter wist welke kant het weer op zou gaan.

   De pestpokjepleuris is dat het volk vastgeklonken zit aan dat blauwe beeldschermpje en simpelweg niet wil zien wat ons letterlijk en figuurlijk boven het hoofd hangt.

   (alleen lokaal in de social media dachten een paar mensen een gestoorde piloot te hebben gezien omdat hij patroonmatig leek te vliegen) ze d

   • De boeren hier keken naar de lucht en wisten hoe laat het was. Ook dat er weer lanceringen waren, aan de rimpels te zien. Ze wisten in tien woorden wat er aan de hand was, hoefde ze niets uit te leggen. Eigenlijk zitten we hier woorden en energie te verspillen, het komt toch nooit goed met die kut kudde schapen die alles maar best vindt en alles afdoet als complot. Heb jij ooit een schaap gesproken die tegen je zei dat hij het nu begint te zien? Ik niet. Maar ze lullen een paar seconde mee en dan piept de mobiel weer. Inderdaad. Dus.

 8. Lees het boek: ‘Hemel onder Vuur’ (2017) van Fred Teunissen over chemtrails. Op internet kan(kon) je afbeeldingen vinden met Angela Merkel of Donald Trump aan boord van een vliegtuig vol met vaten chemische rotzooi.

  • @Ron, Ja ik weet het uit eerste hand van een piloot van British Airways die op een 747 vloog waar ik paar weken mee optrok in st tropez en onze kids ook. Hij wist van het bestaan en vertelde dat ze op aparte banen stonden vlakbij waar transport vluchten ook heen taxiën en voornamelijk s’nachts vlogen maar werd hun ook niks verteld hoe of wat en waarvoor het was. Je kon er beter toen niet naar vragen zei hij want dan werd je gewoon ingeroosterd ergens anders in een kutland als basis.

  • Ron:
   Maar niemand verbindt het met het WAAROM. Ook Teunissen niet. Ook de GMO-gifspuit is nog steeds niet verbonden met het sproei programma, en het klimaat programma, en het ‘ruimtevaart’ programma. Ga maar eens de verbindingen maken, en dan zie je waar we op af stevenen.

 9. Hoe een angstig dom en laf volk zijn eigen graf graaft de elite lachen zich aan een goede gedekte tafel met veel vlees en gelach hun buik vol zitten te vreten en daar hebben ze heel wat voor over ze zitten in de kou hebben honger en laten zich gewoon openlijk vermoorden.

  • Al in de 19de eeuw was er in Engeland een “elite” van rijke, liberale industriëlen die vonden dat het feit dat ze succes hadden, bewees dat ze intelligent waren. Ze vonden ook dat intelligentie erfelijk was. Het volk was arm, had geen succes en was dus dom. En deze domme massa wilde ook nog eens haar deel van de koek! Ze wilden zelfs stemrecht!!
   De zogenaamde elite kwam toen met het verhaal dat zolang iedereen maar neuken mocht, en het domme volk was in een enorme meerderheid, de domheid zich steeds verder zou verspreiden. Uiteindelijk zou de hele mensheid in domheid verzinken. Daarom was het beter als alleen de genen van de elite zich zouden mogen vermenigvuldigen want dan zou de mensheid steeds intelligenter worden.

   Dit soort gemiep komt tegenwoordig uit de mond van ene Harrari, knecht van Schwab, Israeliër, die oa. zegt dat 90% van de mensheid overbodig is en beter vervangen kan worden door robots en AI. Hij stelt dat binnenkort deze overbodige mensen een chip in hun kop krijgen en hackbare dieren worden. Met software die al in ontwikkeling is, zijn ze volledig te besturen, ook hun emoties.

   Elite = Übermenschen, volk = Untermenschen.

   Ook in de 19de eeuw zat de elite zich hardop af te vragen hoe ze van die domme Untermenschen konden afkomen. Sterilisatie? Directe moord? Voorkomen moest worden dat het volk het in de gaten kreeg en in opstand kwam. Hun krankzinnige ideeën zijn toen in een hoop lawaai en geruzie verdwenen. Nu duiken ze weer op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in