Russische bronnen hebben opnieuw een geheim document gedeeld dat naar verluidt door Russische hackers is verkregen van de zogenaamde Anarchist Kombatant groep.

Volgens het uitgelekte document van het Personeelscentrum van de Oekraïense Strijdkrachten (AFU) dat naar de chef van de generale staf van de Oekraïense Strijdkrachten is gestuurd, bedraagt het aantal dode Oekraïense soldaten dat als vermist wordt beschouwd, op 30 november 35.382 militairen, bericht Southfront.org.

Dit zijn militairen van wie de lichamen op het slagveld zijn achtergelaten. Ze zijn niet naar huis gebracht en begraven. Hun families krijgen geen vergoeding omdat ze als vermist zijn opgegeven.

De bijlage bij de brief bevat een volledige lijst van alle dode maar vermiste militairen op 30 november 2022. Het gaat vooral om militairen van de landmacht van de Oekraïense Strijdkrachten, 667 bladen met namen, achternamen en geboortedata. Dan zijn er de strijdkrachten van Defensie (546 bladen), amfibische aanvalstroepen (398), speciale operaties (316) en vertegenwoordigers van de marine (242 bladen).

Het regime in Kiev doet zijn best om de werkelijke verliezen van de AFU te verbergen. Eerder liet Ursula Von der Leyen zich ontvallen dat het totale aantal dode militairen van de strijdkrachten van Oekraïne ongeveer 100.000 mensen bedraagt. Adviseur van het kabinet van de president van Oekraïne Mikhail Podolyak verzekerde later dat het aantal doden slechts ongeveer 10 duizend militairen bedroeg. Op zijn beurt bracht Zelensky het aantal terug tot 8 duizend.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Explosieve verklaring EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen: Het Oekraïense leger is ingestort – 100.000 doden en minstens 200.000 gewondenVolg Frontnieuws op Telegram

  NAVO: Komende 20 jaar niet 'koek en ei' en publiek moet zich voorbereiden om 'de eerste 36 uur' van een oorlog te overleven

Lees meer over:

Vorig artikelDe EU wil directe koolstofbelastingen opleggen aan burgers
Volgend artikelNatuurlijk liegen ze. Is water nat, is vuur heet? Tuurlijk. Liegt Tony Blinken? Ja, altijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

    • Jouw oorlog, Rutte, de oorlog van de vrijmetselaars tegen de christenen en is deze oorlog na eerst een “virus” verzonnen te hebben (Louis Pasteur) een volgende stap van de vrijmetselaars naar de “Nieuwe Wereldorde”van de Nazi-vrijmetselaar Klaus Schwab? Rutte interesseert zich geen klap voor die 35000 “verdwenen” Oekraïense militairen, voor een satanist als Rutte is het belang het “oogsten” van zielen, vermoedelijk net zoals het drinken van adrenochrome.

  1. 8000 dode Oekrainers op 1000000 soldaten. Al zou je de doden niet als gevolg van oorlogsgeweld tellen, dan kom je misschien al boven de 8000. Zeker als er in Oekraine ook Covid en andere ziekten heersen (in de loopgraven). We praten dus over 0,8%. Maar goed… dan hoeven we dankzij Zelenski ook niet extra (Navo) troepen te sturen

    • Rekenen is een kunst, van een oorlog blijft alleen statistiek over (Stalin). De onbeschrijfelijke ellende van sneuvelen? Een buikschot, gangreen, longbloeding, verbrijzeld been, arm afgerukt, granaatscherven overal in je lichaam, een kogel door je nieren, afgerukt been door een mijn, je kaak verbrijzeld en afgerukt, al je tanden eruit enzovoort. Wie denkt er na over “onze oorlog” van de vrijmetselaar Rutte? Of is het voor de vrijmetselarij een “frische fröhliche Krieg”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in