Na de koranverbrandingen: Rasmus Paludan staat nu samen met Wilders op de deathlist van Al-Qaeda

Rasmus Paludan: "At least I am on a list with good people"

1
Links, Rasmus Paludan © News Oresund / YouTube

Nadat de Zweeds-Deense Rasmus Paludan’s islamkritische partij Stram Kurs op tournee was in Zweden en verschillende korans verbrandde om te demonstreren tegen de islamisering van het buurland en voor de vrijheid van meningsuiting, heeft de terroristische moslimorganisatie al-Qaida aangekondigd dat ze hem zullen vermoorden. Paludan schudt de dreiging van zich af en zamelt nu geld in voor een nieuw bezoek aan Zweden met koranverbrandingen.

Frontnieuws heeft onlangs de ontwikkeling van de gebeurtenissen rond de Deense partij Stram Kurs in Zweden gevolgd, waar de politie de partijleider Paludan een inreisverbod voor twee jaar oplegde en in strijd met de grondwet hun demonstraties in heel Zweden verbood. Desondanks hebben partijleden verschillende acties uitgevoerd, waaronder het verbranden van korans en het “koranvoetbal”.

Geert Wilders, partijleider van de PVV, die met doodsbedreigingen van moslims moet leven, merkte maandag op dat de moslimorganisatie Al-Qaeda nu alle moslims binnen en buiten Europa aanspoort om iedereen aan te vallen die de islam, de profeet Mohammed of de koran vernedert.

Paludan nieuw op de dodenlijst van Al-Qaeda

Al-Qaeda somt de mensen op waarin het bijzonder geïnteresseerd is en een nieuwe naam is Rasmus Paludan. Verder is de moslimorganisatie nog steeds op zoek naar de Zweedse kunstenaar Lars Vilks. Het volgende is een uittreksel van de verklaring van Al-Qaida.

 

Paludan schudt dreigementen van zich af en gaat verder

In een commentaar onder Wilder’s post op Facebook schrijft Paludan dat hij op zijn minst op een lijst van goede mensen staat.

Maar de bedreigingen zullen Paludan of Stram Kurs niet tegenhouden. Onlangs is de partij begonnen met een geldinzamelingsactie om de strijd in Zweden voort te zetten.

  Zweedse Raad voor Criminaliteitspreventie: acht op de tien seksuele intimidaties in zwembaden wordt gepleegd door mensen van buitenlandse afkomst

Koranverbrandingen gaat door in Zweden

Reeds eerder heeft Frontnieuws erop gewezen dat 15 moslimgemeenten verandering in de Zweedse normen en waarden willen zien na de verbranding van de koran. Zij eisen onder meer dat de Zweedse grondwet wordt gewijzigd en dat de vrijheid van meningsuiting wordt beperkt om kritiek op de islam te verbieden. Maar ondanks dit en de vele dreigementen die in de commentarenvelden stromen, blijven individuen in het hele land koranverbrandingen uitvoeren uit protest tegen de islam en voor de vrijheid van meningsuiting.

Het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt heeft de aandacht gevestigd op een selectie van clips die zijn geüpload naar sociale media. Hieronder staat een koranverbranding in Linköping die de politie heeft aangekondigd dat ze onderzoeken wegens de ‘misdaad’  “haatzaaien tegen etnische bevolkingsgroep”.

Medailles worden verstuurd naar Zweden die zijn vervolgd voor ‘haatzaaien tegen etnische bevolkingsgroep’ – “Ik heb gesproken en mijn ziel gered”

Vorig artikelItaliaanse priester werkte met asielzoekers – Vermoord door asielzoeker
Volgend artikelVijf asielzoekers gearresteerd voor het platbranden van het ‘vluchtelingenkamp’ in Griekenland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Lees de Koran en hou je eraan , als je zegt islamitisch te zijn , evenzo voor christenen .. geloof en politiek moeten gescheiden zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in