Medailles worden verstuurd naar Zweden die zijn vervolgd voor ‘haatzaaien tegen etnische bevolkingsgroep’ – “Ik heb gesproken en mijn ziel gered”

2
"Ik heb gesproken en mijn ziel gered" wordt toegekend aan Zweden die zijn beschuldigd van "haatzaaien tegen etnische bevolkingsgroep". Foto: privé

Sinds donderdag 2 juli zijn er met de post medailles aangekomen bij de Zweden die de afgelopen jaren onder de noemer ‘haatzaaien tegen etnische bevolkingsgroep’ zijn vervolgd wegens meningsmisdaden. Achter het project zit een groep patriotten die het stigma rond de meningsmisdaad wil elimineren en er een eerbetoon van willen maken – een bewijs dat ze zich tegen de huidige situatie in Zweden verzetten.

We willen vooral dat mensen niet langer bang zijn om zich uit te spreken. Zwijgen is het gevaarlijkste in de huidige situatie, verklaart Anders, een van de initiatiefnemers van het project ‘HTEB-Medaille’ .

Mensen die veroordeeld of vervolgd werden voor meningsmisdrijven onder de rubberclausule “haatzaaien tegen etnische bevolkingsgroep” krijgen een brief en een medaille thuis, de zogeheten HTEB-medaille, evenals stickers met het HTEB-medaille-thema en het Latijnse citaat “dixi et salvavi animam meam” – “Ik heb gesproken en mijn ziel gered”.

Op de website hmfmedaljen.se wordt het doel van het project nader toegelicht:

Het doel van het HTEB-medailleproject is om in opstand te komen tegen de anarchotyrannie van de staat door mensen die beschuldigd worden van haatzaaien tegen etnische bevolkingsgroep, bij te staan en een steuntje in de rug te geven, en tegelijkertijd de last van het meest effectieve en schandelijke wapen van het misbruikte justitiële apparaat weg te nemen om mensen af te schrikken om de statelijke waarderingsnormen en het machtssysteem te bekritiseren of te reageren op de gevolgen ervan. Dit gebeurt door middel van een medaille en een begeleidende brief.

In de brief staat onder andere:

De eigenaar van de medaille moet zich geëerd, trots en buitengewoon kunnen voelen in het dragen ervan. Zij moeten het gevoel hebben dat hun vonnis / vervolging een veer in hun hoed is, een krijgsman kenmerk dat zij de rest van hun leven bij zich dragen, en de medaille is een fysieke herkenning en manifestatie van dat feit.

Jeff Hede in Luleå, een dissident, was een van de eerste die de medailles kreeg uitgereikt.

Het was verdomd leuk, maar ik was een beetje verrast. Toen ik het pakket zag, dacht ik eerst “ik heb niets besteld”. Toen ik toen zag dat er “HTEB-medaille” stond, dacht ik dat het een verlate grap was van een paar vrienden of collega’s wegens mijn laatste HTEB-veroordeling vorig jaar.

Trotse medaille drager

Maar Jeff is niet de enige die de medaille ontvangt. Er zijn meer meldingen binnengekomen van blije en trotse meningsmisdadigers die het eerbetoon hebben ontvangen. Een daarvan is Jan Hjelm, die in oktober vorig jaar werd vervolgd en veroordeeld wegens ‘haatzaaien tegen etnische bevolkingsgroep’ omdat hij “kwetsende” stickers op zijn rolstoel had geplakt.

Het is een ereteken en niets om je voor te schamen. Ik heb mijn medaille aan mijn jasje bevestigd. Trots is te weinig om het uit te drukken, zegt Jan.

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

  Boete voor het weigeren van AstraZeneca vaccin
Vorig artikelBekeerd tot de islam en doodgeslagen
Volgend artikelImmigrant verkrachtte 10-jarig Zweeds meisje honderden keren – wordt niet uitgewezen wegens een “sterke band met Zweden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Staan de mensen die vervolgd zijn soms met naam en adres in de krant of op internet vermeld daar in Zweden?
    Hoe weet je anders waar iedereen woont om iets op te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in